سلام دوستان من به تازگی برای خواهرم گوشی جدید سری وای هواوی رو خریدم ، Y7 Prime و بسیار راضیم
باطری پرقدرت و صفحه نمایش بزرگ و همچنین بدنه فلزی داره ، به نطرم ارزش خرید بالایی داره.
Printable View
سلام دوستان من به تازگی برای خواهرم گوشی جدید سری وای هواوی رو خریدم ، Y7 Prime و بسیار راضیم
باطری پرقدرت و صفحه نمایش بزرگ و همچنین بدنه فلزی داره ، به نطرم ارزش خرید بالایی داره.
سلام دوستان
یک گوشی با صفحه بزرگ یا تبلت مناسب برای کارهای روزمره نت و شبکه های اجتماعی و دوربین و وب گردی میخوام که قیمت مناسبی داشته باشه هزینه زیادی نمیخوام بکنم از عهده همین کارهای روزمره بر بیاد برام کافیه.چند مدل معرفی کنید.
برند و کلاس اهمیت انچنانی برام نداره.
با سپاس.
لطف کنید بودجه رو بفرمایید.نقل قول:
گرون یا ارزون بودن ملاک نیست.
Sent from my ASUS using Tapatalk
سلام دوستان
یکی از رفقا ی سامسونگ نوت 5 64 گیگ داره که سالمه ولی به دلیل نداشتن گلس محافظ داری کمی خط و خش روی صفحه نمایش و کمی هم در اطراف هستش
چند میارزه بخرم و اصلا گوشی خوبی هست و ارزش خرید داره؟
ممنون
سلامنقل قول:
گوشیه خوبی هست از هر نظر و کارکردش بسته به تمیز بودن الان بین 1.100 تا 1.500 هست
حالا اینی که شما میگی نمیدونم خط و خشاش چ اندازه هستن
اگر تاثیری روی کیفیت ضفحه نمایش گوشی نداره حب بخر
1.200 فک کنم قیمت خوبی باشه
والا من بهش 1 تومن گفتم قبول نکرد ولی به 1.100 راضی میشهنقل قول:
خط و خش تاثیری روی کیفیت صفحه نمایش ظاهرا نزاشته
سلام.
حدود 600 تومن بودجه منه. حالا یخورده بیشتر، کمترش مهم نیست.
قبلا Sony XPERIA T2 Ultra داشتم ازش خسته شدم. دادم رفت. 430 فروختمش. خوب بوده؟
الان موندم چی بگیرم. یه مدلی میخوام که حسگر اثر انگشت داشته باشه و دوربینشم بد نباشه. البت، اهل عکاسی نیستم به اون صورت. بدنشم فلزی باشه بهتره. اصلا یه سوال بدنه فلزی خوبه تو این رنج قیمتی؟
چی پیشنهاد میدین. برندش مهم نیست برام. کیفیت داشته باشه کافیه. کیفیت و خوش ساخت بودنش از همه چیز با اولویت تره برام.
یه مدلی هست Honor 5x که بد نیست. مدل LG K10 2017 هم خوبه ولی خوب پلاستیکه. یه مدل شیاومی Redmi 3 Pro هم هست. اینا حدود 599 تا 649 هستن.
redmi note 4x 32gbنقل قول:
نوت 5 الان یه مقدار قدیمی شده تا چند هفته دیگه نوت جدید قرار بیاد و با توجه به نوت7 که مشکل دار بود و جمع شد الان نوت جدید بیاد دو سری جدید نوت اومده و قیمت نوت 5 می یاد پایین بعد این طور که می گید دوست شما از گوشی نگه داری کرده که حتی یه گلس هم روی گوشی نداخته پس کسی بوده که خوب گوشی نگه نمی داشته از نظر من که الان اصلا نوت ۵ ارزش خرید نداره و با شرایط نگه داری دوستتون هم بالای یه تومن ارزش خرید ندارهنقل قول:
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
توی این رنج و با امکاناتی که شما می خواید بهترین گزینه محصولات شیاومی هستنقل قول:
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
ممنون بابت پاسخ.نقل قول:
این گوشی رو دی جی کا لا نداره. سایت معتبری میشناسید که بتونم قیمت بگیرم یا بخرم. توی همدان فکر نکنم به راحتی پیدا بشه محصولات شیائومی
ممنون بابت راهنمایی. محصولات شیائومی خیلی کم گیر میاد . دی جی کا لا هم حتی خیلی کم ازشون داره. نمیدونم از کجا باید بگیرم.نقل قول:
دیجیکالا لوازمی مثل گوشی یا لپتاپ رو با اختلاف تقریبا 100 الی 300 تومن گرونتر از بازار میفروشه حنی با گارانتی و خدمات مشابه!نقل قول:
خودم از سایت زیر خریدم خیلی راضی بودم ازشوننقل قول:
19kala.com
مسله اینکه الان همدان هم شیائومی گیر نمیاد که به صورت فیزیکی خرید کنم. من اسراری به دیجی کا لا ندارم ولی قیمتاش نسبت به شهر همدان فعلا بهتره. برای شیائومی هم دارم سرچ میکنم ببینم چطور میشه گیر آوردنقل قول:
شانست تخفیف هم خورده :)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط حتمن رنگ خاکستریبگیر ک جلوش مشکیباشه وحاشیه مشکی نمایشگر مشخص نباشه
سلام.
داشتم محصولات شیائومی رو مقایسه میکردم که چندتا سوال برام پیش اومد. ممنون میشم راهنمایی کنید.
1. پک چین و پک اروپا چیه؟
2. رو کارتن نوشته مثلا Note 4 ولی در اصل همون Note 4X هست ینی چی؟
3. رام رسمی داره ینی چی؟ ینی یکی میشینه روت میکنه یا رام عوض میکنه بعدش میفروشه؟
4. وضعیت آبدیت چطوره؟
نمیدونم. با این تفاسیر یکمی دو دلم شدم تو خریدش! همون هووای خوب نیست؟ مدل Honor 5X!
سلام پک چین ینی گوشی برای چین تولید شده برنامه های گوگل مثل گوگل پلی استور + سرویس + گیم توش نیست وباید جداگانه نصب کنید !نقل قول:
ولی پک حهانی یا اروپا این مشکلات رو ندارن. فرقی توی قدرت سخت افزاری ندارن این دو نوع رام.
روی کارتن باید دقیقا مدل دستگاه نوشته شده باشه اگر چیز دیگه ای بود نخرید.
رام رسمی ینی توسط کارخونه اصلی تهیه شده و پشتیبانی شرکتی داره ولی غیررسمی افراد متفرقه میشینن رام های اصلی رو ویرایش میکنن ، بعضیاشون رایگان بعضیا VIP
از نظر آپدیت هیچ مشکلی نداره و اکثر گوشیای متوسط به بالای این برند به آخرین نسخه اندروید آپدیت شدن.
اگر پسند نکردید شیائومی رو میتونید هواوی 5C رو تهیه کنید. سخت افزارش کمی بهتر از 5X هست و 6 ماه جدیدتره. یه سال بیشتر آپدیت میگیره !
موفق باشین.
دوستان سلام با 1200 به نظرتون اس7 دست دوم بهتره با a5 2017؟
استفاده معمولی و برای یک خانم.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
درودنقل قول:
در ایننکه S7 خیلی سرتره نسبت به سری A توش شکی نیست، تراکم پیکسل صفحه نمایشه، قطعات سخت افزاری بسیار بهتر و با کیفیت تر نسبت به A و ساپورت نرم افزاری و سیستم عامل و... اما با 1200 گوشی سالم و تمیز و باسلیقه S7 از نوع Edge خیلی سخت گیر میاد ولی میتونید رو مدل بدون edge یا همون Flat فکر کنید ولی بازم گوشی دست دوم یه بدی که داره حتی اگه تمیز هم باشه معلوم نمیشه تغمیر شده یا نه که اگه بشه قابلیت ضد آبش رو از دست میده یا از گوشی به چه صورتی استفاده شده و چجوری از باطریش کار کشیدن؛ آیا اصولی به شارژر وصل کردن یا نه، باطری کارایی اولیش رو داره. در کل بنظر تمرکزتون برای خرید A5 2017 باشه بهتره. چون سری A کیفیت ساخت و زیباییش نزدیک به یک پرچمدار هست و گوشی بسیار خوبی هستش.
همون a5 2017 خریداری شد.ممنون از راهنماییت.نقل قول:
فقط چرا به 300042132 پیام میدم برای گارانتیش هیچ جوابی نمیاد. تو سایت هم همش خطا میده. گارانتی همراه سرویس
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
احتمالا سیستم هاشون مشکل داره بعدا تست کنید. اگر گارانتی هم نداشته باشه پیام میاد که گارانتی نداره نه اینکه کلا جواب ندن.نقل قول:
آخرش ایسوس مدل ZenFone Selfie Pon ZD551KL رو سفارش دادم. توی پیشنهاد ویژه 525 هزار تومن.
فوق العاده است.نقل قول:
با این قیمت ارزش خرید بالایی داره.
مخصوصا که توی پیشنهاد ویژه است و تخفیف خورده.
اگر سوالی درباره استفادش داشتین در خدمتم.
حتما.نقل قول:
ممنون از لطفت.
به محض اینکه به دستم برسه. دیروز سفارش دادم.
شما هم همین مدل رو دارین؟
خیر مدل لیزر رو دارم.نقل قول:
هر دو حدودا مشابه هستند.
اما سلفی مال شما چیز دیگست.
دوستان تا حدود 700 تومن برای پدرم میخوام گوشی بگیرم، صفحه زیر 5.2 اینچ نباشه. خودم به این گوشیا رسیدم ولی انقدر تنوع زیاده آدم گیج میشه.
p8 2017
huawei 6x
huawei y7 prime
huawei nova
p9 lite
xiaomi note 4x
فکر هوآوی رو نکنید.نقل قول:
بعد یه مدت کلا ضعیف میشه.
توی این برند ها بهتون پیشنهاد میدم:
Samsung,ASUS
که نظر خودم به ایسوس هست بدلیل عمر بالا،کیفیت ساخت بالا و قیمت مناسب.
شیائومی به دلیل خدمات ضعیف تو ایران از لوازم جانبی گرفته تا قطعات و گارانتی به هیچ وجه توصیه نمیشهنقل قول:
هواوی روی Y7 Prime سرمایه گذاری فوق العاده ای کرده و حسابی براش تبلیغ کرده طوری که برای پرچمدارانش اینطور تبلیغانی نکرده ، توی این رنج بهترین گزینه هست
پردازنده متناسب رم 3 حافظه داخلی 32 گیگ باتری قدرتمند و دارای فناوری شارژ سریع
100 تومن بیشتر هزینه کنید 6x میتونید تهیه کتید که به مراتب قدرتمندتر هست.
سری a سامسونگ انتخاب بهتری نسبت به گوشیای چینی خصوصا شیائمی هست .
از چه لحاظی سری A سامسونگ بهتر از گوشی های شائومی هست از لحاظ قیمت و سودی که به جیبب موبایل فروش نامحترم میره یا مسئله دیگه
هیچ وقت رو حرف فروشنده های بیسواد و اغلب حرام خور حسابی باز نکنیدنقل قول:
اگر به مغازه رفتید از قبل گوشی مورد نظر تون رو انتخاب کرده باشید و از این افراد مشاوره نگیرید.
از بابت گارانتی و نبود قطعات هم خیالتون راحت باشه شرکت هایی مثل " سامان حامی " گوشی رو بیمه میکنن با مبلغ بسیار پایین تری از گارانتی های متفرقه !
هر مشکلی پیش بیاد به راحتی قابل جبران هست
سلام
دوستان لطفا چنتا گوشی به من معرفی کنید که دو سیم و هر دو سیم هم 4g باشه
ممنونم
سلامنقل قول:
در آن واحد فقط یک سیم میتونه 4G باشه دو تا همزمان امکان نداره ، خودتون از تنظیمات گوشی میتونید تنظیم کنید کدوم سیمکارت 4G بشه !
ممنون .. یعنی محدودیت اندروید هست که دو تا نمیتونه 4g باشه ؟ .. خب گوشی هواوی دیدم که بالای اسلات سیمکارتش رو مثلا زده 2g و اون یکی رو زده 3g .. نمیخوام گوشی اینطوری باشه .. میخوام بشه سیمکارت 4g رو روی هر دو اسلات گذاشتنقل قول:
خیر، محدودیت سخت افزاری است.نقل قول:
سلام دوستان
یه گوشی میخوام بخرم حدود 500 تومن، من کلا دو تا گوشی دارم یکی خراب شده(از اون قدیمی های جاوایی بود)، میخوام یکی بخرم، گوشیی که الان سالمه سونی اندروید هست، پیشنهاد میدید بازم همون سونی بخرم ،یا چیزه دیگه
زیاد گوشی باز نیستم یه گوشی که امتحانشو پس داده باشه و خرابی نداره لطفا معرفی کنید.
به نظرتون غیره اندروید بخرم؟چون الان یه اندروید دارم.
ممنون
سلام دوستان
یه گوشی میخوام بخرم حدود 500 تومن، من کلا دو تا گوشی دارم یکی خراب شده(از اون قدیمی های جاوایی بود)، میخوام یکی بخرم، گوشیی که الان سالمه سونی اندروید هست، پیشنهاد میدید بازم همون سونی بخرم ،یا چیزه دیگه
زیاد گوشی باز نیستم یه گوشی که امتحانشو پس داده باشه و خرابی نداره لطفا معرفی کنید. نکات مهم:عمر باطری، کاربری اسان وسریع، هنگ نکنه،اگر مجبور بشم از این گوشی های 100 تومنی میخرم ،منظورم اینه که کاراییش مهمه،ترجیحا اندرویدی مطمئن باشه بهتره
به نظرتون غیره اندروید بخرم؟چون الان یه اندروید دارم.
ممنون
سلامنقل قول:
مبلغ تون خیلی پایین هست اگه چیزی میخوایید برای دو سه سال بدون مشکل براتون کار کنه و اولویت هاتون رو داشته باشه حداقل 800 تومن لازم دارید.
رنج قیمتی پایین تر اذیت میشید.
یه گوشی که امکاناتش خوب باشه و نسبت به قیمتش امکانت خوبی بده رو معرفی کنید. در حال حاظر سامسونگ j1 دارم که خراب شده و میخام یه گوشی بهتر بگیرم.بودجه 1 میلیون. بیشتر کیفیت صدا و دوربین مهمه برام. مرسی