نمیشه :((نقل قول:
نمییدونم شاید نوع سی دیم بده :((
نمیشه :((نقل قول:
نمییدونم شاید نوع سی دیم بده :((
ببخشید 3 سوال داشتم:
1- آیا xbox مدل arcade تمام تواناییهای یک ویدئو رو داره؟
یعنی میشه بجای DVD Player ، ایکس باکس گذاشت؟!
2- قیمت Arcade الان چنده؟
3- قیمت بازیهاش چقدره؟
یه سوال دیگه هم داشتم یادم رفت بنویسم:
این عبارت "کپی خور شده" یعنی چی؟
قیمت arcade 255-260 تومننقل قول:
بازیهاش3-5 تومن
کپی خور شده یعنی اینکه بروبچس هکر اومدن 360ه-ک کردن و کپی خورش کردن و این باعث میشه بازیهای رایتی رو هم بتونی اجرا کنی.اگه کپی خور نبود مثل ps3باید بازیهاشو 100 هزار تومن میخریدی
1-بله به جای دستگاه dvd player هم میشه ازش استفاده کرد ولی بهتره این کار رو نکنی چون DVD رایتی به لنزش فشار میاره. و پیشنهاد میشه که برای بازی کردن هم بازی ها رو رو هارد xbox نصب کنید که به لنز دستگاه خیلی فشار نیاد.(البته اجباری نیت همش به خاطر اینه که عمر دستگاه بیشتر بشه:8:نقل قول:
ولی برای xbox یه درایو جدا بیرون میفروشن که مثل درایو های لپ تاپ هست و مایکروسافت هدفش از ارئه این محصول برای کسایی بوده که می خوان با xbox شون فیلم ببینن و در ضمن فرمت HD-DVD رو هم ساپورت میکنه وقیمتش رو من یه جا پرسیدم 78 هزار تومن.:5:فکر کنم به لپ تاپ و کامپیوتر هم وصل میشه:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگر جایی رو اشتباه گفتم تصحیح کنید لطفا:10:
3- بازی های رایتی ایرانی بدون قاب3هزار تومن و با قاب 4 هزار تومن
بازی های play box(رایت مالزی) 5 هزار تومن:46:
سلام، بالاخره پک limited edition رو با خالکوبی(!!!!) روی کنسول و دو دسته مشکی و یدونه modern warfare 2 اورجینال خریدم!
465,000 تومان نا قابل!:31:
راستی با هارد 250 !!!!!!
حالا یه سوال
اگه بخام کنسول رو با کامپولوتر شبکه کنم و اطلاعات مثلا فیلم و اینا رو بریزم رو هاردش، اولا میشه یا بزه!!!؟؟؟
دوما اگه میش بود چطوری میشه؟؟؟؟!
با تشکر از حضور شما عزیزان در این برنامه!!:11:!
نقل قول:
چرا انقدر بزرگه؟؟؟
یه سوال احمقانه : آیا امکان داره که این این درایو که معرفی کردید، بتونه فرمت های تصویری رو هم بخونه؟
(کلاً منظورم اینه که یه درایو ساده است یا چه می دونم مثلاً Player هم هست که Codec داشته باشه و ...؟)
آخه خیلی ضایه است که هر چی بخوای توش ببینی، باید تبدیلش کنی به MP4 استریو یا WMP دالبی!
من MKV مُخام!
لطفا یکی بگه بازیهای 360 تو از کجا میخرید؟؟
با کیفیت باشه ها..............و اینکه چند میخرید؟
لطفا جواب بدید ،ممنون میشم:11:
شما کجا زندگی می کنی؟ اگه تهران هستی کجای تهرانی؟نقل قول:
گفتم که رایت ایران بدون قاب 3 تومن-با قاب3.500 -4 تومن
play box (کپی مالزی ) : 4 تومن
معمولا اکثر جاها کیفیت کارشون یکیه.
از انقلاب .میدان ولیعصر . میدان امام خمینی. مرکز خرید پایتخت و................................... بستگی داره شما کجا زندگی کنی:11: