این رمز رو بزنید لگ نمیزنه
cl_bob 0
Printable View
این رمز رو بزنید لگ نمیزنه
cl_bob 0
سلام دوستان
من میخوام بازی کانترو دانلود کنم و آنلاین بازی کنم
لطفا لینک دانلود رو بزارید
البته بازی پروتیبل رو دارم ولی وقتی بازی میخواد لود بشه همش شروع میکنه به دانلود مپ بازی
میخوام بازی که برای دانلود میزارید کامل باشه بهمراه آخرین پچ
ممنون از لطفتون
یاعلی
سلام
من یه سوال مهم دارم
من می خوام ADSL بگیرم
و یکی از علت های اصلیم هم همین بازی کانتر هست
خواستم ببینم چه سرعتی بگیرم جواب میده؟
128 کافیه؟ یا 256؟
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــ
اون پستی که توش توضیح دادید چطور وارد بازی بشیم رو هم اگه میشه نشون بدید
نه دوسته عزیز.خوب معلومه اصلحه هنگام تیر زدن لگد داره.نقل قول:
منظوره من اینه که وقتی offline بازی می کنم مشکلی نیست و لگد زدنه اسلحه معمولیه.ولی وقتی انلاین بازی میکنم اسلحه طوری لگد میزنه که نشونه گیری مشکل می شه.
یه جورایی انگار وقتی تیر میزنم اسلحه با تاخیر لگد میزنه که ممکنه به خاطر تاخیر تا سرور باشه ولی وقتی میمیرم و بازیه بقیه رو نگاه می کنم برای اونا این شکلی نیست.
البته اگه به خاطر تاخیر تا سرور باشه چرا تیرا تاخیر ندارن؟
با 128 هم میشه.نقل قول:
برای انلاین بازی کردن اول باید یکی از پچ های non steam رو دانلود کنی.
بعد اخرین ورژن نرم افزار sXe Injected رو دانلود کنی.
بعد وارد کنسول می شه و connect IP رو وارد می کنی.به جای ip شماره ip سرور و وارد میکنی.می تونی لیستی از سرورا رو ازبگیری.البته وارده سرورای ایران بشو.کد:www.gametracker.com
دوست عزیز پینگت چقدره؟نقل قول:
یچه ها من یه ورژن از کانتر رو دارم به اسم Counter Strike Half Life Version در یک CD
من وقتی که می خوام این بازی رو بین دو تا کامپیوتر Lan کنم با ایروری مبنی بر اینکه سریال نامبر شما غیر اصل می باشد مواجه میشوم ،در نتیجه بازی Lan نمی شود .
لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید
هر ساعت بازی کردن کانتر چقدر ترافیک میکشه !؟
تو یکی از سرورای ایران 60 الی 80.البته تو بقیه ی سرور ها هم همینه.please help me:41:نقل قول:
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
راستی تو یکی از سرورای ترکیه رفتم پینگم زیره 10 بود.چه شکلیاس؟
منم اين مشكل رو دارم.فكنم درست كرك نشدهنقل قول:
یچه ها من یه ورژن از کانتر رو دارم به اسم Counter Strike Half Life Version در یک CD
من وقتی که می خوام این بازی رو بین دو تا کامپیوتر Lan کنم با ایروری مبنی بر اینکه سریال نامبر شما غیر اصل می باشد مواجه میشوم ،در نتیجه بازی Lan نمی شود .
لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید
یه کسی می تونه لیست پچ های جدید کانترو بزاره.فقط از rapidshare یا سایتای اینطوری نباشه.
راستی nonsteam باشه تا بشه انلاین بازی کرد.
سلام من کانتر 2.6 رو دارم این با 1.6 چه فرقی داره و چجوری میشه آنلاین بازی کرد
دوستان ببخشید Wallhack های جدید رو توی کدوم سایت میشه گیر آورد ؟ فارسی یا انگلیسیش فرقی نمیکنه.
دوست عزیز من دقیق این ورژن رو ندیدم ولی شندیم که ورژن به احتمال کم کار کنه برای انلاین بازی کردن کانتر فایل رو از امضا من دانلود کن بعد برو انجامش بده ببین کار میکنه یا نهنقل قول:
دوست عزیز این سایت هستش مستقیمه من ورژن 23 رو برات گذاشتم خیلی خوبه کنارش هم سمت راست همه چیز درمورد کانتر از پچ کرفته تا کلید و غیره هستشنقل قول:
یه کسی می تونه لیست پچ های جدید کانترو بزاره.فقط از rapidshare یا سایتای اینطوری نباشه.
راستی nonsteam باشه تا بشه انلاین بازی کرد.
کد:http://baltgames.lv/v2/downloads/258/
تو اینجا ببین به دردت میخورهنقل قول:
دوستان ببخشید Wallhack های جدید رو توی کدوم سایت میشه گیر آورد ؟ فارسی یا انگلیسیش فرقی نمیکنه.
در اخر هم دقت کنید که کلمه -- فاصله داره هردوتاشون چون وقتی اینجا میزارمش ف ی ل تر میشهکد:http://www.tobys.dk/cs/h a h c k/cs_h a c k.php
با سپاس موفق باشید
والا کانتر چند نسخه دارهنقل قول:
ولی 2.6 تا حالا نشنیده بودم
condition zero
1.6
source
دوستان سلام...من یه کانتر دارم مثل 1.6 یعنی خود 1.6 که در ÷وشه کانتر COPY میشه...
اول بازی هم اهنگی میاد...و یه عکس هم داره...
این اهنگ و عکس را چطوری میشه تغییر داد ...
یه اهنگ و عکس خوب هم اگر دارین بزارید...
سلام
رفقا من به بیشتر سرورها میتونم وصل بشم ولی وقتی میخوام به همیار وصل بشم اخرای لود شدن این ارور رو میده و از بازی پرت میشه بیرون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چیه؟!
خب دوست عزیز من برای راحتی شما اینجا رو گذاشتم خودم اونجا دانلود کردم برای موسیقی هم تو همین سایت هست وقتی هرکدوم رو دانلود کردی خودش اموزش داره چطوری بریزینقل قول:
برای بکراوند بازی
برای مموزیک استارت اپ ولی مال کانتر سورس هستکد:http://www.fpsbanana.com/guis/games/2
در کانتر 1.6 پوشه استارت اپ نوشته میدیا باید فایلت رو در اون پوشه قرار بدی
در اخر هم مشکلی داشتی بفرما در خدمتیمکد:http://www.fpsbanana.com/soundcats/53
از اخطارتون پیداشت شما مد نایف رو نصب کردید و یه فایلی اشتباه یا نیست باید از اول اونو نصب یا اون فایل رو گیر اورد من دقیقا" نمیدونم سرور همیار چه نوع سروریه چون مدت دو ماهه کانتر سورس بازی میکنم و وقتی 1.6 بازی میکردم همش تو مستر و گیم زون بودمنقل قول:
سلام
رفقا من به بیشتر سرورها میتونم وصل بشم ولی وقتی میخوام به همیار وصل بشم اخرای لود شدن این ارور رو میده و از بازی پرت میشه بیرون
[URL=http://www.imgeup.com/]
امیدوارم مشکل دوستان حل شده باشه
سلام خدمت دوستان من کانتر 1.6 دار به سرور ها که کانکت میشه توی اون صفحه ای OK میاد همون جا گیر مکنه دیگه توی بازی نمیره...مشکل از چیه بعضی وقت ها شانسی درست میشد انقد که بازی رو باز و بسته میکردم اما الان اصلان وارد بازی نمیشه...پچ خود MAster GAme رو هم ریختم به هیچ سروری حتی سرور خود MAster GAme هم گیر میکنه...:41:کلا فم کرده مشکل از چیه اگه مشکل از بازی یکی لینک دانلود یه کانتر سامو درست و حسابیو واسم بزاره...ممنون:13:
ببین وقتی اوکی رو میزنی بعد گیر میکنه بازی اروری یا هیچ چیزی نمیاره مبنی بر اینکه بازی شما مشکلی داشته باشهنقل قول:
سلام..!
دوست گل.....
خوبی
..
یک سوال دارم
میتونید ...برام...
بهترین کانتر 1.6 رو بدید میخنوام دانلود کنم!
من موندم که کانتر با این همه قدمتی که داره باز این همه ترفدار داره بازی الان از نظر گرافیک و صدا و... میشه گفت عقبه ولی با این حال دارن بازی میکنن من خودم زیاد بازی نکردم ولی در کل به نظرم امد که بازی چندان خوبی نیست(به هیچ وجه قصد احانت ندارم) ولی کنجکاو شدم که شما الان چه چیزی در این بازی دیدین که باز دارین اینو بازی میکنین؟
nدوست عزیز بفرما این خوبه هم پچ 23 و هم بات داره
کد:http://rapidshare.com/files/271495235/cs_1.6.part1.rar
کد:http://rapidshare.com/files/271501748/cs_1.6.part2.rar
کد:http://rapidshare.com/files/271507468/cs_1.6.part3.rar
کد:http://rapidshare.com/files/271508107/cs_1.6.part4.rar
سلام
وال -- / چیت کانتر 1.6 رو می خوام برای آنلاین بازی کردن . کسی می تونه کمکی کنه؟
سلام من چطوری تو بازی کانتر سورس به صورت Bot میتونم منطقه ها رو محدود کنم مثلا میخوام بوت ها از منطقه B نیان فقط از A بیان؟
ممنون.
ممنونم!
از Khelaneh
أوست عزیر من الان حدود 6 سال که دارم cs بازی می کنم انواع اقسام بازی ها رو انجام دادم و بار ها مثل شما از خودم پرسیدم که چرا هنوز دارم این بازی را انجام می دم ولی باور کنید هیچ بازی مثل cs به من کیف نمی ده اصلا یک چیزه دیگه است شاید ماله اینه که برای من اولین بازی بود که دسته جمعی با دوستام توی gamenet بازی کردم وبعد از اون وارد کلن شدم و من رو همیشه یاد اون حالو هواها می ندازه برای من این بازی خسته کننده نمیشه مننم خیلی دنبال این سوال شما گشتم ولی چیزی هیچ وقت به جواب نرسیدم اگه شما جوابی برای این سوال پیدا کردی از ما هم دریق نکن :11::10:نقل قول:
خیلی مممنون برای تشکر کردن کافیه دکمه رو بزنی بهترهنقل قول:
ممنونم!
از Khelaneh
بهتره صفحه قبلی رو ببینی ولی از من توصیه کردن بود کانتر رو مردونه بچسپنقل قول:
سلام
وال -- / چیت کانتر 1.6 رو می خوام برای آنلاین بازی کردن . کسی می تونه کمکی کنه؟
من دیروز کانتر استرایک 1.6 نصب کردم حدود 2 ماهه کانتر سورس بازی میکنم و برای این کار باید فرمانه رو درست استفاده بکنی برای مثال در نقشه de_dust وقتی ترور هست اگه strom front رو بزنی همه مستقیم میرن وقتی تو یه دوراهی هستی و مخوای همه بیان دنبالت fallow me بزن و وقتی تو یه جا گیر میوفتی میتونی taking the fire رو بزنی اینجوری به نوعی متونی اونارو از کارشون منحرف کنیدنقل قول:
سلام من چطوری تو بازی کانتر سورس به صورت Bot میتونم منطقه ها رو محدود کنم مثلا میخوام بوت ها از منطقه B نیان فقط از A بیان؟
ممنون.
شاید بارو نکنید من هم اولاش میگفتم بابا این کسای که میگن این بازی باحاله چیزی از بازی نمیدونن ولی فقط دوروز بازی کردم چه حال داد مخصوصا" انلاینش دوما از نظر گرافیک و صدا هم خیلی خوبه من که کانتر سورس هم بازی کردم وقتی بازی میکردم همه چیزش خوب بود ولی اون هیجان کانتر 1.6 رو نداشت به نوعی هر نقشه و اسکین رو دانش میکردم ولی نمتونست جای کانتر 1.6 رو بگیره در کل من هم خودم موندم از چه چیز بازی خوشم میاد ولی میدونم معتادشمنقل قول:
من موندم که کانتر با این همه قدمتی که داره باز این همه ترفدار داره بازی الان از نظر گرافیک و صدا و... میشه گفت عقبه ولی با این حال دارن بازی میکنن من خودم زیاد بازی نکردم ولی در کل به نظرم امد که بازی چندان خوبی نیست(به هیچ وجه قصد احانت ندارم) ولی کنجکاو شدم که شما الان چه چیزی در این بازی دیدین که باز دارین اینو بازی میکنین؟
سلام خسته نباشید من انقد که کانتر بازی کدردم روم چیت زدن بهخدا دارم خسته میشم اگه میشه واسم اموزش چیت زدن با یه چیت واسی زیاد شودن حلت بهم بدین از بس اینورو اونور گشتم خسته شدم دست تون درد نکنه خیلی سایت توپی دارید.
با عرض سلام به همه
من بعد از 2 سال دوباره اومدم كانتر بزنم اما هر چي اي پي سرورهارو مي زنم پيدا نميكنه
حالا بايد چيكار كنم؟
پچ جدا چی خوبه دانلود کنم؟ در ضمن ویندوز سون 32 بیتی دارم. با این که مشکلی نداره؟
چون الان که می رم با پچ ورژن 23 فقط اسلحه رو دست چپ می گیره. گرافیکش هم خیلی ضایع است. روی 16 بیت می مونه.
الان سروری هست تو ایران که اکانت استیم بخواد؟ کدوم سرور؟ خود اکانت رو هم می فروشه؟ چند؟
آقا یون و خانوما چیتر خودشو مهرفی کرد چیتر لو رفت:31:.نقل قول:
پسر چیت و میخوای چیکار مثل مرد تفنگو بگیر همرو به بند به رگبار:3:
:31: دمت گرم به خدا من من م م تا حالا چ چ چیت نزدم
:21: ولی میخام چیتر بشم
:8: فک کنم خیلی حال میده
:43: حالا خودت بلدی بهم یاد بدی
khaheshan javab bedin
کسی از دوستان ماهر روش این Buny Jumping (امیدوارم درست گفته باشم) رو بلده ؟ میشه کامل توضیح بدید.
دوست عزیز باید در خبخش دلخوان favaritis املاش فکر کنم درست نیست add server رو بزن بعد ای پی سرور های ایرانی یا خارجی رو توش بنویس و ادد کن همیننقل قول:
من خودم پچ 23 دارم ولی راست دسته برای در ست کردن اسلحه تو درست راست باید بری تو تنظیمات و Advance رو بزنی بعد اونجا نوشته left hand اونو right hand کن همین در مورد سون هم نمیدونم ولی من بازی کردم باهاش تو سون درمورد انلاین میدونم سرور مستر گیم سرور میفروشه ولی برای قضیه شما نمیدونم باید بری تو سایتشوننقل قول:
پچ جدا چی خوبه دانلود کنم؟ در ضمن ویندوز سون 32 بیتی دارم. با این که مشکلی نداره؟
چون الان که می رم با پچ ورژن 23 فقط اسلحه رو دست چپ می گیره. گرافیکش هم خیلی ضایع است. روی 16 بیت می مونه.
الان سروری هست تو ایران که اکانت استیم بخواد؟ کدوم سرور؟ خود اکانت رو هم می فروشه؟ چند؟
دوستان عزیز بازی کانتر به چیت نیست وقتی شما انلاین بازی میکنی باید مردونگی رو رعایت کنید چون دارید با یه انسان نه یه بات مادرمرده :20:
دوست عزیز باید از اونجای که کانت رو گرفتی بپرسی خوبتره و اطمینانش بالا هستشنقل قول:
khaheshan javab bedin
دوست عزیز اینجارو نگاه کافیه یه زره انگیلیست قوی باشه میفهمی اگه سرو درنیاوردی برات ترجمه میکنم الان زیاد وقت ندارم شرمندهنقل قول:
کسی از دوستان ماهر روش این Buny Jumping (امیدوارم درست گفته باشم) رو بلده ؟ میشه کامل توضیح بدید.
موفق باشیدکد:http://www.fpsbanana.com/tuts/323
بعضی از سرور ها ایرور
Steam validation میدن
این یعنی چی؟
چی کارش کنم؟
بابا کسی بهما چیت یاد نمیده تو رو خودا کل کله به یارو فوش دادم ونم گوفت اگه بازیت خوبه با چیت بیا منم می خام حالشو بگیرم
هی از اینجا میپره اونجا
ممنوون
دوست من ... منم مثل شما این مشکل رو داشتم اما با گردش در سایت های خارجی تونستم راهشو پیدا کنم.نقل قول:
شما روی آیکن اجرای بازی کلیک راست کنید بعد پروپرتیز بگیرید و بعد باز شدن به روش ویندوز xp سرویس پک 2 رو انتخاب کنید مشکل حل میشه ...با سپاس:11:
ip رو ميزنم ولي سرور رو توي ليست نميارهنقل قول: