فکر کنم بسته های آسیاتک محدودیت زمانی دارننقل قول:
ولی بسته های شاتل محدودیت زمانی ندارن
Printable View
فکر کنم بسته های آسیاتک محدودیت زمانی دارننقل قول:
ولی بسته های شاتل محدودیت زمانی ندارن
سلام
من اسیاتکی هستم قطعیم زیاد شده در سطح منطقه برای بقیه هم همینطوره
ظاهرا اینجا دوستان شاتل هم مشکل قطعی دارن؟
سلامنقل قول:
۲گیگ
تست نکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۲۳ آذر ۱۳۹۵شرایط ویژه خرید بسته ترافیک به مناسبت شب یلدا
به مناسبت فرا رسیدن شب یلدا و برای جلب رضایت مشترکین فعلی، شاتل جشنواره ویژه ای را برای خرید بسته ترافیکی ۱۰۰ گیگابایتی ارایه کرده است. در این جشنواره مشتریان فعلی این شرکت میتوانند از ۲۴ آذر ماه تا ۳ دی ماه ۱۳۹۵ بسته ترافیک ۱۰۰ گیگابایتی شاتل (با اعتبار یک ساله) را با ۵۰ درصد تخفیف تنها به قیمت ۸۲،۷۰۰ تومان خریداری کنند. گفتنی ست این تخفیف تنها برای خرید بسته ترافیکی ۱۰۰ گیگابایتی ست و دیگر بسته ها از این تخفیف برخوردار نخواهند بود. همچنین مبلغ مالیات بر ارزش افزوده نیز به قیمت این بسته اضافه خواهد شد.
این شرایط در کلیه شهرهای کشور در اختیار مشتریان خواهد بود.
کاربران سرویسهای خانواده اکو، می توانند برای خرید این بسته به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه فرمایند، یا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای این خرید استفاده کنند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در این باره با کارشناسان فروش شهر تهران با شماره ۱۵۱۵ یا نمایندگان شاتل در سراسر کشور تماس بگیرید. اطلاعات تماس دفتر نمایندگان شاتل در سراسر کشور در سایت شاتل در دسترس است.
امید است این شرایط ویژه بتواند رضایت مشتریان عزیز را فراهم آورد.
سلام
اگر بسته eco-optimal یا کلاECO 128 یا 1024 هارو خریداری کنیم چه سرعتی به ما خواهد داد؟
معمولا سرعت سرور داخلی رو تا جایی که خطتت بکشه باز میزارن ولی سرور خارجی در جشنواره روی 4 مگابیت محدوده و برای سرویسهای دیگه هم هرچی پول بیشتر بدی بیشتر آش میخوری!(منظورم سرور خارجیه)نقل قول:
دوستان دانلود تورنتم زیاده
چطوری تورنت رو توی شاتل لند رایگان کنم؟
سلامنقل قول:
منظورتون این هست در دیگر سرویسها اگر ۱ مگ خریداری کنیم سرعتی که میده ۱۲۰ کیلو بر ثانیه هست ؟
و ازاد نیست مثل اسیاتک؟
من الان سرویس 8 مگ دارم. خطم روی 9مگ بسته شده و سرویس گیم واسم فعاله. سرعت سرور خارجیم (البته تک کانکشن منظورم هست)اینه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس پایین تر نداشتم که بدونم خارجیش روی چنده ولی میدونم شاتل سیاستش هرچی پول بیشتر بدی، آش بیشتر میخوریه.
نمیشه تورنتو ریموت کنی. من زیاد باهاش ور رفتم، نشد.نقل قول:
نقل قول:
میشه داد بچه های انجمن مستقیمش کنن سرور ایرانی بعد اونجا ریموت کنم؟
اره میشه. ولی هزینه حجم واسه سایتهای دیگه چی؟ نمیارزه. اگه بچه ها واست رایگان ریموت کنن بعد تو روی شاتل لند ریموت کنی خوبه.نقل قول:
Sent from my HUAWEI G7-L11 using Tapatalk
دوستان چجوري به شاتل بفهمونم خط رانژه شده؟
از يكشنبه چراغ dsl روشنه اما شاتل ميگه هنوز جواب از مخابرات نيومده
خط رو ٩ مگ بسته شده اپلود ١ مگ
سلام دوستان
طرح جشنواره رو پیشنهاد میکنید یا بدرد نمیخوره ؟ 18 ماه 144 گیگ رو میگم
سلام دوستان
طرح جشنواره رو پیشنهاد میکنید یا بدرد نمیخوره ؟ 18 ماه 144 گیگ رو میگم
من ميخواستم بگيرم ديگه پشيمون شدمنقل قول:
١٨ ماه يكم زياده و تو اين مدت هم نميشه تعرفت رو عوض كني
و سرور خارجي هم رو ٤ مگ محدود شده! من به شبانه هم يه مقدار نياز دارم كه اون روهم نداره
ديگه احتمالا منتظر جشنواره زمستون ميمونم ببينم اون چطوره
دوستان اصلا نمیتونم روی شالتل لند چیزی آپلود کنم ... میگه خطایی رخ داده است بعدا امتحان کنید!
نه بصورت آپلود از سیستم و نه انتقال فایل - 3 خط شاتل دارم با هر سه اکانت امتحان کردم نمیشه ... یکیش حتی نشون نمیده 150 گیگ فضای قابل استفاده رو و میزنه 0
برای دوستان اوضاع چطوریه؟
بچه ها میشه یکم در مورد ترافیک تعطیلات توضیح بدید. الان بخرم تا ۲۴ ساعت بعد وقت داره یا فقط روز تعطیل؟؟ ممنون میشم در مورد زمانش یکم توضیح بدید.
بعد مثلا من الان یکم از حجم پایم مونده یه ترافیک اضافه هم خریدم، این تعطیلات هم بخرم کدوم مصرف میشه؟؟ اونی که زودتر تموم میشه؟؟ ممنون میشم سریع جواب بدید.
Sent from my SM-J510F using Tapatalk
سلام دوستان
الان رفتم مای شاتل دیدم 3 گیگابایت امروز به حجم من اضافه شده یک روزه (از ساعت 13 امروز تا 13 فردا)
به چه مناسبت؟ برای شما هم اضافه شده؟ بدون هیچ خبری اضافه شده اتفاقی دیدم اگه بهتون اضافه شده استفاده کنید :n01:
باسپاس :n40:
درستهنقل قول:
فردا ساعت 13:15 هم تمومه وقتش
فقط موردی داره اینه که انگار نمیشه ازش اسنفاده کرد و از بسته های دیگه داره حجم کم میشه
برای من که این 3 گیگابایت اضافه نشده
اون 3گیگ ه بخاطر تولد بوده که البته تولد من هم چندین روزه که گذشته :n17:
سلام. کسانی که از تبریز شاتل دارند لطفاً جواب سوالات منو بدن
سرویس شاتل 7000 تومن میگیره دانلود شبانه رایگان مبده. میخواستم ببینم آیا سرعت دانلود شبانه کمتر از روزانه میشه یا نه؟ یعنی یکی زیاد دانلود کنه شاتل سرعت دانلود شبانه رو کم میکنه یا نه؟ سرعت دانلود سرویس یک مگ در شاتل چقدره؟ برای یک سرویس یک مگ با حجم ماهیانه 3 گیگ شاتل 15000 تومن میخواد
الان مخابرات برای( 21 گیگابایت حجم ماهانه که 42 گیگا بایت حجم شبانه ماهانه رایگان داره) 27500 تومن ماهیانه میخواد با سرعت 2 مگا بایت. اینم بگم من با این سیستم با سرعت 600 با دانلود منیجر دانلود میکردم، منتها مساله ای که دارم اینه که به نظرم حجم من بعضی مواقع خیلی کم میشه. مثلاً تو یک ساعت 1 گیگ میبینم کم شده و به همین خاطر میخوام سرویسم رو عوض کنم.
امشب جشنواره پائیزه رو خریدم
144 گیگ 18 ماهه
امیدوارم پشیمون نشم
دوستان متوسط سرعت دانلود 500 کیلو رو که میده دیگه ؟
چون تو شرایطش نوشته بود سرعت دانلود 128 کیلو بیشتر نیست
ميدونم ربطي نداره اما نميدونستم كجا بپرسم
٨ روزه شاتل فرستاده مركز مخابراتي براي رانژه اما هنوز خبري نيست
نميشه به ١٩٥ براي تاخير مخابرات شكايت كرد؟
اعصابمو خورد كرده اين مركز تندگويان مزخرف
امروز اومدم برای یکی از دوستان جشنواره رو خرید بزنم گفتند خطش فیبر نوری هست و امکان سرویس دهی نیست
کدام شرکت روی فیبر نوری سرویس میده ؟
فعلا فقط مخابرات میتونید استفاده کنید یا از سرویس ها وایرلس و وایمکسنقل قول:
سلامنقل قول:
بله اتفاقا پیامش رو دیدم که از طرف شاتل پیام داده بودند و مثل اینکه 31 روزه هست
تولد شما هم + یلدا مبارک :n40:
با سپاس
دانلود شبانه بعد چند گیگ محدود میشه؟
نقل قول:
ممنون عزیز تولد شما هم مبارک
نقل قول:
اصلا مشخص نیست. ولی باید حدودا 800-900 مگ باشه اما این مقدار فک میکنم با توجه به سرعت سرویس بالا و پایین تر باشه
من به طرز وحشتناکی محدود شدم تو تایم شبانه با اینکه سرویسم جشنواره ست و اردیبشهت خریدم و فری تایم همیشه از 2 تا 7 بدون مشکل می تونستم دان کنم الان طوری شده که اصلا حتی 128 کیلوه م نیست یعنی 2 به بعد سرعت میاد رو 0 واقعا اصلا فرقی با قطع شدن نداره .
با اینکه من زیاد دانلود نمی کنم و فقط تو این مدت که بازی های زیادی اومده مجبورم بودم دیتاهاشون رو دان کنم ولی باز شدید محدود شدم .
تازه به من شبانه نامحدود فروختن یعنی هرچی خواستم می تونم دان کنم این اتفاقم جدید نیست یه ماهی هست اینجوری شده ولی بعضی موقع ها درست میشد .
شاتل کثافت دزد .
الان شما از ساعت 3 به بعد هم محدودی؟نقل قول:
منم محدود کردن ولی فقط از ساعت 1 تا 3 سرعت در حد دیال آپ هست و بعد از 3 خوب میشه، حالا نمیدونم که اگه بازم دانلود کنم از 3 به بعد هم محدود میشه یا نه
مطمئن نیستم ولی چون اصلا نمی تونم 3 نیمه شب بیدار شم که تست کنم ولی فک کنم یه چند بعد از 3 4 سرعت برگشته بود .نقل قول:
الان من امروز 100 گیگ خریدم بر خلاف میلم چون داشت تموم میشد میخوام ببینم امشب درست میشه یا نه .
دوستان یه سوال دارم من سرویسم تا الان رو 16 مگ بسته بود الان اوردنش رو 2 مگ و سرعتم به شدت کم شده واسه کس دیگه ای هم اینطور شده بنظرتون با پشتیبانی تماس بگیرم درستش میکنن یا سیاست شرکته
خوب شد روز آخری جشنواره پائیزه رو گرفتم
جشنواره زمستانیش که خیلی مسخره است خصوصا برای شهرستان ها
داداش منم سرعت شبانم از 1 تا 3 شب، روی 30 کیلوبایت قفله ولی 3 به یعد میاد روی سرعت عادی. شما هم یه شب 3 به بعد تست کن. احتمالا همینطور باشی.نقل قول:
جشنواره زمستان كه هنوز نيومده چيزي؟نقل قول:
كجاست تعرفه هاش؟
سلام دوستان
این صد گیگ نود تومان یکساله چطوریه؟جشنواره هست فکر کنم
منظورم این بود ایا قابل انتقال به دوره بعد هست یا نه؟
چون اونجور که شاتل گفته اول از ترافیک اصلی ما کم میشه تا برسه به این صد گیگ
هر چی حجم داشته باشی وقتی 100 گیگ رو بخری اول از 100 گیگ کم می کنه نه از حجم اصلی .نقل قول:
آره واسه منم درست میشه از 3 به بعد .نقل قول: