دیگه اینجا رو اشتباه کردی باید 2 تا چیز اضافه بشه :دی برای بر آمدگی :دی کلی کار داره 16ساعت عمله :دینقل قول:
دکتر لازم نداره فقط پاک کن نیاز دارم
Printable View
دیگه اینجا رو اشتباه کردی باید 2 تا چیز اضافه بشه :دی برای بر آمدگی :دی کلی کار داره 16ساعت عمله :دینقل قول:
دکتر لازم نداره فقط پاک کن نیاز دارم
من برامدگی دوست ندارم :31: من دره را بیشتر ترجیح می دم :21:نقل قول:
اونجوری میشی دوجنسه :دینقل قول:
من برامدگی دوست ندارم من دره را بیشتر ترجیح می دم
بدونه سینه ممد میمره از غم :دی
نه اتفاقا وقتي مقاله بدي و طرفدار پيدا كني خيلي جذاب ميشه ...نقل قول:
مثلا ميري بدون هيچ هماهنگيي و اينكه كسي رو جمع كني بهت راي بدن ، ميري توي پرجمعيت ترين شهر ايران كانديد مجلس ميشي ميايي بالا :21:
اين اكانتي هم كه دستمه به لطف صاحب قبليش ( كه كاربر فعال اينجا هم هستش ) پيشينه ي فوق العاده مثبتي داره و منم ازش نهايت استفاده رو بردم :31:
ميگم باگ پيدا كردن چيجوريه ؟! يكم توضيح بده دارم كم كم ميام توي كار خلاف :21: البته اگه بلدي :27:
نه بابا من كجا فقط براي دوئل بازي ميكردم !نقل قول:
من فقط براي اين بازي ميكردم كه بتونم با اين بهانه با علي آقا يكم صحبت كنم :27::27::27::27:
ولي بدون شوخي دركل من فقط براي دوئل بازي نميكردم ... يادش بخير يه بار رفتيم شهر علي ( كه جزو دشمنان شهر ما بود و دقيقا جفت هم بوديم ) دو تا شهر ريختيم سر يه شهر همشون پاس اوت شدن :27::27:
حالا يه خاطره هم از ورلد 10 بگم ، قبل از اينكه مردم شهر بسازن ...
قبل از اينكه اولين شهر ساخته بشه ، توي فروم معمولا تاپيك ميزدن كه مثلا ما داريم شهر ميسازيم و ازين زرت و پرتا
منم توي همه ي تاپيكا ميرفتم و ميگفتم كه من رنك يك دوئل ميشم و خيلي حرفه اي هستم و تورو خدا من رو اينوايت كنيد و ... :27: طوري كه يه بار رفتم مسافرت ، يه 4-5 تا تاپيك جديد باز شد ... بعد مردم ميگفتن m-pro نميخواي توي اين تاپيك هم پست بدي ؟ :27::27: كلا خيلي حال ميداد :31:
من وست بازي نميكنم ولي وست بازان را دوست دارم :31::31::31:
خاطره خيلي از ورلد 10 دارم ... ايشالا وقت شد همش رو دونه دونه ميگم ... :8: مخصوصا اينكه بالاي 6 بار نقشه ي قتلم رو كشيدن كه دسته جمعي بهم حمله كنن علي هم توي همه ي حملات حظور داشت :31: هميشه همين كه 20 تا جون ميموند خداوند بهم الهام ميكرد و من آنلاين ميشدم و بدو بدو ميرفتم هتل همشون پشم ميشدن :31::31:
كه آخرين بار ها اسم من رو توي پروفايل ميزدن ميگفتن بي چيز هست :27::27:
مردی با خاطره های طلایی :دی
---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
من خطاره ندارم: ))
خب بيايين توي كلاهم كه در آوردم نفري 50 تومان بندازيد خاطره ي بعدي رو بگم :31::31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا حالا تو عمرم به گدا پول ندادم :دینقل قول:
خب بيايين توي كلاهم كه در آوردم نفري 50 تومان بندازيد خاطره ي بعدي رو بگم
چه گدای آدم
چه گدای آهنی(صندق صدقه ) :دی
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
ممد بگیر این امیرو بیار عصاب نذاشته :دی پاره شدم وست رو بهش یکم یاد دادم :دی الان داره تو Wow باگ میزنه بگیر بیارش:دی
سلام به همگی...به سعید و آرش و ممد و چاقال و همه ی بچه های قدیمی!!!
چقدر دلم تنگ شده دوباره به شما عزیزان بپیوندم،دلم برا شوخی های آرش و ممد تنگ شده....عجب روزایی بوووود...3 ماه دیگه میام
راستی سال نو همگییییییییییییی مبارک
خوش اومدی :10:نقل قول:
فکر کنم تا تو بیایی ما می ریم :31:
:دی ممد بسوز اسم منو زود تر از اسم تو گفت looolنقل قول:
سلام به همگی...به سعید و آرش و ممد و چاقال و همه ی بچه های قدیمی!!!
چقدر دلم تنگ شده دوباره به شما عزیزان بپیوندم،دلم برا شوخی های آرش و ممد تنگ شده....عجب روزایی بوووود...3 ماه دیگه میام
راستی سال نو همگییییییییییییی مبارک
بیخود.... :دینقل قول:
خوش اومدی
فکر کنم تا تو بیایی ما می ریم