کس دیگه مشکل نداره؟ :s
پینگ عادی اما لگ زیاد تو بازی
Printable View
کس دیگه مشکل نداره؟ :s
پینگ عادی اما لگ زیاد تو بازی
من اگه یه روزی خواستم با انی بازی کنم(از ویژوال اپگرید به بعد تاحالا بازی نکردم)W رو پر می کنم بخاطر یک سری دلایل شخصی
اعصابم خورده :n03: مخابرات قرار بود شنبه وصل کنه رفتم میگه من از امروز شنبه زدم که 3 روز شارژت هدر نره و گفت 48 ساعت دیگه وصل میشه و مشکل اینجاست که 48 ساعت دیگه میشه دوشنبه که تعطیل هست و میوفته 3 شنبه و 3 شنبه برم میگه 48 ساعت دیگه باز میوفته 5 شنبه تعطیله و شنبه باز میرم حتما میگه 48 ساعت دیگه که میشه دوشنبه هفته دیگه :n08:
اغا راه دیگه ای نیست به جز کلاینت بری یه جای دیگه ران بگیری
کلاینت بالا نمیاره صفحه خریدو
تا حالا کسی بیوگرافی hm741 رو خونده ؟؟؟؟تا نیومده پاکش کنه بخونین
بخدا این خارجی ها بی پدر مادر خیلی نوبن خیلی سگن .
5 به 5 رفتم اول بازی یارو مرد لیو کرد و اون یکی مرد لیو کرد اینکی هم رفت afk شد اون یکی دیگه هم که بلد نبود بازی کنه داشتم 5v1 بازی میکردم بخدا خیلی قشنگ بازی کردم خودم خیلی خوشم اومد از بازیم ولی این نوبا که بگیرم ..... اعصابم رو خورد کردن ؛ حالا اصلا اگه اون یکی هم بازیش خوب میشد باز میشد 5 به 2 بخدا اصلا نمیشد کاری کرد ؛ دیگه اعصابم خورد شد بعد بازی 3 تاشونو ریپورت کردم و تو ریپورت یه عالمه توضیح دادم و خیلی جلو خودم رو گرفتم که فوحش ندم ؛ یادم بود آمریکا که بودم اصلا یه لیور نبود فیدر هم بود بنده خدا یا ساپورت بود یا خودش میگفت معذرت که فید دادم ؛ یارو 10 فید داده و از دقیقه 15 ریکانکت کرده و بعد میگه منم نوبم ؟ منم ریپورت میکنید ؟ اینقدر بهش فوحش دادم که دیگه یادش نره ؛ :n14:
چرا ریوت این فلان فلان شده ها رو بن دائمی نمیکنه ؛ بخدا خر بیاد بجای اینا حداقل نمیتونه بازی کنه ؛ ولی بازی رو که بهم نمیزنه ؛ اینا مثل نوبا میان میزنن فاتحه بازی رو میخونن از اینور هم پرو بازی درمیارن و مثل این عقده ای ها لیو میکنن واقعا براشون متاسفم ؛ خارجی های عقده ای ؛ یه زمانی دوتا بازی میکردم میگفتم ایرانی ها بعضی هاشون عقده و نوبن ؛ حالا میفهمم که اگه تو 100 نفر ایرانی باشن شاید 5 تاشون نوب باشه ولی تو خارجی ها به جرات میتونم بگم بین 100 تا 100 تاشونم نوب و عقده ای و پرو هستن. یه سرور واسه ایران اگه بزنن واقعا عالی میشه اینجوری دیگه نوبا نمیان .
نمیدونم جامعه لول چطوره ولی در کل این جمله کاملا غلطه . توی بازی های دیگه ببینید(مثل WoW) ایرانی ها بدترین جماعت هستن , اخلاق بد , نوبیت و ادعا برای همینم هست که همه ایرانیا تو سرورهای خارجی با پینگ بد میرن تا ایرانی با پینگ عالی .نقل قول:
حالا میفهمم که اگه تو 100 نفر ایرانی باشن شاید 5 تاشون نوب باشه ولی تو خارجی ها به جرات میتونم بگم بین 100 تا 100 تاشونم نوب و عقده ای و پرو هستن. یه سرور واسه ایران اگه بزنن واقعا عالی میشه اینجوری دیگه نوبا نمیان .
خارجی ها فوق العاده از ایرانی ها بهترن(البته روس ها رو از خارج حذف کنید : دی) . توی دوتا2 تا یه نفر لیو میده بازیو Pause میکنن میاد , یه نفر سوتی میده جای فحش دادن بهش ایراد کارشو بهش میگن و آخرشم یه np میذارن , خودشون خوب کار میکنن از ساپورت هاشون تشکر میکنند و اینجور مسائل .
تجربه به من ثابت کرده ایرانی ها جماعتی هستن که همه ایرادات رو توی بقیه می بینن درحالی که خودشون پر از اشکالن .(البته استثناهای معدودی هم هستن)
leaver ها که بن میشن و بنشون مدام بیشتر میشه
مثل بلایی که سر خودمون اومد یک ماه پیش
کم لیو نداشتیم و همین مقدار لابد فحش خوردیم:n02:
یکی از دلایلی که شخصا داشتم برای north America این بود که اولا هم ولایتی(!) توش کمتر بود دوما که 95% شون میتونن eng حرف بزنن.نقل قول:
یه مدتی هم که بازی کردم یک سری از دوستان مورد اعتماد خودمم اوردم و بازی رو بهشون یاد دادم, الان بیشتر با اونا میرم.
برا فهمیدن اینکه چرا تو این بازی این همه نوب،لیور ، فیدر،عقده ای،احمقو...داریم فقط کافیه یه سر به گیم نتا بزنین مخصوصا قبل آخر شبا، پر بچه راهنمایی کوچولو موچولو دماغو که دارن لیگ بازی میکنن!:n02:
البته نمیخوام بگم همشون نوبن یا...ولی درصد قابل توجهی هستن.با توجه به اختلاف زمانی حدود یکی دو ساعت با کشورهای منطقمون یه ساعتایی از روز همیشه تعداد اینجور بازیکنا که یهو مامانشون میاد گوششونو میپیچونه میبره خونه زیاده :n09: ، یاصرفا برا اینکه 10 دقیقه تو مدرسه بیکار نمونه،میرینه تو بازی دیگران(باور کنید بارها به پستم خورده که یارو بهم گفته داره ازمدرسه بازی میکنه و باید بره!!):n04:
سلام کسی از دوستان داخل اهواز بازی رو داره با اخرین اپدیدتش داشتم ویندوز عوض میکردم برق رفت هاردم شوخت:n09:
نمیتونم دوباره بشینم 7گیگ دانلود کنم برا این بازی ممنون میشم یکی کمکم کنه تازه نت درست شده بودا شانسو میبنیی :n28:
ربان سبز Great Teammate گرفتم :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دارم ولی اندیمشک هستم :n10:نقل قول:
نمیتونم به دستت برسونم :n09:
همش 2 و نیم گیگه + 1 و نیم گیگ آپدیت
داداش برو از سایت ها بخر با آپدیت آخر تمام سرور ها قیمتش هم 15 هست خیلی ارزون هست .
البته بچه ها استعدادشون خیلی بیشتر از بزرگ تر ها هست ولی نمیدونن چی کار کنن ؛ اینو واقعا هم تو لول دیدم و هم تو دوتا مخصوصا تو دوتا که تو گیم نت دیدم ؛ خودمم بچه هستم 14 سالمه ولی اینقدر ریپلی دوتا دیدم که میدونم کی و کجا باید چی کار کنم و یه چیز دیگه ای که بچه ها نمیتونن خیلی خوب انجام بدن رفلکس هست البته دو لول زیاد رفلکس نقش آن چنانی نداره ولی تو دوتا اگه یه هیرو ساپورت باشی باید واقعا بتونی خوب کار کنی مثلا اگه جینا (کریستن میدن) باشی باید خیلی زود dager بزنی و زود یه 6 و 2 و یه نفر رو hex کنی و یه نفر رو یخ کنی واقعا باید بتونی خوب کار کنی ؛ البته بازم میگم هر کسی میتونه با نگاه کردن به بازی های پلیر های خوب میتونه طی مدت زمان کوتاهی به چیزی که میخواد برسه .
چه بچه چه بزرگ توشون ابله پیدا میشه
باید روی اون بچه کار کرد که مثل اون بزرگ ابله نشه
بچه ها اولین مشکلشون اینه که کسی حسابشون نمیکنه در صورتی که خودشون هم هیچ چیزی نیستن
لول و دوتا و wow و tera و etc ! همه رفلکس میخوان
چه لول چه دوتا وقتی شما یه هیروی میج دستته کوچیک ترین اشتباهی میتونه سرنوشت بازی رو عوض کنه
وقتی داری با آنی بازی میکنی و کاتارینا جلوته با یه استان و 6 و 2 کاتارینا مرده ولی وای اگه اون استانت بخوره به یونیت یا یکی دیگه یا مثلا بخوای با 2 استان کنی و بش نخوره در اون صورت کیل اولشو ازت میگیره و بعدم دوم سوم و مید رو انداخته(در شرایط حاد:خخخ و اگه جانلگر نباشه)
تازه هیرو های adc ایی که لول داره هم به رفلکس نیاز دارن این خیلی مهمه که کوئین کی بلایند کنه که مثلا وین یا میس فورچن نخورتش و این اونو بخوره
ولی دوتا در همین حد که مثلا داری با سیلواناس بازی میکنی بدونی کی سایلنس کنی...کلش همینه :خخخخ دیگه ته تهش کی غیب کنی با لوتار
واقعا منم میگفتم حداقل سرور امریکا انگلیسی بلدند.دیروز یه نفر پشت سر هم نمیدونم به چه زبونی بود همینجور تو بازی اسپم میداد حواسشم به بازی نبود همینجور هم فید میداد
سلامنقل قول:
برای aram خوبه ، اما برای نرما خوب نیست
چون باعث ضعف دفاع میشه ، و همین طور w َآنی دمیج بیشتری رو می ده نسبت به q ش , q مخصوص last hit کردن هست.
با w هم دمیج بالایی می ده به تک ، و هم این که aoe هست و استان + dps خوبی داره
سلام
من یک چمپ مید می خوام ، با مشخصات زیر :
- بشه با اینترنت ایران بازی کرد (البته زیاد هم مهم نیست)
- زیاد squish نباشه
- lategame ش هم خوب باشه
- قیمتش هم خیلی بالا نباشه (این هم زیاد مهم نیست)
- ترجیها cc هم داشته باشه بد نیست.whats your openion?
راستی یک چیز دیگه ، اگر بشه باهاش یک role دیگه هم بازی کرد بد نیست.
تا حالا با ryze رفتم به استیل من نمی خوره
annie بد نبود اما بازم نمی ترکونم
با ziggs رفتم تستی خوب بوده
با اون مخ گندهه هم رفتم بد نبود.خوب بود
با اون خیکی گنده هه هم رفتم خوب بود اما می گفتند خوب نیست
morgana oriana fiddle
swain kass
دقیقا چیزی که محمد گفت
البته بچه ای که میاد بازی میکنه باید خودشم رو خودش کار کنه، اول اینکه سنشو نباید همه جا جار بزنه که هیشکی آدم حسابش نمیکنه متاسفانه :n27:
دوما باید تا میتونه Eng حرف بزنه هر چقدرم افتضاح باشه، کلا بلدم نباشه دو سال اینکارو ادامه بده Eng ش تقریبا فول میشه، من خودم توی سه سالی که WoW بازی میکردیم انگلیسیم کلا یه جور خفن قوی شده که کلاس میرفتم نمیشد :n08:
نه جدی خودش خیلی موثر هستش، تازه رید هم برید Listening تون قوی میشه و اینا، واسه LoL هم از این Premade ها که Voice میذارن بی بهره نمونید فقط اینکه حدود 50-100 تا به پینگتون میره
خلاصه همه از بچگی شروع کردن :n02:
-------
تو West پوکیدیم
نبود کسی اد کنه؟ :(
Albiszor
من الان lvl 7 ام اما هنوز 10 hero بشیتر ندارم چرا؟؟ اولش انگار گفتند کث 96 تا hero داره اما من 10 تا دارم
میشه سریع به موضوع من رسیدگی کنید؟؟:n23:
باید با انجام بازی و کسب ip پوینت، اعتبار بدست بیاری و champ (هیرو به قول شما) بخری،نقل قول:
اون 10 تا champ هم که میبینی مال شما نیستند و هر هفته بصورت دوره ای 10 تا چمپ برای بازی باز میشن و هفته بعد 10 تا دیگه، یعنی باید چمپ بخری تا برای همیشه مال خودت بشه.
اقا این دراون بقیه باهاش بازی میکنن باq تند تند ضربه میزنن و از بین نمیره این حرکتش ولی من q میزنم یه باز فقط اون حرکتو میره دراون بازا کمک کنن:n13:
?mishe daghighan begid ip chieنقل قول:
??badesham manzoore shoma az bazi kardan hamun be soorate lan e dge ya ba insane play kardan
pls fast javab bede.pls
fizz kssa swain akali از نظر من اینا بهترین lategame رو دارن خودم fizz و swain رو به همه ترجیح میدمنقل قول:
من هم swain و fizz رو پیشنهاد میکنم اگه میخواین خیلی زود طرف رو تو 2 ثانیه بکشید فقط fizz ولی swain جنبه نمردن یا همون تانک هم داره به خاطر 6 اش .
مهمترین مشکل این بازی همین بچه هان لا مصب مث چی بگم اخه
لجبازن اصلا حرف حالیشون نیست چه تو دوتا چه تو wow که چند تا بچه سر ایتم دعوا می کردن اصن یه وضعی اینا درس و مقش ندارن ؟!
مدت بن (Leaver Buster) برای اولین بار در Lol چقدره؟؟:n27:
Akali چمپ lategame نیست دوست عزیز.نقل قول:
فکر میکنم 1 روزنقل قول:
مدت بن (Leaver Buster) برای اولین بار در Lol چقدره؟؟:n27:
به یکی که میخوره میافته یه جا دایره پر رنگ میشه اگه میخوای دوباره برش داری دوباره بزنی=)نقل قول:
اقا این دراون بقیه باهاش بازی میکنن باq تند تند ضربه میزنن و از بین نمیره این حرکتش ولی من q میزنم یه باز فقط اون حرکتو میره دراون بازا کمک کنن:n13:
به نظرتون کاتا چطوره؟ mid and late game
کاتا کلا شاخه مخصوصا آخراش مه فو ل میشه
با 6 اش میپوکونه
بهترین region از هر نظر کدومه؟؟ایرانی ها کدوم و بازی میکنند؟؟
شروع کردم به بازی کردم Jarvan، بد نیست ولی با بیلد فعلی دمیج خیلی کمه و اکثرا ks یکنند کصافــطـا
Ancient Golem/Elder Lizard
Ninja/Mercury
Locket of the Iron Solari
Sunfire Cape
Runic Bulwark/Randuin Omen
Bloodthrister
??che regioni bazi mikonid
???behtarin region chie
??Amrica
??Eu West
??Eu Nordic & East
?! Kodum