یکی دو نفر راستی میگفتن مال ایرانسل نامحدودش خوبه، کسی اطلاع نداره؟؟
Printable View
یکی دو نفر راستی میگفتن مال ایرانسل نامحدودش خوبه، کسی اطلاع نداره؟؟
کجایند مدعیان عدالت. امشب توی خنده بازار یه مدعی فرهنگ رو توی مترو نشون می داد که آخر سر نشون داد خودش آخر بی فرهنگی اینا فکر کنم خودشون از دزدی خودشون مطمئنن اما شما باید پیگیری کنی و حقتو بگیری و این قطعا مصداق کم فروشی پهنای بانده
نقل قول:
آره ، ایرانسل انصافا خیلی خوبه
من خودم استفاده کردم و حداقل برای من که هیچ نوسانی نداشت
دوستان من و هرکی رو که میشناسم کم کم همه دازن مودم هاشون رو میفروشن ADSL میگیرن تا ار دست این نوسانات خلاص بشند واقعا .. اشغاله .. اصلا استیبل نیست .. پینگ هم که همش رو 700 و 800 هست
این ماه که دیگه مبین نت رو تمدید نکردم.
هم نوسان شدید سرعت داره و هم قیمتهاش رو بالا برده !!!!
آره دوست عزیز من هم 1 مگ دارم هم 2 مگ البته این ماه کردمش 512 ولی شیر نمیکنه و سرعت واقعی رو بهت میده مگه بعضی وقتا که کلا پهنای باند کم میاره که بعد چند روز با اضافه کردن پهنای باند جدید درست میشه. ولی میتونی هرچقدر خواستی دانلود کنی و از شیر و محدود کردن خبری نیست. اما یه یک ماهی میشه پینگش نوسان داره و از 200 تا 1000 بازی میکنه.نقل قول:
آقا یه سوالی بین مودم outdoor ایرانسل و مبین نت فرقی هست ؟ یعنی میشه با مودم outdoor مبین نت اکانت ایرانسل خرید ؟
چون من که خیری ندیدم از مبین نت
نه فرقی نیست. فکر میکنم بشه. فوقش باید فریمویر ایرانسل رو روی مودم بریزی. البته ممکنه همینطوری هم کار کنه.نقل قول:
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
قطعاً از نامحدود مبین نت بهتره.نقل قول:
دوستان لازم دیدم توضیحی ارائه کنم. در حال حاضر امکان استفاده از مودم های ایرانسل برروی اکانت مبین نت و یا بالعکس وجود ندارد.
به عنوان مثال: ( برگرفته از وبلاگ مبین نت) :
سوال مشتری:
سلام
من از وایمکس ایرانسل استفاده می کردم.میخواستم به مبین نت شیفت کنم.با هماهنگی با شرکت وابسته به مبین نت کوروش مبنی بر تغییر تنظیمات مودم قبلی
(DN 635) برای استفاده از وایمکس مبین نت، از سرویس ایرانسل انصراف دادم.
اما حالا که میخواهم ثبت نام کنم گفته شده که این مودم فعلا (؟!) قابل تنظیم نیست.خیلی متاثر شدم. اینکه اینترنتم رو به بنا به حرف اون شرکت قطع کردم و حالا شرکت منکر حرفش شده.کسی هم نیستم که از مسایل فنی آی اس پی ها و سرویس های اینترنتی بی اطلاع بوده باشه و اشتباه شنیده باشه.
جواب مبین نت:
تمام نمایندگی ها اعلام میکنند امکان استفاده از مودم سایر اپراتورها امکان پذیرنیست .
اگر عاملی چنین ادعایی کرده باید پاسخگو باشد
| [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | نوشته شده در یکشنبه 9 بهمن1390ساعت 20:37 توسط چهرقاني
دوستان بعد از 20 بار زنگ زدن یارو میگه
این طرح یک مگ نامحدود هست که چون شیر 1 به 10 هست پهنای باندش تقسیم میشه و باید 128 باشه سرعتش میشه 16 و میگه همینطوری هست و شما هم کاری نمیتونید بکنید اطلاع رسانی هم کردیم همه جا اینطوریه و میگه ما مجوز از سازمان مقررات داریم
نظرتون چیه؟ لطفا اگر نظری مدرک معتبر راهکاری دارین بگین تا توی شکایتم از این حرومزاده های دزد بنویسم
منتظرم
شما توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازشون شکایت کن و بنویس که 1024 kbit/s خریداری کردی ولی به عمد روی 128kbit/s بستند یک عکس هم از downlink ضمیمه کن. و حتما ذکر کن که سرعت از 16 kbyte/s بالاتر نمیره.نقل قول:
الان هر چی گشتم اصل اون ابلاغیه نامحدود رو پیدا نکردم ولی این کار مبین نت خلاف همون ابلاغیه است.
چون هنوز کس زیادی ازمبین نت نامحدود نگرفته اگه میخواستن واقعا share کنن سرعتت خیلی بالاتر میشد به عمد اومدن روی 128 بستن
..................
سرعت در ساعت 18:34 دقیقه به شدت پایین
تایم اوت شدید داره
درودنقل قول:
راهکار بهتری از این نیست؟ یعنی اونجا واقعا پیگیری میکنن ؟ ممنون میشم ابلاغه ای اگر بوده بگردین یا بگین کجا بوده خودم بگردم :11:
200 هزار هزینه کردیم به امید اینکه سرعتمون بالا kb/s 100 باشه سرعت 128 به جای یک مگ بهمون دادن
من نمیدونم واقعا یک مگش که این باشه 128 نامحدودش دیگه چیه
با سلام . اینم سرعت 1 به 4 512 4 گیگ سرعت دانلود عالی شده ولی این پینگ اینگار همیشه مشکل داره یه دفعه بالا و یه دفعه پایین.
بدترین سرور ممکن برای گرفتن تست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور ایران
من در فکر گرفتن سرویس 1 ساله 1024 مگ با ترافیک 9 گیگ هستم.
دوستانی که دارن، خوبه؟
ارزشش رو داره؟
با دانلود شبانه میشه چیزی دانلود کرد؟
مودمهاش خیلی گرونن لامصب...
من یدونه 6 ماهه سرعت 512 حجم 15 گیگ همین تابستون خریدم که 24 همین ماه هم تموم میشهنقل قول:
دارم هنوز استفاده میکنم سرعت دانلودش ثباتش رو 65 هست مشکلی تا حالا نداشتم ضریبش هم 1 به 4
البته این سرویس(6ماهه) رو الان ندارن فکر کنم تبدیل به 3 ماهه شده
در مورد دانلود رایگان شبانه هم 2 تا 8 صبحه که مشکل ندارم
فقط قبل از دانلود شبانه :
*مودم رو ساعت 1:59 از برق بکشید و ساعت 2:1 به برق بزنید و ساعت 7:59 از برق بکشید تا 8:1 تا کامپیوتر شرکت قاطی نکنه و جزء حجم ترافیکتون محاسبه نکنه
بهر حال بازم بپرسید
من نميدونم واقعا همه شمايي كه وايمكس گرفتين adsl منطقتون رو ساپورت نميكنه يا دايم در حال حركتيد؟؟؟
خوب يه adsl بگيريد با هزينه كمتر+كيفيت بهتر+سرعت بيشتر
چه كاريه؟؟؟؟؟
البته خودم یه جورایی تو فکرشمنقل قول:
ولی adsl دزد زیاد داره
اگه یه جا ثابت باشید همیشه خوب مناسبه ولی من همین مودممو با خودم بردم مسافرت همیشه اینترنت همراهم بود
ولی کیفیتش از adsl خیلی بهتره فقط تنها مشکلش اینه که پینگ نوسان داره اونم شاید بعدا حل کنن
منم مودم یکی از بچه ها رو گرفتم باهاش تست کردم اینه نتیجه سرعتش 512 پینگ تهرانشم بد نیست
در حد adsl شاتل که قبلا داشتم در کل خوشم اومد
منطقه مون شهرک غرب
نقل قول:
با سلام
من گرفتم سرعتش پایین نیست ولی به نظرم اون 1 مگ 8 گیگ ماهانه سرعتش بیشتر بود اون روی 150 بود ولی این بین 85 تا 109 میچرخه همون 1 مگ 8 گیگ بیشترین سرعت رو داره...
forukhtam raft in mobin nete ridemuno khodaro shokr alan ino daram:21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ino gerftam:21:نقل قول:
یعنی کسی این فریمور را نداره:13:نقل قول:
من از مدیزان میخوام که این تاپیک رو ازاد کنند تا سریع تر و بهتر اطلاع رسانی بشه
دنیای ازاد اینترنت احتیاج نداره به این
آپدیت مودم outdoor رو میخوای؟ دارمنقل قول:
به نظرتون وایمکس ایرانسل بهتره یا مبین نت؟!
من می خوام مودم USB بگیرم که کوچیک باشه و بتونم هرجا برم از اینترنت استفاده کنم و لازم نباشه مودم را بزارم یه جای خیلی بلند تا اینترنت رو بگیره!!!!!!!!!!!!!!
نظرتون چیه دوستان؟
خیلی ممنون
- ایرانسلنقل قول:
- مودم USB آنتن دهی و امکاناتش کمتر از مودم WIFI است.
دوست عزیز واقعا بستگی به منطقه داره، توی منطقه ما (اصفهان) من واقعا با مبین مشکل خاصی ندارم، ولی خوب دوستام هم هستن که مشکلات اساسی دارن.نقل قول:
از من میشنوی، هر دو رو تو منطقه خودت تست کن و بعد اقدام به خرید کن. :10:
دوستان من مشکل شدید دارم زنگ زدم گفتن کارشناس میفرستن ... حالا اگه اوت دور بگیرم ... به نظر دوستانی که تجربه دارن بهتر میشه ؟ من الان WIFIدارم سیگنالم هم خوبه ولی سرعت خوب نیست ...
یهنی ممکنه مودم اوت دور دست رسی به BTS های بیشتری داشته باشه ؟
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
در ضمن فریم ور جدید مودم GREEN PACKET رو کسی داره ؟
بهتر یا بدتر بودن به میزان سیگنال بستگی داره بهتره قبل از خرید منطقه تون رو ببینید که full هست یا نه، من دوستی دارم که وایمکس ایرانسل استفاده میکنه که میگه خوب نیست و از ظهر افت سرعت شدیدی داره
من که فعلا با 512 مشکی ندارم سرعتش راحت 70 میزنه حتی به 100 هم میرسه
سیگنالم فوله .. اپلودم مشکل داره
---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------
اگر سیگنال خوبه مودم اوت دور فقط خرج اضافه و امکانات کمتر را به همراه دارد.نقل قول:
adcomputer جان ممنون از پاسخت بنا به تجربه فرمودید ؟
آقا خدا خیرت بده چه جوری ازت بگیرمش؟نقل قول:
یه جایی آپ می کنی؟:31:
در مورد آپدیت فریمویر مودم اوت دور یک نکته بگم که بعد از آپدیت یک سری گزینه ها از صفحه تنظیمات مودم حذف میشه و تاثیری هم روی سرعت نداره. فقط اگر زیاد وارد تنظیمات میشید و مودم هنگ میکنه، این آپدیت به کارتون میاد.
برای اطلاع دوستان اگه میخان مبین بخرین درنگ نکنید :18:
دوستان کسی هست مودم بیرونی داشته باشه با مودم INDOOR تعویض کنه ؟ مودمم گرین پکت هست سری اول .. اکانت روش هم 1 مگ قدیمی هست