بچه ها گیت وی چیه و از کجا عددشو میفهمین ؟
من تازه کارم سوالات ابتدایی میپرسم ببخشید:n02:
Printable View
بچه ها گیت وی چیه و از کجا عددشو میفهمین ؟
من تازه کارم سوالات ابتدایی میپرسم ببخشید:n02:
توی SPEED TEST الان واردش کردم نوشته پینگ 37 :n04:
براي مودم مي تونيد بگيد مشكلتون چيه و مثل بعضي از دوستان! مك رو آزاد كنن براتون.نقل قول:
چيزي به ذهنم نمي رسه مي تونيد بهشون گير بديد كه پورت رو براتون عوض كنن شايد فرجي شد.
نقطه ای از شبکه است که به عنوان ورودی به شبکه دیگر عمل می کند. در اینترنت به گره پایانی ( توقف ) gateway node یا host (end-point) node گویند .نقل قول:
اینم یه تعریف دیگه از ویکی پدیا:
یکی از وسایل ارتباط سیستم با شبکة بالادست Gateway میباشد. با توجه به اینکه پروتکل ارتباطی با مرکز دیسپاچینگ IEC-101 و به صورت سریال میباشد لذا برای اتصال شبکة داخل پست که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است با شبکة بالا دست نیاز به یک مبدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میباشد که Gateway در واقع همین مبدل میباشد. برای حالتی که اطلاعات پست علاوه بر مرکز دیسپاچینگ ملی باید به مرکز دیسپاچینگ منطقهای ارسال شود بایستی از Gateway با دو خروجی استفاده نمود.
برای پیدا کردن گیت وی برو داخل مودم هست.
خب میدونم داخل مودم هست اما چجوری برم داخل مودم ؟:n16:
192.168.1.1نقل قول:
اگه تغییرش نداده باشی با آدرس بالا میتونی وارد مودم شی.
ایمان از 2مگ راضی هستی یا ماه دیگه تغییر میدی ؟نقل قول:
والل من خطم خیلی نویز داره،این یکنقل قول:
دو انکه فاصله م از مرکز مخابرات خیلی زیاده.یعنی الان با اینکه دان استریمم رو 4020 بستن توی خونه بین 2200 تا 1100 متغیره دان استریمم.در نتیجه نمیتونم قضاوت درتسی داشته باشم.اما به شخصه احتمالاً چون خطم نمیکشه ماه آینده مثل خودت 1مگ نامحدود میگیرم.اینجوری هم نویزم کمتر میشه هم دان استریمم جواب میده و سرعتم حداقل ثابته.
ولی اگه کسی خطش جواب بده سرویس 2 مگ خوبه.
تست IDM بزار لطفانقل قول:
اسپید تست که خودش سندهنقل قول:
اما بخاطر گل روی دوست عزیز اینم از تست آی دی ام :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه عکس از صفحه اکانتم:
پاک شود !!
توی مرورگر باید بنویسم دیگه درسته ؟نقل قول:
مینویسمش یوزرنیم و پسورد میخواد
ولی هرچی میزنم میگه درست نیست
username: adminنقل قول:
1234 یا password: admin
زیر مودم رو هم اگه نگاه کنی میتونی پیداش کنی یوزر وپسورد رو
ok شد
حالا گیت وی رو کجا نوشته ؟
صفحه اول مودم اینو پیدا کن Default Gateway
اگه هم حالت کانکشن وصل میشی روی کانشن کلیک راست کن و بعد روی status کلیک کن Default Gateway رو میتونی پیدا کنی
تو صفحه اول مودم گشتم همچین چیزی ندیدم
تو بخش status مودم هم ننوشته.
من مودمم tp link هستش
ایمان ببین مثلاً ظهر که داشتم اون پستو مینوشتم دان استریمم رو 2000 و خورده ای بود و آپم رو 636 اما الان شده :
Line Rate - Upstream (Kbps): 636
Line Rate - Downstream (Kbps): 932
جالب اینه که آپ استریمم 1کیلوام تغییر نمکینه توی تمام 24 ساعت اما دان استریمم وحشتناک متغیر شده.نمیدونم واقعاً دلیلش چیه.
پیرو پست قبلیم:
الان ببین شده این:
Line Rate - Downstream (Kbps): 2321
همونطور که میبینین آپ استریم کاملاً ثابت مونده اما دان استریم به شدت تغییر کرده.
کسی خبر نداره دان استریم رو تا چند میتونن بالا ببرن؟راس میگن که تا 4مگ بیشتر نمیتونن ببندن؟منظورم از نظر فنیه ها.
ماله من چطوره ؟
Line Rate - Upstream (Kbps): 551 Line Rate - Downstream (Kbps): 2304
خط رو 2304 بسته شدهنقل قول:
مشکل که نداری؟
من وقتی Modulation رو عوض میکنم مخصوصا وقتی میذارم روی G.Lite آپ استریمم به شدت تغییر میکنه، یعنی از 600 تا 160 هم کم میشه. وابستگی ناجوری هم به SNR داره برای من.نقل قول:
برای من که روی 6 مگ هست...
ربطی نداره، من الان خط داداشم رو روی 2 مگ بستن مودمش همین یه متر اینطرف تره، و خط من روی 6 مگ! یه جوری شانسی شده :n09: محمد هم میگه تو مرکز خودمونه بازم براش 2مگ بستن، پسرداییم رو یه مرکز دیگه اس براش 6مگ بستن.
شما سرویست رو 2مگ بستن. 2 مگ واقعی نه 2مگ اسمی.نقل قول:
اینو که میدونم که با تغییر Modulation تغییرات زیادی به دست میاد.همونطور که میدونین من روی بهترین حالت گذاشتمش که شده این.کلاً بازه ی تغییراتش بدون دستکاری هم زیاد شده واسه من.نتیجه ی اینا الان شده این:نقل قول:
چيزي كه من برداشت كردم اينه كه اولا در مورد اينكه روي چند ببندن براي اونا براي تنظيم سرعت كاربر مهم نيست چون سرعت توي روتر تعريف شده است. مهم اينه كه روي هر چي ببندن خط پايدار باشه و تغييرات شديد نداشته باشه. اغلب روي 2 مگ مي بندن چون حتي سرويس 2 مگ هم معمولا بيشتر از 2 مگ سرعت نمي ده!نقل قول:
اما باز ايني كه من ديدم آپ استريم و دان استريم به صورت خودكار بستگي به كيفيت لينك كم و زياد مي شن. شما بايد ببيني با وضعيت خطي كه داري آيا ريت قابل دسترسي به اندازه دان استريم هست يا نه. مثلا من خودم الان كه بهتر شده وضعيت خطم تا 11 مگ جواب ميده كه روي 2 بستن مشكلي نداره.
اما براي آپلود قبلا نمي دونم روي چند بسته بودن شايد حتي روي 2 مگ!!! چون مثلا ريت آپلود قابل دسترسي من 1200 بودن آپ استريم روي 1200 روي 1300 بود اونم 1300 ...
ولي الان 2-3 روزه آپ استريم رو برام كم كردن و گذاشتن روي 995 و چون هميشه توي آپلود بالاي 1000 در دسترس دارم ديگه اين مقدار 995 ثابت مونده و كم و زياد نميشه.
الان شما اين 2300 دان استريم دقيقا شده سرعت دانلودتون! اگه سرعت رو براتون باز گذاشتن كه تا 4 مگ و بالاتر بگيريد بايد مشكل نويز خط رو برطرف كنيد كه دان استريم بره بالا و سرعتتون افزايش پيدا كنه. البته ميگم به شرطي كه بدونيد مشكل از اينه كه خط تون نويز داره و بيشتر از 2300 جواب نميده نه اينكه كلا روي 2300 بسته باشنش.
دوستان برای من دیفالت گیت وی رو اینجوری میزنه. درسته؟؟
با این گیت وی وصلی الان ؟؟؟؟؟؟؟ :n13:نقل قول:
دعوا داری؟ :دینقل قول:
چه رسمی حرف میزنه.ووووووش.خطتون نویز داره.واه واه واه:n19:
اره مملی.خطم که نویط داره.مگه تو الان اوضاعت چطور شده که تا 11مگ جواب میده؟همش چند واحد که بیشتر نشده.الان واسه من اینه:
Downstream Upstream
SNR Margin (dB): 6.3 23.1
Attenuation (dB): 47.5 28.7
Line Rate - Downstream (Kbps): 2370
تا چند جواب مبده؟ :دی
تو اوضاعت الان چطوره؟کامل بذار ها.هم دان و آپ و هم SNR.
اینجوریشو تا حالا ندیده بودم.نقل قول:
تقديم شما ( زمان تست 1:23 بامداد)نقل قول:
بله دوست عزیز باید بصورت ای پی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
واسه تو جدی جدی خوب شده ها.نگفتی خط من با این اوضاع میکشه که بگم رو 6 مگ ببندنش؟الان رو 4 بستنش و با پرتی که داره 2تاش به من میرسه.اگه بگم رو 6 ببندنش و موافقت کنن احتمالاً دان استریمم میره طرفای 3300 اینا.اون جوری میترسم لینکم بپره.نمیدونم این نویز لعنتی از چیه.میتونه از پورت مخابرات شهر خودم باشه؟برم بگم میان عوض کنن؟نقل قول:
سرعت دانلود ساعات رایگان امشب:
رسمي حرف نزنم؟نقل قول:
داش ايمان ببين قربونت مگه لوله آبه كه سوراخ شده پرتي داره؟ كه حالا مي خواي زيادش كني كه بيشتر بهت برسه:n02:
ببين خواستم غير رسمي حرف بزنم بلد نبودم:n08:
شما اول ببينيد مشتركاي ديگه توي مركز خودتون و محلتون مشكل شما رو دارند يا نه. چون ما هم كه مشكل داشتيم همه با هم بوديم!(من بودم و سروش جان بود و سعدي شيرازي!)
اگه همه اوضاعشون اينطور باشه كه خب بايد منتظر باشيد تا مشكل حل بشه. ولي اگه شما تنها باشي بايد گير بدي بهشون تا يه كاري كنند . پورتم اگه عوض كنن كه چه بهتر! البته نميان عوض كنن! همون توي مخابرات يه پورت ديگه بهت اختصاص ميدن.
خودتم كه مي توني مودم رو روي سيم اصلي مخابرات به منزلتون تست كني ببيني فرق داره يا نه.
ولي در مورد دان استريم همونطور كه گفتم به اين صورت نيست. يه عدد قابل دسترسي هست (Attainable Rate) كه كيفيت خط رو نشون مي ده براي شما روي 2300 هست پس كيفيت خط شما جوابگوي 4 مگ نيست حالا روي 10 مگ هم كه ببندن باز اين عدد بيشتر نميشه. چه بسا به قول شما دچار پرش لينك هم بشيد.
باز هم به اندازه اطلاعات اندك بنده يه مقدار Output Power هم توي مودم هست كه از طرف مخابرات براي خط هاي ضعيف اين مقدار رو زياد مي كنن تا وضعيت خط بهتر بشه.
در كل مواظب باش ممكنه دان استريم رو برات از 4 بذارن روي 2 بگن اينقدر بيشتر نمي كشه خطتت:n02:
اين يعني صبح ها دان استريمت بيشتر ميشه؟نقل قول:
ایمان اینقدر حرص سرعت نداشته باش .این بلند پروازیهات کار دستت میده عمو
آره.همینطوره.نقل قول:
ایمان پ تو خو فقط گیر دان استریم و اپ استنریمی
پ کی میخوای از اینترنتت استفاده کنی:n02:
512 نامحدود :n02::n12:
:n08:نقل قول:
نه فقط دوس دارم نویزم تا حد امکان کم بشه که بتونم از حداکثرش استافده کنم.آخه حیفه وقتی واسم رو 4مگ ازاد گذاشتن نتونم استفاده کنم.
دقیقاً به نکته ی جالبی اشاره کردی:n07:نقل قول:
خودم میدونم انقدر زنگ میزنم بهشون که آخر کار دست خودم میدم و سرویسم رو داغون میکنن.
ممد اگه Output power رو ببرم بالا ظرفیت خطم بیشتر میشه؟