اینترنت 2.5 گیگ 8 تومن.من تاحالا نشنیدم.10 تومنی دیده بودم ولی 8 تومنی ندیده بودم.میشه توضیح بدیدنقل قول:
Printable View
اینترنت 2.5 گیگ 8 تومن.من تاحالا نشنیدم.10 تومنی دیده بودم ولی 8 تومنی ندیده بودم.میشه توضیح بدیدنقل قول:
به من تخفیف داده اینترنت 1 گیگ روزانه + 1.5 گیگ شبانه فقط 5 هزار تومن.... خیلی خوبه نه؟:n02: البته تو منطقه ما سرعت کم شده نمیصرفه بسته بگیرم.... adsl بهتره
شهر ما فقط E داره امروز شده بود G!!!!!! یعنی نسل دووونقل قول:
خواهشاً عکس میزارید زرولوشن بالاست حتما از اسپویلر استفاده کنید
آموزش استفاده هم صفحه اول هست
من خودم بی تی اس سیار ندیدم ولی وضع ایرانسل خرابهنقل قول:
دوستان گفتند شاید بی تی اس سیار بوده که سیگنال یه روز هست یه روز نیست
و کلا اینترنت ایران سالهاست مشکل داره و خواهد داشت .
چطوری تخفیف گرفتی؟:n01:نقل قول:
آقا ماروهم در غم خودتون شریک بدانید با حماقت تمام به ایرانسل اعتماد کردم و بسته یکساله با قیمت 190هزارتومن فعال کردم! حالا مال ما همون 3gمونده اما سرعتش با 2g فرقی نداره....نقل قول:
خودش پیامک داد. شما تخفیف گرفتی برای خرید بسته..... سرعتش کمه فایده نداره ....نقل قول:
نقل قول:OZV JOMLAK به 8282
1 گیابایت اینترنت روازنه
+
1.5 گیگ شبانه رو امروز میتونی با 5000 تومان تخفیف بخری برای یک ماهت!
JOMLAK
روبه
8282
بفرست
لغو با ارسال L JOMLAK به 8282
سلام مجدد
بازم نظرمو میگم شاید مشکله کسی حل شه
منم از پر مصرفای ایرانسلم و از سال 86 مشترکه ایرانسلم و همین خط رو هم دارم
چندین بار مشکله شارژ و این مسائل داشتم که بعد از اعتراض برش گردوندن
راجع به سرعت من ساکن کرج هستم اوایل بالاهای کرج بودم مشکله خاصی اونجا نداشت ( خ مطهری) ولی چند وقت پیش اومدیم پایینه کرج ( محمد شهر)
اینجا من 4 جی ندارم 3 جی هم وقتی وصل میشدم چند بار قطع و وصل میشد ( دیتاش) و سرعت دانلود هم حدود 100 کیلو بود
از طریقه حساب ااکترونیکی و اینستاگرامه ایرانسل ( که یه ایمیل میده میگه مشکلت و با فلان شرح به این آدرس بفرست) مشکلمو گفتم فرداش تماس گرفتن و مشکل و جویا شدن که چیه و چجوریه و گفتن ارجاع میدیم
چند روز بعد مشکلم به کل حل شد قطع و وصل نشد و سرعت دانلودم الان با 3 جی حدود 3 مگ در ثانیه هستش
من کاملا راضی ام از ایرانسل
شمام یه تستی کنید برید اینستاگرام و مخصوصا حساب الکترونیکی اون قسمت که برای شکایت و پیشنهاد و این چیزاست توضیح بدید ایشاالله که درست میکنن