مراجعه کردم :31:نقل قول:
همه می خوان شرکتشون رو عوض کنن :16:
Printable View
مراجعه کردم :31:نقل قول:
همه می خوان شرکتشون رو عوض کنن :16:
به نظر من بزرگترین مشکل پارس اینه که زیادی به نماینده هاش اختیار داده،
مثلا نمایندگی اینجا نمیزاره 1024 بگیرم ، 300 بیشتر نمیده ، میگه پهنا باند نداریم ، سرویسهای بالاتر از 128 رو هم به هیئت علم میدیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه بخواهیم بهترین شرایط را داشته باشیم برای سرعت خوب چکار باید کنیم؟
منظورم نوع مودم-نوع کابل-کارت شبکه-ویندوز-نرم افزار های جانبی-راه انداختن کش سرور-bridge یا pppoe-نیازی به نصب بودن فایروال یا آنتی تروجان هست؟نوع آنتی ویروس بر سرعت تاثیری داره؟
به ترتيب:نقل قول:
تاثيري نداره-تاثيري نداره-تاثيري نداره-تاثيري نداره-تاثيري نداره-تاثيري نداره-تاثير نداره-فرقي نميكنه-براي هر سيستمي نياز هست ولي توي سرعت تاثيري نداره.
ببين دوست عزيز وقتي سرعتت يه 10 مگابيت باشه اونوقت ميشه بررسي كرد كه كابل ها و ساير وسايل اين سرعت رو محدود ميكنن يا نه ولي اين سرعت 1 يا نهايتا 2 مگابيتي ديگه چي داره كه بخواد افت داشته باشه.
توي كامپيوتر براي مرور صفحات ميشه كاري كرد كه سرعت بهتر بشه ولي من نظر شخصيم اينه كه با اين وضعيت شركت ها تاثيري نداره چون خودشون سرعت رو محدود مي كنن.
بازم بد نيست.تازه نزديك سرعت استاندارد هست!نقل قول:
آره واسه اولین شب با 512 خوب بود راضی بودم سرعت دانلود ساعت 1 بین 40-60 نوسان داشت:31:نقل قول:
امیدوارم همیشه همینجور بمونه.الانم که دقیقآ روی 240 قفل شده:19:کلا" 512 بهتره تا 256:8:
اگه 1 مگ رو هم بکنند3 گیگ هر ماه بدن شک 1 مگ میگیرم.:27:
متشکرمنقل قول:
میشه در مورد این مورد بیشتر توضیح یدید(البته اگه جاش اینجا هست)
ساعت 2:53
امروز واسه من متحول شده:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از یک ماه از شرکت parsonline به من زنگ زدن میگن خط شما فیبر نوری هست نمیتونیم adsl بدیم حالا چجوری میشه فهمید خطمون فیبر نوری هست یا نه شماره ای چیزی داره مخابرات که زنگ بزنیم بپرسیم
لطفا عکس از دانلود منیجر که دانلود می کنید بذارید
نقل قول:
جاش كه موردي نداره اينجا همش به مرور خاطرات و ... مي پردازن دوستان:31:نقل قول:
براي سرعت بهتر مرور صفحات ميشه يه مرور گر با سرعت بيشتر انتخاب كرد.
پيدا كردن بهترين DNS و ست كردن اون روي كانكشن(آموزشش هست)
يه برنامه مثل افزونه ABP موزيلا كه تبليغات سايت ها رو نميذاره لود بشن.
و...
و كلي راه ريز و درشت ديگه كه توي وب در موردش نوشته.
سرعت شبانه من سه چهار شبه که اسفناک شده دوستان مخصوصا اصفهانی ها کسی این مشکل براش پیش امده؟
بالاخره خیاط هم به کوزه افتاد!!!نقل قول:
شما هم که واست خراب شد!!!!! :13:
منو بگو که 10 روز دیگه میخواستم عوض کنم بیام پارس. :19:
چی کار کنیم؟کسی هست که الان از سرعت شبانه راضی باشه؟
من الان با سرعت 2Mb پیشگامان اصفهان توی 4 ساعت بین 1.5 تا 2.6 میگیرم.با این میشه بیشتر گرفت یا نه؟
دیشب برای من که رویایی ترین دانلود رو داشتم با 256
از 1 شب تا 6.5 صبح اینه دانلودم:
با نرم افزار DNS Benchmark تست گرفتم که این نتیجه را داد
از بالا سریعترین DNS
دیشب سرعت شبانه برای من هم خوب بود.
حدود 1.3 گیگ دانلود کردم. شبای پبش 700 , 800 مگ بود.
تهران , مرکز نبوت , 128
دوستان ماام امروز فرداس كه قراردادمون با شاتل تموم شه و به جمع شما بپيونديم: دي
فقط يه سوال:ميانگين چقدر طول ميكشه پارس رانزه كنه؟
اين شاتل كه 14 روز واسه رانزه كردن ما رو الاف كرد !حالا خدا ميدونه چقدر لفتش ميده تا جمع كنه:13:
512 پارس آنلاین
ساعت 9 شب
کی باورش میشه ؟!!!!!!!!!!!
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
:18: :39: :24:نقل قول:
خدا به همه شفا بده !
توروخداااااااااااااااا کمک ، کی پاش رفته رو شیلنگه اینترنته ما :31:
اخه این سرعته: ؟
دانلود: 5 کیلوبایت !!!
آپلود: 11 کیلوبایت
یعنی گُهِ به تمام معنا :دی
صد رحمت به دیال آپ :41:
داداش منظورتو نفهمیدم!!!!؟؟؟؟؟ :23:نقل قول:
من پارسال یه هفته طول کشید البته فک نکنم زیاد شده باشه.داداشم هم دو سه ماه پیش گرفت اونم یه هفتهنقل قول:
تقریبا از دیشب به صورت رندوم بعضی سایت ها باز نمیشن یا بعضی جاها رو که پینگ می کنی packet loss فراوان داره و بعد از مدتی خود به خود درست میشه و دوباره مورد پیدا می کنه ..
بیشتر روی وبگردی تاثیر داره
کسی این مشکلات رو نداره ؟
برای من هم از 2 هفته قبل عید شبانه ام افتضاح شد
زنگ هم که میزنم میگند دیگه شبانه همینه باید تحمل کنی !!!
دوستانی که از شرکت های دیگه سرویس میگیرن گول پارس رو نخورن !
من هم همینجوری بود قضیه ام ! از فن آوا اومدم پارس انلاین . تقریبا 1 ماه شبانه اش خوب بود تا نزدیک 2 گیگ میگرفتم بعدش دیگه افتضاح شد که شد !
و بچه ها اینم تست سرعت من فقط نگاه کنین لذت ببرین که چجوری در بازه زمانی دانلود رابگان سرعت آپلود من بیشتر از دانلودمه :41:
سرویس 256 ساعت 6:50 صبح :
آقا شما تو کدوم منطقه مخابراتی هستید؟نقل قول:
من سرویسم 1 مگ هست ولی دانلود شبانه بیشتر از 1.8 ندیم الان دوشب هم هست که خیلی افتضاح شده و سرعتم تا 5 کی هم پایین میاد وبه زور به 500 مگ دانلود میرسه!!!مرکز مخابراتیمون هم خلوته،زنگ هم زدم میگه فیبر نوری بین المل مخابرات دچار اختلاله و تا 2 شهریور به همین صورته!!!(اگه مخابرات نبود نمیدونم اینها کم فروشی ها و دزدی ها شون رو می خواستن گردن کی بندازن)من که هنوز 3هفته نشده امدم پارس اما مثل ... پشیمونم!!!
سلام دوستان
امروز زنگ زدم پارس انلاین گفت مرکز ما (شهید مفتح) پورت خالی شده .
حالا میخام بدونم شما از پارس راضی هستین ...؟؟؟
پینگش چطوره...؟؟؟؟ به درد بازی انلاین میخوره...؟؟؟
سرعت دانلود 256 حد اکثر چنده...؟؟؟
الان پسر عموم پارس داره و خیلی راضیه ولی اینجا که اومدم دیدم همه دارن ازش بد میگن :13:
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم:11::11::11:
جالبه فقط تو این انجمن به پارس آنلاین بد می گند
انجمن های همسایه همه از پارس آنلاین راضی هستند
جریان چیه؟
بالاخره پارس آنلاین بخرم یا نه ؟ :20:
سرعت تو اون ساعت اینطوریه و مخصوصا 6 تا 7 صبح و الا 1 تا 5 صبح که سرعت این نیستنقل قول:
من کرج هستم مرکز خاتم النبیا
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
من به شخصه راضی هستمنقل قول:
سرویس 236 دارم و مشکل چندان حادی تا بحال نداشتم جز چند بار قطعی که اونم دیگه برطرف شد کلا
سرعت دانلود 256 برای من حداکثر 230 کیلوبایت بود که الان مدتی هست که روی 190 بسته شده ، البته ناگفته نمونه که سرعت در طی روز متفاوت هست و از 30 تا 190 متغیره اما چون پرسیدید حداکثر سرعت چنده ما هم حداکثر رو خدمت شما عرض کردیم
ممنون دوست عزیز:10:
امروز با پارس انلاین قرارداد بستم .
با جواز کسب مغازم 256 با 8گیگ سفارش دادم.
مودمم هم linksys دارم هم asus و پشتیبانی گفت asus رو ساپورت میکنن و بهم گفتن باید مودم رو بیاری تست کنیم و منم بردم.(اینم یه جور بازیه جدیده:27:)
حالا خدا کنه زود تر وصل کنن.
راستی رفیق 256 شما با چند گیگ حجم هستش...؟؟؟
سرعتم خیلی چرت شده... همه پیجا رو به زور باز می کنه...
نقل قول:
امروز کلا کند شده و مخصوصا از ظهر به بعد
برای من هم همین مشکل هست طوری که گوگل هم چندین ثانیه طول میکشه تا باز بشه
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
نقل قول:
مبارک باشه :20:
من 3 ماهه با 4.5 گیگ ترافیک گرفتم
من هم امروز آسیاتک خطم رو تخلیه کرد بلاخره و با پارس قرار داد بستم
امیدوارم که سرویس های پارس خوب باشه و زودتر راه اندازی بکنه سرویس رو که دیگه دارم میپوسم از بی اینترنتی:19:
مثل اینکه مشکل سراسری هستش .نقل قول:
من تو مغازم سپنتا دارم تست کردم مشکل داشت و DC زیاد شده.
تو خونه داتک دارم هروقت رسیدم تستش میکنم خبر میدم.:46:
اینم خبر جدید:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6026625&postcount=316
منم امروز قرارداد بستم و فعلا روی اون یکی خطم از داتک استفاده میکنم تا پارس وصل بشه و بعدش دیگه by by datak :8:نقل قول:
من هم امروز آسیاتک خطم رو تخلیه کرد بلاخره و با پارس قرار داد بستم
امیدوارم که سرویس های پارس خوب باشه و زودتر راه اندازی بکنه سرویس رو که دیگه دارم میپوسم از بی اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ship دادا تا الان فعال نکردن خطمو به نظرت دیر نشده ؟ از چهارشنبه هفته ی پیش تا الان؟
زنگ میزنم میگه تا الان تاییدش نکرده پارس که بفرستیمش :31:
سلام
دوستان الان پارس آنلاين سرويس 256 رو روي 1مگ ميبنده يا 2 مگ ؟؟
دوستاني كه 256 دارن ممنون ميشم بگن دان استريم شون دقيقا روي چند بسته شده
ممنون:11:
دان استريم همه سرويس ها حتي 128 به شرطي خط جواب بده روي 2 مگ مي بندن. من 128 داشتم همين بوده 256 دارم هم همينه.نقل قول:
اما 256 بيشترين سرعتي كه ميدن بهش 1536 يا 1.5 مگ هست.
تا 14 روز راه داره ولی معمولا ظرف مدت 1 هفته خط رانژه میشهنقل قول:
سرویس 256 سرعتش متفاوته در ساعات شبانه روز از 30 تا 190 متغیره و بعضا تا 230 هم میرهنقل قول:
من اومدم اینجا به همه کس گیر بدم که چرا سرعت ها اینجوری به هم ریخته ولی مثل اینکه مشکل همگانیه و isp های دیگه هم همین طوری شدن فعلا. باز معلوم نیست دارن چی رو تست میکنن!
اینم وضع ما:
یاد قبل از عید بخیر!