الان این آپدیت که اومده 3 تا کویست hidden هست :31: که به احتمال خیلی خیلی زیاد در مورد key 3 و گرفتن hernando و دادن سلاح قوی تر برای firearm هست :21:
فعلا داریم روش کار می کنیم :31: از اونجایی که می دونی کویست هرناندو زمان به خصوصی نیاز داره
فعلا یک زمان به خصوص در دست داریم که انحصارش برای خودم هست :31: و فقط به یک نفر گفتم :21: اونم مجبور شدم بهش بگم چون key 1 و key 2 را داره ولی حیف که hernando را نداره فعلا داره فقط کارای پر لاک می کنه تا بهش اون نامه ای که می خواستیم برای اون در بیاد برای من در اومد :13: من خودم فعلا یک 15 - 20 روز نیاز دارم برای کویست لول 75 :21: بعدش می تونم خودم تست کنم :31:
در مورد باگ بگم که باگ آنچنانی نداریم ولی چند تا اسکریپت دارم که باهاش می شه فهمید کویست hidden هست یا نه که برای این آپدیت کویست مخفی 3 تا داره که همه احتمال می دند برای اون چیزا باشه که زمانش خیلی مهمه که من با اثبات و دلیل می تونم بگم زمانش همون زمانی هست که من پیدا کردم ولی پعلا نمی خواهم تاپیک وست عمومی کنم ولی در تلگرام به اون طرف زمانش هست که بعد همگانی شدن دستم را می برم بالا می گم اول من کشف کردم lol
=====================================
در مورد کویست مخفی برای بالای لول 40
در همون سکتوری که هستی یک کویست هست که اسمش The ghost town هست که در عکس می بینی کجاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بری اونجا می بینی که بله کویست هست ولی برات اکتیو نیست :31: یعنی چیزی برای انجام نداری برای انجام دادن باید سری کویست Angel of love برای اون دختره که از 2 آپدیت قبلی اومده را تموم کنی تا سری کویست های The ghost town برات باز بشه که تو 3 سوت برات 2050 تجربه می ده :31: