نقل قول:
فن آوا نامحدود هاش، واقعی (سرعت اسمی) هستند (اون سرویس هاییش که گرون تره، سرعت رو مثلا برای 512 روی 1 مگ میبندند) و تا الان مصرف منصفانه نداره، اون حجمی که توی سایتش جلوی سرویس هاش نوشته، الکی هست.
Printable View
نقل قول:
فن آوا نامحدود هاش، واقعی (سرعت اسمی) هستند (اون سرویس هاییش که گرون تره، سرعت رو مثلا برای 512 روی 1 مگ میبندند) و تا الان مصرف منصفانه نداره، اون حجمی که توی سایتش جلوی سرویس هاش نوشته، الکی هست.
دوستان تهرانی عزیز کلا این نامحدودی که الان دارین استفاده کنید اخرین بازمانده نسل نامحدودهای ارزونه امیدوارم برای شما برندارن اما متاسفانه این کاررو تو همه استان ها انجم دادن دیگه تقریبا تو هیچ استانی نیست بقیه isp ها که حتی تو شبانه هم محدودیت گذاشتن چه برسه به نامحدوداشون
تنها جایی که مونده فن اواست که البته قیمتاش نسبت به مخابرات بیشتره اونم معلوم نیست تا کی دووم بیاره
پسگه قرارشد برین رو جاهای دیگه بدونید که خبری نیست همین مخابرات با شبانه دومگش فعلا ازخیلی جا ها بهتره
کلا گند زدن به اینترنت مملکت تازه بافاز جدید فیلترینگشون ازماه دیگه داستان های جدیدتری هم خواهیم داشت
همه حرفهات درست، ولی فک میکنی نماینده های مجلس حتی یک درصد از همچین شکایتی استقبال کنن؟!!! همون نماینده هایی که وزیر رو بخاطر افزایش پهنای باند بازخواست میکنن!!!!نقل قول:
اگه این قانون مصوبه شورای فضای مجازی باشه، کارمون سخته!!!
مراجعه کنید به مرکز مخابراتی برای تغییرنقل قول:
به نظرم آسیاتک و فن آوا وضعیتشون بهتره حداقل ترافیک شبانه دارند البته آسیاتک وقتی داشتم شبها حسابی از خجالت خط در می آمد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم بامبول جدیدشونه برشون لعنت مخابرات مملکت که برای همه بود الان افتاده دست کیا خدا میدونه
همین الان شبکه های اجتماعی مثل وایبر با ف***تر هوشمند دچار اختلال کردننقل قول:
باشه بهش میگم...نقل قول:
من که دارم کارهای تخلیه رو انجام میدم برم شاتل ولی به همین راحتی ها دست از سر این مخابرات ور نمی دارم...
یعنی همه جوره می خوان این خط های نامحدود رو جمع کنن فکر کنم دیگه جدی جدی تمام شدست:n28:نقل قول:
شکایت تو خفا فایده کافی نداره بریم به خبر گذاری مثل تابناک بگیم شاید یک اتفاقی افتاد
دوستان یه چیزی به نظرم اومد اینکه اینا همیشه طرح های مشوق میزارن که کاربرا رو از نامحدود به سمت محدود بکشونن. روی قبض ها هم حدود یک ساله یا بیشتره که برای اینترنت محدود تبلیغ میکنن با مودم رایگان و ....
ولی مثل اینکه از لحاظ قانونی نمیتونن بگن هر کی نامحدوده از فلان تاریخ طرحش به محدود تبدیل میشه.
البته همونطور که میدونید تقریباً 99 درصد بقیه شرکت ها نامحدود (کاملاً نامحدود) ارائه نمیکنن و سرعت نامحدود ها رو بعد از حجم خاصی کم میکنن.
من فکر میکنم اگه طرحی هم قرار باشه تصویب بشه به همین صورت باشه و در نهایت مخابرات سرعت رو بعد از حجم خاصی کم کنه نه اینکه پول بیشتر بیاد رو قبض.
عملاً فرقی نمیکنه ولی اینطوری آدم خیالش راحته پول اضافه نمیده.