به گفته پشتیبانی شون اندازه سرعتی که خریداری کردید.نقل قول:
باید دوستان که دارن نظر بدن
مال من هنوز رانژه نشده
Printable View
به گفته پشتیبانی شون اندازه سرعتی که خریداری کردید.نقل قول:
باید دوستان که دارن نظر بدن
مال من هنوز رانژه نشده
من 3مگ دارم سرعت کردن390 حداقل باید4مگ بگیری یا8مگ شب و روزم سرعت یکی فردا بزنگم ببینم درست میکنندنقل قول:
سلام دوست عزیز با این مقدار حجمی که شما میخری سرویس های جدید خیلی براتون با صرفه تر هستنقل قول:
پینگ پارس در حالت عادی چنده ؟
مثلا با 4224 یا 8888 ....
کسی از سرویسای جدید خریده ؟ 8 یا 16 ؟
دوستانی که میخوان ازسرویسهای جدید بگیرند دقت کنند مثله من دوبار اشتباه نکنند پشتیبانی برام توضیح داد درضمن قبلش زنگ زدم خطم رو چک کنه گفت رو6مگ که گفتم دوباره بردن رو9مگ بستند ولی بازم سرعت از390 بالاترنرفت گویا طبق سرویسی که میگیری سرعت تعیین میشه گفتم میخوام مثله سابق سرعتم 1مگ باشه که گفت نباید3مگ میگرفتی براون باید8مگ بگیری درضمن گفت مثله قبل پهنای باندبازنمیزاریم براساس نوع سرویس تعیین میشه اینومصرف کنم دیگه موندبرسری بعد
من الان زنگ زدم پارس انلاین سفارش سرویس بدم گفتم خط ما فیبر نوریه گفت نمی تونیم رو فیبر نوری سرویس بدیم
مگه وزیر نگفت دیگه همه شرکتا می تونن رو فیبر سرویس بدن!؟
در ضمن اپراتور گفت من تو سیستمم می بینم خط شما مسیهنقل قول:
یعنی اون اشتباه می کرد یا من؟:n13:
چون یادمه قبلا از مخابرات پرسیده بودم گفته بودن خط شما فیبره!
دوستان موضوع دانلود شبانه رایگان پارس آنلاین چیه ؟؟
واسش سقف دانلود تعیین کردن؟؟
این خط منه پشتبانی نویز اپ و دان منو برعکس می بینه یا نمی خاد بیشتر بزار خط منو بهم میگه نویز خطم دان ۹ هست و اپ ۱۹
زیر بار هم نمی ره میگم برعکس می بینی میگه نه درسته.
تا ۴ شنبه توی اسیاتک خط من روی ۱۶ اپ بود
چکار کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخل سایتشون هم شمارتون رو بررسی کنید اگه بتونن سرویس بدن میگه راه دیگه هم اینکه به یه آی اس پی دیگه زنگ بزنینقل قول:
اونا اطلاعاتشون درسته.
پینگ من با اینا اکثر اوقات به این شکله و اگه بره بالا باید مودمو خاموش روشن کنی درست بشه.نقل قول:
محتوای مخفی: 4.2.2.4
محتوای مخفی: 8.8.8.8
سرویس هم 16 مگ غیر حجمی
مدتیه شبانه دانلود نمیکنم اگر وقت شد تست هایی هم از وضعیت شبانه قرار میدم
خوب دوستان، گویا پارس آنلاین نوشته های ما رو در این بخش مطالعه کرد و همچنین گویا داشت نابود می شد که تصمیم به تغییر تعرفه های خودش گرفت ( شاید فقط می خواد این روند رو برای چند ماه بیشتر طولانی کنه ). باری، امروز تماس گرفتم که درباره ی فرجام فرآیند تخلیه خط خودم پرسش کنم که گفتند انجام نشده و اینکه تعرفه ها تغییر کرده و هرآنچه گمان می کنید در ادامه امکان داشت گفته بشه؛ پس من سرویس 16 م.بیت.ب.ث با حجم 550 گ.بایت ( 275 گ.بایت بین الملل ( از نظر فنی مضحک و اشتباه است اما برای متوجه شدن دیگران این را استفاده می کنم ) ) بدون بازه ی زمانی رایگان شبانه ( واقعاً حوصله ی رایگان شبانه رو ندارم و گمان می کنم فقط در کشور های توسعه نیافته ای مانند ایران چنین مورد کودنی وجود داره و حجم بایستی به اندازه ای باشه که نیاز به این مورد های پوسیده نباشه ) را خریدم. مانند گذشته سرعت من حداکثر 12-13 م.بیت.ب.ث و به ندرت 14 م.بیت.ب.ث است و زمان تأخیر ( ping ) مانند گذشته قابل قبول است. با دور سرور 8.8.8.8 و 4.2.2.4 در حدود 110 میلی.ث می باشد. جیتر ( Jitter ) کم و قابل قبول است. اتلاف بسته ( packet loss (PL) ) هم در هنگام اجرای دستور پینگ برای سرور های نام برده شده وجود نداشت اما در بازی warthunder گاه گداری تا 16% افزایش می یافت ( در این بازی اتلاف بسته وجود داره و امکان داره به دلیل سرور بازی باشه ) و خوب البته سرور در منطقه US قرار داشت و زمان تأخیر من هم از 190 تا 200 میلی.ث متغییر بود. قیمت گذاری سرویس های گیم نامنصفانه هست هرچند که حجم بیشتری نسبت به تعرفه های غیر گیم با سرعت یکسان دارند. من برای یک ماه اینترنت کمتر از 100 هزار تومان خرج می کنم و بیش از این مبلغ برای من قابل قبول نیست.
ادمین اینستاگرام گفته بود سقف شبانه بین المللی هست ولی موقع خرید سقف شبانه داخلی مینویسه . بعد تو اینستاگرام گفته شبانه بعد از تموم شدن به خودکار شارژ میشه :n04:
ولی امروز تو اینستاگرام بهش گفتم سقف شبانه داخلیه چرا گفتید بین المللی در جا بلاک کرد . اینا هم که معلومه دزد هستن
هاها ادمینش خیلی دیوونه ست من داشتم به یکی توضیح میدادم اومده بود کامنت منو پاک کرده بود خودش توصیح داده بود ...نقل قول:
دوستان من سرویس 2مگ گرفتم توی کانتر یا بازی های دیگ یه دفعه از120 میره 1000 بعدش میاد پایین کسی راه حلی نداره؟ یا همچین مشکلی نداشته مثل من؟
درودنقل قول:
من باهاش صحبت کردم، اول گفت بین المللیه بعد گفت تعرفه ها جدید که اومده تغییر کرده و مثله سرویس ها نصف بین امللی و نصف داخلیه و خودکار شارژ میشه.
نقل قول:
بدون فعال بودن سرویس گیمینگ دیگه درسته ؟
من از شنبه پیش تا امروز فن اوا داشتم و امروز کنسل کردم به دلیل سرعت کمتر از سرویسم ولی پینگ و کیفیتش فوق العاده بود 24 ساعت پینگ رو 105 بود ولی متاسفانه سرعتم خیلی کم بود ...
امیدوارم پارسم خوب باشه که البته شنیدم همه تعریف می کنن .....
سلام دوستان سرعت شبانه توی سرویسهای جدید چقدر هست؟ مثلا 8 مگ سرعت شبانش چقدر هست؟ و سرعت توی شبانه که محدود نمیشه؟
منم که سرعتم شده ۸ کیلوبایت بعد ۱۶ گیگ مصرف(سرویس ۲مگ) همچنان همونطوره
خب چی میشد همون اول ۴۰ گیگ رو میزاشتن میخواست ما ضرر کنیم فقط ؟
الان من با این نت چه غلطی بکنم خب ؟
من متوجه مورد شما نمی شم. سرعت 2 م.بیت.ب.ث دارای 80 گ.بایت ( 40 گ.بایت بین الملل ) حجم است. چطور شما پس از مصرف 16 گ.بایت محدود شده اید؟نقل قول:
من تا 10 روز پیش های وب داشتم به مدت 9 ماه واقعا عالی بود برای من ...
تخلیه کردم رفتم فن آوا ولی کلا 7 روز نشد که تخلیه کردم به دلیل ارائه سرعت کمتر از قرارداد ( 16 مگ خریدم بودم اما عملا 4 بود ) ...
سوالم اینه کسی می تونه معایب و مزایا سرویس های جدید پارس رو مختصر توضیح بده ؟
به خصوص کسانی که سرعت 8 و 16 دارند !!!!
شبانه ش چجوریه ؟
ادمینش میگه شبانه تموم شه خودش اتو شارژ میشه ؟ من گفتم چرا سقف رو بیشتر در نظر نگرفتید که جواب نداد ...
لطفا یه مختصر اصلاعاتی در اختیار من و خیلیای دیگه که براشون سوال هست قرار بدید مرسی .
یعنی چ شبانه خودکار تمدید میشه؟
مثل اینکه طبق مصوبه باید ی سقفی برای شبانه اعلام میکردن و نمیشده بدون سقف ازائه بدن و این ها هم سقف و گذاشتن ولی اینجوری که ادمین اینستاگرام میگفت و میگه بعد از تموم شدن سقف هم دوباره همون مقدار شارژ میشه:n13:نقل قول:
سرویس ها برای بار سوم تغییر کردننقل قول:
الان ۸۰ گیگه
قبلش ۱۶ گیگ بود
صرفاً جهت اطلاع رسانی:
هم اکنون زمان تأخیر برای سرورهای 4.2.2.4 و 8.8.8.8 بترتیب بطور میانگین 170 و 145 می باشد. این رو بایستی در نظر داشته باشید که پایین یا بالا یودن زمان تأخیر به IP _ای که در اون لحظه دارید بستگی دارد. من نمی خوام بگم این تأخیر بسته ها خیلی بد هستند اما قابل قبول نیستند این هم یکجور سیاست است تا با فروختن خدمت های مخصوص بازی پول بیشتری بدست بیاورند که در واقع نباید اینطور باشه و هر اتصال باید در بهترین حالت خودش برای انجام هر کاری از جمله بازی های آنلاین باشه.
میدونم ولی میتونست مثل فناوا بالا شارژ کنه مثلا 1000 گیگ !!!نقل قول:
چیزی که مشخصه اینه که پینگ تایم ربطی به سرعت و پهنای باند نداره و یک موضوع کاملا متفاوت هست.
فقط در شرایطی که پهنای باند کم باشه و همه اون توسط دستگاه های دیگه اشغال بشه هست که روی بازی اثر منفی میگذاره و مشکل ایجاد میکنه.
سه ساله مشترک پارس آنلاین هستم و همیشه ازشون سرویس معمولی گرفتم .
تصمیم دارم یک ماه ازشون سرویس گیم برای آزمایش بگریم .
الان از مشهد وضعیت پینگ من رو در تصویر ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا کسی هست که سرویس مخصوص گیم داشته باشه (ترجیحا از مشهد) و پینگ پایین تری از پارس آنلاین دریافت کنه ؟
آخه الان سرویس گیم برای من از نظر ترافیک و سرعت مناسب نیست ، (سرعت بالا با ترافیک کم نداره) و برای این سرویس برای هر ماه دو یا سه برابر باید هزینه پرداخت کنم .
اگه کسی اینجا پینگش رو در سرویس گیم ، اطلاع رسانی کنه ممنون میشم .
(میخوام بدونم ارزش داره که سرویس گیم خریداری کنم یا نه ) ممنون :n16:
سرویس معمولی است تا به حال از این سرویس های گیم استفاده نکردم ولی چند سال قبل که این سرویسها نبود یک بار اکانت گیم فعال کردم که تاثیر داشتنقل قول:
اگه از کیفیت خطتون مطمئن هستین مشکلی نباید باشه (البته همون طور که میدونید سرویس ای دی اسل منطقه به منطقه ممکنه فرق بکنه پس باید اول با پشتیبانی تماس بگیرین که ایا منطقه شما اینترنت کیفیت مناسب هست یا خیر و تضمین بگیرید)
--------
امشب اگر شد شبانه رو تست میکنم
این سرویسهای جدید حجمش طوری شده که من دیگه نیازی به شبانه ندارم واقعا......
چقدر حجم داد / 275 گیگ رو 270 گیگ نداد ؟نقل قول:
پیشگامان زد جلو ...
سایتش رو چک کنید ...
پیشگامان تعرفه هاش رو به روز کرد و بین المللش هم 1/3 حساب میشه یعنی برای سرعت 16مگابیتش میشه 300 گیگ بین الملل که فعلا از تمام شرکت ها زد جلو:
آرهنقل قول:
ولی تو ۴ مگ که من میگیرم ۶۰ گیگ میده که های وب/پارسآنلاین و فن آوا ازش بهتر هستن
من که اگه فنآوا خوب باشه می مونم چون پارس آنلاین معلوم نیست چی میشه وقتی با های وب ادغام بشه
ولی اگه فن آوا خوب نبود ماه بعد برمیگردم پارس آنلاین چون با همه بدی هاش کیفیتش از همه بهتره
اون سرویس جدید برای شرکت گرفته شده 16 مگ 1 ماهه 1000 گیگ 135 تومن و من دسترسی به پنل کاربریش ندارم قاعدتا باید 500 گیگش بین الملل باشهنقل قول:
اما خط خونه فلا همون سرویس قدیمه 1024 که سرعتش هم بازه تا کشش خط
چون پهنای باند 2 مگ کمه وقتی یه نفر از اعضای خونواده با وای فای یه چیزی دانلود میکنن یهو پینگ میشه 1000 و اینا تا دانلود قطع بشهنقل قول:
من همین الان همین مشکل رو دارم واسه همین بسیار مشتاق سرعت 16 مگی هستم که این ماه میگیرم
اینترنت من قطعی خیلی خیلی زیاده داره، برای بقیه دوستان پارس انلانی هم اینطوریه یا فقط مال من اینطوریه؟
دوستان کسی ازسرویسهای جدید 4مگ یا 8مگ رو گرفته ممنون میشم اگرکسی گرفته یه تست سرعت دانلود باIDM بزار ازش میخوام بدونم که واقعن نوع سرویس خریداری شدتوسرعت دانلود تاثیرداره خطم رو9مگ هست سرویسم 3مگ سرعتم 390با idm
تهرانی؟چند مگ گرفتی؟نقل قول:
از جمعه صبح درخواست تخلیه سرویس از پنل پارس ثبت کردم...
تلفنیم درخواست تخلیه دادم..
شنبه هم رفتم حضوری فرم پر کردم...
الانم زنگ میزنم میگه هنوز درخواستتون به مخابرات ارسال نشده:n29:
خیر سرم به 195 از جمعه شکایت ارسال کرده بودم
برا یه تخلیه بابام دروووومد
هنوزم انجام ندادن:n28:
شرکتام فهمیدن این 195 دیگه هیچ تاثیری نداره فقط زنگ میزنن ...شما سر هر موضوعی که از طرف شرکت بهت خسارت واردشده باشه هم شکایت کنی اصلا به روی خودشون نمیارن و فقط زنگ میزنن واسه اینکه بگن اهمیت دادیم ولی به موضوع اصلی شکایت هیچ توجهی نمی کنن !!!!نقل قول:
نقل قول:
طبق قرار داد خودشون 72 ساعت اگه تمدید نشه سرویس جمع میشه . طبق قانون سازمان تنظیم هم در 72 ساعت نهایتا سرویس باید جمع شه . وزیر هم گفته 24 ساعته
حالا اگه 72 ساعت بعد در خواست جمع آوری نشد دوباره یه شکایت به 195 بزن یه عکس از صفحه پنلت که تاریخ اتمام رو زده و همین عکس رو بفرست و جمله بالا رو هم میتونی اضافه کنی
البته درخواستی هم میزنی محترمانه باشه
الانم برو سایت 195 و شماره پیگیری رو بزن ببین جواب چی زده و زمانش کی هس
البته اینم اضافه کنم خودم 2 روزه خطم تخلیه شد و اول در سایت و بعدش در 195 درخواست تخلیه زدم و حضوری هم نرفتم درخواست تخلیه بزنم ونه تلفنی زدم و نه جواب تلفوناشون رو دادم:n05:
نقل قول:
تو 195 خیلی مودبانه درخواست دادم دقیقا نوشتم طبق مصوبه باید یک روزه باشه تخلیه...
بعد قبلا یه زنگی میزنن تا الان که هیچ کس از طرف شرکت زنگی بهم نزده :n29:
الانم رفتم 195 چک کردم پارس جواب داده: در حال پیگیری...
ساعت 11 خورده ای رفتم نمایندگی گفت نامتو فرستادیم
حالا این دفعه دست مخابراته با خداست که کی تخلیه کنه
از اونور با خداستتت که کی دوباره رو شاتل رانژه کنه:n08: