نقل قول:
عاليه،شهر نديده ها يه نظر بندازن...
اين تاپيك 4000 تا پست اسپم در مورد شهر مزرعه دار داره...
اين هم يك نوعشه ديگه...
Printable View
نقل قول:
عاليه،شهر نديده ها يه نظر بندازن...
اين تاپيك 4000 تا پست اسپم در مورد شهر مزرعه دار داره...
اين هم يك نوعشه ديگه...
نقل قول:
یه جوری گفتی عکس شهر که تمام رویاهای شهر تا قبل از دیدن عکس ها تبدیل به واقعیت شد !!!
دوست عزیز اینجا انجمن Harvest Moon هست نه انجمن عکس های شهر رشت !!
این عکس هارو تو انجمن عکس بذار نه اینجا !!
آقا راست میگه دیگهنقل قول:
609 تا صفحه از این تایپک رفته همه میگن شهر شهر شهر
کدوم شهر همون که رنگارنگه
.
.
.شهری در کار نیست
اگه شهر میخاین اینم یه مدلش
سلام به همه . :11:
من اومدم
افرادی که شهرو میخوان بیبینه باید برن بیرون از منزل :27: من که خیلی وقته بازی نمیکنم ولی اجب بازیه خیلی باحاله و شما بازی کنین شهر خودش میاد
در زمن من اینو به تمام افراد که بازی زیبای مزرعه دارو بازی میکنن تقدیم میکنم :46:
برای معنی کردن جملات این بازی از این سایت استفاده کنین . :11:
دوست دار همهکد:http://translate.google.com/#
:40:ایمان:40:
:39::39::39::39::39:
:16::16::16::16:
:42::42::42:
خنده دار شده...تایپکو میگم....بابا ول کنید....من دیگه خودم از خودم خجالت میکشم
:9::9:
نمیخواد این شهر رفتنو تمومش کنید؟:13:
دقیقا :41:نقل قول:
یه زمانی بود با بچه خیلی جدی در مورد بازی حرف میردیم و وقتی چیز جدیدی پیدا میکردیم کلی ذوق زده میشدیم.
به همدیگه احترام میذاشتیم و برای هم ارزش قائل بودیم ...
فکر نکنم با این اوضاع تاپیک زیاد دووم بیاره :41:
واقعا ياد اون موقع ها به خير... :45:نقل قول:
اصلا به خاطر همين خصوصيات تايپيك بود كه من دلم خواست عضو شم
ولى الآن چى؟؟؟:37:
نقل قول:نقل قول:
تاپیک هاروست مون هیچ وقت نمیخوابه . . . چون هنوز بازی هاروست مون تموم نشده !!
و خیلی اتفاقاتش ناشناخته هست که کسی خبر نداره ازشون !!
اونایی که خیلی نشستن پای این بازی فوقش تا سال 5 یا 6 رفتن !! که اینجوری
12 سالش هنوز دست نخورده مونده !!
از یه طرفم خیلی از هاروست مون بازای حرفه ای " فعلا " بازیش نمیکن و این باعث شده
تاپیک کم رونق بشه !!
ایشالا تابستون که وقت آزاد زیاده حرفه ای ها دست به کار شن و دمو ها و چیزای جدید کشف بشه بازم این تاپیک داغ داغ میشه مثل " آفتاب ظهر تابستون " :20:
عکس های شهر خیلی قشنگ بودن..... فقط این شهر توی ps1 با این گرافیک ؟؟؟؟؟؟؟
:16::16::16::16::16::16:
خیلی باحال بود ...
بازی Harvestmoon تموم زندگی منه ... من یکی تا آخر عمرم این بازی رو دوست می دارم .... :40::40::40:
بعد از کنکور میشینیم بازی رو ادامه میدیم...
این تاپیک نباید به این سادگی ها بخوابه...
عاليه!:12:
به اين ميگن روحيه!!!:26::33:
سلام بر دوستان عزیز میبینم که این تاپیک همچنان پا بر جاست. کمی مشغول بودم زیاد فرصت بازی ندارم. فعل این عکسو میذارم تا بعد ادامه بدم . فکرم کنم که همتون دیده باشین!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان میخواستم یه چیزی بگم در مورد بازی اونهم اینکه برای رفتن به سال بعد(منظورم بعد از سه سال) نیازی نیست که مزرعه تان 100% بشود چون من همین الان این بازی رو به سال چهارم رسوندم الان 3 بهار هستم با مزرعه 85% اگر خواستید بگید سیو خودمو براتون بزارم
فکر کنم100% برای رفتن به شهر باشه!!
اول اینکه شما با 30 درصد هم می تونین وارد سال چهارم بشید...
دوم اینکه شهری وجود نداره و به دنبال راز و رمز های بازی باشید...
اخه دفعه های قبل چون درصد مزرعه ام پایین بود مثلآ بین 20 تا 30 شهردار توی سال چهارم صبح زود می امد و میگفت که باید مزرعه ترک کنم بعد یه سری تصویر میامد بعد بر میگشت به اول
ولی موقعی که در صد مزرعه به 85% درصد رسید شهردار دوباره امد ولی ایندفعه من رو برد میدان شهر که همه اهالی دهکده اونجا بود و همه از مزرعه داریم تعریف کردن بعد یه سری تصویر دیگه امد بعدش ادامه بازی بود
راستی یه چیزی من راهنما گرفتم که توی اون نوشته اگر در طول سه سال مززعه را به 100% برسونی پدر بزرگت میاد پیشت و به تو 3 پیشنهاد میدهد 1-رفتن به شهر 2-ادامه بازی 3-اتمام بازی حالا اگر توی 4 سال بتونی به صدرصد برسونی فکرکنم بشه رفت به شهر
راستی راهنمای که گرفتم pdf که از یه سایت دانلود کردم
درسته اون راهنما در همین تاپیک در صفحات اول گذاشته شده...
شما اگه چند تایی صفحه از این تاپیک رو مرور کنید می بینید که بار ها و بار ها در مورد شهر رفتن صحبت شده و همه سرکاری یا دروغ بوده...!
ممکنه بعد از 15 سال بتونی بری شهر!
این هم یکی دیگه از اون حرف هاست که در صحتش 90 درصد شک و تردید هست چون که تا حالا کسی 15 سال بازی نکرده...
اووووووووووووووههههه
من انقدر این بازی رو بازی کردم:31:که پکیدم
ولی دوباره بعد از سالها دوست دارم بازی کنم
در مورد شهر رفتنم باید بگم که من قشنگ یادمه سه سالو تموم کردم مزرعم 100%بود همه چیزمم ok بود بعد شهردار اومد
در خونهو همون سه تا گزینه ای که دوستمون گفت رو دادو منم رفتن به شهر رو انتخاب کردم ولی هیچ خبری نشد که نشد:13:
بعد اونم 2 سال بازی کردم
کلا" سر کاریه :41:بی خیال شهر بشید
نقل قول:
یه سوال ؟؟؟؟
شما چطوری تونستی تو 3 سال بازی رو 100% کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟
حتما با Game Shark تونستی 100% کنی ، نه؟؟؟؟
با تجربه ها و اونایی که حرفی واسه گفتن دارن تو این بازی تا حالا " بدون استفاده از Game Shark "
فقط تونستن 88% رو تکمیل کنن !!!!
حالا فرض میکنیم شما " بدون Game Shark " تونستی 100% کنی توی 3 سال !!
میشه به این سوالا جواب بدین ؟؟ ( با عکس )
1. چجوری تونستی حوضچه مزرعه رو بزرگ کنی ؟؟
2. چجوری تونستی مزرعه جدید بگیری ؟؟
3. چجوری تونستی 2 تا سگ شکاری بخری ؟؟
4. چجوری تونستی 16 تا غذای باقیمانده رو درست کنی ؟؟
5. چجوری تونستی دارو از شهر بگیری ؟؟
اینا همشون مساوی با 12% باقیمانده این بازی هستن !!!!
والا مثل اینکه با رفتن قدیمیا این درصد هم باهاشون رفت........سر این قضیه ی درصد بحث شد
و نتیجه این بود که بسته به نسخه ای داره که شما بازی میکنی......بیشتر نسخه ها تا 88 میره اما یه سری نسخه های معدودی اون قدیم قدیما دیگه زمان قاجاریاش تا 94 هم من خودم رفتم یا 93 بدون هیچ کدوم از این چیزایی که شما گفتی حتی بدون تکمیل غذاها و اون عکس های پرینت شده
و در ضمن شهری هم وجود نداره که اصلا بشه رفت
اقا یه چیزی رو یادم رفت بگم در مورد غذاها اون 16 تا غذای دیگر باید از اهالی دهکده بپرسی مثلآ من به اهنگره یه عدد شیر دادم و اون هم به من دستور پخت این دسر داد ترکیباتش این میباشد
وسایل لازم: هم زن . قابلمه . شکر
مواد لازم: شیر . شکر . تخم مرغ . آناناس . سیب . عسل
یا من یه دفعه به دکتر یه علف قرمز دادم اون هم دستور تهیه یه دارو بهم داد البته من یاداش نکردم فکر کنم 16 تا غذای دیگر هم اینطور به دست باید بیاری
توی این راهنما درباره ی بزرگ کردن حوضچه نوشته باید 99 عدد ماهی تو حوضچه داشته باشی و به gerg در روز تولدش 9 عدد ماهی متوسط بدهی تا هر موقع او را دیدی او به شما بگوید در روز تولدتان سورپرایزی برایتان دارد
اون غذاها در لیست وجود دارن...
نقل قول:
اون غذاها که اهالی يادمون ميدن جزو همون 64 تا غذا هستن !!
بزرگ کردن حوضچه رو همه ميدونيم !!:46:
واسه بزرگ کردنش علاوه بر مواردی که گفتی اينم هست : 3 تا قلاب ماهيگيری داشته باشيم !!
که ما 2 تا شو داريم !( Fishing Pole / Fishing Rod )
تولد Greg هم 29 بهار هستش !!
و اينکه : Greg روزای جمعه / شنبه / يک شنبه ، صبحا از ساعت 7 تا 10 AM و شبا از ساعت 7 تا 10 PM مياد تو اسکله !!
و اونجور که من ميدونم تنها جايی که ميره همين جاست !!
من تا حالا نتونستم 9 تا ماهی متوسط و بهش هديه بدم و تو يخچال موندن !!! چون روز تولدش روزای دوشنبه تا پنج شنبه افتاده و بيرون نيومده تا هديه شو بدم !!
شايد دوستان ديگه تونستن بدن !!
.
.
بعضی هام ميگن که امکان بزرگ شدن حوضچه نيست !!
ولی به نظر من هست !!
اگه به شکل حوضچه نگا کنيم ميبينيم که به طور بالقوه امکان داره
به شکل مربع يا مستطيل در بياد ! قسمت پشت حوضچه امکان بزرگ شدن داره !!:20:
اینم عکسش : ( البته با گوشی گرفتم ! بی کیفیت هست یکم ! :13:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید یک شایعه باشه...
بهتره داخل فروم های دیگه و غیر فارسی زبان هم بگردیم...
به هر حال حتما یک نفر تو این دنیا به این رسیده دیگه!
فکر کنم تولد greg یه روز دیگ هستش چون به قولunique این تو روز تولدش بیرون نمیاد
بعد در رابطه با خریدن مزرعه توی راهنما گفته هر موقع پیش شهردار رفتید و او خوشحال بود در سال بعد یه نامه از طرف شهردار دریافت میکنید بعد به پیش چوب بر بروید یه مزرعه که نزدیک خانه خود چوب بر هست را به قیمت 50000 از او بخرید ما که هر موقع پیش شهردار رفتیم لب و لوچش آویزون بود بقیه رو نمیدونم
خوشحالی شهر دار مستقیما به درصد مزرعه مربوطه...
هر چی درصد بیشتر باشه اون بیشتر سرخوشه!
روز تولد Greg فقط و فقط 29 بهار هست !!
در مورد مزرعه جدید :
بله . . . دقیقا به % پیشرفت مزرعه مربوطه !!
وقتی " تو خونه شهردار " نه جای دیگه . . . باهاش حرف میزنین ، بار دوم هم حرف بزنین اگه تو بار دوم " نیشش تا بنا گوش باز بود " مثل این شکلک " :19: " اونوقت آغاز سال جدید برین پیش چوب بر و باقی ماجرا !!
اکثر وقتا که میرم پیشش بار اول میخنده ولی بار دوم خیلی Relax هست و به قول انگلیسی جماعت " Straight Face " هست !:13:
.
.
.
یه نکته ام بگم بد نیست :
شهر دار از Wine / Potato خوشش میاد . . .
شاید واسه اینکه برای بار دوم بخنده نیاز باشه که رابطه دوستیمون باهاش خیلی صمیمی باشه!
شایدم باید % مزرعه مون از اینیکه الان هست بیشتر باشه " بالای 88% " ، که اکثر بچه ها تو همین درصد قرار دارن . . .
بی زحمت یه سیو 88 درصد رو بزارید
راستش حوصله ندارم از اول بازی کنم ولی حوصله دارم بازی رو اینقدر ادامه بدم تا ببینم بازی کی تموم میشه
اصلا واقعا بعد سه سال 15 ساله بازی ادامه داره یا جمعا 15 یا شایدم اینقدر ادامه داره که ....
زحمت سیو با شما بقیش با من
نقل قول:
سیوهای مختلف از بازی تو صفحات قبل گذاشته شده . . .
فقط کافیه تو قسمت " جستجو در این تاپیک " بنویسین " سیوهای بازی "
سیوهای زیادی در اختیارتون قرار میگیره . . .
و اینکه بازی بعد از 3 سال اول . . . ادامه داره . . . من تا سال 5 ام بازی کردم تو Ps1 !
نقل قول:
سیوها در زمان خودشون از کاملترین سیوهاست
من در سال دوم عروسی کردم.بهت توصیه می کنم تا برای به دست اوردن پول زیاد شلغم بکاری 4یا 5 روزهنقل قول:
در میان بعد بفروش و چوب بخر.:20:
:rolleye::rolleye::rolleye:نقل قول:
ببخشید.ایا شما می دونید کارتیج رو چجوری باید به دست اورد.:rolleye:
چرا میخوای انقد زود ازدواج کنی ؟
خیلی از دموهای بازی رو از دست میدی ها !!:13:
ایمان جان هم ( پاییز سال 2 ) ازدواج کرد ! ( مطلب و تصحیح کردم ):31:
ممنون ایمان !
ببخش اگه اشتباهی گفتم:11::40:
میتونی از کدهای Game Shark استفاده کنی !!
یا اگه احیانا یه سیو دیگه داشته باشی از طریق Exchange Animal گاو و گوسفنداتو بیاری به این سیو تا پوادار بشی و خونتو بزرگ کنی . . .
با 10 ، 20 تا شلغم فروختن به جایی نمیرسی !! خودشم تو سال اول که هنوز قدرت بدنیتم کامل نشده و زود زود خسته میشی !!
.
.
.
سال اول بازی هستی ؟
اینجورم که شما میگی باید قلب دختر مورد علاقتونم قرمز کرده باشین ، نه؟؟؟؟؟؟
Amir 110 عکس بذاری خیلی خیلی بهتره ها !!
چون هیچ کس الان حرفای تورو باور نکرد . . . اینجوری که تو چنتا روستا رفتی حتما واسه خودت پادشاه همه دهکده ها شدی !!!:46:
کارتریج هم با همون Game Shark میشه بدست آورد . . . که البته به هیچ دردی نمیخوره . . . میمونه تو دستت و نمیتونی جاییش بذاری . . . !!
امیر 110عزیز هر وقت مدرک آوردی در مورد شهر حرف بزن...
خسته شدیم دیگه...
راستی این نسخه Back To Nature هست ها،مثل دفعه قبلی نباشه که یکی از دوستان بعد از یک ماه با یه عکس از یه بازی دیگه اومد...
دقيقا!!!!!! :31:نقل قول:
سلام
بچه ها خواهش میکنم در مورد شهر و مزخرفات لوح خانه حرف نزنید
اگه کسی هم حرف زد شما جوابشو ندید
اگه سخنی زده شده که قابل بحث باشه جوابشو بدید
این تایپک یه زمانی فقط مطلب مفید و جدید داشت ولی الان :41:
بعضی ها فقط برای اینکه تعداد پستاشون بره بالا اینجا پسن میذارن :41:
من هر روز میام به این تایپک سر میزنم اما واقعا روم نمیشه درباره بعضی از بحثا پست بدم ... دیگه خجالت میکشم بگم چرت محضه
من پاییز سال دوم ازدواج کردم .... یادتون باشه فقط قلب دختر مورد علاقتون رو قرمز کنید بقیه رو نارنجی نگه دارید تا با یکی دیگه ازدواج کنن
یا اصلا ازدواج نکنید تا پسرا ده با دخترا به هم برسن ... بعدش ببینین جوابش چی میشه
من دمو عروسی ریک رو ندیدم چون خودم با معشوقه اش ازدواج کردم ... هرکی دید برامون بذاره
ریک تو عروسیش یه کتو شلوار سفیذ قشنگ میپوشه
منم هم ایشالله از تابستون بازیمو ادامه میدم
سلام
حرف های شما کاملا درسته...
راستی من هنوز تو مراسم عروسی یا جشن تولد کسی شرکت نکردم!
باید چه کار کنم؟
شاید همین طور که ایمان جان گفتن باید قلبشون نارنجی باشه...
نقل قول:
همنطور که گفتم فقط کافیه قلب طرف نارنجی باشه
بذارید یکبار دیگه به طور کامل براتون توضیح بدم:
شما باید قبل از سال سوم ازدواج کنید مگرنه در سال سوم پسرای ده با دخترای ده ازدواج میکن
که در این حالت سر شما بی کلاه میمون ... نتیجه اینکه دمو عروسی بقیه رو فقط سال سوم می بینید و شاید در سال های بعدش
برای دیدن دمو قلب دخترا رو حتما نارنجی نگه دارید
اول یه دمو اولیه میبینید که باهم یه قرارهایی میذارن
بعد از یه هفته که از اون دمو گذشت اقای داماد میاد شمارو میبره کلیسا
که یک روز کامل بازی رو از دست میدید
یعنی باید در پایان سال دوم ازدواج کرد و تا همین موقع قلب بقیه هم باید نارنجی باشه...
اگه قلب بقیه دیرتر نارنجی بشه چی؟
نقل قول:
اگه میخواید بازیتون مسیر طبیعیش رو ادامه بده باید به مرور زمان قلب دخترا رو رنگی کنید
من تا اونجایی که یادمه زمستان سال اول قلب دخترا رو بنفش نگه داشتم
بهار سال سوم هم نارنجیش کردم
منظورم اینکه اهسته اهسته قلبشون رو رنگی کنید و به مرور زمان
اگه رنگ قلبشون نارنجی نشه دمو عروسیشون رو نمی تونید ناظره گر باشید
آره خوب از گیم شارک استفاده میکردمنقل قول:
دقیقا" یادم نیست ولی قشنگ یادمه من فقط و فقط از قسمت پول استفاده میکردم و فقط رمز پولو میزدم
خیلی از آیتم های مخفیرم خودم گرفتم و تقریبا" 95% اون دموهایی که تو سه سال باید میدیدی رو هم دیدم(البته از دفترچه راهنما استفاده میکردم)
در مورد حوضچه هم بگم که من 99 تا ماهی رو کامل داشتم مدام هم با اون یارو ماهیکاره:31:(اسماشونو یادم رفته)صحبت میکردم ولی خبری نشد (کلا" من از اون یارو دو تا غلاب گرفتم)
اون یکیارو اصلا" یادم نمیاد