با سلام... ميخواستم بدونم نظرتون راجع به Toshiba r630 چيه؟ از لحاظ كيفيت، صفحه نمايش و ... . چون تو سايت ديدم هم خيلي سبك بود هم همه امكاناتي داشت.
كلا دنبال يه 13 اينچي سبك و خوش دست با صفحه نمايش خوب مي گردم.
ممنون
با سلام... ميخواستم بدونم نظرتون راجع به Toshiba r630 چيه؟ از لحاظ كيفيت، صفحه نمايش و ... . چون تو سايت ديدم هم خيلي سبك بود هم همه امكاناتي داشت.
كلا دنبال يه 13 اينچي سبك و خوش دست با صفحه نمايش خوب مي گردم.
ممنون
سلام
لپ تاپ برای رندر 3dmax ,vray می خوام dell studio 1558 خوبه یا پیشنهاد دیگه ای دارید ؟
نه خوب نیست ..
بهتره نوت بوکی با گرافیک قوی تر تهیه کنید.
مثلا سری HP DV6 برای شما مناسب هست.
مشخصات انواع مدل هاش هم در این چند صفحه ی آخر تاپیک بار ها بیان شده
نقل قول:
خوبه ! البته گرافیک خوبی نداره.........
کلا خواسته شبیه به سری Z سونی باشه و طراحیش هم کمی شبیه به اون در نظر گرفته.
اگر وزن دستگاه زیاد برای شما مهم نیست نوت بوک زیر رو پیشنهاد می کنم :
asus X34J(U35JC)
CORE I5-2.4-450M
4gb ddr3
500 hdd
NV GT 310M 1G
13.3
Exetranl DVDRW
win 7
8CELL
1,230,000
ممنون..ولي وزن برام مهمه ..ميخوام هميشه همرام باشه.. اين مدلي كه شما معرفي كردي درايور خب نداره ولي اين توشيبا همه چي داره با وزن 1.45 كيلو.. برا همين مي خواستم از نظر كيفيت، دوام دستگاه و شفافيت و كيفيت تصويرش نظر شما رو بدونم.چون كلا توشيبا طرفدار نداره. دليلشم نميدونم.نقل قول:
در ضمن من اهل بازي زياد نيستم.
در ضمن نظرتون راجع به ul20a ايسوس كه 12 اينچه و درايور هم داره چيه؟
با سلام خدمت اساتید این پیج
من به توصیه دوستان از چند صفحه قبل شروع کردم به خوندن چیزای خوبی پیدا کردم ولی..
کانفیگهای ایسوس خیلی عالی هستند ولی تو خریدش دو دل شدم؛ تو بازار کتر کسی پیشنهاد خریدش رو میده، اگه یه موقع خراب بشه قطعاتش هم خیلی گرونه و هم کمیاب :(
در این مورد نظرتون چیه؟
تا الن لپتاپی ندیدم که بالای 4 ساعت نگه داره..جز نت بوک ها که 15 ساعت هم رکورد زدننقل قول:
از اچ پی مدلی نمیدونم
اما سازگار مدلی داره ایسوس ان52jv که بلوری داره
گرافیکش 335انویدیا
ولی فینگر پرینت نداره
1280تومن هم قیمتشه
که ارزونترینی بود که من دیدم و بلوری داشته باشه
حالا بچهها هستن و بیشتر راهنماییت می کنن
بقیه خصوصیاتش هم
500گیگ هارد
15.6 اینچ
4 گیگ رم
همین
مدل خوبی هم هست
---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
نظر منو میخوای مزخرف میگننقل قول:
ما خانوادگی ایسوس داریم
و تمام دوستای منم ایسوس دارن و همشون و هممون میگیم عالیه
اگر خیلی خیلی خیلی میترسی یکم پول بیشتر بده با گارنتی 2 ساله مادیران بگیر خیالت خودت رو هم راحت کن
الان بازار دست همچین برندهایی هستش..نقل قول:
کانفیگهای ایسوس خیلی عالی هستند ولی تو خریدش دو دل شدم؛ تو بازار کتر کسی پیشنهاد خریدش رو میده، اگه یه موقع خراب بشه قطعاتش هم خیلی گرونه و هم کمیاب :(
در این مورد نظرتون چیه؟
1555 و 1557 و 1558 با 9سل ارائه شدن و 4:30 باتری نگه میدارن..نقل قول:
تا الن لپتاپی ندیدم که بالای 4 ساعت نگه داره..جز نت بوک ها که 15 ساعت هم رکورد زدن
از اچ پی مدلی نمیدونم
این مدل هستش که گرافیکش برای اجرای بازیها در حد لو یا فوقش مدیوم کفاف میده!!نقل قول:
منظورم از 8 الی 9 ساعت اینه که باطری قوی داشته باشه .برای گرافیک هم کارم با یک کارت 1 gig حل میشه . ا
ASUS X8BJT
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kiuq عزیز
همین که شما گفتی با 9سل
بله..من 12 سل هم بزارم خیلی بالاتر میره
اما استانداردش 6سل هستش که وزن معقولیی داشته باشه و همچین ...
حالا بیخیال
منظورم این بود 9 ساعت زیاده
سلام دوست عزیزنقل قول:
این دو مدل ایسوس رو از خود سایت ایسوس پیدا کردم و ندیدم تاحالا تو این پیج کسی این مدلها رو معرفی کرده باشه
ASUS N61JA-JX008X
i5 - 520M (2.93)
4GB DDR3
ATI HD5730M
HDD 500GB
DVD
WIN 7 Pro
کد:http://www.asusnotebook.com.au/2106_%5BUSE-N61JV%5D-ASUS-N61JA-N61JA-JX008X-Notebook-Intel-Core-i5-520M-with-Wi.php
----------------کد:http://www.notebookcheck.net/Asus-N61JA-JX008V.31662.0.html
ASUS N61JA-JX087X
i5 - 430M (2.53)
4GB DDR3
ATI HD 5730M
HDD 500GB
Blue-Ray
WIN 7 Pro
کانفیگش واسه کار من عالیه، فقط میخوام بدونم که تو بازار پیدا میشه و رنج قیمتشون چقدر هست
با تشکر
سلام..نقل قول:
کانفیگش واسه کار من عالیه، فقط میخوام بدونم که تو بازار پیدا میشه و رنج قیمتشون چقدر هست
با تشکر
این مدلها کم پیدا میشه... ولی میشه..
و مدلهای خوبی هم هستند به خصوص در بخش گرافیک
با توجه به تجربه من این مدت ها که تو بازار بودم این مدل ها رو دیگه شرکت ها ندارننقل قول:
و اگه تو بازار پیدا بشه چون رقابتی نیست و کسی نداره به قیمت نامعقولی میدن که خریدش صلاح نیست
حالا هرکی خودش با تجه به نیاز خودش کاری میکنه:31:
چراغ قوه یو اس بی هستش...نقل قول:
یعنی من چطوری میتونم واسه لپتاپی که back light نداره، واسش back light تهیه کنم ؟!
وسیله خاصی هست؟
که البته هرگز جای نور خود کیبورد رو نمیگیره.. ولی خب :20:
خب این که ممکنه کم پیدا بشه و فروشنده هم بخواد قیمت کذایی بده رو در نظر نداشتم، حالا توی همین رنج کانفیگ نظرشما چه مدلیه؟نقل قول:
سلام
یه لپتاپ خوب میخواستم برای کارههای مهندسی برای اجرای برنامه های AutoCad , civil و ... مثل ماس باز کنه !!
همین!! تو رنج 1.200 تا 1.400 حدودا
برادرم N61JQ ASUS داره ، به نظرتون چطوره یه دونه از همین بگیرم ؟؟(خوب لپتاپیه ، فقط حیف LED BACKLIGHT هست ، قیمتشو نمیدونید ؟؟
یه دنیا ممنون ، پیشاپیش
شما پیدا کن ، بعد اگه دیدی داره به قیمت کذب میده نگیر:46:نقل قول:
خب این که ممکنه کم پیدا بشه و فروشنده هم بخواد قیمت کذایی بده رو در نظر نداشتم، حالا توی همین رنج کانفیگ نظرشما چه مدلیه؟
اینم هست:
Idea Pad Y560
Ci7 1.6 up to 2.81350
4GB DDR3
640
DVD RW
15.6" HD
5730 ATI
7-H
همین مدل با cpu core i5 و برخی تفاوته جزیی حدود 1200 هستش
سلام...نقل قول:
سلام
یه لپتاپ خوب میخواستم برای کارههای مهندسی برای اجرای برنامه های AutoCad , civil و ... مثل ماس باز کنه !!
همین!! تو رنج 1.200 تا 1.400 حدودا
برادرم N61JQ ASUS داره ، به نظرتون چطوره یه دونه از همین بگیرم ؟؟(خوب لپتاپیه ، فقط حیف LED BACKLIGHT هست ، قیمتشو نمیدونید ؟؟
یه دنیا ممنون ، پیشاپیش
به نظرم دو تا لپتاپ یکسان یه جا زیاد جالب نیست..
بهتره که اینو تجربه کنید:
Pavilion DV6-3174
Ci7 1.6 up to 2.8
4GB DDR3
500
DVD RW
15.6LED
5650 ATI
7-H
1350
و
EB 3-MFXCi5 2.5 up to 2.91450
4GB
320
DVD RW
15.5 WXGA
5650 ATI
7-H
..
البته با هزینه ی کمتر هم میشه این:
DELL VOSTRO 3300CORE I5 2.4 to 2.93 520/1140
4GB/
500 GB/
13.3 XBRITE LED/
Geforce GT 310 (512m)
که به درد استفاده های طولانی مدت و میخوره:46:
خب ASUS N61JA-JX00X رو با چه قیمتی بتونم پیدا کنم خوبه؟نقل قول:
همه چیه این لنوو خوبه ولی نمیخوام بره تو رنج 1,300
البته انگاری i3 - 350M هم داره که فکر کنم جواب کارامو بده
ولی از نظر کیفیت ساخت با ایسوس برابری میکنه!!؟
1.کلا لپ تاپ های Hp بهتر هستن یا Asus ?
2.شما Asus N61 JQ (با گرافیک 5730 و هارد 500) میخرین یا HP DV6-3190 ؟
اندازه صفحه برام مهم نیست.لطفا با دلیل بگید
سلام
دوستم دل 1558 گرفت قیمتش 1400 تموم شد کلا با یه موس کیف هدست
قیمتش چطوریاس؟
i7 740
4gig
راستی ویندوز اورجینال نیست ! تو مشخصاتشم زده 1557 ولی قطعت 1558 روشه
درسته؟ یا مشکوکه :D
سلام...نقل قول:
سلام
دوستم دل 1558 گرفت قیمتش 1400 تموم شد کلا با یه موس کیف هدست
قیمتش چطوریاس؟
i7 740
4gig
راستی ویندوز اورجینال نیست ! تو مشخصاتشم زده 1557 ولی قطعت 1558 روشه
درسته؟ یا مشکوکه :D
رزولوشین LCD رو ببینید و خبر بدید که چقدره؟ تا بگم ارزش داره یا اینکه اشتباه بوده خرید!
یعنی روش نوشته 1557؟؟؟؟
نقل قول:
اگه لطف کنین بگین با 1150 چی میشه بگیرم که ...
مرسی
این مدل هست..،،نقل قول:
اگه لطف کنین بگین با 1150 چی میشه بگیرم که ...
مرسی
ASUS X34JC
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lcd لپتاپ فول نیست 1366x768نقل قول:
کارتنش مثل کارتنای معمولی بود(مگه نباید رنگی یاشه؟ برای 1557 و بشترشون رنگی و عکس لپتاپ روشه اما این ساده بود
من رفتم سایت dell اون تگ نامبرشو زدم گارانتی داشت تا 2011.12 یکیم 31 روز بود اون چیه؟ گارانتیه تعویضه؟
ریفر میفر نباشه :31:؟
احتمالا آره..نقل قول:
من رفتم سایت dell اون تگ نامبرشو زدم گارانتی داشت تا 2011.12 یکیم 31 روز بود اون چیه؟ گارانتیه تعویضه؟
+
باید یگم ناجور ضرر کرده!!
این مدل با متعلقات:31: 1300 بیشتر نمیارزه به طور دقیق 1280 براش کافیه!
1.کلا لپ تاپ های Hp بهتر هستن یا Asus ؟
2.شما Asus N61 JQ (با گرافیک 5730 و هارد 500) میخرین یا HP DV6-3190 ؟
اندازه صفحه بین 15.6 یا 16 باشه و حتما core I7 باشه.
تا 1450 چی پیشنهاد میکنین ؟
با سلام مدت یه ماهی هست که تو web می گردم دیگه سرگیجه گرفتم .
الان موندم hp بگیرم یا sony .
hp کانفیگ بهتر و قیمت بهتری داره
sony کیفیت تصویر بهتر .(البته اینو فقط تو سایت های فارسی میگن)
از هر کی هم پرسیدم کدوم بهتره گفتندsony اما تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در
Total rating خبری از sony نیست .
تازه تو قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم خبری از sony نیست
می خوام تا1200 هزینه کنم "15 -i7 or i5 -
با تشکر .
سلام
من میخواستم یه لپتاپ بگیرم تا سقف 1200 .
کارم طراحی وبسایت و دیزاین هست بنابراین کیفیت صفحه نمایش برام خیلی مهمه.
دوستان چه مارکی رو پیشنهاد میکنن؟
ممنون
سونی از همه بهتره ولی بعضی از مدلاش داغ میکنه نمیدونم دقیقا کدوما ولی تحقیق کننقل قول:
مدل به مدل فرق میکنه نمیشه از رو برند مقایسه کرد تازگی برای چند تا از دوستان لپ تاب خریدم از برند های مختلف یه10-15 روزی هر کدوم پیش خودم بود بهترین رو acer 5742(مدل جدیده که گرفیکش 420 هست رو میگم) دیدم و بعدی ( y560 lenovo(952-269 کد دمی شاید کمی جابجا باشه یه دو مدل سری E سونی هم شامل میشه که خوب بودند ولی به استاندارد من خیلی نمیخوردن و یه F13 و بدترین به نظرم dell studio 1558 محبوب ترین لپ تاپ دل تو ایران خیلی جالب ندیدم.(با احتساب پولی که دارید هزینه میکنید.)
البته سونی رو خودم خیلی لپ تاپ ساز نمیبینم یه جورآیی داره ادایه Hp رو درمیاره کمی ناشیانه ولی خوب چکار کنم وقتی کسی ازم میپرسه و میگه فقط سونی اسرار نمیکنم ومدل پیشنهاد میدم.
بین این 3 مدل کدومو پیشنهاد میدید دوستان:
acer5745g
lenovo y560 corei7
asus JV
سلام
توی رنج 1.000 الی 1.300 برای کارهای عادی چه لپ تاپی رو پیشنهاد میکنین .
برای کسی میخواهم , طرف هم مدیر مالی هست
خودم این مدل رو پیشنهاد کردم Dv6 3150
گرافیکش فکر کنم 5650 باشه گفتیم حالا یهو خواست برای بچش بازی هم بزاره نگه ای بابا این بازی هم اجرا نمیکنه
البته اینم گفتم شاید بد نباشه
sony EB 26FG/B
ممنون
کسی نیست راهنمایی کنه؟نقل قول:
lenovo y560 خیلی کافیگ های زیادی داره حتی طراحی ها متفاوت حتما کد مدل رو بگو تا مشخصات معلوم کنه به نظر من acer مد های 700/800 تومنیش کار عموم افراد رو انجام میده ولی اگه بحث هزینه اضافه تر هست کارت گرافیک اون مدل لنوو 5730 هست با i7 740qm و4 گیگ رم 1333 که عموم 1066 هستند و 750 گیگ هارد باند jbl وچند چیز چشمگیر دیگه.نقل قول:
اگه برای یه مدیر عمور مالی میخوای یه چیزی بگیر که stable تر از بقیه باشه مثلا پروسسور i7 نباشه چون 45 نانو متری هست از i5 های 32 نانو متری کمتر داغ میکنه گرفیک های قوی نگیر ترجیحا on-board های اینتل حد اکثر420m/ 330m اینتل و هزینه برای آنتی ویروس اصل برای همچین فردی به نظر من خیلی مهمتر میبینم تا مشخصات بالا سخت افزاری.نقل قول:
lenovo y560 خیلی کافیگ های زیادی داره حتی طراحی ها متفاوت حتما کد مدل رو بگو تا مشخصات معلوم کنه به نظر من acer مد های 700/800 تومنیش کار عموم افراد رو انجام میده ولی اگه بحث هزینه اضافه تر هست کارت گرافیک اون مدل لنوو 5730 هست با i7 740qm و4 گیگ رم 1333 که عموم 1066 هستند و 750 گیگ هارد باند jbl وچند چیز چشمگیر دیگه.نقل قول:
اگه برای یه مدیر عمور مالی میخوای یه چیزی بگیر که stable تر از بقیه باشه مثلا پروسسور i7 نباشه چون 45 نانو متری هست از i5 های 32 نانو متری کمتر داغ میکنه گرفیک های قوی نگیر ترجیحا on-board های اینتل حد اکثر420m/ 330m اینتل و هزینه برای آنتی ویروس اصل برای همچین فردی به نظر من خیلی مهمتر میبینم تا مشخصات بالا سخت افزاری.نقل قول:
نمیشه گفت چون مدل به مدل فرق میکنه من خودم هیچ وقتبرند خاصی رو بهتر ندیدم هر موقع شرایط خودش رو داره فقط سعی کن کمتر از 15.4 نگیری صفحه هم خیلی glossy نباشه که همچیز رو بازتاب کنه مثل آیینه باشه مثل خیلی از مدل های موجود تو بازار.نقل قول:
من خودم کیفیت acer 5742/5741 رو خیلی خوب دیدم لازم هم نیست انقدر هزینه کنی چیز بیشتری گیرت نمیاد.
نقل قول:
من فقط مدل US این لپتاپ رو تو سایل اچ پی میتونم پیدا کنم !
میشه یک راهنمایی بکنید؟
مدل DV 6 3140
گند بزنن به بازار ایران که هیچ مدلی تو بازار نیست
والا نمیدونم بهش گفتم زیاده گفتم f13 بگیره 1500 از این بهتره نگرفتنقل قول:
حالا شاید چون اقساط گرفته روش کشیده
نمیدونم
ممنون باز
یه سوال مهم
فرق لنوو ideapad با think pad تو چیه؟؟؟
نقل قول:
دو سری کاملا متفاوت ! از اسمشون هم پیداست..
ideapad بیشتر برای کاربرد های خانگی و مولتی مدیا هست ، Think pad هم بیشتر نوت بوک های بیزینسی و گرانقیمت رو شامل می شوند
اخه مثلا کانفیگاشون یکی باشه دیگه چه تفاوتی با هم دارن ؟نقل قول:
من از هر دو مدل دیدم حتی ideapad گرافیکش بالاتر هم بود