دوستان کسی با هدفونهای JVC اشنایی داره
این مدل خیلی ازش تعریف شده اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوری که گفتن نسبت به قیمتش کیفیت صدای خوبی داره
Printable View
دوستان کسی با هدفونهای JVC اشنایی داره
این مدل خیلی ازش تعریف شده اینجا
اینجوری که گفتن نسبت به قیمتش کیفیت صدای خوبی داره
با سلامنقل قول:
هر دو مدل رو فول سایز میخواین؟برای سبک الکترونیک میتونین از هدفون audio technica m50 استفاده کنین و پاپ و کلاسیک رو میتونین از این دو مدل sennheiser hd448 یا sennheiser hd 215 تهیه کنین.البته قیمتها کمی افزایش پیدا کرده که باید دوباره استعلام کنین.
موفق باشین
پس بهتره برید سراغ هدفون های پرتابل مثل px-100 یا px-200 از سنهایزر... هم سبک هستنند و هم حجم کمی رو اشغال میکنند. از نظر راحتی هم به نظر عالی میان...نقل قول:
سلام، یکی از دوستان من می خواد یک هدفون In-ear تا 300 تومن بگیره.
چی پیشنهاد می کنین؟
خیلی موزیک گوش میده و معمولا با آیپاد نانو.
همه سبک گوش می ده (از سنتی گرفته تا راک و متال)
خیلی اهل تو خیابون گوش دادنه و همیشه هم در حال گوش دادن به موسیقی هست.
چیزایی که می خواد به گفته خودش:
"تفکیک صدای عالی
بیت ریت بالا
نویز گیر عالی
کیفیت مناسب
سازگاری کامل با آیپاد (مث کنترلر ولوم و پاز و پلیو...)
این یکی که پررنگ کردم به کیفیت فایل های موسیقی هست که آرشیوت هست مربوطه, ربطی به هدفون نداره.نقل قول:
من Klipsch Image S5 توصیه میکنم. بیشتر از این اگه خواستی هزینه کنی یه پولی بزار روش یه پلیر دیگه بگیر.
سلام دوستان
من اگه قرار باشه هدفونی مثل Denon D2000 بخرم و اگر کارت صدای انبرد داشته باشم
به نظرتون باید ارتقاش بدم یا اینکه یک Amp/Dac بگیرم مثل FiiO E7 ? [ بدون اینکه در ایران بودن یا نبودنش رو در نظر بگیرید ]
و اینکه برای این میگم کارت صدا بگیرم چون بیشتر هدفون رو از دستگاه خونم استفاده میکنم و با لپ تاپ یا چیزه دیگه ای زیاد استفاده نمیکنم
به نظر شما کارت صدا بگیرم یا Amp/Dac ؟ [ حداکثر تا 100 دلار میتونم خرج کنم ]
و اگر بهتر هستش کارت صدا بگیرم چه کارت صدایی لازمه تا باهاش بشه بهترین استفاده رو از Denon D2000 کرد ؟
هدفون خوبی هست ولی اگه قرار به خرج کرده میخوایی یه بار بکن ولی درست بکن.نقل قول:
یه هدفون خوب open full size بگیر با یه چیزی تو مایه های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا مدل های بهترش. البته این هدفونی که انتخاب کردی به دید من یکی از بهترین گزینه های برای ضاعقه ایرانی هست و از این بهتر سخت میشه مدلی پیدا کرد.
E10 Fiio به دید من انتخاب بهتری هست به شرط این که در حال حرکت نخواهی استفاده کنی.
ممنون. چنده این؟نقل قول:
نظرتون در مورد هدفون های Monster چیه؟
قرار گذاشتیم بریم نماینگی قیطریه ش تست کنیم! (فقط تست)
من توی سایت های خارجی دیدم هر کی حرف از Beats می زنه حداقل یه نفر میاد می گه سراغ اینا نرین بهتره برین سراغ Bose و Sennheiser و shure و ...
