منم امروز زنگ زدن گفتن ادرس بده مودمو بیاریم. گفتن 15 تومن هم هزینشه ولی من ادرس گرفتم خودم برم.
Printable View
منم امروز زنگ زدن گفتن ادرس بده مودمو بیاریم. گفتن 15 تومن هم هزینشه ولی من ادرس گرفتم خودم برم.
به من گفتن 10 هزارتومان ... باید با کپی و اصل کارت ملی شخصی که طرح به اسمشه بری برای تحویل مودمنقل قول:
نقل قول:
اگه نامحدود بود الان من مسافر برزیل بودم که .........
مشکل قطعی شبانه حل شد و مخابرات خوشبختانه دانلود شبانه را محدود نکرده بود و فقط یه قطعی اینترنت معمولی بودنقل قول:
چون تا به حال شده این اتفاق برام بیافته ولی اینکه دقیقا این تایم بیافته تا صبح مشکوک شد((صبر میکنم ببینم امشب هم قطع میشه یا که نه))
امروز سرویسم وصل شد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام یه خواهش دارم میشه یوزر نیم پسورد بدی منم یه چک بکنم لطفا ؟ بعد یوزر نیم پسوردو عوض کن دوباره...نقل قول:
رنج آیپی مثل طرح زرینه دیگه ؟ 37.255?
از منم امروز وصل شد.....
1 مگ طرح کمپین
از طرح زرینم بیشتره. در واقع میشه گفت 1.5 مگه.
TP-LINKمدل TD-W8901N مودمی هست که به من دادن
دقیقآ همین مودم رو سایت digikala داره میده 80 تومن.
بعد الکی ملتو گول میزنن میگن مودمی که میدیم 120 تومن پولشه!!!!
ولی خوب من حدسم اینه که شاید هر کی طرح گرونتری برداشته مودم بهتری بهش میدن. اخه یکی دیگه از دوستان تو همین صفحه ی قبلی گفته به من مودم TD-W8151N دادن. این از مودم من ارزونتره.
من خودم 1 مگ 4 گیگ برداشتم. اونایی که مودم گرفتن مودل مودم و نوع طرحشونو بگن تا معلوم شه بر چه اساسی مودم ها با هم فرق داره:n13:
رنج آی پی چطوریه ؟ همون آی پی های طرح زرین؟نقل قول:
تا اینجاش فقط یکسانهنقل قول:
37.255
باقیش رو دیگه هر وقت قطع و وصل میشم عوض میشه میخاد طرح زرین باشه یا کمپین
منم مودمم 8151N اگر بخاطره طرح باشه باید مودم من هم تفاوت داشته باشه چون من هزینه بیشتری میپردازم ... من که راضی هستم چون سرعت دانلودم ثابت چون کیفیت خوبی داره با این که پیش شماره ما نوسان داره اما الان راضی هستم ... مودم هم مبارکت تفاوتش با ما تعداد پورت لن شاید هم از دستشون در رفته بهت یک مدل بالاتر دادند :n06:نقل قول:
این طرح کمپین که قسمت نشد . کاش یک مگ شبکیه هم اینطوری باشه سرعتش. ایمیل زدم بهشون خدا بخواد جواب میدن :|نقل قول:
شما هم 1 مگ 4 گیگ گرفتید؟؟؟؟ راستی یادت باشه شبانه هم تست کن نتیجه رو بزارنقل قول:
شبکیه هم مثل همین مخابراته یعنی منظورم اینه بسته به اینکه به منطقتون مخابرات چه سرعت دانلودی میده همون قدر هم شبکیه بهتون میده البته شایدم بیشتر داد. فقط سرعت شبانش رو مطمئن نیستم که مثل هم باشه. دوستانی که شبکیه داشتن میگفتند شبکیه سرعت شبانه رو 82 هستش ولی ظاهرآ مخابرات فرق داره باید خودم امشب تست کنم ببینم چجوریه. راستی مطمئن نیستم ولی شاید اواخر اسفند که دیگه داره سال جدید میاد هم دوباره مخابرات طرح کمپین بزاره.نقل قول:
isp خوب در اصفهان چی پیشنهاد میدید ؟ آیا شاتل خوبه ؟نقل قول:
سلام دوستان
پیش شماره 580 بجر رنگین کمان تو اصفهان از چه شرکتی می تونه اینترنت بگیره؟ ترجیحا اینترنت شبانه رایگان داشته باشه.
سپاس
نقل قول:
خط شما dlc هست ؟
شاتل که خیلی خوبه ولی اگه خططون dlc هست فقط میتونید از مخابرات و شرکت های زیر مجموعه ی مخابرات مثل شبکیه یا اریا فون بگیرید. کلآ ما dlc ها داریم مظلوم واقع میشیم مخابرات هر بلایی بخاد سرمون میاره و ما هم هیچ کاری نمیتونیم بکنیم. بزرگترین چیزی که باعث ازار ما میشه این خر تو خریه مخابرات هست. ولی خوبی اینرتنت مخابرات چیز خوبی هم که داره قیمت ارزون و پینگشه که باسه کسایی مثل من که بازی انلاین میکنن پینگ پایین خیلی به درد میخورهنقل قول:
بله dlc هست. این مخابرات به هر منطقه یه مدل سرعت میدهنقل قول:
کدام مرکز مخابراتی هستید .... قبلا روی طرح زرین سرعت چند بود ؟ طرح زرین قطع کردید ؟؟نقل قول:
فکر نکنم dlc باشه آخه قبل از اینکه بیام مخابرات از شاتل داشتم (3 سال پیش)نقل قول:
در مورد پینگ مخابرات پینگ با داخل منظورتونه دیگه ؟ من خودم دوتا و دوتا 2 بازی میکنم. باسرور های دوتا 2در بهترین حالت پینگ 250 هست :| ولی پینگ داخلی بدک نیست.
مرکز چمران. قبلآ روی طرح زرین سرعتم رو 250 بود. ولی از چند هفته پیش بعضی از مناطق اصفهان که من هم شاملش میشد نتشون به یه 1 مگ اافت کرد و سرعت دانلودشون رفت رو 120. الان من هنوز طرح زرین رو دارم سرعت دانلودمم رو 120 هستش باسه طرح زریننقل قول:
شاید سیم کشی هاتو نرو عوض کردن به سایت شاتل برید پیش شمارتون رو بزنید ببیند میتونن بهتون سرویس بدن.نقل قول:
بله من پینگ کلآ منظورمه من که هیچ وقت دو تا بازی نکردم بیشتر call of duty 4 بازی میکنم که اونجا اکثر مواقع پینگم پایین تر همس.
1مگ 8 گیگ گرفتم ... باشه حتما شبانه را هم تست میکنم ... فقط تنها مشکلی که دارم اینه همه مودم ها را مخابرات ساپورت نمیکنه ...نقل قول:
پس نظریه من منتفی شد چون شما بیشتر منم پول دادی:n02:قبلآ هم شنیده بودم ولی خوب مطمئن نبودم ایا واقعآ هر مودمی با هر نتی سازگار نیست؟؟؟؟ من که 4 سال پیش از مخابرات یه مودم معمولی گرفتم هنوز همونو دارمنقل قول:
الان من یک مودم ASUS گرفتم اما اصلا با مخابرات سازگاری نداره ولی با ISP های دیگه مشکلی نداره...نقل قول:
شبانه و روزانه با هم زیاد تفاوتی نداره ...نقل قول:
از چه لحاظ سازگاری نداره؟؟؟:n13:نقل قول:
ار این که مودم وصل نمیشه به اینترنت رانژه خط را میشناسه اما متصل نمیشه ... با ISP های دیگه هیچ مشکلی نداره ...نقل قول:
پس کلآ وصل نمیشه. قضیه یه کم مشکوکه شاید باید تنظیمات مودم دستکاری بشه مثل vci و vpi. نمیدونم والا. اخه هر جور نگاه میکنیم دلیلی نداره نا سازگاری داشته باشه نت مخابرات هم مثل سایر نت هاست. چیز خاصی نداره:n13:نقل قول:
اتفاقا تنظیمات را تغییر دادم حتی پشتیبانی هم زنگ زدم که طرف هنگ کرد نمیدونست چی بگه ... من با همین تنظیمات فقط یوزر و پسورد عوض کردم به ISP پارس انلاین وصل شدم ...نقل قول:
این مودمی که به من دادن 80 تومن پولشه به نظرت چند میخرن؟؟؟هنوز اکشم باز نکردم. اگه بنا باشه کلی شو کم کنن اصلآ نفروشم. ولی اگه 50 تومنم بخرن و این رقمو تقسیم بر 12 ماه قرار داد بکنیم میشه ماهی 4 تومن یعنی من یه نت 1 مگ گرفتم با 4 گیگ ترافیک با شبانه رایگان ماهی 13 تومن. میصرفه خدایی
قیمت مودمت تو بازار متغیره البته میخرن ازت 70.65 اآشنا پیدا کنی بیشتر میتونی بفروشی ... من مجبور شدم بازش کنم وگرنه میفروختمش... کلا چه مودم را میگفرتی چه نمیگرفتی پولش را ازت کم می کردننقل قول:
سرعت شبانه منم مثل سرعت روزانه بود.
فقط الان یه سوال برام پیش اومده سال دیگه این موقع که قراردادم تموم میشه ایا میتونم دوباره باسه یه سال دیگه تمدیدش کنم؟؟؟؟؟:n13: هر دفه خواستم این سوالو ازشون بپرسم ولی هی یادم میرفت
نقل قول:
شما خیلی خوش خیال هستید .... تا سال دیگه هزار بار افت سرعت و قطعی داره که میگید کاشکی زودتر تمام بشه بره..... این بر اساس تجربه شخصی من بوده ...چون هیچ isp هیچ وقت سرعت به یک صورت نیست
خوب ما dlc ها که بهتر از این گیرمون نمیاد حالا 1000 بارم که قطع و وصل شه:n02:نقل قول:
خب نت منم وصل شد سرعتم تو روز حدود 180 هست و توشب هم همین طرفاست
مودم 8901n بهم دادن که 4 پورته و مودم خوبی بوه تا الان
تعرفه هم یک مگ ماهی 17500 گرفتم.
منم همین 17500 یه مگ رو گرفتم همین مودم رو هم بهم دادن. من که میگم باسه طرح های مختلف مودم های مختلف در نظر گرفتن.
فکر نکنم چون من خودم رفتم مودم گرفتم حدود 1000 تا مودم اونجا گذاشته بودن همه اشون هم یه مدل ....شاید سری اول یه مدل دادن سری آخری ها یه مدل دیگه شاید....
من حدود 4 ساله از 2020 adsl دارم الان کمپین گذاشتن تا 2 مگ هم میدنبرید اقدام کنید حتما هر گیگ 4 تومن میشه بعد سرعتشم عالیه البته من خودم هنوز نرفتم کمپین کنم ولی همین چند روزه حتما اقدام میکنم.
اون موقع ها این مودم هارا نمیدادن ولی من یک مودم tp-link گرفتم حرف نداره .
نقل قول:
سلام خوش اومدی ...
کمپین طرحش تموم شده ... همه جای 2 نمیبندن بعضی جاها 1024 و بعضی 768 مگ میبندد... زنگ میزنی پشتیبانی همه میگن به ما ربطی نداره .... اگر مجسمه گذاشته بودند به جای پشتیبانی خیلی بهتر جواب میداد.... ماشا.... از دیروزم چراغ قطع و وصل کردن اینترنتم روشن شده میگن سراسری هست .....