اتفاقا پشت قبض من هم نوشته .نقل قول:
ولی با این حال دارم دانلود می کنم.
Printable View
اتفاقا پشت قبض من هم نوشته .نقل قول:
ولی با این حال دارم دانلود می کنم.
دوستان اینقدر خودتون رو نگران نکنید
یه زنگ بزنید به 2020 که آقا اینجور داستانی روی خط ما هم هست یا نه
یا میگن بله؛ که خب مشخصا درخواست جمع آوری خط رو میدید!
یا میگن نه، -همونجور که به من گفتن-؛ که دیگه با خیال راحت به دانلودتون ادامه میدید...
اینجوری اگه پس فردا روزی مشکلی پیش اومد، دیگه شما با مدرک میگید که در جریان نبودید و تماس هم گرفتید و گفتن نامحدود هستید و میتونید دانلود کنید راحت! (مسئولیت میوفته با اونها)
من به بازرسی شکایت کردم و امروز از بازرسی یه گلابی با من تماس گرفت
گفت من با مخابرات منطقه صحبت کردم و شما میتونی افزایش پهنای باند بدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این دقیقا چه ربطی به شکایت من در خصوص مصرف منصفانه داره دوستان!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خلاصه بهش گفتم اقای گلابی شکایت من در خصوص مصرف منصفانه بوده , گفت اهان خب این طرح گذاشته شده و ما نمیتونیم کاری کنیم
بهش گفتم تو قرار داد من نامحدود ذکر شده بدون محدودیت ترافیک , گفت که مخابرات میتونه در متن قرار داد تغییر ایجاد کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اخه مردک الاغ اگر در متن قرار داد بشه تغییر ایجاد کرد که دیگه اسمش قرار داد نیست
خلاصه اینکه اصلا یارو تو باغ نبود
بهش گفتم برای مشترک قدیمی ه هستم , گفت اره برای شما هم شامل میشه. ولی کلا یارو شوت بود و نمیشه به حرف اطمینان کردم
نقل قول:
به گلابی می گفتی قرداد طرفه بدون اطلاع قابل تغیر نیست باید به صورت کتبی به مشترکین اعلام بشه
این مثل این هست خونه اجاره کردید وسط سال طرف بیاد بگه آقا روزی 3 ساعت حق داری خونه باشی بیشتری باشی باید هر ساعت 10 هزار تومان پرداخت کنی آخه شدنی هست ؟
واقعا کجا زندگی می کنیم ؟ آبدارچی چند سال پیش اومده شده کارمند بازرسی :n02:
البته ما همچین قراردادهایی هم داریم (که دست یک طرف رو کاملا برای تغییر قرارداد بازگذاشته باشه) ولی این قراردادها هم باید از "قاعده انصاف" (یک اصل حقوقی هست) پیروی کنه.نقل قول:
اخه مردک الاغ اگر در متن قرار داد بشه تغییر ایجاد کرد که دیگه اسمش قرار داد نیست
من البته قصدم طرفداری از کار مخابرات نبود فقط خواستم این مورد رو اصلاح کنم.
حالا شما ببین مملکت رو که بازرسی مخابرات میگه طرح گذاشته شده و کاری نمیشه کرد ، روابط عمومی سایت مخابرات میگه انشاله به زودی لغو میشود ، بخش فروش 2020 میگه بخشنامه هنوز نیومده و اطلاعاتی نداریم!! سن میوه فروش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من متن قرارداد رو ندیدم ... اما دقیقا اگر بندی باشه که توی اون اجازه به شرکت مخابرات داده شده باشه تا بتونه هر موقع خواست تغییری انجام بده.. که مطمئنا همینطوره نمیتونید جز اینکه هی تماس بگیرید و درخواست کنید و یا حضوری ساختمان شاهد تشریف ببرید کاری کنید.. در غیر اینصورت.. میتونید با خیال راحت استفاده کنید و اگر روزی مخابرات مدعی بشه میتونید به صورت اکیپی درخواست شکایت کنید و با مخابرات روبرو بشید.. این رو هم بگم توی سازمان تنظیم مقررات به جز 195 بخش دیگری وجود داره که مدیریت اون بخش تا قبل از عید به عهده یک خانم بود که شکایات رو بررسی میکردن و حکم سازمان تنظیم مقررات هستش...میتونید پیگیری کنید و این موضوع رو درخواست کنید و مجبور میشن باهاتون باز تماس بگیرن.. اما اگر از 195 شکایت کنید حدودا 2 هفته طول میکشه... که البته بعد از 1 هفته تا 1هفته و نیم باهاتون تماس میگیرن...
