دوستانی که طرح بهار تا بهار رو گرفتند لطف کنید سرعت شبانتون رو اعلام کنید
من پورتم تو ساعت شبانه رو یک مگابیت محدود شده (128KB) ، همه همینطورن ؟!!
Printable View
دوستانی که طرح بهار تا بهار رو گرفتند لطف کنید سرعت شبانتون رو اعلام کنید
من پورتم تو ساعت شبانه رو یک مگابیت محدود شده (128KB) ، همه همینطورن ؟!!
سلام ، من هم طرح بهار تا بهار گرفتم ، منتهی نمیدونم درسته که میگن سرعت شبانه تا 6 هست ؟ من شب اول تا ساعت 7 گذاشتم چیزی کم نکرد :n13:نقل قول:
سرعت من شبها تا 260 270 میره
نقل قول:
شما حتما طرح یک مگ با قیمت 226/600 تومن رو گرفتی
طرح دو مگ 286/600 تومن سرعنش بیشتره
اپراتور گفت اره سریع قابل استفاده استنقل قول:
مطابق مصوبه 152 کمیسیون تنظیم مقررات، ترافیک ارسال رایگان است .
هنوز مخابرات این مصوبه رو اجرا نکرده
نه طرح 2مگ رو گرفتم ، منتهی شبانه محدودم کردن رو 1مگنقل قول:
زنگ زدم یکی از خانوم های پشتیبان برداشت(که واقعا فلسفه حضور اینارو با این سطح آیکیو تو این پست نمیفهمم !) گفت درسته دیگه ! پورت شما شب رو 1مگ بسته شده ! گفتم خب اینو که خودمم گفتم ! منتهی نباید اینطور باشه من طرح 2مگابیت گرفتم شب هم باید سرعتم 256 کیلوبایت باشه این محدودیت روی پورتم احتمالا اشتباها انجام شده لطف کنید بررسی کنید !
بعد گفت بله یه لحظه گوشی ، یکم فک کرد یه صحبتم با همکارش کرد بعد جوابه دندان شکنی داد که دیگه قانع شدم و گوشیو قطع کردم!!!!!
گفت : نه آقا درسته دیگه !پورت شما شب رو 1024کیلو بسته شده ازطرفی 1024 کیلو یعنی 1مگ پس سرعتتون شب روی 1مگ هست حالا این رو تقسیم بر 8 کنید سرعتتون باید روی 128 باشه دیگه ! که خب هست ، مشکلتون چیه پس ؟ :n04:
بله خودکار منتقل میشه و قطعی ندارید بینشنقل قول:
اگر قانون و اجباری باشه برای ispها هم کاری نداره، آپلود رو رایگان میکنن عوضش یک سوم روی نرخ دانلود میکشن، حجم دزدی میکنن، شبانه رو حذف میکنن و ...نقل قول:
بله ، همینطوره ، اگر دوستان همه همت کنند در این زمینه می تونیم به 195.ir شکایت کنیم... (البته برای ترافیک هایی که گلد نت ازمون خورده)نقل قول:
چون در پنل جدید طیق مصوبه اعمال میشه. در مصوبه 152 ذکر شده که به دلیل ماهیت نامتقارن ADSL در مجموع برای ارسال و دریافت 25% حجم ترافیک اضافی برای مشترکین لحاظ شود که در این سامانه هم اگر شما یک گیگ ترافیک خریداری کنید بهتون 1.25 گیگ ترافیک اضافه میشود.
امروز توی روزنامه خراسان نوشته طرح بهار تا بهار ، شبانه رایگانش از 1 تا 7ـه