خوب باید یه مودم برادکام بخری یا از کسی بگیری تست کنی.نقل قول:
Printable View
خوب باید یه مودم برادکام بخری یا از کسی بگیری تست کنی.نقل قول:
الان خيلى از کاربراى هاى وب تو اينستاگرام ب حجم دزدى اشاره مى کنن!!! دوس ندارم بيام همش گيگ بخرم :n03: از طرفى هم شاتل پدرمارو دراورده
سلام دوستان از های وب زنگ زدند گفتن مخابرات گفته 8 مگ از طرف مخابرات درسته کابل سر خط گفتن وصل کن با تلفن یکی دیگه قاطی نشه . تازه سیم کشی خونه تموم شده یعنی مشکلش چیه
برای من یبار 5 گیگ دزدی کرد احتمالا مشکل فنی بودهنقل قول:
ولی اونطوری نیست یهو ببینی 5 گیگ پریده خیلی خیلی کمه هر ی گیگ حدود 40 مگ هست:n31:
متن دوبار تکرار شد اجازه حذف هم بهم نداد.
دوستان عزیز بعد از اجرای مصوبه 253 که حجم آپلود رو محاسبه میکردند و تغییرات زیادی که های وب دچارش شد من این شک واسم بوجود اومده بود که حجمم نسبت به سابق خیلی غیرعادی کاسته میشه هر بسته ای که میخریدم با همون موارد استفاده قبلی خیلی زودتر تموم میشد گفتم مقدار آپلود ممکن زیاد باشه نشستم محاسبه اش کردم دیدم واسه من به ازای هر صد مگ مثلا حدود چهار پنج مگ آپلود محاسبه کرده که رقم قابل توجه ای نمیشه با وجودی که از این وضعیت ناراضی بودم و دست به عصا باهاش مدارا میکردم زیاد وقت این رو هم پیدا نمیکردم که حالا بیام دقیق محاسبه کنم ببینم مصرف واقعی با مقدار حجمی که از من کاسته میشه چقدر هست تا اینکه امروز یک بسته یک روزه 4 گیگی خریدم و چندتا فایل واسه دانلود توی لیست گذاشته بودم که مجموعش حدودا میشد 2500 مگ این لیست رو دانلود کردم و حین دانلود هم به هیچ وجه از اینترنت استفاده دیگه ای نکردم موقعی که رفتم حجمم رو چک کنم دیدم از 4 گیگ بجای اینکه حدودا 1.5 گیگ واسم باقی مونده باشه حدودا 600 مگ باقی مونده یعنی 900 مگ نیست شده، الان واسه اطمینان بیشتر اومدم یک فایل 200 مگابایتی رو دانلود کردم قبل از اون مقدار حجم باقیمانده رو یادداشت کردم بعد از دانلود حجم باقیمانده رو از قبلی کم کردم بجای 200 مگ آپلودش هم حدود 4 مگ بجای 204 مگ از حجمم 240 مگ کم شده بود در یک گیگ شما 5 تا 200 مگ داری که به ازای هرکدوم 40 مگ غیر واقعی کم بشه میشه 200 مگ به ازای هر یک گیگ حجم غیر واقعی کم میشه که در یک بسته 4گیگی میشه حدودا 800 الی 900 مگ دقیقا همون حجمی که از بنده کم شده!!! یعنی حجم واقعی یک بسته 4 گیگی در اصل حدود 3 گیگ هست (دوستان عزیز شما هم یه بررسی و مقایسه کنید ببینیم این موضوع کلی هست یا موردی) نمیدونم چکار باید کرد اینها که زیربار نمیرن 195 هم که تازه اگه ثابت کنی بهشون فقط ممکن وادارشون کنن مثلا حجم رو موردی برگردونن که علاج یک دفعه و مورد میشه و دفعه بعد باز همین روند اتفاق میفته واقعا نمیدونم چکار باید کرد اگر دو سه بار دیگه بهم کامل ثابت بشه باید فکر چاره ای کنم حداقل دانلودهارو از طریق بسته های نامحدود اپراتورها انجام بدم.
پ.ن: مودم بنده اصلا وایرلس نداره پس گزینه هک شدن منتفی هستش
دانلود هم کلا اپلود میخوره ولی واسه شما دزدیش خیلی تابلو هستنقل قول:
نقل قول:
امان از گیگ دزدی ها که همه شرکتا بهش دچار شدن و عملا کم فروشی می کنن!!! واسه دانلود فقط بسته های نامحدود شبانه بصرفه تر و بهتره..
این طوری که من متوجه شدم توی فشفشه به شدت حجم دزدی هستش!
بالاخره هر ارزونی بی علت نیست!
بریزید اینستاگرام واعظی بگید های وب حجم دزدی میکنه! :n02:
من فکر میکردم فقط من مشکل دارم .ترافیکم صفر بود یه فشفشه زدم ۴ گیگ .یه فایل دانلود کردم ۳.۲۱ گیگ حجمش بود ولی حجمم نرسید اتمام ترافیک زد .