سلام رفقا گل.
ما یه vt30 داریم lan که بهش میزنیم میخواییم بریم اینترنت میگه بایس آپدیت کنی.
چه کنیم؟
Printable View
سلام رفقا گل.
ما یه vt30 داریم lan که بهش میزنیم میخواییم بریم اینترنت میگه بایس آپدیت کنی.
چه کنیم؟
دوستان گرامی من فروشنده ی تلویزیون های "بانه ای" هستم. چون نمی دونم امکان تبلیغ در سایت هست یا نه لینک پیج نمیزارم، اما اگه در فیس بوک "فروشگاه دهکده" رو سرچ کنید پیج من رو می بینید.
با این که بیشتر برندهای TV رو داریم اما خودم طرفدار Plasma ی پاناسونیک هستم. به خصوص سری های VT و ZT
همونطور که آقای "Behzad Habib" گفتند اگر هنگام خرید کنترل کنید که پیکسل سوخته نباشه و نور صفحه یکسان باشه، بعیده مشکل خاصی به وجود بیاد و اگر هم بیاد با هزینه ی کم برطرف می شه.
mehran جان اگر بتونی لیست موجودی و قیمت رو بفرمایید ممنون میشم چون در حال حاضر امکان دسترسی به fb بسیار سخت و غیر ممکن شده و دوستانی که در حال حاضر پیگیر این مدلها هستند از این سردرگمی درمیان چون با مراجعه به فروشگاههای بانیان که به قول خودشون اجازه ی ورود کالا رو ندارند مایوس شده و قید این hdtv های خوب رو باید بزنند.
آقا مهران توی لیست شما پلاسمای 3D پاناسونیک مثل ST50 نبود
میتونید با سفارش بیارید؟
کسی دیگه از دوستان هست ST50 سراغ داشته باشه؟
دوستان توجه داشته باشند كه ST50 هاي بدون گارانتي اكثرا مدلهاي مخصوص خاور ميانه هستند كه به ST50 M معروفند كه متاسفانه فاقد تيونر ديجيتال داخلي ميباشند و اين يعني هميشه كنار اين غول تصوير بايد يك SETUP BOX چيني هم حضور داشته باشه كه در حال حاضر با TV هاي پيشرفته امروزي اين كمبود كاملا حس ميشه
البته قابل ذكر است كه مدلهاي اروپايي همين TV معروف به ST50 B داراي ----T داخلي ميباشند
سلام دوستان من قصد خرید تلویزیون پلاسما پاناسونیک مدل 42st دارم با توجه به ایراداتی که در ضمینه خرابی از این مدل گزارش میشه خریدش توصیه میشه و قیمتش الان تو بازار چنده ممنون میشم راهنمایی کنید
42ST یعنی سایز 42 اینچ و رده مدل سری ST مشخص کنید کدوم مدل مورد نظرتونه مثلا ST30/ST50/ST60نقل قول:
ST30 که نایاب یا خیلی کمیاب هست و Discontinue شده یا تولیدش متوقف شده چون سال 2011 ساختنش و اکثر دوستانی که با پنلهاشون مشکل داشتن مربوط به همین سری ST30 و VT30 بوده.
ST50 تو ایران سخت گیر میاد ولی هست پنل خوبی هست و مشکل خاصی ازش گزارش نشده حتی تو فرومهای خارجی.
ST60 تازه ساخته شده مدلهای خاورمیانه ایش عرضه نشده ولی ممکنه بتونین سفارش بدین مدلهای اروپاییش رو بخرید پنل فوق العاده ای هست و قیمت خیلی عالی نسبت به کیفیت تصویرش داره.
ببخشید دوست عزیز منظورم 42st 30 بود تو بازار گشتم پیدا میشه بندرت ولی سوال الینه با توجه به مشکلاتی که داشته خریدش توصیه میشه
دوست گرامی جواب شما رو داده بودم، اما پاک کردن!نقل قول:
نقل قول:
دوست گرامی، وقت زیادی گزاشتم و فرمایش شما رو انجام دادم، ولی انگار با قوانین روم همخوان نبود و پاکش کردن!
سلام ایا میشه ساعت کارکرد تلوزیون در اورد؟
من تازه یه vt30 خریدم انگار که نو نیست کارتنش که پلمب نبود گفتن ماله این بوده که باربری بیمه کنه بعدشم داخلش شبکه های دیجیتال سیو بود
میخواستم ببینم راهی هست بفهمم چند ساعت کار کرده یا نه؟
دوستان اگه زورجواب بدن نون میشم
از این راه میتونی وارد سرویس منو بشی و تایمر رو چک کنی ولی مسئولیت اینکار پای خودتون هست.نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نه توصیه نمیشه اگر گیر آوردی ST50 بخر یا سامسونگ پلاسما سری E8xxx
نه توصیه نمیشه اگر گیر آوردی ST50 بخر یا سامسونگ پلاسما سری E8xxx[/QUOTE]
مرسی ممنون از راهنمایی کامل شما حتما سعی میکنم یکی از این دو مدل رو بخرم البته الویت با مدل پاناسونیکه
[QUOTE=*Alucard*;7641601]از این راه میتونی وارد سرویس منو بشی و تایمر رو چک کنی ولی
سلام هگه مراحل و رفتم سر دکمه موت بزنم نشون بده تغییرینکرد
[PHP]تلویزیونرو تازه خریدم داخلش کانالای استانی سرچ شده بود یعنی دست دو؟[/PHP]
[QUOTE=212vr;7641927]دکمه mute رو 3 ثانیه نگه داشتی؟نقل قول:
یا روی این نوشته رفتی؟
PTCT :00.00.00.00.00
[QUOTE=*Alucard*;7641945]اره همه این کارارو کردم هیچ عکس العملی نشون نداد اصلا تی ویه بویه نویی نمیده معمولا دستگاهای نو یه بویی میدن مثل سوختن روغن ایسیاشنقل قول:
دوستان گلم میارزه برم پسش بدم یه 46سامسونگ بگیرم؟ 3880 تومن پول پاناهرو دادم تازه 42اینچ
دوستان سايت تي وي تست كنترل vt30 يه جور ديگه بود كلا واس ايران اينطوريه؟
شما چرا اينقدر منتظر نظرديگراني! تي وي كه كانال ايران روش تنظيم شده بوي نويي نميده مشخصه دست مشتري بوده و پس اورده. حتي تي وي هاي پشت ويترين نميان كانال تي وي روش تنظيم كنند. احتمال دارهنقل قول:
فروشنده ها بلدن كاري كنن اصلا نشه به منوي مخفي دسترسي داشت
خدا ازشون نگزره من که راضی نیستم کوفتشون شه همینجوری که 2میلیونم گرونتر خریدمش دست دوم هست حالانقل قول:
چرا پس نميدي. ميتوني شكايت كني.نقل قول:
گفت بيا پس بده منم تهران نيستم إز تهران خريدم تازه ميگه ديگه ندارم پول بدم پول شو بگيرم چي بحرم ساسونگ آشخال؟ همين خوبه فناشو نگا كدم خاك نداشت روشنقل قول:
درود
دوستان من خیلی وقت هست به این تاپیک سر نزدم و با توجه به حجم بالای صفحات خوندنش سخته
راه حلی برای پخش زیرنویس فارسی در سری m تی وی های st30 یا vt30 پیدا نشد
با سپاس
با سپاس خدمت دوستان اگه در مورد آپدیت vt30 میتونن راهنمائی کنن ممنون میشم با سپاس
:n17:
با سلام خدمت شما عزیزان
آقا خواهر زاده گرام بنده کنترل تی وی رو انداخته ................ (بگذریم )
کنترل رو از کجا میتونم دوباره تهیه کنم ....... قیمتش چنده 50st30
با سلام.نقل قول:
با خدمات پس از فروش تماس بگیر.گوش خواهرزادت هم بپیچون:n02:
میخواستم بدونم روی تلویزیون 50vt50 که ----- داخلی داره (----s) میشه کانالهای کارتی رو با sharing باز کرد ؟
دوباره تلویزیون VT30 م خراب شد :n03:
من اصلاً از تلویزیون شانس ندارم. سه ماه پیش که مثل اکثر VT30 دارها بردش سوخت، 4 ماه تو سرویس نمایندگی بود تا بردش رو از خارج وارد کردند.
حالا از اون موقع سه ماه نگذشته ، یه نوار افقی افتاده تو تصویرش .
تا یه هفته پیش فقط موقعی که روشنش می کردم این نواره بود و بعد چند ثانیه محو میشد. اما هر روز زمان موندگاریش بیشتر شده و الآن تقریباً موندگار شده. نواره یه حالت چشمک زن داره و توی تصاویر روشن کاملاً تابلوئه و تو تصاویر تاریک بعضی وقت ها محو میشه.
زنگ زدم نمایندگی گفتن یا از برد هست یا پنل.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
ای بابا اقا پونل شما اصلا انگار شانس ندارین
اوون سری یادمه که بعد از تعمیر رفتین و برای تی وی یه استابلایزر فاراتل گرفتین ولی باز هم به مشکل خوردین.
اینشاالله که این سری تعمیرش مدت زمانش کم باشه و بعد تعمیر هم دیگه به مشکل نخوره.
و در ضمن هزینه تعمیرش هم زیاد نشه و این که خرابی از پنل هم نباشه.
حالا یه سوال تی وی شما چقدر کار کرده؟
مقدار ساعتش رو میخوام بدونم.
اخه به نظر نمیاد که تی وی شما مدام روشن باشه و اصلا عجیب بود که دیگه باز برا تی وی مشکل به وجود بیاد با وجود اون استابلایزر.
انشاالله که مشکل هر چه زود تر حل میشه و دیگه به مشکل نمیخوره.
عمو پونل اگر یادت باشه من 50st30 داشتم قبلا دقیقا یه هفته ای این مشکل برام پیش اومد و بعدش کلا خاموش شد و هفت چراغه شد ...
امیدوارم این سری دیگه خراب نشه که مصیبته حقیقتا
خدا بهت صبر بده
ای بابا.
خدا آخر و عاقبت هممون رو بخیر کنه.تو این گرونی ها همینو کم داریم که تلویزیونمون هم خراب بشه.
پونل جان انشالله که خدا بهت صبر بده و تلویزیونت سریع و ارزان درست بشه.
با توجه به مشکلات به وجود اومده برای سری 30 پاناسونیک به نظرم خرید سری 50 هم ریسکش زیاده.من پیشنهاد نمی کنم کسی بخره.
متاسفانه پلاسماهای پاناسونیک علیرغم کیفیت تصویر بالایی که دارند مثل اینکه هیچ تناسبی با برق ایران ندارند.
امروز بردمش سرویس 20 دقیقه نشد درستش کردن.:n01:
ما منطقه ای که هستیم گازی نفتی ـه و تو هواش پر گازه. گازها نوارهایی که از پشت پنل میاد رو اکسید کرده بودن.
تعمیرکار فقط اون قسمت رو تمیز کرد و درست شد. همین.
خدارو شكر - چه تصاوير گرمي داره اين vt30 دمش گرمنقل قول:
من sony 46HX925 دارم خدا شاهده كه تصويره S10 داداشم زيبا تره حالا شما اختلافشو با v10 در نظر بگيريد - و بعد از اون v10 رو عليه vt30
كلا پلاسما يك دريا با led ها فاصله داره.
پونل جان تبریک.
ولی بازم استفاده از این تلویزیون استرس زاست.:n13:
تبریک میگم پونل جان
با سلام
اقا پونل تبریک میگم.
انگار دعا بچه ها مستجاب شد و تی وی شما سریع درست شد.
حالا چقدر این تمیز کاری هزینش شد؟
فن هاش تمیز بود؟
اخه اگه تی وی داغ بشه جالب نیست.
خوب باز هم تبریک میگم.
انشاالله که 100 سال دیگه (حالا ما 10 سال رو میگیریم چون تکنولوژی نمیزاره یعنی قصد تعویض نمیزاره) این تی وی سالم و سر حال براتون کار کنه.
ممنون از همه دوستان.:n16:
هزینه ای نگرفت. فن هاش خاک داشت ولی نه زیاد. تعمیرکار گفت فن هاشون نیاز به تمیزکاری نداره. مثل فن کامپیوتر نیست و اصلا خرابی نداشته.
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
سلام
من یه نکته رو اینجا برای اطلاع بعضی از دوستان بگم البته اکثرا بچه های اینجا استاد هستند و میدونند.
ظاهرا نواسانات برق باعث یه سری مشکلات برای سری 30 شده
بهترین راهکار خرید استابلایزر هست(اگه علت نوسان برق باشه)
من بجز فاراتل با چند شرکت دیگه که وارد کننده استابلایزر بودند تماس گرفتم و اطلاعات نسبتا خوبی بهم دادن و البته قیمت های خوبی
اولین مطلب این بود که طرز کار استابلایزر ها باهم فرق میکنه و زمان تثبیت ولتازشون متفاوت هست(مثلا یک استبلایزر وقتی ولتاژ از 220 میشه 240 ممکنه 1ثانیه طول بکشه ولتاژ رو به 220 برسونه و دیگری ممکنه کمتر از 0.1 ثانیه ولتاژ رو تثبیت کنه)
نکته دیگه خطای خروجی هست که بین 1 تا حدود 7 درصد هست
مثلا وقتی به شما میگن این استابلایزر روی 220 فیکس میکنه این حرف کاملا اشتباهه و بین 1 تا 7% خطا داره یعنی با خطای مثلا 5% ولتاژ خروجیش اینه : 231-209
در خرید استابلایزر سعی کنید با توجه به کاتالوگش کمترین خطا رو داشته باشه
برای مثال استابلایزر های ساخت شرکت گلداستار(LG) طبق گفته فروشنده خطاش 1% هست. قیمت 1.5 کاوای این دستگاه هم چیزی حدود 220 تومنه.(صرفا جهت اطلاع)
با سلام ، اساتید بزرگ آیا ای سی دی TH-P42X20Mگیرنده دیجیتال دارد یا خیر ؟ و در صورت امکان نحوه فعالسازی ؟ با تشکر
با سلامنقل قول:
من خودم فنی هستم
من الان برا پی سیم یه یو پی اس و یه استابلایزر دارم
ups خوب باید برقش کاملا سینوسی باشه و دیگه این که کاملا بردش سوئئچینگ نباشه یعنی فقط ای سی نباشه و درش از ترانس استفاده شده باشه و خازن های با ظرفیت بالا و جنس خوب
استابلایزر هم که شما کاملا توضیح دادید فقط یک نکته باید اضافه کنم
اونم این که همیشه باید هم ups و هم استابلایزر 20 تا 25 ٪ کمه کم قوی تر از مصرف کنندتون باشه.
تا مشکلی براشون پیش نیاد
ups الان خیلی گرونه و نمیصرفه
یه جورایی باید اندازه پول تی وی پول به اون بدین با باطری و غیرش که باطریش هم بعد 1 تا3 سال بسته به جنس و مقدار شارژ و دشارژ شدنش عمر میکنه.
پس هزینه زیادی هست ولی بهترینه
البته اکتیوش نه پسیوش
حالا میرسیم به استابلایزر
که اونم باید کاملا اکتیو باشه و همیشه تو مدار باشه
اخه بعضی از شرکت ها اصلا در این مورد هیچ اطلاعاتی به خریدار نمیدن.
و به جز اون بعضی وقت ها ولتاژ برق چنان به هم میریزه که کاری از دست بهترین استابلایزر هم بر نمیاد و اون موقع دستگاه قطع کن وارد عمل میشه
حالا بعضی از دستگاه ها با تغییرات زیاد سازگارند بعضی ها نه
یعنی قطع ولتاژ پایین و بالای دستگاه هر چه بیشتر باشه بهتره.مثلا اگه 80 270 باشه بهترینه ولی این گونه نیست و مثلا 100 260 هست
و اگه ولتاژ از 100 پایین تر بیاد دستگاه خودش برق رو قطع میکنه و به همین شکل اگه از 260 بگذره قطع میکنه
پس اگه برق منطقه شما وضع جالبی نداره از لحاظ ثبات میتونید استابلایزر بخرید
ولی اگه قطعی برق دارید باید یه منبع تولید انرژی بگیرید که همون ups باشه.
و در اخر از اطلاعاتی که اقا ارش دادن کمال تشکر رو دارم.
باشد که هیچ وسیله ی هیچ کسی خراب نشود.
آمین