دقیقا همینطوره ... این اپراتور اگه هدف دیگه ای جز چاپیدن داشت ، مثل ایرانسل طرح کنترل مصرف آزاد میزاشت که با سیم کارت دائمی همش ترس و لرز نگیری موقع دانلود [emoji19] [emoji19]نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Printable View
دقیقا همینطوره ... این اپراتور اگه هدف دیگه ای جز چاپیدن داشت ، مثل ایرانسل طرح کنترل مصرف آزاد میزاشت که با سیم کارت دائمی همش ترس و لرز نگیری موقع دانلود [emoji19] [emoji19]نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
بله اومد گفتن فقط سیمکارتایی که براش اس ام اس اومده تعویض میشن بصورت رایگاننقل قول:
بچه ها به نظرتون این طرح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جالب نیست؟
یک ماه سی تومن خیلی خوبه از 1 شب تا 11 صبح!دانلود نامحدود!
ایکاش ایرانسل هم ازین طرح داشت.... به نظرتون برم یه سیمکارت همراه اعتباری بگیرم؟
اول ببینید در محل زندگی شما پوشش و نوع شبکه های و سرعت اینترنت همراه اول چطوری هست و بعد اقدام به خرید سیم کارت و فعال سازی بسته اقدام نماید . یا حداقل از سیم کارت یکی از دوستان، اقوام و یا اعضای خانواده که همراه اول داره استفاده کنید و یک بسته 1000 تومنی شبانه فعال کنید و تست کنید . اغلب سرعت همراه اول خوب نیست و فقط انداختن پول برق رو کنتور و هدر کردن زمان هستش .نقل قول:
امروز رفتم سیم کارت 4G کردم!کاملا رایگان بود بعد فعال شدنش هم ی بسته 2+2 یک ماهه فعال شد برام
ولی سرعت افتضاح!
سرعت دانلود در حالت 3G
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود در حالت 4G
من با تریجی همراه اول سرعت ۲.۶مگ میگیرم ولی با فورجی دویست کیلوبایتنقل قول:
همه چیش برعکسه همراه اول
اینقدر کم عقلن که میان این 4 جی رو تبلیغ می کنن که مردم برن رایگان عوضش کنننقل قول:
من خودم این پیش بیینی رو می کردم که خیلی ها برن روی 4 جی سرعت کمتری از تری جی میگیرن. اینجا تری جیش تا 16 هم میره اما 4 جیش حدود 6 مگه
اتفاقا من سرعتم روی 4g حدود 20 -18 مگابیته و مشکلم الان فضای خالیه هارده !!!
من رو حالت +h سرعت 3 و خورده ای مگابایت هم گرفتم یعنی اگه سیمکارتو 4g کنم سرعت کم میشه؟
این سرعت تقریبا یک ماه پیشه با بسته نامحدود شبانه
بعد برا تبدیل سیمکارت به 4g باید 6هزار تومن شارژ داشته باشه؟
بله شنیدم باید شیش تومن شارژ داشته باشه اما حالا که رایگان تعویض می کنن احتمالا هزینه دگه ای رو نگیرن..
بلاخره امروز برا یکی از شماره های همراه اولم که اس ام اس تعویض رایگان اومده بود اقدام کردم اونم شانسی رفتم به یکی از دفاتر پیشخوان و پیامک رو نشون دادم و گفتن بله رایگانه فقط باید خطتتون حتما 5000 ت شارژ داشته باشه نه اینکه بخوان اون 5000 ت رو کم کنن فقط گفتن قانونش اینطوریه باید برای خطوط اعتباری یا خودتون از قبل داشته باشین یا ما بزنیم منم نداشتم و اونها هم زدن و شارژ کردن و سیم کارت رایگان 4G دادن و 10 دقیقه نکشید بسته اینترنت یک ماهه هم فعال شد . شارژ هم سر جاشه . جالبه با این سیم کارت تست سرعت گرفتم با همین بسته رایگان هدیه تا 20 مگابیت میکشه ولی با یه سیم کارت دیگه که اونم 4G هست و از قبل داشتم با بسته های شبانه یا ترافیک مصرف آزاد رو 4G بیشتر از 8 مگابیت نمیره ؟؟؟ اصلا نمیشه به این همراه اول امید بست یا اعتماد داشت برا خودش مارمولکی هستش اون سر دمش نا پیدا .......نقل قول:
این که چیزی نیست شما از الان نگران کمبود فضا شدی :n02: من بیچاره حالا با سرعت 50 تا 60 مگابیت ایرانسل چطوری باید سر کنم . تا حالا نزدیک 3 ترابایت دانلود کردم و الان به شدت نیازمند همیاری سبزتان برای تهیه هارد هستم :n31:نقل قول:
من که فضای هارد ندارم سخاوتمند شدم آپلود می کنم:n02:
بسته 2 تا 7 بامداد 1000 تومنی : بر خلاف گفته همراه اول نامحدود نمیباشد و دارای حجم 20 گیگ میباشد . یه 600 تومن هم اعتبار داشتیم اونم هاپولی کرد ............ ای خدا خودت به دادمون برس :n34:
با حضور وزیر ارتباطات
۲۲ پروژه ارتباطات سیار افتتاح شد/رومینگ ملی ۳G به متروی تهران رسید
وزیر ارتباطات در آستانه دهه فجر، پروژه های ارتباطی اولین اپراتور تلفن همراه را افتتاح کرد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات صبح امروز در آستانه فرارسیدن دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی همچون سنوات گذشته اقدام به رونمایی از طرح های ارتباطی کرد و افتتاح نخستین پروژه های ارتباط سیار را از اپراتور اول ارتباطی داشت.
شرکت ارتباطات سیار به مناسبت این ایام و 22 سالگی همراه اول 22 پروژه را که از آخرین بازدید محمود واعظی -وزیر ارتباطات- از این شرکت می گذرد به شرح زیر افتتاح کرد:
1. نصب و راه اندازی 6726 سایت جدید با فناوری نسل 4 و 4.5 تلفن همراه در 386 شهر و ثبت رکورد ورود 2200 سایت جدید به شبکه در طول یک هفته
2. نصب و راه اندازی 4732 سایت جدید اینترنت نسل سوم و رسیدن به 12241 سایت و پوشش 852 شهر و 902 روستا (تعداد سایت های نسل 3, 4 و 4.5 همراه اول امروز از مرز 20 هزار سایت عبور کرد)
3. نوسازی و توسعه 8734 سایت نسل دوم در راستای بهبود کیفیت مکالمه
4. افزایش تعداد 45 نود جدید RNC همگام با افزایش تعداد سایت های 3G و توسعه 117 نود BSC
5. توسعه شبکه IP بک بُن با ظرفیت بیش از 1550 ترابیت بر ثانیه و 31000 پورت با نصب 260 نود جدید و توسعه ظرفیت اینترنت به 450 گیگابیت بر ثانیه
6. اتصال هفت هزار سایت نسل های 3, 4 و 4.5 تلفن همراه به فیبرنوری
7. ارتقا و افزایش ظرفیت نودهای HRAN. با این ظرفیت سازی، ترافیک کلیه سایت های موبایل کشور در لایه اکسس توسط شبکه بک هال مدیریت و تجمیع می شود. این شبکه شامل 300 نود، 9000 پورت IG و 3200 پورت SDH است.
8. افزایش 30 درصدی ظرفیت سوییچینگ در 59 نود شبکه جهت پاسخگویی به افزایش مشترکان حاصل از رومینگ ملی و اجرای طرح ترابردپذیری
9. توسعه شبکه PS با ظرفیت اتصال هم زمان 30 میلیون کاربر
10. توسعه تنها شبکه هم زمانی ساختار یافته کشور در 44 نود با ظرفیت 52000 کلاینت با قابلیت ارائه سرویس به تمامی ارگانها همانند بانک ها، شبکه های مخابراتی و حوزه های ICT
11. فناوری تجمیع فرکانس برای دستیابی به سرعت 1.3Gbps در شرایط آزمایشگاهی
12. فناوری تجمیع وای فای، LTE و LWA جهت دستیابی به حداکثر سرعت یک گیگابیت بر ثانیه و ارائه تجربه 5G
13. اتصال به سوییچ های تبادل ترافیک IXP در چهار کلانشهر کشور
14. ایجاد شبکه دو لایه CDN در چهار کلانشهر
15. پیاده سازی فاز دوم IPv6 با ظرفیت بیش از یک میلیارد آدرس IP برای ارائه اینترنت اشیا
16. راه اندازی دومین دیتاسنتر خدماتی تحت عنوان مرکز داده بابایی به منظور پشتیبانی سامانه های فناوری اطلاعات
17. راه اندازی سرویس وای فای اول در 67 مرکز تجاری، اداری و خدماتی و ارائه بسته های ویژه وای فای
18. راه اندازی تجاری فاز اول پلت فرم جدید IMS بر بستر ابری با ظرفیت دو میلیون مشترک
19. ارائه سرویس رومینگ نسل های 3, 4 و 4.5 به اپراتور سوم به صورت پایلوت در متروی تهران
20. راه اندازی سرویس مالتی IMSI
21. راه اندازی سرویس امضای امن همراه
22. تأسیس چهار شرکت دانش بنیان با مشارکت دانشگاه های شریف، شهید بهشتی، اصفهان، شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان و دانشگاه شیراز جهت شتابدهی به ایده های نوآورانه
تست موفق فناوری WiFi LTE با سرعت ۶۵۰ مگابیت بر ثانیه/ سرعت ۵ برابری دانلود نسبت به LTE
وحید صدوقی، مدیرعامل همراه اول در مراسم رونمایی از پروژههای اپراتور اول به مناسبت دهه فجر از آزمایش موفق فناوری WiFi LTE با ثبت سرعت ۶۵۰ مگابیت بر ثانیه خبرداد و گفت: این فناوری که به اختصار LWA نامیده میشود مختص به مناطق دارای کمبود فرکانسی است که قابلیت ارائه اینترنت تا سرعت یک گیگابیت بر ثانیه را دارد که سرعتی نزدیک فناوری 5G است.
مدیرعامل اپراتور اول بیان داشت: در این فناوری سرعت دانلود ۵ برابر LTE است.
وحید صدوقی مدیرعامل همراه اول درباره تست موفق این فناوری گفت: هماکنون مخابرات این فناوری را در ۲۵ هزار نقطه تست میکند و اکنون قابلیت ارائه این فناوری روی ۱۱ نوع گوشی وجود دارد.
میشه راهنمایی کنید به صرفه ترین کار ممکنه چیه بسته ای چیزی همراه اول نداره بخریم برای مکالمه ؟
حالا از ساعت 1 تا 8 صبح اینا بشه حرف زد ؟
کدوم بسته مکالمه خوبه ؟ کدشو لطف میکنید
این چی هست؟؟؟نقل قول:
فقط 11 مدل گوشی ؟؟؟!
عجیبه
کسی سیمکارت رایگان گرفته یا سره کاریه ؟
شهرهایی که هنوز 4G ندارن هم سیمکارت تعویض میشه ؟ (کلی می پرسم نه فقط رایگان)
بله دوست عزیز من گرفتم رایگان بود شهرمون هم هنوز تحت پوشش فورجی نیست در ضمن ی بسته هم بلافاصله واست فعال میشه 2+2GBنقل قول:
گزارش دیجیاتو از مراسم رونمایی ۲۲ پروژه همراه اول با حضور وزیر ارتباطات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی تقریبا : 93 مگابیت بر ثانیه سرعت دانلود دارید . واو اوه واو ...... خیلی عالی . فقط مربوط به چه نوع شبکه ای میباشد نسل ثابت 4G ؟نقل قول:
مودم 4g معمولی با سیمکارت همراه اول با آنتن تقویتی ( تو ایران گیر نمیاد)نقل قول:
خیلی عالی ولی فکر نکنم به آنتن ربطی داشته باشه . من زیر دکل با RSSI: -51 تست گرفتم بیشتر از 65 مگابیت نتونستم بگیرم . فکر کنم محل زندگی شما محدودیت نداره و خیلی هم شبکه خلوته . به هر حال عوض ما هم دانلود کن :n02:نقل قول:
اقاییون مودم چی خوبه بگیرم؟
نقل قول:
لطفا درباره آنتنتون توی تاپیک آنتن یه توضیحاتی بدید. نحوه خرید. سیگنال با آنتن و بی آنتن
کلا فرکانس 2600 همراه اول خیلی کم گیر میاد و تقریبا خلوتم هست اون 15 مگاهرتزش تا 110 مگ می تونه سرعت بده
فکر کنم منظورش گوشی های باشه که Cat 11/Cat 12 رو پشتیبانی میکنن . مثل اینکه سه فرکانس رو تجمیع زدن.نقل قول:
افتتاح پروژه LWA برای اولین بار در کشور
فناوری تجمیع LTE- Wifi (L.W.A) جهت دستیابی به حداکثر سرعت ۱Gbps و حرکت به سمت ارائه خدمات ۵G برای اولین بار در ایران و سومین کشور در جهان پس از کره جنوبی و ترکیه، همچنین پروژه آزمایشگاهی تجمیع فرکانس ((Carrier Aggregation در ۳ باند فرکانسی دارای مجوز از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، برای اولین بار در ایران و دریافت بیش از ۱.۳ گیگابایت گذردهی دیتا و حرکت به سمت فناوری G۵ و همچنین رونمایی از قابلیت ارائه رومینگ دیتا (نسل های ۳, ۴ و ۴.۵ ) به اپراتور سوم در متروی تهران، در راستای تبعیت از سیاست های دولت تدبیر و امید از مهم پروژه هایی بود که امروز با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افتتاح شد.
اینم تست +4g هست که امروز در مراسم نشون دادن به ملت.
سرعت دانلود ۲۷۴ مگابیت بر ثانیه
بسته شبانه بوده؟ میشه یه تست از این سایت بذاری؟ testmy.netنقل قول:
این آنتن ها تو ایران گیر مییادنقل قول:
اگه نه از کجا سفارش دادی ؟
نقل قول:
نمی دونم از این دروغها چی گیرشون میاد نهایت 4 جی همراه اول 150 مگه. مجموع 15 و 5 دو باند میشه 20 مگاهرتز که در تئوری می تونه 150 مگ بده در عمل هم اونقدر نمیده
بازم صدرحمت به این دروغ همراه اول که به 270 مگ راضی شده . ایرانسل دلقک که 1200 مگ تست زده بود .
نقل قول:
دوستان میشه بگید مدل گوشی چیه؟
samsung S7 فکر کنم باشهنقل قول:
سیم کارتو عوض کردم و فورجی افتضاحه!!! با سرعت 400-500کیلو دانلود و اما با تری جی 2.7 مگ!!!
نقل قول:
خوب این سیگنال اصلا وصل شده جای تعجبه
سیگنال نداره اما سرعت دانلود400-500 می داد و پیج باز می کرد!!!!نقل قول:
این تست مال من نیست مال یکه از دوستانه و آنتن رو عموش خریده و براش پست کردهنقل قول: