چیپست n14u آشغاله :n02: مطمئن باش نویزت میره بالا :n02:نقل قول:
تو ایران فقط مودم با چیپ برادکام بخرین
Printable View
چیپست n14u آشغاله :n02: مطمئن باش نویزت میره بالا :n02:نقل قول:
تو ایران فقط مودم با چیپ برادکام بخرین
پشتیبانی میگفت امکان نداره .هیچ کس نمیتونه ۲۴ مگ کامل آپ بشه مگر اینکه داخل مخابرات نشسته باشه منم گفتم شرط میبندم باهات ببند ۲۴ مگ آپ شد. کلا هنگ بود:n09:نقل قول:
دوست گرامی های وب چطوری سرعت 24 مگ رو به شما داده:n24: :n02:؟ چون تا جایی که من اطلاع دارم بالاترین رنجی که میبنده روی 16 مگ هستش
:n02::n02::n02:نقل قول:
attenuation خطت روی 11 هستش. یعنی نزدیکی به مخابرات تقریبا 600 متر فاصله داری :n02::n02:
من 28.5 :n02:
یه مدرک مرتبط که نشون بده به این سرعت نیاز دارید. نامه شرکتی یا جواز کسبی مربوط به کامپیوتر که با نماینده شهرتون هماهنگ کنید .اگه تایید شد براتون میبندننقل قول:
نقل قول:
عزیز این مدل ایسوس چه مزیتی داره می تونه تو نویزگیر باشه؟ همون مدلیه که فورجی یو اس بی ساپورت می کنه؟
بله دقیقا همون مدله به شخصه تست نکردم ولی میگن حدودا ۳ الی ۴ واحد اس ان آر رو بهبود میدهنقل قول:
هیچ فرقی نداره تازه من یه n10 داشتم دادم رفت ب یکی از بچه ها الان با مودم من رو صبانته کلا سیستم های وب با بقیه ای اس پی ها فرق دارهنقل قول:
ولی واقعا با پشتیبانی درمورد سرعت حرف میزدم واقعا با ادب و احترام و ... خیلی مودبانه سوال میپرسید و ازین حرفا گفت teamview نصب کن خودش سرعت رو دید گفت مستند میکنم فرسادم واحد فنی ازین حرفا
گفت تایم میبره
سرعتمو اوکی کن جایزه میدم بتون:n12:
داداش مارک و مدل و ورژن مودمت چیه؟نقل قول:
چیپست مودم ها از شرکت های مختلفی تامین میشه که هر کدوم ویژگی خودشون رو دارن
ralink و mediatek جفتشون بدن
trendchip اگه نزدیک مرکز مخابرات باشین حداکثر سرعت بالایی رو در اختیارتون میذاره ولی روی خطوط نویز دار بد عمل میکنه
broadcom حداکثر سرعتش پایینتره ولی روی خطوط نویز دار عالی عمل میکنه
lantiq ویژگی های خوب دو مورد بالا رو هم زمان داره! اما گرونتره
در کل توی ایران برادکام از همه بهتر جواب میده.
مودم های ارزون با چیپست برادکام هم tp-link w8960 ورژن 5 به بالا و w8968 ورژن 3 به بالا هستن
مدل مودم تى پى لينک8901 هست ...برد کم داره و بعضى وقتا انتن مى پرونه!نقل قول: