سند اداعای بنده بنده در بالا موجوده! سایت رسمی مخابرات استان تهران!نقل قول:
از 1اردیبهشت ماه عملا نامحدود حذف شده و سقف دانلود در نظر گرفته شده! هزینش هم قطعا وقتی مشخص میشه که قبض پایان دوره دست مشترک برسه...
Printable View
سند اداعای بنده بنده در بالا موجوده! سایت رسمی مخابرات استان تهران!نقل قول:
از 1اردیبهشت ماه عملا نامحدود حذف شده و سقف دانلود در نظر گرفته شده! هزینش هم قطعا وقتی مشخص میشه که قبض پایان دوره دست مشترک برسه...
بعد اون پرسش، دیروز هم اینو گفتن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا هنوز هیچی مشخص نیست! هنوز خودشونم نمیدونن چند چندن با خودشون !!!!!
خدایا از اینترنت افغانستان نصیب ما هم بفرمااااا !!!
نقل قول:
اینطوری بهت بگم خودشونم نمی دونن جی غلطی می خوان بکنن! امروز هم که این طرح تبدیل اومد که مثلا از نارضایتی ملت کم کنه! باز به نظر بنده اینطوری که از شواهد و غران پیداست نامحدود داره نفسهای آخرشو می کشه. مخابرات سعی داره ذهن ملت رو به طرف دیگه ای منحرف کنه
الهی آمـــــــین.
سلامنقل قول:
دوست شما از کدام قسمت سایت مخابرات تهان به بخش پرسش و پاسخ سوالات adsl میروید
من پیدایش نکردم میشه راهنماییم کنید با تشکر
ارتباط با ما>تالار گفتگو>پیام هانقل قول:
اینا استراتژیشون اینه که " میریم نامحدودا رو جمع میکنیم، خدا بزرگه" بعداً که نشد می گن "قسمت نبود!"نقل قول:
اپراتور هیئتی!
خب حرف من هم همین هست , هنوز که هیچ قبضی برای مشترکین قدیمی نامحدوده نیومدهنقل قول:
قبض های چند صد هزارتومنی هم مساوی هست با طلبکاری شدید مخابرات از مشترکین
اخه کی میاد واسه دو ماه 300-400 تومن بده
گیوه چین منم!!!به قول اون دوستمون الان وقته جنگه نه اه و ناله کردن تا وقتی قبش دوره بعدی که خرداد ماه میاد نرسه هیچی معلوم نیست
دیروز در مغازه دوستم بودم یکی اومد تازه نت گرفته بود از مخابرات پرسیدم که چی گرفتی گفت 512 نامحدود تازه 3 روز بود گرفته بود ازش پرسیدم 1 نامحدود نمیدادن گفت نه فقط حجمی بود
من اگه میدونستم چه جوری میشه از طریق خبرگزاری ها مساله مطرح کنم حتما انجام میدادم ولی نه اشنا دارم نه وارد هستم یکی پیدا بشه این مساله به خبرگزاری بکشونه خیلی خوب میشد
یه چیز جالبی که این کمپین شگفت انگیزشون داره اینه که مثلا به 1 مگ سرعت 5 مگ میدن با ترافیک شبانه رایگان حالا نکته اینجاست که حتی اگر 5 ساعتم تو شب ترافیک داشته باشی خب کلی میتونی دانلود کنی که در جمع میشه شبی 10 گیگ!!!
افرادی که pc high end دارن باید چیکار کنن؟ چند ساعت روشن بزار فقط واسه دانلود و سر سال سیستم منفجر بشهنقل قول:
شب بیداری و هزارتا مشکل
من به شخصه پس از استفاده دو ساله از شبانه دیگه حالم ازش بهم میخوره