در ضمن هر هفته فکر میکنم مدیران مخابرات مناطق در سر منطقه مخابرات جمع میشن .. مثلا برای مخابرات پیش شماره 2 .. بیشترشون سر منطقه میشه مخابرات استقلال.. میتونید اونجا هم برید و با مدیر مخابرات این موضوع رو درمیان بگذارید و درخواست بررسی بدید... البته اول ممکنه بپیچونن اما اگر گیر بدید مجبور به جواب میشن... و همینطور میتونید از منطقه خودتون درخواست کنید تا با بخش بازرسی منطقه خودتون صحبت کنید که بهتون شماره ایی میدن تا بتونید این کار رو انجام بدید..
اینا چرت و پرته!!!
اینجوری دارن می پیچونندمون! به نظر میاد اینجا هم نفوذی داره زیاد میشه! اصن یعنی چی مخابرات اینترنت حجمی بده! مگه مجلس قانون نگذاشته خط 1 مگ بین 8 نفر تقسیم بشه! اینا کارشون با اصل قانون ارائه خدمات اینترنت تو این مملکت در تناقضه!
میگم باید سیستماتیک تر برخورد کنیم!
فاز اول کار تا اینحا خوب بوده! منتها مشکل اینه که درست و حسابی خدمتشون نرسیدیم! ما دقیقا 2 ماه وقت داریم! چون اینا علاوه بر این گند قیمت رو هم افزایش دادن! این دیگه آخر مسخره بازیه! 2 ماه دیگه که قبض ها بیاد سر و صدای بیشتری در میاد! ما تا اون موقع باید به یه یک سر منزل مقصود رسیده باشیم!
تا اینجا خوب پیش اومدیم! بازرسی به نظرم فاز اوله! اگه جواب نگرفتیم یه پله می رویم بالاتر! می ریم سراغ دفتر شکابات رئیس جمهوری، مجلس و خبرگزاری ها! یه سری دیتای آماری می خواهیم راجع به منافعی که این مسئله برای مخابرات داره! اینا اصن فکر نکنم سر در بیارن مخابرات چه غلطی داره می کنه! باید یه بروشور کامل از شرح اتفاق درست کنیم و برای این سه تا بفرستیم، خبر گذاری ها که احتمالا استفبال کنن، مجلس هم بدش نمیاد یه چیز آماده دم دستش باشه فقط می مونه ریاست جمهوری! می تونیم در کنارش تومار آنلاین هم درست کنیم!
یه مسئله! بچز هماهنگ کنیم! ما که بهر حال باید سرویس رو عوض کنیم! ولی با هم کنسل کنیم! من می گم این دو ماه رو هم بدون دانلود سر کنیم تا اون موقع این مسئله رو به انجام برسونیم! اگه به جواب رسیدیم که هیچ نشد! با هم کنسل می کنیم! اینجوری مخابرات وحشت می کنه! مخصوصا 2 ماه دیگه کاربرای عادی هم خیلیاشون ممکنه بیان برای فسخ! اگه اون موقع بریم که یه موج راه می افته!!! ;)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نمی دونم چقدر جدیه! ولی به نظرم باید سفت و سخت پشتش رو بگیریم!
سلام دوستان
من 512 نامحدود دارم میخوام به 2مگ ماهانه 10گیگ 1تا 6 صبح رایگان تغییرش بدم
چیکار باید کنم؟چون در پنل کاربری برای تغییر پهنای باند همچین چیزی نیست
اینو میخوام بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چند روزی دارم isp های مختلف رو نگاه می کنم اکثریت حجمی می دن اونهایی هم که به اصطلاح نامحدود دارند با قیمت نجومی دوباره همین محدودیت حجم رو اعمال کردن جالبه یکیشون می گفت اگر از 40 گیگ در یک مگ نامحدود بیشتر مصرف کنی سرعتت کم می شه خودتون بفهمید سرعتتون کم می شه دیگه یعنی چی :n31:نقل قول:
خلاصه کلام جایی برای کوچ کردن نیست فکر کنم خودمون کوچ کنیم راحت تره:n18:
بعید هم می دونم دیگه از این طرح مخابرات عقب بکشه نهایتش حجم رو کمی بالا ببره
دونه دونتون برید 195 شکایت کنید با اینجا حرف زدن مشکلی حل نمیشه رو فروم خود سایت مخابراتم برید پست بدید