اگه لپ تاپتون جدید باشه می تونه سه بعدی رو از طریق پورت HDMI پخش کنه.نقل قول:
در ضمن بلوری سه بعدی خیلی کمتر از 600 تومنه.
در حال حاضر شما میتونید سینما خانگی سه بعدی رو هم با زیر قیمت یک میلیون تهیه کنید.
Printable View
اگه لپ تاپتون جدید باشه می تونه سه بعدی رو از طریق پورت HDMI پخش کنه.نقل قول:
در ضمن بلوری سه بعدی خیلی کمتر از 600 تومنه.
در حال حاضر شما میتونید سینما خانگی سه بعدی رو هم با زیر قیمت یک میلیون تهیه کنید.
با سلام
بلاخره من هم سینمای خانگی پایونییر 717 رو خریدم و چند روزی هست که دارم استفاده میکنم ولی چند مورد ابتدا به ساکن حالمو گرفت
1- علیرغم اینکه گفته فرمت AVCHD رو پخش میکنه ولی فیلمهای دوربیین سونی sr11 من که با فرمت AVCHD هست رو نتونست از روی هارد اکسترنال پخش کنه
2- دیسکهای VCD رو پخش نمیکنه
3- کیفیت پخش DVD و نیز سایر فرمت های فیلم (از طریق USB) پایین هست بطوریکه در بقیه پلیرها کیفیت به مراتب بهتره
4- در موقع پخش بلوری منوی اول جهت انتخاب گزینه ها ظاهر نمیشه
5- زمان نمایش فیلم عملکرد منوها بسیار کند هستش مثل اینه که سیستم کم میاره
خلاصه اینکه منو پشیمون کرد و امیدوارم ارتقا فیرموری وجود داشته باشه که این مشکلات رو حل کنه ، راستی جایی فیرمور جدید برای این سراغ ندارید؟
یه سوال مبدل صدا از اپتیکال به الکتریکال ( تبدیل نوری به خروجی RC استریو ) رو کجا میشه تهیه کرد؟
ممنونم
سلام دوستان
میخواستم ببینم سینمای خانگی بغیر از یه پلیر و باند دیگه چی داره ؟ آخه از نزدیک تاحالا ندیدم !!
اگر بخوام یه بلوری پلیر سه بعدی بخرم بعدش که وضع مالیم خوب شد واسش باند و این چیزها بخرم میشه همون سینمای خانگی یا حتما باید برم یه سینمای خانگی کامل که 3 بعدیش دور و بر یک تومن در میاد رو بخرم ؟
من قبل از عید مدل XDVB-201 Xvision رو 75 تومن از جمهوری خریدم . خیلی خوبه و تقریبا" اکثر فرمتها رو هم پخش میکنه .نقل قول:
- قابليت نمايش عكس با فرمت : JPG,BMP,PNG
- قابليت پخش صدا با فرمت: WMA,AAC,MP3
- قابليت پخش تصوير با فرمت : mp,mkv, avi, dat, mpg, mpeg, ts, trp, tp, m2ts, vob ، divx
- كيفيت تصوير HD
- داراي قابليت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2.0-ضبط برنامه ها برروي فلش مموري USB يا هارد اکسترنال
بقیه مشخصاتش هم توی سایت مادیران هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ کدوم از اکس ویژن هایی که دوستان معرفی کردند فول اچ دی ساپورت نمی کنه!!
xvision مفت گرونه ! چون نه هارد پاسپورتی ساپورت می کنه ، نه 1080p ، نه زیر نویس فارسی
نقل قول:
همین کار رو کردم , سیستم خاموش شد دیگه روشن نشد .. الان دادم تعمیر کنن !!!:41::41:
امیر جان شما خودت همین مدل رو داری ؟ اگه آره , میتونی فیلم با زیرنویس فارسی ببینی ؟
در ضمن , این تنظیماتی که شما گفتی برای ویدوز ویستاست , تو ویندوز ایکس پی همون قسمت نوشته که : Select A Language To Match ... که من از همون اول گذاشتم .. من برای دیدن فیلم تو کامپیوتر با زیرنویس فارسی هیچ مشکلی ندارم !!!!
نقل قول:خوب پس خودتون زحمت بکشین چندتا مدل معرفی کنین،همراه با ویژگی های مثبت و منفیشون :)نقل قول:
سپـــــــــــــــاس :10:
نه دوست عزیز.نقل قول:
من X vision 333 دارم. هارد پاسپورتی 1 ترابایت و آداپتوری 2 ترابایت را بدون مشکل شناسایی میکنه و فیلمهای رویش را پخش میکنه.
زیرنویس فارسی srt را هم پخش میکنه. مشکلی از این بابت نداره. فقط اندازه زیرنویس و محل قرار گیری اش بنظر من زیاد جالب نیست.
مشکلی که من دارم با فیلمهایی است که صدایشان 5 کاناله است که متاسفانه این فیلمها را بدون صدا پخش میکنه.
ولی حتی فیلم MKV با حجم 20 گیگ را با زیرنویس فارسی ( البته بدون صدا) پخش میکنه
که آن هم اگر حوصله داشته باشی، میتوانی صدایت را استریو کنی و با فیلم mux کنی و ببینی.
من X Vision 333 دارم.نقل قول:
آپدیتش را هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم.
روی فلش 4 گیگ ریختم و آپدیت کردم.
البته در حین آپدیت نباید برق دستگاه قطع بشه یا نوسان داشته باشه. احتمال میدهم که مشکلی که برای شما پیش آمده بهمین خاطر بوده.
زیرنویس فارسی srt را هم پخش میکنه که همانطور که در پست بالا گفتم، از نظر مکان زیرنویس بنظرم یه خرده مشکل داره.
اگر در هنگام پخش زیرنویس srt در گیرنده دیجیتال مشکل داشتی، باید Encoding زیرنویس یا دستگاه را تغییر بدهی.
اکثر دستگاه ها که این تنظیم را ندارند، تلویزیونهای سامسونگ و LGدارند که باید آن را روی arabic بگذاری
ولی دستگاه ها که ندارند، باید زیرنویس را درست کنی.
تنظیماتی که گفتم در ویندوز XP باید به سربرگ advanced بری و در آنجا گزینه Language for non unicode programs را پیدا کنی و فارسی بگذاری.
بعد از آن زیرنویس srt را با notepad باز میکنی و save as میزنی و Encoding را عوض میکنی.
و ببینی با کدام یکی زیرنویس درست نمایش داده میشود.
x vision 333 فیلمهای 1080p با فرمت mkv را پخش میکنه. ولی صدایش مشکل داره.نقل قول:
ولی مطلبی که درباره شبکه های دیجیتال در وبلاگ مادیران خواندم به این شرح بود
نقل قول:
كلیه 16 كانال قبلی ارسالی توسط صدا و سیما دارای رزولوشن 576i میباشند. رزولوشن 576i در رده رزلوشن SD میباشد.
در یك یا دو روز ابتدایی راه اندازی آزمایشی شبكه ورزش ، این شبكه با رزولوشن 1080i ارسال میگردید كه رزولوشن فوق به عنوان رزولوشن HD شناخته میشود.
اما رزولوشن شبكه فوق نیز به رزولوشن 576i ( همانند باقی شبكهها ) تغییر كرد. در حال حاضر هیچ شبكهای با رزولوشن HD ارسال نمیگردد. اما به علت آزمایشی بودن پخش شبكه ورزش ، هر تغییری در مشخصات آن امكان پذیر میباشد.
شبكه ورزش در حال حاضر فقط در تهران قابل دریافت میباشد.
رزولوشن قابل پشتیبانی دستگاههای گیرنده دیجیتال XDVB-111 و XDVB-121 حداكثر تا 576p میباشد كه در صورت ارسال شبكه ورزش با رزولوشن 1080i این شبكه توسط این دو مدل دستگاه دریافت می شود. ولی پخش نمی شود.
رزولوشن قابل پشتیبانی دستگاههای گیرنده دیجیتال XDVB-131 ، XDVB-333 ، XDVB-343 و XDVB-201 حداكثر تا 1080i میباشد كه در صورت ارسال شبكه ورزش با رزولوشن 1080i در دریافت و نمایش تصویر مشكلی وجود نخواهد داشت.
پخش صدای این شبكه بستگی به كدك صدای ارسالی از طرف صدا وسیما خواهد داشت.
دوستان من به دنبال یک سیستم صوتی خوب با کیفیت بالا هستم که به عنوان سینما خانگی هم ازش استفاده کنم. البته اولویت اول پخش آهنگ و اتصال اون به لپ تاپ برای با کابل استریو هست. لطفا یه مدل مناسب معرفی کنید که تفکیک صدای خوبی رو داشته باشه همونطور که میدونید مدلهای سونی اکثرا تو زمینه شفافیت صدا مشکل دارن انگار صداها به نوعی خفه هست. رنج متوسط فرکانس به خوبی شنیده نمیشه. ظاهر اون هم در رده بعدی مهم هست. رنج قیمت هم تا 500 تومان باشه حالا یه مقدار بیشتر هم شد مسئله ای نیست.
راستی چرا دیگه خبری از سیستم های صوتی سونی تو سایتهای ایرانی نیست؟ کلا دیگه وارد نمیشه یعنی؟ مگه هواداران سیستم های صوتی مگه دل ندارند؟ :دی تعجب کردم هیچ مدلی از سونی تو سایتها نیست و اونها هم که هست اصلا قیمت ندارند در صورتی که شما به سایت سونی اسیا برید ببینید چه مدلهای قشنگ و جدیدی عرضه شدند ولی خبری ازشون نیست تو ایران... در مورد این هم یه توضیح بدید ممنون میشم.
با تشکر...
آره موافقم با نظرت . در مورد پخش نکردن صدای 5 کاناله توسط dvbt 333 باید بگم که الان اکثر player های موجود در بازار هم همه فرمتها رو پخش نمیکنن و تقریبا" هر کدومشون توی یه چیزی مشکل دارن ولی dvbt های xvision با توجه به اینکه دستگاه گیرنده دیجیتال هستند از نظر پخش فرمتهای مختلف با خیلی از player ها رقابت خوب و نزدیکی دارن و تقریبا" اکثر فرمتها رو ساپورت میکنن . به نظر من واقعا" با توجه به قیمتشون امکانات خوبی دارن .نقل قول:
دوست عزیز در حال حاضر کلیه شبکه های صدا و سیما ماکزیمم دارای کیفیت تصویر SD هستن و همین شبکه جدید ورزش هم که برای یه مدت کوتاهی کیفیت HD پخش کرد فعلا" به همون SD تغییر پیدا کرده . بنابراین پخش تصاویر HD در شبکه ها هنوز هم به وجود نیومده و حتی dvbt هایی که کیفیت تصویر hd پخش میکنن فعلا" کاربردشون در حد همون پخش SD هاست و حالا حالاهاااا مونده تا پخش کیفیت تصویر full hd در دستگاههای گیرنده دیجیتال لازم بشه !!!! بنابراین حالا حالاهاااااا ساپورت کردن full hd دستگاهها مزیت محسوب نمیشه چون بلااستفاده هست !!!نقل قول:
نقل قول:
مرسی
برای من رو همون فارسی بود , این کار رو هم کردم .. نمیدونم درست انجام دادم یا نه .. ولی باز درست نشد .. امیر جان بی زحمت شما زیرنویس قسمت اول فصل دو سریال Game Of Thrones رو برای من بصورت کدینگ ها متفاوت بزار تا من با همشون امتحان کنم ببینم نشون میده یا نه .. اگه نداد که کلا باید بی خیال بشم ع اگر هم نشون داد سعی می کنم با جزئیات بیشتر از شخص شما یاد بگیرم .. ممنون
پ.ن: من دکمه ی تشکر رو نمی بینم که ازت تشکر کنم , در هر حال ممنون از جواب هات :11:
اقا این شبکه ورزش اومده یا نه ؟ تو رشت میشه گرفت؟
شبکه ورزش به صورت آزمایشی طبق زیرنویس های خود شبکه فعلا فقط در تهران قابل دریافت هست. تنها هم فعلا به خاطر ازمایشی بودن به پخش برنامه های آرشیوی میپردازه.
با سلام خدمت دوستان واساتيد محترم من به تازگي تلويزيون ex520با سينما خانواده dz910سوني گرفتم چطوري ميتونم صدا تلويزيون را بيارم تو باند هاي سينما خانواده ممنون اگر يه توضيح کامل وجامع بفرماييد
نقل قول:
كسي نيس جواب بده؟ :31:
اطلاعاتی در مورد شبکه ورزشنقل قول:
این زیرنویسی که میخواستی با 3 کدینگ متفاوت.نقل قول:
یک برنامه هم گذاشتم برای تبدیل زیرنویس برای دستگاههایی که کلا زیرنویس را وارونه و بصورت جداجدا نشون میدن.
آخر اسم فایلهای زیرنویس، کدینگشان را نوشتم. ببین کدام برای شما جواب میده.
کابل HDMI رو بزن به پورت شماره 1 خودش میادنقل قول:
ممنون از جواب سريع که دادين يعني تنظيمات ديگه نداره با اين حساب بايد سينما خانواده هم هميشه روشن باشه هر کابل اچ دي اما ديگه ميشه يا اينکه بايد اوژينال خود سوني باشهنقل قول:
اگه قرار به شبکه ها باشه که خیلی از گیرنده ها جواب می ده! بحث سر اینه که بعضی مواقع لازم می شه که پلیر قوی باشه و بشه از روی فلش فیلم فول اچ دی پلی کرد!نقل قول:
شرکت فولادرایانه کمی گیجکننده عمل کرده...
هر چه مدلهای Z-1 و X-10 رو چک میکنم، تفاوتی پیدا نمیکنم...امکانات کامل شبیه هم...تازه فقط اینها نیست و مدلهای دیگه با همین شرایط رو داره...
شاید فقط بخاطر ظاهر پنل جلوشون که متفاوته یک مدل کامل مستقل محسوب کردن...
کسی از سرعت CPU این محصولات خبر داره؟... چکش کرده و قیمت داره؟
+شکل و محیط منو و امکاناتش با الکومکس مو نمیزنه! یک روح در چند کالبد!
محتوای مخفی: Z-1
محتوای مخفی: X-10
سلام به دوستان
یه سینمای خانگی ارزون میخوام برای ایکس باکس که بتونم از optical audio in که روی سینمای خانگی باشه استفاده کنم(حتما این پورت وجود داشته باشه)
حالا چند مدل شارپ دیدم اما نمیدونم اپتیکال دارن یا خیر فیلم خیلی برام اهمیتی نداره فقط میخوام صدای خوبی برای بازی داشته باشه
ممنون
از عزیزان کسی دست دوم تمیز هم داشت مدل و قیمتش رو بی زحمت پ.خ کنه
كانال audio return channel فقط روي hdmi شماره 1 هستنقل قول:
اگه سينما روشن باشه كه ازاون پخش ميشه وگرنه ازخود تي وي
نقل قول:
امیر جان , من از شما بی نهایت سپاسگذارم :40: فکر نمی کردم کلا این دستگاه بتوه فارسی نشون بده , ولی شما ثابت کردی که میتونه :31::11::11::11: ممنونم از شما ... داداش با اینی که گذاشتم نشون داد :
لطفا محبت کنید و با یاد دادن دقیق به من که باید چکار کنم که خروجی زیرنویسم این کدینگ باشه , لطفتون رو در حق من کامل کنید ... ببخشیدا , کمال پر رویی هست , ولی اگه امکان داره آموزش تصویری بدین تا من بتونم یاد بگیرم ...
پیشاپیش سپاسگزارم
خواهش میکنم.نقل قول:
جالبه که این یکی برای شما جواب داده
چون این مخصوص دستگاه های پخش DVD است که حروف را برعکس و جداجدا نشون میده.
بهرحال، برای تبدیل زیرنویسهایتان به این شکل از همان برنامه ای که بهمراه زیرنویس براتون فرستادم، استفاده کنید.
برنامه SrtToUni.exe
کار کردن باهاش هم خیلی راحته. نیازی به آموزش تصویری هم نداره
شما اول برنامه را اجرا کن و بعد گزینه Open را بزن و زیرنویس مورد نظرت را انتخاب کن ( در کادر اول) و باز کن، بعد گزینه save را بزن و اسم و ومحل ذخیره را مشخص کن. (اگر هم مشخص نکردی، مهم نیست. چون خود نرم افزار بطور خودکار در همان محل زیرنویس اولیه، فایل تبدیل شده را میگذاره که البته فقط اسم فایل تبدیل شده، در آخرش یک U اضافه داره) در کادر دوم آدرس ذخیره فایل مشخص میشه. بعد دکمه Convert را بزن
یعنی شما فقط دکمه Open را بزن و بعد دکمه Convert را هم بزنی، کافیه.
در عکس هم تفاوت اسم زیرنویس اولیه و تبدیل شده مشخصه.
این هم لینک دانلود برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موضوع اینه که شما با خرید دستگاه گیرنده دیجیتال اولین اولویتت گیرندگی خوب دستگاه هست ضمن اینکه اگه هزینه ای که داری بابت خرید دستگاه میذاری رو هم در نظر بگیری میبینی با توجه به هزینش در حد یه پلیر معمولی گزینه خوبیه .نقل قول:
خوب مثلا همین لومکسی 1008 هم گیرنده بهتر و هم پلیر صدای دالبی و تازه 90 هم گیر میاد نهایتا 95 تومن!!نقل قول:
سلام دوستان من بین سامسونگ سینمای خانگی سه بعدی HT-C6950W و فیلیپس HTS5590 کدام یکی بهترند و در این رنج قیمت گزینه بهتری هم موجوده؟فیلیپس از این مدل بالاتر هم داره؟
با تشکر
نقل قول:
امیر جان , یک دنیا ممنونم ازت , مشکل بصورت کامل حل شد .. دکمه ی خالی تشکر نمیتونست حرف دلم رو بزنه , واقعا ازت ممنونم که کمک کردی .. برات بهترین ها رو آرزو می کنم ... همیشه پایدار باشی داداش .. خیلی ممنونم .. :40:
سلام
لطفا راهنمائی کنید
از دوستان میخواد سینمای خانگی بخرید و بهم گفت که مدلی را معرفی کنم برایش اما گفتم اینجا بپرسم
میخواهد که هم آسون باشه و کیفیت صداش برایش خیلی مهمه و میخواهد صدای طبیعی و خوب داشته باشد
و بتواند فیلم ظبت کند و اکثر فایلهای صوتی و تصویری را ساپورت و پخش کند
و میخواهد حدودا 200 حد اکثر 300 تومن باشد
مدل تلویزیونی هم که داره اینه sony ex720
خواهش میکنم راهنمائی کنید
خداحافظ
ادیت لطفا
دوستان و اساتید نظری ندارند ؟نقل قول:
در مورد فیرمور و مبدل کسی کمکی نمیکنه ؟
ممنون
باسلام.میشه راهنمایی کنید که اگریک شبکه روی گیرنده دیجیتال زمینی یادیجیتال ستلایتی فیلم رو به صورت دالبی پخش کنه(بافرض اینکه مطمئن هستیم اون فیلم الان داره به صورت دالبی پخش میشه)چطور تفکیک صداصورت میگیره چون تقریبا 99درصد گیرنده ها فقط دوتا صوت قرمزوسفید استریودارند.!آیا خود آمپلی فایریاهمون سینماخانگی ما به صورت اتومات استریو رو به دالبی شش کاناله تبدیل میکنه.؟ببخشیداگه سوالم مبتدیانه بود.ممنون.:40:
دوستان بنده به تازگی tv lw95000 رو گرفتم و 3d هم نیست یه سینمای الجی میخوام بگریم اخرین حدش هم 600-700 ممنون میشم کمک بکنید
سلامنقل قول:
برای این کار باید از خروجی اپتیکال تلویزیون استفاده کنی
اگر گيرنده شما مجهز به خروجي HDMI باشه صداي چند باند به تي وي و بعد از طريق ايتيكال به سينماي خانگي منتقل مي شود.نقل قول:
اگر به سيستم آمپ ديجيتال مجهز هستيد خروجي hdmi به آمپلي فاير و خروجي آمپ به تي وي
اگر تي وي خروجي اپنيكال نداره
خروجي اپتيكال گيرنده به سينمايي خانگي