نه داداش:5:نقل قول:
نه داداش:5:نقل قول:
نقل قول:
با سلام دوست عزیز
نه خیر
فقط فرق مدل های xbox ها در گرافیک ، سرعت(رم) ، هارد و ... هست ! اصلا در بازی هاشون
فرقی با ها ندارن
مشکل دونفره این اینه که بصورت مرحله ای نیست یه چندتا مرحله خاص خودش رو داره Halo چطورهنقل قول:
آقا من میخوام برای دوستم 360 بگیرم.
بگیرم یا وایسم ببینم مدلی جدید معرفی میشه یا نه؟؟؟
اگه بشه من خودمم چند هفته است گرفتم.خیلی ضرر کردم؟؟؟
نقل قول:البته برای من هم همین مشکل وجود داشت و هیچکی جوابمو نداد تا خودم رفتم دنبالشو فهمیدم مشکل از باتریه.نقل قول:
این باتری های لکلانشه یا همین معمولی ها وقتی ازشون استفاده می کنی بعد مدتی ولتاژشون افت می کنه نه این که بگی تموم شده ولی مثلا بجای 1.5 ولت ،1 ولت بهت میده که همین افت ولتاژ باعث میشه دسته خاموش بشه.
شما اگه دقت کنی وقتی افت ولتاژ پیدا میکنه هر جا شک داشته باشه حتما خاموش میشه.(امتحان کن.)
برای حل این مشکل یا می تونی باتری آلکالاین بخری یا این که هر وقت افت پیدا کرد حدود یه هفته استفاده نکنی تا به ولتاژ اصلی برگرده. که البته روش اول 100% بهتره.
شما اپدیت رو از حالت زیپ خارج کن بعد خود فولدر $system update$ رو رایت کن رو سی دی بزار تو دستگاه و خاموش روشن کننقل قول:
سلام بچه ها من یه مشکلی با xboxم دارم
من فردا امتحان دینی 3 حدودن 250 صفست دارم
از اول سال 1صفحه هم نخوندم! مگه این الن ویک میزاره!
لطفا راهنماییم کنید
نه دوتاشون همه بازیهای xbox 360 رو ساپورت میکنن.نقل قول:
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
از من میپرسی بشین آلن ویک رو برو گور پدر د ی ن ی .نقل قول:
آلن ویک رفتن از خوندن برا امتحان دینی مهم تره.
جوابت رو گرفتی.
---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------
نه .نقل قول:
بنظر من براش بگیر چون تا یه چند ساله دیگه کنسول جدید نمیاد.
درسته حرق شما متین گور بابای د ی ن ینقل قول:
از من میپرسی بشین آلن ویک رو برو گور پدر د ی ن ی .
آلن ویک رفتن از خوندن برا امتحان دینی مهم تره.
جوابت رو گرفتی.
ولی اونور قصیه دیپلمه:41:
از من به شما نصیحت وقتی دیپلمو گرفتید
همه کتاباتونو جمع کنید یه جا بعد یه پاتونو بزارید این ور کتابا یه پاتونم بزارید اون ور کتابا بعدشم روم به تیفال روم به تیفال گلاب به روت گلاب به روت یه دل سیر برینید روش!:2:
بعدشم یه افتابه اب حرومش کنید!:27: (ببخشید اگه بی ادبی کردم! اخه مجبور بودم:11:)
اتفاقا خیلی هم توپه مرحله ای هم هست فقط مرحله هاش بازن که شما فکر کن بسته هست وبرو من چند ماه پیش رفتم یادم نسیت زیاد ولی 4 تا مرحله هست که هرکدام دارای 5 تا 6 تازیر مرحله هستند حتما دونفر را بازی کنید از دست ندید ..نقل قول:
توبازی من با برادرم بازی می کردم ..برادرم در رو با لگد باز می کرد ومن هم حمله همرو خفت می کردیم می گشتیم خلاصه خیلی حال میداد ! :40:
نسخه x360 میگم... Tom Clancy's Splinter Cell Conviction