سلام
مدتیه حسابی در حال تحقیق در مورد دوربین های کامپکت تو رنج قیمت زیر 500 هزار تومن هستم
بعد از مدتها جستجو و خواندن بررسی های تخصیی سایتها که اغلب هم ترجمه و یکسان هستند و تنوعی درشون دیده نمیشه! امروز متوجه شدم در این فروم که خودم مدتهاست عضوشم در این موارد مشاوره و اطلاعات خوبی داده شده و خودم به شخصه پس از خوندن بحث ها نتایج خوبی عایدم شده
اما هنوز هم در تصمیم گیری برای خرید دوربین کمی مردد هستم
راستش ابتدا به ساکن دنبال اطلاعات جامعتر مقایسه ای بین دو دوربین Canon IXY 430F و Canon IXY 32S هستم که هیچ جا ندیدم مقایسه درستی در مورد اینها موجود باشه هرجایی هم که دیدم اطلاعات غلطی داشت
مثلاً تفاوت IXY 430F رو با ایکسوز 240 نوشته بود در وجود وای فای داخلی! که هر دو واجدش هستن و در این زمینه هیچ تفاوتی بین شون نیست!!
اما امروز به گزینه دیگری هم برخوردم Sony WX50 و WX 100 که ظاهراً در همین رنج قیمت هستند
Canon IXY 32S هم در بازار خیلی ازش تعریف میکردن ! انصافاً کیفیت ساخت و بدنه اش حرف نداشت
خیلی هم از کیفیت عکس هاش تعریف میکردن همچنین میگفتن shake sensor داره با زدن ضربه به کناره دوربین تصاویر رو ورق میزنه!
حالا موندم واقعاً کدومشون بهترن؟
ایکسوز 240 و IXY 4390F از پردازنده Digic 5 بهره میبرن اما IXY 32S از نوع قدیمی ترش یعنی Digic4 هست !
چقدر در کیفیت فیلمبرداری و عکسهاش اثر داره؟
و ایا امکانات موجود در ایکسوز 240 و IXY 430F مثل Face ID و سایر امکانات بهره مند هست؟
مقایسه کامل اینها رو کجا میتونم ببینم؟
بی شک IXY 430F از Ixus 240HS جدیدتر و بهتره چون فیلمبرداریش هم بهتره ظاهراً
حال مقایسه این مدل با IXY 32S رو میخوام
در مورد سونی هم که اغلب گفته شده تصاویرش در عکاسی آبرنگی و غیر طبیعیه!
فقط در فیلمبرداری ظاهراً یکه تازه بین اینها
تقریباً هم هم عکاسی و هم فیلمبرداری هر دو برام مهمن برای مصارف خانگی و مسافرت میخوام
همه اینها هم از لنز BSI-CMOS بهره میبرند که قابل مقایسه هم هستن باهم و بی شک از CCD بهتر هم هستن
ممنون میشم در این تصمیم گیری کمک کنید