[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
تایید میشه من هم یک هفته هست 512 نامحدود مخابرات دارم سرعتم در همین حد داغونه! واقعا نمی دونم چرا بعضیا اینقدر بیخود از مخابرات تعریف کردن الان که اومدم مخابرات احساس می کنم از چاله افتادم تو چاه! :n03:نقل قول:
قبل ثبت نام زنگ زدم مخابرات اپراتور شرکت دقیقا بهم گفت که 512 نامحدود سرعتش از 64 پایینتر نمیاد خیالتون راحت! ولی الان که می بینم موقع دانلود سرعتم معمولا بین 20 تا 30 هستش فقط بعضی وقتا نوسان می کنه تا 60-70 می ره بالا! یعنی دانلود از 90 درصد سایت ها در همین حد افتضاحه!
تا قبل از این از نوین نت سرویس داشتم بخاطر اینکه این اواخر قیمتاش یکهو نزدیک دوبرابر شد تصمیم به جمع آوری گرفتم ولی الان کم کم دارم به این نتیجه می رسم که با همون قیمتای دوبرابر بازم شرف داشت به این مخابرات! لااقل سرعتش اینقدر نوسان نداشت موقع دانلود از 220 پایینتر نمیومد، خیلی به ندرت پیش میومد که قطع بشه، مثل مخابراتم نیاز نبود وقتی زنگ میزنی پشتیبانی اینقد تو صف وایسی!
این حرفا که دوستان می گن سرعت دانلود مخابرات بخاطر سرور سایتا پایینه قبول ندارم، چون از همون سایتایی که با سرعت 220 دانلود می کردم الان با مخابرات سرعتم همش بین 15 تا 40 نوسان می کنه! خیلی از سایتا رو باید چندبار ریفرش کنم تا باز بشن! سرعت دانلود با فایرفاکسم که افتضاحه! خیلی از سایتا هم که دارن باز می شن وقتی سرعت ارسال و دریافت رو نگاه می کنم میبینم از 10 بالاتر نمی ره!
خلاصه اینکه من هیچ خوبی از مخابرات ندیدم الکی دوستان گول نخورن بیان سمت این شرکت!
اینترنت روی موبایلم ایفون 5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف دلمو زدی داداشم اگه به خاطر محدودیت دانلود شاتل نبود ازشاتل به اینجا نمی اومدم حتی اونا هم سعی داشتن قانعم کنن که مخابرات خوب نیس اما فکر کردم واسه نفع خودشون اینو میگن حتما سرعت درمراکز مخابراتی فرق داره باهمنقل قول:
وقتی رفقایی که لاهیجان و رودسر و آستارا گرفتن و سرعتشون بالا بود گفتم احتمالا تو رشت خوب یه مراتب بهتره اما..
آخرش به نکته جالب اشاره کردینقل قول:
بعضی ها تو مراکز رشت مشکل دارن و بقیه شهرستان ها به نسبت رشت وضعیت بهتری دارن !!!!!!!!!!!!
از جهت تنظیمات مودم مشکلی نداره؟نقل قول:
چون دوستمون گفتن تعریف بیخود ریز استفاده خودم تو امروز رو براتون می ذارم. اون ساعت هایی رو که می بینین که سرعت کمه ( بین 2 تا 4 بعدازظهر) موقعی هست که کامپیوتر رو خاموش کردم و فقط کمی اویل ساعت 14 و اواخر ساعت 16 کامپیوتر روشن بوده، قضاوت با خودتون!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من، خط شما رو هم رو 2 مگ بستن اما معلوم نیست SNR تون چنده. عکسی از SNR تون می تونی بذاری؟نقل قول:
آره اتفاقا دوست منم از یه شهرستان دیگه مخابرات داشت اونم تعریف می کرد از سرعتش!نقل قول:
راستی چرا با اینترنت مخابرات سرعت دانلود از سایت دیجی کالا اینقد بالاست؟ :n08: تا الان فقط همین سایت رو کشف کردم که اینطوریه،با همین 512 نامحدود مخابرات سرعت دانلود رو 200 :n04: حیف که زیاد ویدیو نداره واسه دانلود، شما سایت دیگه ای سراغ نداری اینطوری باشه؟
sntرو پیدا نمیکنمنقل قول: