تا 2 مگ اونهم در کمپین بهاره شبانه رایگان دارهنقل قول:
Printable View
تا 2 مگ اونهم در کمپین بهاره شبانه رایگان دارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همین جدولو دو سه روز پیش که باز مصرف منصفانه رو جویا شدم تو منطقه کارنشناسشون به من نشون داد!
گفت مصرف منصفانه همینه دیگه! اون موقع بی خیال شدم ولی الآن کمی مشکوکم به قضیه.
مثلاً تعرفه فعلی 512 که 24 تومنه نه 20 تومن که اینجا زده!
حجم تشویقی رایگان چقدره؟
قرارداد جدید می بندند؟
ببخشید متوجه نشدمنقل قول:
یعنی فقط اینترنت تا 2 مگ میده مخابرات؟
اونی که شبانه ساعت دانلود رایگان داره حداکثر سرعت 2 مگ هست وگرنه تا 10 مگ حجمی هم می ده بدون ساعت رایگان شبانهنقل قول:
این 10 مگی هم که شبانه رایگان گذاشتن براش برای مشترکین قدیمی هست که خطشون 2مگ نامحدود بوده مثل من به جدیدها نمی دن
اگر دانلود رایگان در ساعتهای شب می خوای باید تو کمپین بهاری اسم بنویسی
برای 2مگ باید توی کمپین ثبت نام کنم یا برای بالای 2 مگنقل قول:
حالا سرعت 2 مگ چقدر میشه حدودا توی روز و توی ساعت دانلود رایگان؟
هزینه ش چقدره؟
512 همون 20 تومنه 20400نقل قول:
دوستانی که تجربه دانلود شبانه رایگان دارن، آیا توی اون ساعت ها سرعت افت میکنه؟
این طرح شگفت انگیز خیلی عجیبه و گنگ
اولا که ساعت دانلود شبانه را مشخص نکرده و حجم دانلود اضافه رایگان ماهیانه را مشخص نکرده و آیا مثل * 10Mbps در ساعت دانلود شبانه هم همین پهنای باند ارائه میشه؟!!! من بعید میدونم:n04:
این طرح شگفت انگیز کمی عجیبه.
مثلا یک مگ با 8 گیگ در این طرح میشه 20480 تومن
ولی تو کمپین بهاره میشه 17500 :n13:
مخابرات شبانه رایگان داره ؟
کمپین همان جشنواره هست و معمولا 3 ماه تا یک ساله هستن منظورم اینه که نباید انتظار دایمی بودن شرایطش رو داشته باشی ممکن الان شبانه رایگان بدن ماه دیگر نباشه اگر بیشتر از 2مگ سرعت می خوای باید حالت معمولی اسم بنویسی ولی شبانه نداری باید دفعه اول بری مرکز مخابراتتوننقل قول:
برای من اینترنت نامحدود 2 مگ هست تمام طول 24 ساعته 256 کیلو در ثانیه دانلود داره ولی شبها پینگ به شدت زیاد می شه بالای 300 می ره ولی صبح خوبه
ولی شبانه نداشتم تاحالا اما داخل مخابرات به خاطر همین که مدت جشنواره ها محدوده فکر نمی کنم مشکلی ایجاد کنن
اگرشبانه میخوای باید در کمپین بهاره اسم بنویسی