من هر کاری کردم تاپیک تسلیت باز نشد.آقا بابک تسلیت کوچکترین و کمترین حرفیه که میتونم بگم.هر کی این پست رو میخونه یه فاتحه واسه پدر آقا بابک بفرسته.
من هر کاری کردم تاپیک تسلیت باز نشد.آقا بابک تسلیت کوچکترین و کمترین حرفیه که میتونم بگم.هر کی این پست رو میخونه یه فاتحه واسه پدر آقا بابک بفرسته.
آقا بابک خدا به شما صبر بده. روح پدر گرامیتون شاد..
شاهین جان مسنجر چی شد عزیزم امار گرفتی ضمنا ام ام اس به کجا رسید خبر جدید نداری
نقل قول:نقل قول:
دوستان اینجا تاپیک تسلیت نیست
لینک مربوط به تسیلیت را تصحیح کردم همونجا لطف کنین و تسلیت بگین
ممنون از همکاریتون
سلام
آقا اين BTS هايي كه چند تاش گرده و چند تاش مستطيل شكل بين همراه اول و ايرانسل مشتركه ((درسته كه اونايي كه گرده مال ايرانسله))
دو روزه كه تو يزد هر كي زنگ مي زد صدا نه مي رفت نه صداي طرف شنيده مي شد حالا هم دو روزه كه اصلا گوشي ميزنه Limited Service اصلا آنتن نداره :18:
حالا آقا شاهين خبريه يا همينجوري برا خنده شبكه قطع شده
ملت مي گفتن كه همراه اول داره يه كارهايي روي شبكش انجام ميده كه تا يه هفته ايرانسليها فقط مي تونن با ايرانسل تماس برقرار كنن
حالا شما خبر دارين كه مشكل كجاس ملت راست ميگن ياهموني كه خودم گفتم برا خنده قطع شده
آقا یه مدته که این مدل دکل توی اصفهان خیلی دیدم همشون هم روی پشت بوم خونه ها و مراکز تجاری دیدم نصب کردن.اول من فکر میکردم اینا مال ایرانسل اما از وقتی ایرانسل اعلام کرد توی اصفهان 25 BTS نصب شده که 11 تاش روشنه شک کردم ! حالا من یه عکس گرفتم از دوستان کسی هست بدونه این مال کدوم اپراتوره؟ البته می تونم برم از خود ساختمونه بپرسم اما گفتم بذار اول این جا بپرسم.(مال همراه اول نیستا چون دقیقا روبروی این دکل ,دکل همراه اول بود).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به تمامی بچه های p30 مخصوصا شاهین جان.
یک سوال داشتم: من قبل از فعال کردن طرح طلائی با کد ستاره 130 ستاره 1 مربع چک کردم نوشته بود بدهی شما 1600 و خورده ای تومان.
بعد از فعال کردن نوشته بود 33000 و خورده ای تومان و حد اعتبار شما 16000 و خورده ای (از 50000 تومان).
ولی الان یک چند وقتی است می نویسه بدهی شما 104724- ریال و حد اعتبار شما 60000 و خورده ای تومان. و از این 10 هزار تومان کم می شود به جای اینکه زیاد شود.مثلا 104325- .
خوب حالا قضیه چیه من بدهکارم یا طلب کار. البته gprs هم زیاد مصرف می کنم با و جود طرح طلائی.
راستی یک سوال از بچه های اصفهانی داشتم:
توی اصفهان و کلا استان اصفهان کدامیک از سیم کارت ها ی اعتباری بهتره؟ (منظورم از همه لحاظ است مخصوصا آنتن دهی)
با تشکر
بچههای این دکلةای همراه اول چه شکلین؟
یکی یه عکسی ازش میزاره؟
این به احتمال زیاد ماله همراه اوله ، اگه نباشه ماله تالیا هست.نقل قول:
دکل های ایرانسل از این آنتن سفیدا نداره
آقا شاهین سیم کارت من درست نشد بابا.ولش کن اصلا. این مسنجر ایرانسل کی راه میافته؟خبر دارین؟
از یکی از کارمند های ایرانسل خبر رسید که توی تهران - همت یک دکل به طول 98 متر زدن که جزو اصلی ترین دکل های تهرانه و بزودی راه میفته
خدا از این دکل ها نصیب تمام شهر ها به خصوص شیراز که وضع آنتن دهیش خوب نیست بکنه.الهی آمین!!!نقل قول:
يكيش هم توي يزد زدن مركز شهر خيلي چيز خفنيه :21:نقل قول:
ولي هنوز چراغهاش خاموشه :13:
پس كي يزد پوشش رسمي ميشه :19::19::19:
آقا اگه کسی از این دکل 100 متری ها دید یه عکس بگیره بندازه برای ما بینوایان!
یزد که رسمی شده فقط تو سایت نیومده.نقل قول:
یه 10-20 صفحه پیش که گفتم رفته بودم شمال همه اینا رو توضیح داده بودم! :31:
در اسرع وقت يكي ميزارم:46:نقل قول:
1- شما منبع خبرت كجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
یزد که رسمی شده فقط تو سایت نیومده.
یه 10-20 صفحه پیش که گفتم رفته بودم شمال همه اینا رو توضیح داده بودم
2- پس چرا چرغ دكلش خاموشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3- پس چرا نزديك به 5 روزه كه انتن نداره برو پست 6088 ((صفحه قبل)) توضيح دادم :18:
الان رفتم سایت پارسیک ، وسط صفحه اول تبلیغات ایرانسل هست ، پایینش شرکت ارتباطات سیار!، جالبه این همراه اول هنوز نمیدونه رو چی تبلیغ کنه، فقط پوشش 1016 شهر و ثبت نام سیم کارت ! فکر میکنن فقط باید پول خرج کنن ولی نمیدونن چطوری !
بابا وقتي 13 سال تبليغ نكرده باشن اصلا يادشون ميره تبليغ چيه پوشيدنيه ديدنيه تو آبگوشت ميكنن مي خورن :31:نقل قول:
اينم چند تا عكس از دكل خفنه ((شايد هم 100 متر نباشه ولي چيزي هم كم نداره شايد هم باشه))
[HTML]http://new.iranupload.net/photo/view.php?img=4d98e2d7ae23b59891dbca3a222c5d49[/HTML]
[HTML]http://new.iranupload.net/photo/view.php?img=675eea440100e34f6c2a277d6cdc1d23[/HTML]
[HTML]http://new.iranupload.net/photo/view.php?img=3470853ec66d3877c9331bdc3aa93dce[/HTML]
[HTML]http://new.iranupload.net/photo/view.php?img=2afe3735bf5dd2b65e85e9f092691bd5[/HTML]
عكسها رو دانلود كنين بعد ببينين كه با اندازه واقعي باشه
راستي اون زميني كه دكل توش بود يه صداي غرغري از اون تو بيرون ميومد مال چيه ؟؟؟ ((بروتوجمله:20:))
حسین جان این عکسا برای چین؟
همراه اول یا ایرانسل؟
یه نفر یه عکس از دکلهای همراه اول میزاره بببینم چه شکلین؟
اینجا تاپیک ایرانسله و ربطی به همراه اول نداره که دکل ارتباطات سیار رو اینجا بذاریم...نقل قول:
دکل همراه اول رو میتونی در سطح شهر پیدا کنی... ماشالا همه جا هست...
lمهدی جون دکل مخابرات دیدن نداره. مخابرات دکلهاش به درد غاز چروندن هم نمیخوره.
الان تو این شهر ما سمنان مخابرات بین 20 تا 25 دکل تو هرکجا بگی به شکل نافرم و بد قواره.
ولی ایرانسل فقط با 4 تا بی تی اس و یک دکل اصلی کل شهر و 10 کیلومتر اطراف شهر رو هم تحت پوشش داره.
مخابرات هر روز بدتر از روز قبل.سذویس دهی هر روز بدتر از قبل
بچه ها من ديروز طرح قرمز رو براي يكي ديگه فعال كردم اما يك روز گذشته هنوز خبري از فعال شدنش نيست!
نميدونم دوباره بزنم يا نه؟
شاهين جان به دادم برس!!
نقل قول:
حسین جان این عکسا برای چین؟
همراه اول یا ایرانسل؟
نتيجه .....نقل قول:
ای ول حسین جان... ممنوننقل قول:
در ضمن مثل اینکه فقط اینیکی فعال نیست..
بقیه دکل های ایرانسل در یزد فعالن...
میدون امام حسین...
بلوار عابدی
ابوذر و...
چراغشون هم روشنه...
................................................
بهتره یه بار از دیوار بریم بالا ببینیم صداها مال چیه...!
نقل قول:
حالا خوبه شما 20 25 تاس
توي يزد كه به جرات مي تونم بگم نزديك به 100 تاشو من ديدم :18:
شهر شده موزه BTS
تو مدرسه ها ((تا اونحايي كه من ميدونم برا بزرگها هم ضرر داره اونوقت ميان تو مدرسه ميرنن خدا به داد اين بچه ها برسه :42:)) توي ادارات حالا جديدا مدرسه و اداره كم اوردن توي خونه هم مي زنن))
يه جا 4 تا BTS توفاصله 1 تا 2 كيلومتري هم زدن ((حالا اينا براي چيه خداميدونه))
چند جا ديگه هم به همين فاصله 1 ، 2 ، 3 زدن
دوستان من با ایرانسل تماس گرفتم و در مورد طرح های تشویقی پرسیدم که اونا اینطوری جواب دادن
-----------------------------------------------------------
-با عرض سلام
مشترک گرامی
این طرحهای تشویقی شرکت ایرانسل تا تاریخ 20 شهریور ماه به پایان می رسد وبعد از این تاریخ تعرفه مشترکین به طور خودکار به تعرفه قبلی خود ( ثانیه ای و یا دقیقه ای ) برگردانده می شود
با تشکر
ولی سایت ایرانسل میگه تا 26 شهریور!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا شاهین هم میگه هر موقع فعال کنی 1 ماه فعاله!!!!!!!!!!!!!!!!
!----------------------------
بالاخره کدوم یکی درسته؟؟
من هر روز 10 ساعتی دارم اینترنت از گوشی میگیرم اگه یه دفه طرح غیر فعال بشه که....
شاهین جان چی کار کنیم ما...؟؟؟
دوستان نظرتون چیه؟؟
:12::10::12:نقل قول:
بلوار عابدي كه من رفتم زير دكلش 2 تا خط آنتن بيشتر نداشتم مطمئني مال ايرانسله ؟؟؟؟؟
شما از كجا مي فهمي كه BTS مال ايرانسله ((چون گردن))
من چند تا ديدم كه هم مستطيلي دارن هم گرد :18: من شنيدم مشتركن درسته
آره عزیز 100% مال ایرانسله...نقل قول:
من از صاحب اون خونه که دکله اونجا نصبه پرسیدم...
میدون امام حسین هم هست...
...
چون پرسیدم مطمئنم
در ضمن از سکتورهاش کاملا" مشخصه...
ایرانسل سکتورای باریک و درازی داره...
و همچنین مخابرات هیچ دکلی توی خونه نصب نمیکنه. اینا فقط مربوط به ایرانسله...
دکل مشترکی هم بین ایرانسل و مخابرات وجود نداره...
راستی جاده تفت هم به تازگی آنتن داره که دکلش قبل از ورزشگاه روی پشت بوم یه مغازست و شکلش هم گرد نیست...
دوباره نزنی که احتمال ضرر کردند بیشتره ! اگه میتونی زنگ به زن به 130 یا 140 ببین کدوم طرح برات فعاله !نقل قول:
به نظر منم یکم قیافه دکله عجیبهنقل قول:
3 مدل آنتن ایرانسل توی تهران دیدم ولی هیچ کدوم از این آنتن سفیدا نداشت!
1-دکل آنتن Ozgol-Qaem که بالاش 2 تا آنتن میله ای وصله + 1 آنتن میله ای وسط دکل
2-دکل میدون بهارستان که قیافش عین دکل ازگل-قائم هست که به احتمال زیاد اینم ماله ایرانسله ولی آنتن های همراه اول هم دیدم بغلای دکل نصب کردن
3-دکل شریعتی پایینتر از ظفر که بالای ساختمون نصبه و چند تا آنتن کوچیک بصورت دایره ای بالاشه
4-آنتن خیام که توی مترو شوش زدن که خیلی کوچیک،کوتاه و جمع و جوره و 1 میله کوتاه داره.
همونطور كه يكي از دوستان چن صفحه قبل گفت بالاي مقدار شارژ باتري يه علامت E هستش كه گفت مال Edge هستش. حالا واقعا مال Edge هستش و بگين چه كاربردي داره ؟
EGPRS یا EDGE سرعتش از GPRS بیشتره، البته به طور رسمی چیزی اعلام نشدهنقل قول:
اطلاعات بیشتر در ویکی پدیای فارسی :
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/سرعت_داده_افزایش_یافته_برای_تحول_جیاسام
مرسی حسین جون
حالا شما مطمئینین همه ی ایندکله برای موبایله و همشم مال ایرانسله؟
و در مورد Edge هم خود ایرانسل گفته از نسل 2.75 یعنی Edge استفاده میکنه ولی در مورد اینترنت Edge چیزی نگفته.
یعنی میشه یه روز بکنتش Edge؟
و نکته جالب توی لینک ویکی پدیا که محمد جون دادند ایرانسل رو هم جزو اپراتور های ارائه دهنده EDGE آورده.
بابا من روزی 8 ساعت میرم سر کار نه 24 ساعت.نقل قول:
وایسا برم سره کار.
باید یه اینکارش رو پیدا کنم. حالا عجله نکن.
مگه ميشه كه چيزي به جز موبايل هم بهش باشهنقل قول:
چرا عزيز جديدا ميزنننقل قول:
و همچنین مخابرات هیچ دکلی توی خونه نصب نمیکنه. اینا فقط مربوط به ایرانسله...
اگه بيايي طرفهاي ما ((آخر خيابون امام))
روبروي بيمارستان يه دكل هست كه توي خونه هست يه دكل هم پشت بيمارستان هست ((به فاصله 1 كيلومتر)) يكي هم توي خيابون سيد گلسرخ زدن كه اونم تو خونس و فاصله 2يا 3 كيلومتري داره نميشه كه هر ستاش مال ايرانسل باشه ((تو يه دايره 4 كيلومتري سه تا دكل:18:)) اين دكل هاي تو خونه براي پوشش شبكه نيست براي منظور ديكه اي زدن:5:
اگه گوشیت Edge داشته باشه، علامت E به جای G میاد، تقریبا هم من هر شهری رفتم اینطور بودهنقل قول:
در ضمن ویکی پدیا یه دانشنامه آزاد هست که هرکسی میتونه ویرایش کنه و مطلب اضافه کنه، حتی شما !!!
بله بله . . .. :31:نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من بعد از مدتها دوباره سيم كارت ايرانسل رو كه گذاشتم تو گوشيم(6630) با بروزر خودش كه ميرم ميگه unable to perfrom the operation
تنظيم gprs هم save كردم ...
قبلا راحت مي رفت ...
چيكار كنم ؟
تا یه هفته دیگه صبر می کنم اگه Mms ایرانسل راه افتاد که هیچی ...:5:
اگه راه نیفتاد همون کاری رو میکنم که با اپراتور قبلی کردم ....:41:
من با اپراتور قبلی هیچ کاری نکردم ... :41:
در ضمن نشد برم همدان .... گزارش بی گزارش ...