حالا کی فعالش میکنن
Printable View
حالا کی فعالش میکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک دوستان:n16:
نه بابا. سرعتو محدود میکنن. اگه دیدن نمی صرفه باز میارن پایینتر. اگه باز دیدن به مشتری خیلی خوش میگذره دوباره باز کم می کنن. :n08:نقل قول:
اینطور که معلومه یه تغییراتی دارن انجام میدن. کلا قطعی دیگه نداریم . خیلی خوب شده ! امیدواریم که این روند ادامه پیدا کنه و بهتر بشه . :n01:
اینا با این که شیر رو تا اخر باز میکنن و نامحدود رو مفت مفت میدن پس چجوریاست که از نظر در امد دیتا رتبه دوم رو کسب کرده؟؟نقل قول:
فعلا که کسب کردننقل قول:
این مخابرات سرویس ماهانه اش ساعات رایگان نداره؟
فقط 6 ماهه اگه بگیری رایگان داره؟
همیشه همینطوری مقام کسب کنن خوبه
بعضی سایتا چرا باز نمیشه
dell.com
سلام دوستان
مودم رو bridge تنظیم هست ارور 720 میده چند روزیه
روحالت pppoe هم گاهی وصل میشه گاهی نمیشه
کسی همچین مشکلی داشته- الان یه هفته هست که اینجوری شده:n15:
درسته باز نمیشه!!نقل قول:
دل هم مگه تحریممون کرده؟؟ با شیلتر شکن امتحان کردم رفت!!!!
تحریمیم بابا تحریمممممممم.
اونا که اینا توجه نمیکنن.الان مخابرات با اینکه پورت های نامحدود رو از لحاظ سرعت واقعا نامحدود ارائه میده به خاطر همین فنی که مخابرات زده میدونی چقدر مشترک اضافه شده به مخابرات.من ز اول میدونستم اینا دنبال رتبه هستند حالا هم رتبه کسب کردن باید خودشونو تو همینقدر یا بالاتر ببرن .مخابرات های استان دیگه زیاد به این چیزا اهمیت نمیدن سرعتشون پایینه ولی ما فرق نمیکنه کدوم شرکت تو مازندران باشه همشون سرعت بالاتری نسبت به سایر استان ها میدن.نقل قول:
درسته.نقل قول:
و اینکار اینا هم به نفع ما میشه.واقعا مخابرات خیلی تو تعرفه هاش انصاف داره طبق شرکت های خصوصی که نامحدود رو هم پول خیلی بیشتری میگیرن و هم حجم کمتری تو نامحدود میدن،یه جورایی میشه گفت که محدوده ، یه جورایی که نه واقعا محدوده!!!!
اینم تست مخابرات نامحدود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک سوال دارم
برای تلفیق 2تا خط adsl حتما باید از لود بالانسر استفاده کرد؟
میشه بایک مودم ساده ویک مودم وایرلس دار 2تا اینترنت رو
تو ویندوز باهم تلفیق کرد؟
یا 1راه ساده تر بریم مخابرات ناله کنیم بگیم حط ما رو حول حوش
10000 تا ببندن!!!
ممنون میشم دوستان 1پاسخ جامع و کامل بدن!مرسی
فقط مخابرات .! :n02: ما رو از شر دزدا رها کرد ! :n10:نقل قول:
دمش گرم. با سرورای خارج سرعت دانلودش چنده؟ همینقدر خوبه؟ من ماه بعد میرم تو کار نامحدود.downstream نامحدودا رو چند بسته شده؟نقل قول:
این رزرو چیه؟ یعنی یه سرویسو تمدید می کنی؟
سلام . من 256 نامحدود دارم. چند روزه که تو بعضی از ساعات ، بیشتر از 12 به بعد سرعت از 250 میاد میرسه به 40 . دان استریم هم از 2 مگ میاد رو 600 . ماله شما هم همینطوره؟
نه..........نقل قول:
خدایش برید حال کنید کلا این مازاندران همه چیزش از این گیلان بهتره اون از اوضاع جاده هاش که یه چاله نداره حداقل تا املش که ما رفتیم و اومدیم اینجوری بود
اینم از اینترنتش
در کل برید حالشو ببرید
داداش خط من رو 20000 بسته شده و سرعتم تا چند روز قبل بین 900 تا یک مگ بود،یه چند بار تا یک مگ هم رفت.ولی الان نزدیک 500 میره.ولی در کل از یک مگ باید بیشتر میرفت که نمیره. چه فایده وقتی خطط رو 10000 مگ باشه ولی سرعت کم باشه،اینا باید پهنای باند بدن تا سرعت بره بالا.نقل قول:
دقیقا با هات موافقم من الان یکساله که همیشه دان استریمم روی 5 مگ به بالا هست سرعتم هیچ وقتی نشده تا 480بره البته مواقعی که سرعت مخابرات خوب باشه الان که تمام شرکتا داغون هستن مخابرات اینقدر میده ولی قبل از اینکارا یادمه 480 میرفتم وآپلودم رو 100الان اومده رو 18.نقل قول:
اونا تا پهنای باند نداشته باشن رو خط نمینویسن که مثلا اینقدر پهنای باند دارن ولی دستگاهاشون یا کنترل میکنن که باالتر از اینقدر نرن یا دستگاهاشون نمیکشه.البته من نویزم 50 به بالا هست که مربوط به منطقمون میشه ک سیم کشی مورد داره.
اگه مخابرات مثل شرکت آسیاتک که الان گند زده پهنای باند نداشته باشه خودشون پهنای باندا رو میارن پایین چون پهنای باند ندارن الان آسیاتک اومده1مگ رو سرعتش 70 میده.خوب این معلومه که پهنای باند نداره.ولی مخابرات الان 300تا میره
سلام دوستان
میخواستم بدونم کسی خبر داره تا چه مدت بعد اینکه اشتراکت رو تمدید نکنی خط تلفن وصل میمونه؟؟
چون من 3 ماه تابستونو مازندارن نیستم میرم مسافرت!
وقتی برگشتم خطمو تخلیه زدن یا اینکه... مشکلی نیست؟!؟!
البته بستگی به مرکزت داره که سریع اجراش کنه یا نه ولی در کل 15روز میتونی شارژ نکنی.یه سرویس 3 ماهه 64 بگیری
خب اون موقع که من درخواست ADSL دادم (پارسال) 15 هزار هزینه نصب ازم گرفتن ولی شنیدم که الان نمیگیرن دیگه!
حالا حتی اگه دوباره هزینه نصب بگیرن... این میصرفه یا 3 ماهه 64 ؟! :n13:
سلام.نقل قول:
سرویس 64 سه ماهه 27 تومن وای میاسته.
اما خب اگه از رانژه خارج کنن و بخوان مجددا رانژه کنن 10 تومن میگیرن + 5 تومن هزینه ی کانفیگ.
که خب مودمت کانفیگ هست،پس فقط میمونه هزینه راه اندازی.
البته ممکنه یوقت مرکز مخابراتیتون پورت خالی نداشته باشن و بری تو نوبت.
الکی الکی 27 تومن بدم؟ بیخیال!نقل قول:
خب آخه من شنیدم که میگن پول نمیگیرن دیگه! یعنی فقط تو طرح کمپین رایگان بود؟ الان میگیرن؟
کسی از دوستان هست جدیدا درخواست داده باشه؟
من پنجشنبه هفته قبل گرفتم.هیچ پولی از من نگرفتن.هیچی از هزینه راهاندازی نگفتن.فقط گفتن 5 تومن بابت کانفیگ , که اونم خودم انجام دادم.نقل قول:
این نامحدودا رو چند می بندن دان استریمشو؟ 512 بگیریم خوبه؟
بعد این رزور چیه؟
خب پس.. فوقش تخلیه کردن دوباره درخواست میدم هزیه هم خیالم راحت شد نداره :n06:نقل قول:
والا مال منو رو 3 مگ بستن ولی هستن بعضیها که تا 20 مگ بسته شده خطشون!
محدود و نامحدود سرعتشون یکیه از 128 بگیر تا 2 مگ (البته فعلن اینجوریه)
حالا تو آینده چیکار میکنن فقط خدا میدنه حتی خودشونم نمیدونن!
خب جواب سوال قبلیمو گرفتم حالا یه مسئله دیگه برام پیش اومده
یعنی یه مشکل جدید پیدا کردم دوستان! وایرلس مودمم خراب بود امروز دادم تعمیرش کنن از دوستم یه مودم D-Link قرض گرفتم برای این 2 3 روز که استفاده کنم. خلاصه مودمو آوردمو روشن کردم همه چیز خوب بود تا اینکه... بعد نیم ساعت استفاده مودم ریبوت شد!! و تا روشن شد و چراغ اینترنت خواست سبز بشه باز این اتفاق افتاد! چنبار اتوماتیک خاموش/ روشن شد تا بالاخره خودم خاموش کردم و رفتم پنجره ی اتاقو باز کردم گفتم بزار یه کم هوای اتاق خنک شه! بعد چن دیقه دوباره روشن کردم و تا به الان حدود 1 ساعت میشه که مشکلی نداشتم! (این داستان برای چند ساعت پیشه!) خیالم راحت شد که مشکل برطرف شده ولی نــــــــــــه خــــــــــــــیـر همینجور ادامه داشت و داره! یعنی خود به خود ریبوت میشه بدجوری رفته رو اعصابم... چیکار کنم؟ به نظرتون مشکل از چیه؟ یعنی مودم خرابه؟ چون تایم اوت هم زیاد میده البته سرعت خوبه یه نکته هم بگم مودم D-Link ــه ولی آداپتورش TP-Link هستش راهنمایی کنید لطفا
این سوالت یادم رفت ج بدم :n02:نقل قول:
رزرو اسمش روشه دیگه یعنی اگه خواستی میتونی اینترنتت رو پیش پیش برای ماههای آینده شارژ کنی اینطوری مثلا اگه اشتراک فعلیت تموم شد خودش اتوماتیک اونیکه تو رزرو هستو فعال میکنه البته اگه بخوای خودتم میتونی بروز رسانی کنی که در اینصورت جایگزین سرویس فعلیت میشه.
اون مال اون موقعی بود که طرح کمپین بود هزینه رانژه نمیگرفتند من خودم ثبتنام کردم هیچ هزینه به جز پول سرویس رو ندادم ولی الان میگیرننقل قول:
مودم موردی نداری از آداپتور هست.چون دوست من هم مودم دیلینک خرید و آداپتورش سوخت رفت یکی دیگه خرید که مودمش یا روشن نمیشد چراغش قرمز بود یا اینکه مشکل شما رو داشت رفت عوض کرد گفت که تا الان خوبهنقل قول:
اصن بگیرن مگه 10 هزار تومن این حرفارو داره داداش؟ :n02:نقل قول:
آرره دقیقا مشکل از آداپتور بود! مث اینکه جریان برق آداپتور TP-Link نیم آمپر بیشتر از اونی بود که مودم میخواست!!!نقل قول:
شانس آوردم زیاد استفاده نکردم وگر نه احتمالا مودم منفجر میشد! چون خودم احساس میکردم غیر عادی داغ میکنه
خلاصه امروز صب رفتم یه آداپتور دیگه گرفتم و فعلن اوکی شده کار میکنه :n10:
:n02:
ممکنه که اونوقت پهنای باندت رو بکشن پایین مخابرات که کارش رو حساب و کتاب نیست
سلام
دوستان تو مازندران چند تا اپراتور رسمی adsl مخابرات هست؟
منظورت از اپراتور چیه؟
نماینده رو میگی که میشن همون مخابراتا ها/
پشتیبانی هم که شاید 5 نفر بشن بدون مدرک