چرا مگه Close Full size ها با Open Full Size ها تفاوت زیادی دارند ؟ و اگه اره چه هدفونه Openi رو پیشنهاد میکنید که در سطح D2000 باشه ؟نقل قول:
بعد در مورد این Asus Xonar Essence One که گفتین , این که قیمتش 500 دلاره !! من گفتم 100 دلار میتونم برای Amp/dac یا کارت صدا بدم ! و کار حرفه ای هم نمیخوام بکنم فقط در حد اهنگ گوش دادنه کارم
و اینکه شما جواب سوال من رو ندادین که کارت صدای PCI بگیرم یا اینکه همین Amp/Dac هایی مثل FiiO E10 بهتره ؟ و اگر کارت صدا بهتره یه مدل خوبش رو برای هدفونی 300 دلاری بگین که زیر 100 دلار باشه [ فقط هم از هدفون من استفاده میکنم و 95% موقع ها از کامپیوتر خونم استفاده میکنم ]
در مورد اینکه E10 رو موقع حرکت نباید استفاده کنم من درست نفهمیدم , یعنی مثلا تو ماشین نمیتونم استفاده کنم یا وقتی دارم راه میرم ؟!
متاسفانه به شخصه تجربه ای از صدای هدفونهای این برند نداشتم که بتون صحیح به شما راهنمایی بدمنقل قول:
اما این برند و پانسونیک هر دو جزوء برندهای با نسبت کیفیت به قیمت بالا هستند که متاسفانه مدلهای خاصی و به تعداد بسیار محدود وارد میشه و همیشه موجود نیست
به هر حال فکر نمیکنم هدفون انتخابی شما بی کیفیت باشه که از خرید نه چندان گران قیمت خودتون پشیمون بشید
شما جایی سراغ دارید که این هدفون یا مدلهای دیگه از JVC موجود داشته باشه؟
شما هم موفق باشید.
یک توضیح کوچولونقل قول:
فول سایزهای Open و Close کاربردشون متفاوته و کیفیت صدای اونها با هم خیلی اختلاف زیادی از نظر یک آماتور یا کاربرد آماتوری نداره جزء اینکه همیشه این نظر هست که بیس مدلهای Close بیش از اندازه قوی هست هر چند که تا اندازه زیادی صحت داره ولی این اغراق یشتر به خاطر ضعیف بودن بیس مدلهای Open هست که بیشتر به چشم میاد یعنی یکی ضعیف تر و یکی قوی تر از خط فلت هست و اگه بخان هر دو رو با هم مقایسه کننده این اختلاف زیاد میشه
اما خیلی خلاصه:
کاربرد حرفه ای تقریبآ همیشه تمایل به انتخاب مدلهای Open داره و کاربردهای با سطح پایین تر Close انتخاب ارجح خواهد بود ولی در بعضی شرایط و بسته به کاربرد به نظر نمونه های Close بسیار مناسب تر و حرفه ای از نمونه های Open هستند.
به نظرم برای کاربرد شما بهتره که یک آمپ پرتابل تهیه کنید ولی اگه دلار رو 1900 تومن حساب کنیم میشه باافزایش بودجه یک کارت صدای خوب که نیاز به آمپ هم برای درایو کردن D2000 نداره مثل Creative Titanium HD PCIe انتخاب کنید.
شما هم موفق باشید.
بله رضا جان نمایندگی جی وی سی تو جمهوری این مدل رو داشت منم با توجه به رویو های خوبی که ازش دیدم این مدل رو خریدم البته قبلش چندتا هدفون رو تست کردم که بعضی هاش به بودجه من میخورد و بعضی هاش گرونتر بودن ولی بیشترشون زیر صد تومان بودن البته من هدفون خوب تا بحال نداشتم و بیشتر از هدست مارکهایی مثل فراسو و A4tech استفاده میکردم بنابراین نمیتوم نظر حرفه ای بدم. از برندهایی که تست کردم چند مدل از سنهایزر بود که بنظرم بیشتر تمرکز صداش روی تیز و های بود از audio technica هم چند مدل تست کردم که صداشون عالی بود ولی مدلهای ارزونش زیاد راحت نبودن پایونییر هم صداش خوب بود و بیس کوبنده داشت اسکال کندی هم همینطور بود کریسین هم بیس خیلی زیادی داشت و هم های زیاد و هم راحت بود بنظرم برای کسایی که صدای اقراق شده دوست دارن مناسب باشه اما مدلی که تست کردم و بنظرم صداش خیلی بهتر از بقیه هدفونها بود سونی مدل Mdrpq1 بود انقدر از صدای این من خوشم اومد که وقتی داشتم تستش میکردم دلم نمیخواست قطعش کنم و میخواستم بشینم همونجا تمام آهنگهام رو باهاش گوش بدم در مورد صداش میتونم بگم که بیس خیلی نرم داشت و برخلاف بیشتر هدفونهایی که تست کردم صداش اصلا تیز نبود و خیلی دلنشین و واضح بود قیمتش حدود 120 تومان بود و صددرصد اگه بخوام هدفونم رو ارتقاع بدم این مدل رو میگیرمنقل قول:
واما هدفون خودم که تو این رنج قیمت فقط یک سری هدفون پرتابل موجود بود و هدفون سونی مدل XD200 و یک مدل از پاناسونیک که این مدلو نتونستم تست کنم اما سونی XD200 رو تست کردم که صداش نسبت به RX500 خیلی پایینتر بود و بنظرم کسی که میخواد با این قیمت هدفون بگیره RX500 انتخواب بهتری هستش
چیزی که در مورد RX500 میتونم بگم اینکه اولا خیلی راحته طوری که الان دارم تاپ میکنم روی گوشم قرار داره چیزی گوش نمیدم اما ورش نداشتم چون اصلا احساسش نمیکنم فکر کنم از این نظر با هدفونهای گرونتر برابری میکنه و درمورد صداش هم تو همین چند ترکی که باهاش گوش کردم بنظرم نسبت به قیمتش صدای خیلی خوبی داره
klipsch s5 تا چند هفته پیش دوروبر 130 تومان بود الان دقیقا نمی دونم.نقل قول:
کلا هدفون های مانستر و بیتس ظاهر زیبایی دارن ولی حداقل نسبت به قیمتشون هدفون های خوبی نیستن البته تا اونجایی که می دونم چند تا مدلش نسبتاً بهترن مثل turbine copper که البته بازم با اون قیمت میشه هدفون بهتری خرید.
با تشکر از شمانقل قول:
ولی من خودم Sony PQ3رو دارم کیفیت معمولی داره و فکر کنم فقط زیبایی داره ولی شما میگی pq1 اینقدر خویه تعجبیه!!!
سونی حساب و کتاب چندان مشخصی نداره یه مدل عالی و قیمتش 12 هزار تومن و چند مدل دیگه حدود 50 هزار تومن ولی افتزاح به معنای واقعینقل قول:
البته احتمال مشکل اصل و تقلبی رو در نظر نگیریم این مشکل یا مسئله همه با سونی از قدیم تا حالا و احتمال خیلی زیاد تا آینده خواهد بود
به هر حال تعریف PQ1 رو هم زیاد شنیدم( از نمایندگی فروش) اما زیاد به ظاهرش نمیاد با کیفیت صدای خوبی باشه متاسفانه امکان تست برای من نبود.
شما هم موفق باشید.
اتفاقا PQ3 رو هم همونجا داشت و من تستش کردم به نظر من هم کیفیتش معمولی بود ولی PQ1 صداش واقعا یه چیز دیگه بود البته موافقم که به ظاهرش اصلا نمیخورد چنین صدایی داشته باشهنقل قول:
سلامنقل قول:
امکان داره قیمت این مدل JVC RX500 را بفرمایید.
ممنون
قیمتش 40 تومان هستنقل قول:
اقا کسی نیست جواب مارو بده :41:نقل قول:
احتمالآ به این خاطر جوابی داده نشده که شاید با 25 هزار تومن مدل مناسب کاربردتون یا موجود نبوده یا . . .نقل قول:
به هر حال انتظار زیادی از یک هدست یا هدفون با این رنج قیمت نباید داشت که هم کیفیت صدای خوبی داشته باشه و هم از نظر کیفیت ساخت به قدری قوی باشه که به راحتی توی دست عزیزی مثل شما حداق یه سالی دووم بیاره
به نظرم هدست های با این مشخصات و یا نزدیک به این مشخصات کمی بیش از دو برابر بودجه شما هستند
در آخر از بین مدلهای انتخابی بر اساس ظاهر انتخاب کنید چون فراسو یا هر برند غیر متخصص در ساخت این ابزار، اینقدر تفاوت کیفیت با مدلهای بالاتر یا هم رده قیمت خودشون ندارند که با یک انتخاب نامناسب چیز زیادی از دست بره
شما هم موفق باشید.
خوب جناب لطف کنید یه هدفون خوب تو رو رنج همین 2 برابر بفرمایید . زیر 70 تومان :11:نقل قول:
Creative Sound Blaster World Of Warcraft
سلام دوستان ميخوام اين هدست رو بخرم فقط چند سوال داشتم
اول اين هدست ها که بيسيم هستن و خبری از سيم نيست از نظر کيفيت صدا نسبت به سيم دارا چطور هستن
مورد بعدی باطری هستش نميدونم باطری قلمی ميخره يا مدل های ديگه و اصلاً گير مياد من اگه خواستم باطريش خراب شد تعويض کنم
سوال اخر اين مدل ميکروفون بوم دار هم داره چون از طريق wifi کار ميکنه (فکر کنم) صدا امکان داره خش خش داشته باشه و صاف و شفاف نباشه ممنون ميشم راهنمايی کنيد :11:
درود بر عزيزان.
رضاجان من تو اين هفته دارم ماتريكس رو سفارش ميدم.خيلي ريويو و فروم خوندم را جع بهش.
فهميدم كه برندهاي پر طرفدار چيني كپي شده برندهاي گرون هستند.
پرطرفدارترين مدل ها در اين رنج قيمت اين چند تاست:
1.Little DOT
2.HeadRooM Micro
3.Bellari
4.Javs
5.Creek Audio
6.HLLY DMK IV
7.Nuforce
از اونجايي كه در خريد قبليم با نظر شما بهترين خريد عمرم رو انجام دادم؛اين بار هم مطمئنن همينطرو خواهد بود.فقط خواستم ببينم كه نظر شما از بين اين چند تا؛باز هم همان ماتريكس هست؟با توجه به اينكه little dot از همه پرفروش تره.يعني واقعا خيلي پرفروشه؟و با توجه به اينكه HLLY كپي شده LEHMANN هست.با توجه به اينكه تمام ريويوها Nuforce و headroom رو پيشنهاد ميكنند؟باز هم شما ماتريكس رو پيشنهاد ميكنيد؟
سوال دوم اينكه ماتريكس ميني يو اس پي هم گزينه خوبي ميتونه باشه؟و با ام استيج برابري ميكنه؟
سوال آخر هم با توجه به اينكه ماتريكس پورت لاين اين نداره.تنها اشكالش همينه.وليE9 لاين اين داره.ضمنا داك واسه آيفون هم داره كه به كار من مياد.ميخواستم نظرتون رو راجع به E9 هم بدونم.
با سپاس فراوان .
موفق باشيد.
درباره این مسائله بارها تو صفحه های قبلی بحث شده این هدفون هایی که اسمش رو آوردید در بازار داخای اکثر موجود نیس و یا با قیمت های بالایی عرضه میشه.نقل قول:
Fiio E10 برای استفاده از وسیله ایی مثل لپ تاپ و کامپیوتر طراحی شده نه پلیر و لپ تاپ هم چون باید برق این وسیله رو تامیین کنه باید توجه داشته باشید که اگه مدت طولانی به برق مستقیم دسترسی ندارید تجدید نظر کنید.نقل قول:
درباره مدل داخلی و خارجی بسته به بودجه و نوع استفاده متفاوته ولی به دید من مدل های خارجی گزینه های بهتر و به صرفه تری میشه پیدا کرد و برای شرایط مختلف هم قابل استفاده هستند.
میشه لطف کنید منابعی که موجب شدند به این نتیجه برسید به اشتراک بزارید؟نقل قول:
ممنون
با درودنقل قول:
چه نتیجه ای؟اینکه در رنج 300-400 دلار محصولات این برندها در این رنج پر طرفدار ترین و پرفروش ترین هستند یا اینکه ریویوها و سایت های مختلف از آن دو مدل بسیار تعریف کرده اند و پیشنهاد داده اند؟
موفق باشید.
هـــــــر دو :20:
دومی رو از ریویو های سایت های مختلف خوندم و اولی رو از نطرات زیر اون ریویو ها.نقل قول:
سلام
دوستان من میخوام یه هدفون بخرم اما واقعیتش چیز زیادی از هدفون ها نمیدونم،اینجا هم که همه برای هدفون های بالاقیمت مشورت میگیرن اما من بودجم نهایت 50 تومنه:)،مشخصاتی که به نظرم میاد اینا هستن:
1-اول اینه که اگه هدفونم گارانتی داشته باشه بهتره چون همیشه همه چیزم رو با گارانتی خریدم و خیالم راحت بوده
2-من استفاده معمولی از هدفون دارم(بیشتر فیلم و سریال نگاه میکنم)
3-هدفونم باید از اینا باشه که روی گوش وایمیسته(نوع Head band) چون از اینایی که تو گوش میرن اگه استفاده کنم سردرد میگیرم
4-من خیلی دوست دارم که یه چیزی بگیرم که سریع بشه جم و جورش کرد
حالا به مشورت شما عزیزان نیاز دارم چون وقتی رفتم پایتخت واقعا گیج شدم هر کی جنسی رو که نداشت میگفت اون جنس که ما نداریم تو بازار تقلبیش هست و ما داریم جنس اورجینال میدیم.
هدفون فول سایز تا 70 تومان ، و همچنین تا 50 تومان میخوام...
برای موسیقی ، سبک بیشتر Pop و Rock اما تقریبا همه سبکی گوش میکنم...
ارگونومی هم تا حد زیادی برام مهمه :)
خیلی ممنون ;)
با سلامنقل قول:
ميتونين akg k44 رو انتخاب كنين.من خودم براي مواردي كه ذكر كردين استفاده كردم و راضي بودم.انشاالله شما هم راضي ميشين
بهتره يه تحقيقي درباره سنهايزر hd201 و hd202 بكنين و هدفونهايه akg k44 وk77.هدفون panasonic hje 300 هم تو رنج قيمتش هدفون خوبي هست.نقل قول:
موفق باشين
ممنون از راهنماییتون:11:نقل قول:
فقط یه چیزی من بلد نیستم فرق اورجینال و غیر اورجینال رو متوجه شم باید حتما از یه نمایندگی اون رو بخرم،نمایندگی فروش داره؟ (و اگه قیمتش رو هم بفرمایید ممنون میشم)
سلامنقل قول:
بله نمایندگیش در جمهوری هست حدود قیمتش هم 45 هزار تومان البته اگه گرون نشده باشه.
^^^^
با ارزش پوزش از دو کاربر محترم بالا (Alli13 , salar_221) به اشتباه پستهاتون رو ادغام کردم یه لحظه به نظرم رسید یه کاربر سه پست متوالی داده و ...:blush:
متاسفانه این حرکت Undo هم نداره.
با سلام خدمت همه دوستانخواهشا ما را راهنمايي كنيد در مورد خريد هدفوني با اين مشخصات:اگه امكان داشت سه يا چهار مورد را با درج اولويت براي ما بفرماييد1- نوع استايل هدفون ترجيحا فول سايز از نوع open اگر نشد close2- بيشتر براي كامپيوتر و گاهي هم با موبايل باشد (گلكسي اس 2)3- براي موسيقي و نوع سبك نيز pop اما هر سبكي كه خوشم هم بياد گوش مي دم4- نوع كاربرد هم براي داخل خونه مي خوام5- محدوده قيمت نيز تا 250 تومان6- همچنين بتونم از خود تهران از نمايندگي رسمي تهيه كنم چون زياد تو شناختن جنس اصل از تقبلي وارد نيستم
با سلامنقل قول:
تشکر از اطلاعات کامل
بهترین هدفون در رنج قیمت مورد نظرتون audio technica m50 که از نوع close هست که قبلا اساتید تو همین فوروم توضیحات کامل رو در بارش دادن و نیازی به تعریف نداره که با توجه به استعلام 2 روز پیش که از نمایندگیش (پیشگامان کیش )داشتم موجود دارن به قیمت 280 که با تخفیف میتونین 250 تهیه کنین.
در مورد نوع open بهترین هدفونی که تو این رنج قیمت تست کردم و سفارش دادم به دستم خواهد رسید sennheiser hd 518 که قیمت دلاریش 129$ هست هدفونی با صدایه شفاف و نرم تفکیک بالا و باس ملایم و عالی و سبکی و راحتی استفاده این هدفون اماتور و رو یکی از بهترینها کرده حتی تو رنج قیمت 500 هزار تومان.توضیحات کامل رو بعد از اینکه به دستم رسید در اختیارتون قرار میدم و اساتید هم مطمعنا نظرات مثبتی در باره این هدفون خواهند داد.
خيلي ممنون از اينكه خواسته ما را سريع جواب داديد.خوب شما آدرس فروشگاه و سايت پيشگامان را مي تونيد براي ما پ.خ كنيد.و سوال ديگه اينكه آيا مي تونم m50 و يا hd 518 را روي گوشي موبايل بدون amp درايو كنم يا نه؟
بله از هر دو میتونین بدون امپ به راحتی با گوشی موبایل استفاده کنین ولی برای استفاده از 100% توانشون میتونین از امپ یا کارت صوتی کامپوتر هم استفاده کنین.نقل قول:
این هم چند مورد در حدود بودجه شما:نقل قول:
1. Creative Fatal1ty Gaming
2. Creative CB8100
3. Creative HS-850
4. Creative WP-300
5. یعنی توی اون بالایی مورد مناسب نبود؟!
شما هم موفق باشید.
خيلي ممنوننقل قول:
سلام به شمانقل قول:
تا جایی که از نظر کاربرد محدودیت استفاده از هدفونهای باسیم ندارید سعی کنید از انواع بی سیم دوری کنید البته نه به این خاطر که خیلی بی کیفت هستند بلکه به این خاطر که شما هزینه ای بیش تر از آنچه پرداخت میکنید کیفیت دریفات میکنید یعنی هزینه ای که شما برای خرید یک هدفون بی سیم پرداخت میکنید در حقیقت بیش از نصف اون هزینه برای سخت افزار ارتباط بیسیم اون صرف میشه یعنی شما هدفونی انتخاب کردید که دقیقا از نظر کیفیت معادل یک هدفون با سیم ولی با قیمت نصف این مدل هست
به هر حال با میکروفون بودن یک هدفون بی سیم دلیلی بر خش خش دار بودن صدا نیست چون عملآ بیشترین توجه و حساسیت به سمت هدفون هست تا میکروفون چون به اندازه خیلی زیادی خروجی میکروفون فیلتر میشه تا عاری از هر گونه نویز این چنینی باشه ولی ممکنه کیفیت صدای دریافتی از طرف این دسته میکروفون ها فقط مناسب صدای صحبت باشه (چت) نه موسیقی و هیچ نوع تاکیدی بر کیفیت صدای دریافتی این دسته هدست ها نیست چون کاربرد اونها این چنین نیست
و در آخر پیشنهاد بسیار بسیار با کیفیت تر اینه که یک هدفون با 70% هزینه در نظر گرفته شده خودتون انتخاب کنید و در کنار اون یک میکروفون جداگانه با 30% باقی ماند تهیه کنید در نهایت این Setup از نظر کیفیت چیزی معادل یا بیش از دو برابر خرید یک هدست آماده با همون هزینه خواهد بود + کلی امکانات و آزادی Setup که احتمالآ بعدآ بیشتر بکارتون میاد تا . . .
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
منتظر کپی جواب پیغام خصوصی شما توی تاپیک هستمنقل قول:
شما هم موفق باشید.
سلام رفیقنقل قول:
دوست عزیز من ازنوعی که میکروفون هم داره لازم دارم فکر کنم به جای هدفون باید میگفتم هدست به هرحال من تو شهرمون (نجف اباد-اصفهان)ولی اصفهان کمتر گشتم ولی کسی این دو مدل رونداشت.شما خودتون جایی رو میتونید بهم معرفی کنید که داشته باشه(فرق نمیکنه کجا باشه).اینکه تو گوش راحت جا بگیره ودر نیاد وهمچنین کیفیت صدا واحتمالا وجود میکروفون برام مهمه ایا مدل دیگه ای دارند؟