داداش هرکی ی نیازی داره از نتشنقل قول:
الان محل مام خلوته با گوشی تست میکنم بیشتر از 120 مگابیت سرعت میده ایرانس جز شبانه نامحدود چ فایده داره شبانه باید بشینی ی جا بزنی 100 گیگ تو ی شب دان کنی:n21:
پینگش از های وبم گند تره و اینستاش مشکل داره
Printable View
داداش هرکی ی نیازی داره از نتشنقل قول:
الان محل مام خلوته با گوشی تست میکنم بیشتر از 120 مگابیت سرعت میده ایرانس جز شبانه نامحدود چ فایده داره شبانه باید بشینی ی جا بزنی 100 گیگ تو ی شب دان کنی:n21:
پینگش از های وبم گند تره و اینستاش مشکل داره
برای من پبنگ ایرانسل از های وب بهتره ، حدود ۱۲۰ هستنقل قول:
اون روز یک سیم کارت همراه اول گذاشتم پینگ اش روی ۷۰ بود !
من هم از بسته های ایرانسل و همراه اول راضی نیستم ، اصلا به صرفه نیستن ، اما برای دانلود کردن خوبن ، الان من ۲ تا بازی ۵۰-۶۰ گیگی رو توی یک شب دانلود میکنم ، اگر قرار بود با ADSL های دانلود کنم ، ۱ ماه طول میکشید !
پینگ همراه بدلیل فیبری ک متصل میشه به دکل تا 10 میلی ثانیه از داخل و از 8.8.8.8 تا 100 هم دیدمنقل قول:
ایرانسل همیشه خارج پینگش برای من اشغال بوده داخلی ولی داخلی زیر 20 میلی هست
منم دقیقا همینو میگم بدرد نمیخورن بسته هاش استیبل نیست قبلا رو صبانت بودم وبگردی و تلگرام فقط چت میکردم شبا روزی 100 گیگ دانلودم میبود البته جز اخر هفته ها که شبکه همیشه پیک بود نمیرفتم سمتش ولی خب دیدم خرجی ک شبانه 5 تومن واسه ایرانسل میکنم بدم به های وب دیگ نیاز نیس شب بیدار بمونم واقعا شب بیدار موندن کلا سیستم ادمو بهم میریزه واس من کلا روزا بی حال و از زندگی میافتادم
بعد من اصن ی جا 60 گیگ دانلود ندارم کلا مجموع گردشم زیاده مثلا امروز سریع و خشن 8 و چندتا البوم اینا گرفتم 5 گیگ بوده
اینم مصرف من تو این ماهه فک نکم چیزی جز های وب جواب گو من باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درودنقل قول:
1-شما از کابل چند زوج استفاده کردین ؟
2-اون سیمی که از کافو تا پشت مودم اوردی چطوری بعدش به مودم وصل کردی ؟؟
منظورم این هست که از چه کانکتوری استفاده کردی و چطوری این سیم 2 نخ ( برای هر خط) را به مودم وصل کردی
اگه ازش عکس بگیری ممنون میشم
چون منم همین کارو کردم امابازم نویز دارم ، توی مخابرات 28 هست اما داخل کافوی تو کوچه 6 هست !!
کابل فقط "کابل مخابراتی زمینی ( مشکی ) فویل دار کرمان " با ضخامت 0.6 میلیمتر . از دو زوج داره به بالا
البته کابل هواییش هم عالیه (طوسی) اما دوامش کمتره. تک زوج هم داره
این کابل ها رو نمیشه سوکت زد. باید یه سیم تلفن خوب بگیری یه سرش رو سوکت بزنی یه سرش هم لخت کنی وصل کنی به کابل. طولش هم کمتر از 20 سانت باشه
متاسفانه این پست های مخابرات همشون زنگ زده و فرسوده هستن اکثرا. snr رو به فنا میده.
اگه سر کافو هم snr پایینه که هیچی! احتمالا فاصله با مخابرات زیاده یا یه مشکل دیگه ای هست.
کجای تهران کدوم مرکز؟ بگو شاید من خونه زندگیمو جمع کردم اومدم اونور :n08:نقل قول:
تهران نیستم دوست عزیز .بیا همسایه شیم از نت لذت ببریم:n02:نقل قول:
یا خدا :n02:نقل قول:
احتمالا خونتون چسبیده به مخابرات :n02:
خط من که حداکثر تا 17 میکشه. گفتم بذارن روی 16 الان snr روی 6 هستش تقریبا. مشکلی هم نداره.
مودمت چیه؟ من قبلا مودمم چیپستش trendchip بود به زور روی 8 جواب میداد.
مودم broadcom گرفتم تا 16 پیشروی کردم. :n02:
از این تی پی لینک اشغالیا :n02:. یه مودم ایسوس n14u بندازم نویز بهترم میشه:n02:نقل قول: