سلام اعصابم خورد شده این اروری که برای بازی fruit ninja می ده یکی بگه چجوری حلش کنم:41::41::41::41::41::41::41::41:
Printable View
سلام اعصابم خورد شده این اروری که برای بازی fruit ninja می ده یکی بگه چجوری حلش کنم:41::41::41::41::41::41::41::41:
ويندوزت چيه 7 ؟ :21:نقل قول:
نقل قول:
مشخصات سیستمت رو بگو
2 گیگ رم....سی پی یو دو هسته ای گرافیک هم که 1 گیگ...نقل قول:
مشخصات سیستمت رو بگو
من قبلاً با این بازی مشکل نداشتم....وقتی مد نصب میکنم این خطا رو میده....یکی قبلاً یه روشی گفته بود که درست میشد ولی یادم نیست.
دوستان سلام
من بازی Medal Of Honor.Airborne.v 1.3 رو نصب دارم(می دونم قدیمیه!ولی خب من تازه گیرش آوردم:31:)
در اجرای بازی مشکلی ندارم تنها مشکل من اینه که منوهای بازی روسیه!(دیالوگاش انگلیسیه!!)در حالیکه نسخه ی بازی زبانش هم روسی داره هم انگلیسی!
حالا اگه یکی از دوستان راهنمایی کنه که چطوری میشه این مشکلو حل کرد ممنون خواهم شد.
با تشکر
بله سون 64 بیتنقل قول:
من تازه سیستم گرفتم بازی که روش می ریزم (مثلا space marine) وارد بازی نمیشه چندین بار ریختم ولی درست نشد
قبلش هم witcher 2 رو ریختم همینطور بود. ویندوز رو دوباره ریختم(قبلیش رو فروشگاه ریخته بود) بعدش بازی رو دوباره ریختم درست شد.
کلا کرک نداشتن هیچکدوم( 3 سالی با pc بازی نکردمxboxi شده بودم قبلا که جوون بودیم بازیها crack داشتن الان هم اصولا باید داشته باشن نه؟
حالا مشکل ویندوزه یا بازی یا چی. یه راهنمایی کنید .
نقل قول:من این بازیروتمام کردم ولی بازبان روسی اگه خواستی گزینه هاشو بهتون بگم
من Worms Ultimate Mayhem رو دانلود کردم و نصب کردم.
وقتی اجراش می کنم صفحه سیاه می شه و بازی بسته می شه!
کسی می تونه کمک کنه؟
نقل قول:
ممنون دوست عزیز بابت توجهت
اگه این کار رو مفصل توضیح بدی (ترجیحا با عکس)ممنون میشم!
دوستان دیگه هم اگه کسی راهکاری واسه انگلیسی کردن منوهای این بازی داره دریغ نکنه!