میخواهم این بازی را شروع ککنم از کج میتونم اخرین اپدیت بازی را دانلود کنم؟
Printable View
میخواهم این بازی را شروع ککنم از کج میتونم اخرین اپدیت بازی را دانلود کنم؟
برای دانلود حجم این بازی چقدره؟
خوب شرکتتو عوض کن :)نقل قول:
رااااااااااااا ستی امروز مدم نو خریدم :n19::n20::n02::n20::n19:
نقل قول:
به نظر من شروع نکن چون هم یاد گرفتنش سخته هم آپدیتش سخته هم مشکلاتش زیاده هم اعتیاد آوره
و اینقدر تو یه سال حرس میخوری که به اندازه 5 سال پیر میشی :)
موقع دانلود میگه زبان و منظقه را مشخص کنید
کدوم را بزنیم؟
با توجه به اینترنت زغالی ایران و فاصله با آمریکانقل قول:
موقع دانلود میگه زبان و منظقه را مشخص کنید
کدوم را بزنیم؟
بهترین سرور euw هستش که هم ایرانی ها توش هستند و هم پینگ بهتره و هم نوب زیاده که شما هم چون تازه شروع کردی نوبی به دردت می خوره. ما همه اینجا اکانت داریم اکثرا
از بس به صبا گفتم راضیم نیست و شکایت کردم ( به واحد تهران ) بالاخره این پینگ از 300 تو بازی به 200 کاهش یافت.باز با 200 میشه بازی کرد. اون 300 که همش تایم اوت هم بود. اصلا نمیشد بازی کد
این عم ایکون من و صبادر
ر :n11:
از اینجا میتونید دانلود کنید. ورژنش تقریباً برای دو ماه پیشه.(500مگ آپدیت نیاز داره) :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازین ورژن جدیدترم تو نت نمیتونید پیدا کنید ! (البته چندتا سایت هست آخرین ورژنو میزارن منتها باید اول ازشون اشتراک بخرین تا بتونید دانلودش کنید ! :n01: )
اون لینکی که چند ماه پیش گذاشتن برای آپلودسنتر بود (uploadboy) تا الان باطل شده ! اول یه چک بفرمایید لطفاً !نقل قول:
نقل قول:چرا , نسخه ی مک این بازی خیلی وقته عرضه شده :نقل قول:
از اینجا میتونید دانلود کنید. ورژنش تقریباً برای دو ماه پیشه.(500مگ آپدیت نیاز داره) :نقل قول:
اگر این گزینه غیر فعال باشه هنگام Repair , لانچر فایل ها رو مستقیماً از سرور لول دانلود میکنه ولی اگر فعال باشه , لانچر فایل ها رو از سیستم سایر کاربرانی که در حال seeding هستند دانلود میکنه.نقل قول:
هنگام Repair باید تست کنید ببینید تو کدوم حالت سرعت بالاتری داره و همونو ست کنید.
نسخه ی فول آپدیتش بین 3.5 تا 4 گیگ حجم داره.نقل قول:
فولدر لول من 20 گیگ شده حجمش چطوری میشه اضافاتشو پاک کرد . مال 1 سال پیشه تقریبا
2تا کار میتونین انجام بدین.نقل قول:
اول اینکه از گزینه repair استفاده کنید که باعث میشه فایل های اضافی و بی استفاده بازیتون پاک بشه.
دوم اینکه نسخه ی آپدیت شده ی بازی رو از لینکی که در پست های بالایی قرار دادم دانلود کنید (حجمش بین 3.5 تا 4 گیگه)
توصیه میکنم روش دوم رو اجرا کنید.چون روش اول دردسر داره و ممکنه تو repair مشکلی پیش بیاد.
برای منم 28 گیگ شده بود. شما دانلود کنی بهتره چون مطمئن باش تو ریپیر ارور میده وقتت رو حروم نکن :n09: