3G ایرانسل همه شهرهای ایران رو پوشش میده؟
Printable View
3G ایرانسل همه شهرهای ایران رو پوشش میده؟
فعلآ نه .... کم کم دارن تجهیزات 3 جی رو نصب و گسترش میدن... این شهرها رو ایرانسل اعلام کرده ...ارومیه، اراک، اردبیل، اسدآباد، اصفهان، امیرکلا، اندیشه، اهواز، ایلام، آبادان، آستارا، آستانه اشرفیه، بابل، بجنورد، بندرانزلی، بندرعباس، بهارستان، بوشهر، بیرجند، تبریز، تهران، جلفا، خرم آباد، خوی، دستگرد، دورود، دولت آباد، رشت، رودبار قصران، ری، زاهدان، زنجان، ساوه، سرعین، سقز، سمنان، سنندج، سهند، شهربابک، شهرکرد، شیراز، قروه، قزوین، قم، کرج، کرمان، کرمانشاه، گرگان، لاهیجان، لنگرود، محمودآباد، مرودشت، مشهد، میانه، نور، همدان، یاسوج و یزدنقل قول:
ولی بازم شهرها پوشش 100 درصدی ندارن...
من 3 صبح یک بسته ی 400 مگ فعال کردم پیامک فعالسازیش هم دو دقیقه بعد رسید
لذا با خیال راحت شروع کردم به تست سرعت گرفتن با speedtest و idm
ولی بعدا که چک کردم دیدم حجم بسته دست نخورده! فهمیدم که نامردا آزاد حسابش کردن
تماس گرفتم به 700 قضیه رو گفتم بعد که خوب چک کرد گفت آره بسته ی شما 50 دقیقه بعد فعال شده و دیگه مبلغ برنمیگرده
مراقب باشین که اینام کم از دزدای دریایی نمیارن . برای همون تستهای مذکور 27000 ت روی قبض سیمکارت دائمیم اومده :n15:
کسی خبر داره ایرانسل یا رایتل مثل بقیه اپراتور های دنیا ! موبایل با تخفیف یا به همراه بسته های تخفیفی مناسب ارائه میده یا خیر ؟
مثلا اپراتور ودافون قطر iphone 6 با یک سال دیتای نامحدود پیش فروش میکنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همراه اول رو دیدم که سامسونگ میده ... ولی دیتاشو نمیدونمنقل قول:
دوست عزیزی شما حتما از سمت سازمان تنظیم مقررات پیگیری کن پروسش زیاد طول میکشه ولی احتمال زیاد درست میکنن شارژت رونقل قول:
دوستان من بسته 24 گیگ 2 تا 8 صبح رو گرفتم خیلی سرعتش خوبه،مفت هم هست 10 تومن 24 گیگ به نظرم عالیه اگر گرون نشه
فقط سوالم اینه من الان دوباره بخرم 24 گیگ دیگه اضافه میشه یا فقط هر ماه میشه 1 بار خرید این طرح رو ؟
شروع پخش usim ایرانسل بزودی...
سمنان چند روز کاملا نسل 3 قطع شده معلوم نیست برای چی شایدم شبکه میخوان ارتقا بدن اما درهرصورت فعلا قطع
چرا اینجوری تبلیغ می کنه؟نقل قول:
معما درست می کنه؟
اولین آخرین
حداقل یه چیزی بنویس که بشه فهمید در مورد چیه
اون از isim که فک کنم کسی استقبال نکرد حالا usim ، این دیگه چیه!?
هفته پیش یه بسته یک روزه خریدم اصن آنتن نمیاد، هزار تومنم :n30: الکی پرید , هیچی استفاده نکردم , 3g 3g فقط حرف.
کلک پوله همین سیم کارت که دسته همس USIM هستنقل قول:
اقا رضا هم به این نکته اشاره کرد . اگه سامسونگ داشته باشید ( اندروید )
میشه راحت این موضوع رو فهمید من خودم از دانگل استفاده میکنم به عکس توجه کن
ورژن سیم کارتت چیه؟نقل قول:
دقت نکردم، سیم کارت رایتل یو سیمه من حتی سیم کارتای جدید ایرانسلم ندیدم شبیه اون باشن، فقط اونایی که در آینده میخوان عرضه کنن یو سیمه.نقل قول:
اقا رضا وقتی حضور داشتن به این نکنته اشاره کردن که با همین سیم کارت ها میشه به 4G وصل شد ولی این سیاست ایرانسل بودهنقل قول:
حتی چند صحفه قبل یه دوستی میگفت با همین سیم کارت های معمولی به 4G وصل شده بوده ولی دیتا نداشته که بعد چند وقت
با همون سیم کارت دیگه رجیستر نشده
دوستان من 5 روز و حدود 1 گیگ از بستم مونده...اگر الان دوباره بسته بخرم روز و حجمم به دوره بعد انتقال پیدا میکنه؟
دوستان من 5 روز و حدود 1 گیگابایت از بستم مونده...اگر دوباره امروز بسته بخرم حجم و روزم به دوره بعد منتقل میشه؟
فک کنم حجمت بپره ،چرا عجله داری مصرفش کن بعد بخر.نقل قول:
یعنی تو دنیا همه اپراتورا با سیم معمولی فور جی میدن فقط سیاست ایرانسل بوده که نده؟نقل قول:
بله شاید با سیم معمولی بشه اما یو سیم خیلی پیشرفته تره سیستمش و خیلی خدمات بیشتر و بهتری میتونن باهاش بدن وهمچنین امنیت بالاتری داره، تو بحث فور جی هم سوییچ بین شبکه تری جی و فور جی بصورت بهینه تر و بهتری انجام میشه.
شما این صفحه رو مطالعه کن و درخواهید یافت که یو سیم ارزشش رو داره که جایگزین سیم معمولی کردش:
حجم بله ولی روز خیرنقل قول:
فقط حجم منتقل میشهنقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
عزیز میشه برخی ازمزایاشو بر بشماری؟نقل قول:
خدمت شما دوست عزیز:نقل قول:
و همچنین نقل از لینک پست قبل:نقل قول:
• A USIM is a tiny computer which is able to handle several mini applications, for instance a contactless e-purse for the subway, a local service portal giving you access to your phone bill, etc;
• A 3G (UMTS) handset equipped with a USIM card can be used to make video calls, assuming the calling area is covered by a 3G network;
• Regarding security, a new algorithm is integrated (it's derived from recent researches in cryptology). It allows to protect you from unauthorized access to your phone line, and therefore to be charged with fraudulent calls on your bill;
• Your calls and data exchanges are encrypted using keys computed by the USIM, and these keys are stronger than those provided by SIMs.
• The phonebook is much bigger on the USIM, allowing thousands of contacts (instead of a maximum of 255 in a SIM). Each USIM contact is also richer, for instance it can contain email addresses, a second or third phone number, etc;
• Contacts in the USIM are stored much more securely on the USIM as compared to using the phone memory.
نقل قول:
The USIM is mandatory for the authentication and secure access to EPC even for non-3GPP access systems. 3GPP has approved some important features in the USIM to enable efficient network selection mechanisms. With the addition of CDMA2000 and HRPD access technologies into the PLMN, the USIM PLMN lists now enable roaming selection among CDMA, UMTS, and LTE access systems.
اقا خلاصه خودت میگفتی دیگه فارسیییییییینقل قول:
دوستان تو شهر ما 3g اومده ولی سرعت در حد 10-15 کیلوبایته چه کار کنم بهتر شه
کلن تو ایران برای بهتر شدن سرعت اینترنت کاری نمیشه کرد :n22:نقل قول:
بهتره بری سفارت پاکستان ویزا بگیری از ایران بری پاکستان اونجا اینترنت سرعتش خیلی خیلی بهتره
کسی از دوستان پاسخ سوال من رو میدونه ؟نقل قول:
خداییش با h+ سرعت 10 کیلوبایت خیلی ضایست بفرستم سرعتمو سفارت پاکستان بهم پناهندگی میدننقل قول:
دوستان داستان جمعه چی بود؟ هیچکی چیزی ننوشت!
حرف بدرد بخوری زدن یا وراجی محض بود؟
هیچی همش حرف های الکلی که ما اینترتمون ارزونه و داریم به جلو پیش میریم .و نکته جالبش این بود که مدیرعامل ایرانسل اصلا نیومد در کل فقط حرفهای تکراری و چندگانه و تو نظرسنجی از مردم پرسیدن نظرتون در مورد سرویس های اینترنت پیامک مکالمه چیه که بالای 85 درصد گفتن از هیچکدوم راضی نیستیم.نقل قول:
در کل هیچ و هیچ و هیچ
کوپنی نیست که ماهیانه یکبار بتونی بخری!نقل قول:
اگه بسته یکماهست یعنی یکماه فرصت داری ازش استفاده کنی و بعدش لابد میسوزه
زودتر تموم شد بسته ی بعدی
برای اطمینان میتونی با خط ایرانسل به 700 زنگ بزنی و بعد از شنیدن نیمساعت تبلیغات، از خود اپراتور بپرسی
داداش من شهربابکم سرعتش 10 کیلوبایته که رسما ابروی اینترنت 3g رو بردننقل قول:
واقعا یه نفر تو این شرکت نیست که با اصول اولیه تبلیغات اشنا باشه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سرعت افتضاح.فقط پریروز به زور تونستم یه تست از اسپید تست بگیرم پینگ داخلی 350!از دیروز هم سرعت بیتشر از 10 کیلوبایت نمیشه
کجا زندگی میکنید؟نقل قول:
توی مشهد عملا دیگه 3g ایرانسل هم داره میشه مثل EDGE و به زور میشه یک سایت رو باهاش باز کرد و کیفیت الانش نسبت به یکماه پیش به شدت افت داشته.
امروز نیاز ضروری به اینترنت توی سطح شهر داشتم ، در اکثر مکان های شهر شبکه 3g وصل میشد ولی سرعتی نداشت.(سرعت سایت های با سرور ایران فقط خوبه)
خبر مرگش هنوز که شاهین شهر اصفهان نیومده :n24: