به تاریخ من که هیچی اضافه نشده. تازه یک گیگ هم که داشتم پرید.نقل قول:
Printable View
به تاریخ من که هیچی اضافه نشده. تازه یک گیگ هم که داشتم پرید.نقل قول:
دانلود شبانه امروز از حجم من کم نشد . .
سلام دوستان مال من از پنجشنبه قطعه ایا دوستان دیگمون که تویه قاسم اباد میشینن هم قطعه یا مال من فقط اینطوریه زنگ میزنی 2020 بعد از 20 دقیقه یکی ور میداره میگه سراسری قطعه چکار کنم الان دانشگاهم
نه داداش من قاسم آبادم، ولی قطعی نداشتم، هفته پیش فقط فکر کنم 3شنبه بود که یه خورده اذیت داشت.نقل قول:
دوستان هنوزم مفته یا نه؟
نه داداش. همون چند روز رایگان رو هم از حلقوممون کشیدن بیرون.نقل قول:
نه عزیزم اون ممه رو لولو برد:n02: نه تنها ک رایگان نیست بلکه دزدی هم دارن میکنن :n24:نقل قول:
رایگان که تموم شد دیگه شک نکنید
امروز اون 2 گیگ که در اون روزهای رایگان من به اشتباه شارژ کردم و اونجا گم شد به من برگردوندند بدون اینکه درخواستی کنم
خوبیش اینه که بدهکار مخابرات نشدم
اقا به منم دو گیگ اضافه شده
به من چیزی اضافه نشده :دی
آقا من 5 گیگ داشتم 2گیگ دان کردم شده 4 گیگ.یک گیگ ازم کم کرده شکایت کنم؟
شما چقدر دان کردی چقدر کم کرد؟نقل قول:
از من که 1 گیگ کم کردن.ای مخابرات لعنتی:n24:
امشب بذاریم رو دانلود یا کم میکنه؟
مشکل دانلود شبانه حل شده؟
دانلودها رو شماها كردين از حجم من كم كرده شبانه ها رو از حجم روزانه كم ميكنه حواستون باشه
من الان زنگ زدم پشتيباني خواستم رسيدگي كنن نميدونم برميگرده يا نه
يكي از روزها هم تا ساعت هفت و يك ثانيه دانلود كردم اون يك ثانيه رو 61 مگ كم كرده آخه يكي نيس بگه
باا اين اينترنت داغون پهناي باند من چه قدر بوده كه تو يه ثانيه 61 مگ دانلود كردم
بچه ها يه سوال مهم خواهشا جواب بدين ريزكاركرد منو تا 22 ام بيشتر نشون نميده مال شما هم همينطوريه؟
خدا ميدونه باز چه برنامه اي ميخوان پياده كنن سرمون
دوستان من تو این مدت دان نکردم هیچی ازم کم نشد اما دیروز قطع بود تازه وصل شده دوستان دیگه هم شبانشون قطع شده تا حالا؟
ماله منم همینطورهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان.آقا من دیروز و امروز،الان 150 مگ دانلود کردم رفتم تو ریز کارکرد دیدم زمان اتصال و پایان اتصال رو زده 22/7/92.ماجرا چی نکنه مفتکی شده؟دوستان یک بررسی بکنین؟اینا هنوز تو شوکن.اگر مفتکی بود خبر بدین همه بریزیم تو پارتی؟
نقل قول:
خیر عزیز از این خبرا نیست
شما برو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجمتو نگاه کن مرتب به صورت بسیار بسیار دقیق کم میشه حالا ریز کارکرد به چه درد میخوره وقتی این کم میشه
داش دمت گرم رفتم نگاه کردم لعنتی ها فقط یک چوسه برام گذاشتن.1256 داشتم600دانلود کردم ،600 تا داشتم ها الان شده 41.لعنت براین مخابرات حالا میترسم یک گیگ شارژ کنم بپره؟نقل قول:ای مخابرات لعنتی:n24:
دوستان امشب بذاریم رو دانلود؟
looooooooooooooooooooooooool
برا من 30 گیگ اضافه ریختن :n20: 9 گیگ رو گرفتن 30 گیگ دادن دی
نوع سرویس: شش ماهه طلايي صبا (18گيگابايت)
[6 ماه]تاریخ انقضا اعتبار: 1392/08/06 حجم باقیمانده: 32321 MB
:n04: جدی ؟ بابا خوش به سعادتت . ما که کلا 3 گیگ دانلود نکردیم ازمون 4.5 گیگ کم کردن . یه بابایی هم که بیچاره اصلا دانلود نکرده ازش چند گیگ کم کردن . شما دیگه رو دنده شانسینقل قول:
یعنی واقعا شما فکر میکنی اینها سرشون کلاه میره ؟؟؟ عمرانقل قول:
بشین منتظر تا بعد از مدتی با شگفتی و عصبانیت بیای اینجا و بگی این مخابرات لعنتی تمام حجمم رو الکی خالی کرد و ......
اما قلبا امیدوارم اینجوری نشه و تا تهش رو نوش جا کنی . یک مو از خرس بکنی هم غنیمته
من الان رفتم دیدم ما که هیچی دانلود عملا نداشتیم 4 گیگ کم کردن :n04:
یه مشکل کوچیک الان با این اکانتم دارم سرعت دانلود از 15 بالا تر نمیره !:n13:نقل قول:
لامسب الان هر سایتی حتی همین صفحه هم یکی درمون هی میخوره به صفحه ف ی ل ت رینگ.
نقل قول:
قند شکن ک ی ر ی و هر کس میخواد پخ کنه ارزون میدم.
اگه گذاشتن یک شب خوش باشی : دینقل قول:
یعنی واقعا طلایی سرعت الان 15 هستتتتتتتتتتش . خدا کل نسلشون رو لعنت کنه .
باور کنید همگی پول بزاریم و از افغانستان سیم بکشیم اینجا برامون نصفه کمتر حساب میشه با سرعت فضایی . : دی
من هشت و نیم گیگ ام کم شد بدون اونکه تو ساعات روزانه دانلود داشته باشم
امروز هم برام زده بود -535 مگ و نمیشد وصل بشم
الان یک گیگ تمدید کردم که همون 535 تاش را هم ازم کم کرد
چاره چیه؟
2020 هرچی زنگ زدم امروز اشغال بود
کلا تا 1 هفته دیگه کسی شارژ مارژ نکنه که پولشو انداخته تو چاه (مخابرات دزد)نقل قول:
تو رو به خدا یکی بره یه گرارشی چیزی از این فعالیت و کارهای روزمره این کارمندان مخابرات ( بخش ADSL ) بگیره .
نمیدونم این د ی و س ها از صبح تا ظهر اونجا چه کار میکنند .
به خدا اگر فقط روزی فقط 30 ساعت به وظیفه هاشون عمل بکنند دیگه وضعیت به این گندی نمیشه . روزی فقط نیم ساعت.
ای دریغ از همون.
تسلیت دوست عزیزنقل قول:
خداییش این موقع شب این چنین ضد حالی خیلی بده .
اينترنت مخابرات؛ کاربران کلافه، خدمات بي کيفيت،پشتيباني ضعيف خراسان رضوي - مورخ دوشنبه 1392/07/29 شماره انتشار 18532 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوسان.من که دارم الان با سرعت افسانه ای 5 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنم:n02::n08:
شبانه قطع بود زنکیدم مردکه میگه: فزدا تایم اداری بزنگ فهمیدم شعر میگه مودمو ریست کردم درست شد. ولی سرعت حدود 30 هست. برای طلایی ک باید 256 باشه.
لعنت خدا بر این مدیر عامل مخابرات باد
ملک جعفريان با اشاره به اين که خودم هم از اينترنت مخابرات استفاده مي کنم مي گويد: 65 درصد کاربران ما از سرويس اينترنت شرکت مخابرات اعلام رضايت کرده اند،نيز مي گويد: اين که مشترکي نتواند قرارداد خود را لغو کند تاييد نمي کنم. شايد برخي از پيمان کاران و افراد زير مجموعه چنين موضوعي را مطرح کرده باشند اما اين امر به هيچ وجه از نظر ما قابل قبول نيست
از سرور رود فایل گذاشتم با سرعت 3کیلو از سرور داخلی گذاشتم با سرعت 40
ایا طلایی باید اینطور باشه
دوستان مودمتون رو یه خاموش روشن کنید سرعتم اومد رو 100 تا
نقل قول:
65 درصد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!! اخه از کجا اورده ؟؟
حتما اون کارمند زیر دست اش خواسته چاپلوسی کنه 6/5 درصد بوده رنگش کرده داده به ملک جعفریان 65
سلام دوستان دیشب شبانه 1تا 7 از حساب شما هم کم میکرد؟