شاىد سوالم مصخره بياد يه لحظه اشتباها دستم به چى خورد تنظيمات مودم بهم ريخت ، هى ميره توى صفحه مودم ! منم اعصابم خورد ريست کردم مودم رو
الان همه چى رو درست ميزنم ولى ميزنه disconnect
خيلى گيرم کمک کنيد
Printable View
شاىد سوالم مصخره بياد يه لحظه اشتباها دستم به چى خورد تنظيمات مودم بهم ريخت ، هى ميره توى صفحه مودم ! منم اعصابم خورد ريست کردم مودم رو
الان همه چى رو درست ميزنم ولى ميزنه disconnect
خيلى گيرم کمک کنيد
مودم رو از دوباره تنظیم کننقل قول:
می تونی از آموزش نصبش که تو سایتشونه و یا دفترچه راهنما تو جعبه مودم استفاده کنی
سلام
دوستان من فریمور مودمم رو (tp-link TD-w8901G) به ورژن 6 آپدیت کردم. طبق راهنماش هم بعد آپدیت 100 درصد باید مودم ریستارت میشد اما نشد!
الان وقتی روشن میکنم فقط و فقط چراغ پاور روشن میشه و هیچکدوم از چراغای دیگه اش روشن نمیشه و نمیشه باهاش هیچ کاری کرد. نه صفحه کانفیگ باز میشه نه ریست دستی میشه... کلا کامپیوتر نمیشناستش.
الان چکار باید کنم که برگرده ؟
هیچ راهی نیست مثلا safe mode یا dead flash یا چیزی... ؟؟؟؟
توروخدا کمک کنین
:n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12:
من مودم دی لینکم رو آپدیت کردم بعد اینطوری شد و هر جا بردم درست نشد و به ملکوت اعلی پیوست:n02:البته امیدوارم مشکل شمل حل بشه.نقل قول:
ببین مودم پینگ میشهنقل قول:
دوستان من یه مودم zyxel دارم،الان اومدم اپدیت کنم،بعد ریست دیگه وارد صفحه مودم نمیشهم
پسورد admin هم میزنم وارد نمیشه حتی دکمه ریست پشت رو هم زد،لطفا کمک کنید
ببین مودم پینگ میشه؟نقل قول:
میشه توضیح بیشتر بدین که پینگ مودم به چه صورتی هست؟نقل قول:
ببین باید ببینیم مودم رو میشناسه یا نه
ping ای پی مودم رو بگیر
ای پی هرچی هست رو با دستور پینگ بگیر
پینگ میده،صفحه مودم هم 192.168.1.1 رو بدون پسورد ادمین میتونم اطلاعات مودم رو ببینم فقط با ادمین نمیتونم وارد بشم که تغییرات دلخواه رو ایجاد کنم