هنوز این وضعیت رو دارین؟نقل قول:
سرعت دانلود 1 تا 6 چنده برای شما؟ 6 تا 7 چطور؟
Printable View
هنوز این وضعیت رو دارین؟نقل قول:
سرعت دانلود 1 تا 6 چنده برای شما؟ 6 تا 7 چطور؟
این max rate که تو مودم میزنه چیه ایا توسط سرویس دهنده تعیین میشه؟ و چه چیزی رو نشون میده؟
خوب عزیزم راست گفته تو یه نگاه به تاریخچه اینترنت بندازی میفهمی چرا اینو گفته.نقل قول:
سلام
اقا کسی نمیدونه چرا قسمت تمدید اشتراک دیگه وجود نداره؟
راهی نیست واسه تمدید اشتراک انلاین؟
نقل قول:
نه شهید عاطف ! دیشب بالاترین سرعتی که رفت 30-40 بود کلا هم 700 مگ زده که دانلود شده ! ولی در اصل کمتر بوده
اینا دیگه شورشو دراووردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر 5 دقیقه اینترنتم قطع میشه
بایدم مودمو خاموش کنم یا هی رفرش بزنم
تا متصل شه
تا الان 5 دست 8ball باختم
فقط به خاطر اینکه اینترنتم قطع میشه:41:
آقا جواب من رو هم فراموش نکنید. اگه الان حجم ترافیک بگیرم چی میشه ؟:2:
دیروز حجم ترافیک من تموم شد و من شارژ موقت کردم در حالی که 45 روز از مدت قرار دادم مونده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا می تونم ترافیک اضافه بگیرم و مثل قبل از اینترنت 45 روز موندم استفاده کنم ؟
(منظورم اینه که محدودیت 5 روزه و دانلود شبانه برداشته بشه ؟)
.
اینترنت منم از وقتی شارژ موقت کردم هی قطع و وصل میشه.
ترافیک منم رو به موت هست
در حالی که 62 روز مونده به پایان دورم:31:
پارس انلاین همینطوریه. البته کلا فک کنم همه شرکت ها اینطوری باشن. من چند ماهه پارس انلاین دارم با سرعت 256. یه شب 2 گیگ هم دانلود کردم. چند شب بعدش 400 مگ. تا ساعت 6 صبح سرعت کمه ولی بعدش سرعت به حداکثر میرسه.نقل قول:
ولی در کل پارس انلاین از شرکت های دیگه خیلیی بهتره. حداقل خوبیش همینه که نمیخواد واصه دانلود شبانه کانکشن بسازی و اخرش n اضاف کنی و فلان کم کنی و جمع کنی و تفریق کنی و ....
یه اسیاتک گرفتم واسه مغازه .بعد از 20 روز هنوز نتونستم 1 کیلو بایت شبانه دانلود داشته باشم.
شبا نمیتونم تو مغازه بمونم.
صبح که میام میبینم اصلا وصل نشده. تو روز هم الان وصل میشه،قطع میکنی و چند دقیقه بعد میخوای وصل شی میگه پسورد اشتباه است. اونقدر کانکت باید بزنی تا وصل شه!