از حجم صدا هم زياد راضي نيستمنقل قول:
قبل امپ صدا رو كه زياد حجم صدا زياد بود اما كيفيت خراب ميشد اما الان كيفيتش ok شده اما حجم كم شده
امپم ref 2.370 soundstream
از حجم صدا هم زياد راضي نيستمنقل قول:
قبل امپ صدا رو كه زياد حجم صدا زياد بود اما كيفيت خراب ميشد اما الان كيفيتش ok شده اما حجم كم شده
امپم ref 2.370 soundstream
داداش پولم جور نشد هر وقت خواستی بگو تا لینک بدم خدمتت
سلامنقل قول:
فقط باید از عاملین اصلی خرید کنید.اگر مایل بودی من میتونم از تهران براتون تهیه کنم.
در مورد انتخاب بین معمولی و EX به نظر من معمولی بگیرید.
ONE 120.4 بگیری براش. وان 100 نداره.نقل قول:
دو جفت کامپوننت رو با یک ساب 350 واتی رو راحت دذرایو میکنه.ماشینتون چیه؟میتونی برای ساب بالای 1 میلیون هزینه کنی؟اگر 206 هاچ داری یه صدای Amazing بهتون تحویل میدم.
ضمنا اگر باز دستتون بازه مدل One 120.4 DSP هم فکر کنم تو بار شرکت باشه اون دیگه ÷روسسور داخلی داره که معرکه هست.
شما با تخفیف خریدید.قیمت لیست مصرف کننده 360 هست. مبارکتون باشه.اگر کمکی برای ساخت کیک پنل خواستی بنده در خدمتتون هستم.نقل قول:
سلام دوستان به خصوص آقا حمید گل
دوستان من ماشینم 207 بعد پخش 7016 کنوود رو روش نصب کردم با چهارباند فابریک رودری ماشین
الان یکم میخوام ارتقاش بدم
در حد یک جفت باند و آمپلی
چی معرفی میکنید؟
قیمتش هم اگه تا 400 500 بشه بهتره.....
باتشکر
سلامت باشید :n12:نقل قول:
والا کیک پنل رو ساختم و نصب هم کردم.مونده ازش عکس بگیرم و آپلود کنم,به اضافه اندازه ها و کارایی که براش انجام دادم.
فقط یه چیزی,قبل از بذارمش توی کیک پنل حجم صدا و میدبیس بیشتر از الان بود؛راهی واسه افزایش صدا نیست؟؟؟مثلا پورت؟؟؟
قبلا ووفر بیشتر عقب جلو میرفت الان خیلی کم؛ولی صدا خیلی خوشگل تر شده!!!:n13:
دوستان نظرتون رو در مورد سـاب ووفر hqr 3000 کنوود و mx12 audio بگین .جنس صدای این دوتا چطوره؟ کدوم قوی تر هست
میخوام توی باکس استفاده کنم. اول پرتاب صدا بعد کیفیت مهمه برام (دیگه نه اینکه اصلا رو ریتم نباشه ها حالا که میگم اول قدرت)
چه امپیلی برا این سـاب ووفر و یه جفت 6965v2 استفاده کنم؟؟ فرق نداره چه جنسی باشه فقط بتونه صدای خوبی از این دوتا بیرون بیاره(بودجه تا 400)
بهترین باکسی که بتونه خواستمو اجرا کنه چیه ؟ باکسای شرکتی خوبه؟ اگه نه چه اندازه باید ساخته بشه باکس(مشخصات دقیق و نوع صدایی که میده)
مرسی فقط لطفا اساتید و دوستانی ک صدای اینارو شنیدن یا اطلاعی دارن زودتر راهنماییم کنن
آیا آمپ پایونر مدل9604 می تونه باند co 609 + را ساپورت کنه ؟
سلامنقل قول:
بله
کاملا درایوش میکنه .
سعی کنید کابل برق حداقل 4 گیچ تهیه کنید .
دوستان 6965v2 پایونیر یا 6994 کنوود ؟
کسی مارو یاری نمیکنه ایا؟؟؟؟؟؟نقل قول: