این رو تو سایتش زدهنقل قول:
- مطابق مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات رادیویی ، 25 درصد ترافیک اضافه ارسالی در سرویس های حجمی و ترافیک اضافه لحاظ گردیده است .
Printable View
این رو تو سایتش زدهنقل قول:
- مطابق مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات رادیویی ، 25 درصد ترافیک اضافه ارسالی در سرویس های حجمی و ترافیک اضافه لحاظ گردیده است .
دزد
تنها وازه ای که لایق صبا نت هست.
من به اجبار زا شاتل به صبانت اومدم. سرویس 8 مگ گرفتم بعد چند روز که سرعتم پایین بود مودم رو چک کردم دیدم سرعتم روی 2 مگ بسته شده.
بعد از تماس با پشتیبانی صبانت و کلی توضیح و اینکه باباچجان من میفهمم چی به چیه. نمیخواد بپیچونید. خیلی محترمانه درخواست کردم سرعت رو روی 8 مگ بستن.
بعد از چند روز دیدم سرعت باز پایین اومده. چک کردم دیدم اوردون روی 4 مگ.!!!!!!
تماس گرفتم و جویای علت شدم خانومه توضیح داد که چون خط شما نمیکشه !!! سرعت برمیگرده پایین.
خلاصه کلی اطلاعات مفید بهش دادم که بابا جان توی تنظیمات مودم مشخصه که یک خط تا چه سرعتی جواب میده. این صحبت ها مال بچه های پیش دبستانیه. با کلی دعوا و مرافع سرعت رو برگردوند روی 8.
نتیجه اخلاقی اینکه این شرکت دزد پول 8 مگ میگیره اما اگر کسی متوجه نشه در واقع داره 2 مگ استفاده می کنه.
پیروز باشید.
دزد
تنها وازه ای که لایق صبا نت هست.
من به اجبار زا شاتل به صبانت اومدم. سرویس 8 مگ گرفتم بعد چند روز که سرعتم پایین بود مودم رو چک کردم دیدم سرعتم روی 2 مگ بسته شده.
بعد از تماس با پشتیبانی صبانت و کلی توضیح و اینکه باباچجان من میفهمم چی به چیه. نمیخواد بپیچونید. خیلی محترمانه درخواست کردم سرعت رو روی 8 مگ بستن.
بعد از چند روز دیدم سرعت باز پایین اومده. چک کردم دیدم اوردون روی 4 مگ.!!!!!!
تماس گرفتم و جویای علت شدم خانومه توضیح داد که چون خط شما نمیکشه !!! سرعت برمیگرده پایین.
خلاصه کلی اطلاعات مفید بهش دادم که بابا جان توی تنظیمات مودم مشخصه که یک خط تا چه سرعتی جواب میده. این صحبت ها مال بچه های پیش دبستانیه. با کلی دعوا و مرافع سرعت رو برگردوند روی 8.
نتیجه اخلاقی اینکه این شرکت دزد پول 8 مگ میگیره اما اگر کسی متوجه نشه در واقع داره 2 مگ استفاده می کنه.
پیروز باشید.
از کجا باید فهمید خطم تا چقدر میکشه؟نقل قول:
سلام به همه ی دوستان
من کارمند دفتر مرکزی صبانت هستم خودم تو سایت عضو شدم به دستور یا درخواست کسی نبوده
طرفدار صبانت یا شرکت دیگه ای نیستم
هدفم اینه که باهم دیگه در مودم اینترنت و تکنولوژی adsl صحبت کنیم و اگه کاری از دستم برمیاد واستون انجام بدم
اگه کسی هم خواست بیشتر در مورد adsl بدونه در حد سوادم در خدمتم
من اولین بار یادمه سال 86 بود که مشترک صبانت شدم اون زمان فقط سه ماهه سرویس ارائه میدادید....نقل قول:
حدودا 7 سالی از هیچ شرکتی سرویس نگرفتم و تنها مشترک صبانت بودم تا اینکه مهرماه گذشته بود که قانون 2 برابر حجم و اجرا کردید باز هم 3 4 ماهی تمدید کردم و سرویس 8مگ گرفتم اما دیگه دیدم نمیشه ادامه داد و بعد از این همه سال تخلیه
کردم.....
ای کاش مثل گذشته ادامه میدادید.....
جان من یه کاری کن مال من زودتر وصل بشهنقل قول:
سلام خسته نباشید دوستان ، میشه از پشتیبانی درخواست داد پینگ رو پایین بیارن؟
در تمامی مودم ها شما می توانید پارامترهای کیفیت خطتون رو مشاهده کنید که مهمترین اونها snr و attenuation است. rate ی که شرکت سرویس دهنده به شما اختصاص داده و همچنین max rate که با توجه به کیفیت خط شما،دوری و نزدیکی به مرکز مخابرات و ... می تواند متغییر باشد، همه در مودم قابل مشاهده است.
به طور مثال در مودم tplink: در قسمت status بخش adsl قابل مشاهده است.
در مودم asus : قسمت device info بخش adsl یا status
مودم zyxel : قسمت summery گزینه dsl line status
البته این مسیرها بسته به firmware مودم شما متفاوت است.
ping time به تعداد hop یا روترهای موجود تا مقصد و همچنین پهنای باند لینک های موجود در مسیر بستگی داردنقل قول:
تقریبا پشتیبانی هیچ شرکتی نمی تواند تعداد hop های مسیر را دستکاری کند چون باید route تغییر کند و انهم فقط قادر به تغییر روت ها در روترهای متعلق به خود (AS) است
یعنی اگر فرض کنیم فاصله شما تا سرورهای گوگل 15hop باشد 3 الی 4 hop اول متعلق به شرکت سرویس دهنده 3 الی 4 hop بعد متعلق به مخابرات و شرکت زیرساخت و بعد از آن روتر ها و gateway های بین الملل است
پس کمکی که شاید پشتیبان بتواند برای شما انجام دهد این است که پهنای باند مسیرهای شما اعم از dslam - پهنای باند مرکز مخابراتی شما- پهنای باند لینک استان شما و ... در صورت کمبود، افزایش دهد. که به غیر از اولی مابقی به دلیل مکاتبه و درخواست از مخابرات، زمان بر است.