سلامنقل قول:
بله میشه...
ولی ترم محسوب نمیشه
Printable View
سلامنقل قول:
بله میشه...
ولی ترم محسوب نمیشه
سلام دوستان حذف ماده 35 مفادش چی میشه ؟
سلام دوستان یه پسر عمه دارم که یک ترم رفته دانشگاه بعد الان 3 ترم نرفته بعد الان چند وقته پیش رفته دانشگاه
گفتن تو الان دانشجو معلقی یعنی یه جورایی اخراجی بعد این بشر ازشون نپرسیده که چقدر بدهی داره
یه سوال داشتم این الان 3 ترم نرفته باید پول سه ترم رو بده یا نه(در ضمن 350 بدهی قدیم داشت )
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگر پیش نیاز نباشه بلهنقل قول:
ماده 35 : غيبت موجه در جلسه امتحان هر درس و نيز غيبت غيرموجه تا 3 درس موجب حذف آن درس يا دروس مي شود.نقل قول:
تبصره 1 – غيبت غيرموجه در جلسه امتحان بيش از 3 درس به منزله نمره صفر در امتحان آن درس يا دروس خواهد بود.
تبصره 2 – تعيين غيبت موجه و غير موجه دانشجو به عهده شوراي آموزشي واحد دانشگاهي است.
تبصره 3 – در صورت استفاده از ماده 35 رعايت حداقل 12 واحد در نيمسال (موضوع ماده 19) لازم نيست.
محتوای مخفی: ماده 19
سلامنقل قول:
برای هر ترم شهریه ثابت یا نصف شهریه ثابت رو میگیرن
از بین گروه درسی مبانی نظری اسلام ، فقط میشه یک درس ( 2 واحد ) رو پاس کرد نمیشه دو درس رو پاس کنینقل قول:
.
سلامنقل قول:
اين كدام ماده يا بخش نامه هست؟
من اطلاعي نداشتم.
يعني فقط يك درس از گروه اسلامي بايد پاس كنيم؟
كودوم درس ها هستند يعني؟
یعنی چقدر باید پول بده؟؟؟ طرف دانشگاه ازاده رشته کامپیوتر
در ظمن این پسر باباش مرده تعرفه ایی چیزی نیست به خاطر یتیم بودنش چیزی ازش نگیرند؟؟؟
ممنون
توی چارت درسی که بهتون میدن نوشته ( سیلابس )نقل قول:
گروه مبانی نظری اسلام : 1- اندیشه اسلامی1 ، 2-اندیشه اسلامی2 ، 3- انسان در اسلام ، 4- حقوق اجتماعی و سیاسی در اسلام ، 5- آئین اسلامی 6- هر درسی که دانشگاه خودش تشخیص میده
شهریه ی ثابت ترم های که نرفته رو باید ببینه چقدر بوده ( از دانشگاه بپرسید)نقل قول:
برای اینجور دانشجوها که بضاعت مالی هم ندارن ، تخفیف میدن ، باید به نامه از شورای محل یا هیئت امنای مسجد محل ، بگیره که ثابت کنن این بضاعت مالی نداره و ببره دانشگاه تا در موردش تصمصم بگیرن
.
بچه ها پس جواب این دانشگاه آزاد کی اعلام میشه؟
نقل قول:
تقریبا نیمه اول شهریور ماه
یه سوال مهم! من این ترم 6 واحد حذف کردم! یعنی سر جلسه نرفتم ولی الان میبینم که برام زده غیبت غیرموجه و نمره رو هم برام زده صفر!!:18:
چکار کنم؟؟ قشنگ 4 نمره از معدل من کم شده!
سلام
شنیدم معدل نهایی فارغ تحصیلی دانشگاه توی ضریبی مثل 1.4 یا 0.8 بستگی به دانشگاهی که مدرکتو گرفتی ضرب میشه؟
آیا این صحت داره؟
(دانشگاه آزاد مورده بحسه)!
برو آموزش ببین چی شده، درستش میکنننقل قول:
سلام دوستان تو یه ترم چند واحد رو میشه به امتحانش نرفت و حذف کرد؟؟
اگه از اون تعداد بیشتر بشه صفر میشه؟؟
یه سوال دیگه هم اینکه اگه یکی یه ترم مشروط بشه ولی ترم تابستان بعدش مشروط نشه ترم بعد از تابستان میتونه 20 واحد برداره؟؟
سلام اصلا نگران نباش منم 5 واحد حذف کردم هفته گذشته خودشون درستش کردن . واسه من زده بود غیبت غیر موجه الان شده ماده تبصره (یه همچین چیزی):10:نقل قول:
قبلا در این مورد صحبت کردیمنقل قول:
ماده 35 : غيبت موجه در جلسه امتحان هر درس و نيز غيبت غيرموجه تا 3 درس موجب حذف آن درس يا دروس مي شود.
تبصره 1 – غيبت غيرموجه در جلسه امتحان بيش از 3 درس به منزله نمره صفر در امتحان آن درس يا دروس خواهد بود.
تبصره 2 – تعيين غيبت موجه و غير موجه دانشجو به عهده شوراي آموزشي واحد دانشگاهي است.
تبصره 3 – در صورت استفاده از ماده 35 رعايت حداقل 12 واحد در نيمسال لازم نيست.
خیر ، حداکثر 14 واحد میتونه بردارهنقل قول:
دوستان من میخوام از دانشگاه آزاد انصراف بدم .میگن موقع انصراف یه مبلغی رو دریافت میکنن؟ ظاهرا برای دریافت این مبلغ یه فرمولی وجود داره که با این فرمول مبلغ دریافتی رو حساب مکنن.
کسی میدونه این فرمول چیه؟
ضمنا من بدهی ندارم.
بچه ها پزشکی خوندن تو آزاد ارزش داره؟
واسه ادامه تحصیل تو خارج چی؟
خواهش میکنم هرکس این پستو میبینه جواب بده
چرا نداشته باشه. اتفاقا تو آزاد پزشکیش برخلاف بقیه رشته هاش که قبولیش به نسبت راحته پزشکی آزاد خیلیم سخته.نقل قول:
من دیدم کسایی رو که پزشکی دولتی رو آوردن ولی آزاد قبول نشدن.
مخصوصا اگر بخوای دندانپزشکی بخونی.
نه منظورم سختی یا آسونیه قبولیش نیست منظورم اینه که سطح مدرکش و... ارزش هزینه ی بالاشو داره یعنی عقلانی هست که ادم این هزینه رو بکنه؟نقل قول:
آخه من شنیدم مدارک پزشکی آزاد تو خارج کشور اصلا ارزش نداره یعنی معتبر نیست!!!
اصلا چنین چیزی نیست.آزاد از خیلی از دانشگاه های علوم پزشکی درجه 3 دولتی بهتره.نقل قول:
تو همين تاپيك فرمولش رو به صورت عكس من گذاشتم پارسالنقل قول:
گشتم نبود صفحات زياده :41:
برای فارق التحصیلی از دانشگاه ازاد باید فیش های پرداختی و برگه های تثبیت ثبت نام که مهر امور مالی رو داره داشته باشیم؟؟
کلا برای فارق التحصیلی چیا باید داشته باشیم؟؟
دوستان فوق دیپلم بنده زیادطول کشیده ویه سال هم سنوات گرفتم.ولی با این حال هنوز 20 واحدم مونده!
میتونم فعلاً برم سربازی و بعد از پایان سربازی اون 20 واحد رو پاس کنم؟
من در ضمینه پزشکی اطلاعاتی ندارم اما اگر میخواهی تحصیل رو خارج از کشور ادامه بدی همین الان تحقیق کن کجا میتوانی ادامه تحصیل بدی چون بعضی از دانشگاههای خارج از کشور مدرک دانشگاه ازاد رو قبول ندارندنقل قول:
چند سال درس میخونی به امید اینکه مثلا بری دانشگاه x در خارج از کشور بعد موقع ارسال مدارک تازه متوجه میشی اصلا مدرک دانشگاه ازاد رو قبول ندارند
اتفاقا منم دیده بودمش ولی الان هرچی نگاه میکنم پیدا نمیکنم.نقل قول:
شما که خودت نوشتی نمیدونی چی نوشته بودی که سرچ کنی؟
ازاد خیلی از یه سری دانشگاه های دولتی بالاتره بستگی به مکانی که میگید داره.کجا با کجا؟!!نقل قول:
مدارک پزشکی شما از بهترین دانشگاه ایران هم بگیری تو کشورایی مثل المان و امریکا قبول ندارن(یعنی همینجوری اجازه کار نداری).چون هر کشوری نظام پزشکی خودشو داره باید یه سری دوره ها و امتحاناتو پاس کنین قبلش.
پزشکی دانشگاه آزاد هرجا برید خیلی خوبهنقل قول:
شما قبول بشو.....!!!!!
چه رشته ای هستید و چند ترم گذشته؟ با احتساب یک سال سنوات یعنی الان باید ترم 8 باشید و یک ترم اضافه هم بگیرید و مجموعا 9 ترمه بشید؟نقل قول:
يك سوال:نقل قول:
6 ترم رو تامم كرديد
1 سال هم اضافه گرفتيد معافيت تحصيلي؟
بعد اين معافيت تحصيلي اضافه رو چطور گرفتيد؟
محض دانستن پرسيدم چون رفيقم هم همچين سوالي رو داشت. كه چطور سنوات اضافه ميشه
سلام ...
من یه مدتی متوجه یه نکته ای شدم ...
من آز فیزیک 2 رو هنوز که دو سال رو گذروندم نگرفتم !!! میخواستم ببینم راهی هست که آز فیزیک 2 رو با آز مدار 1 با هم بگیرم ( آز فیزیک 2 پیشنیاز آز مدار 1 هستش ) !!!
یعنی اگه برم به مدیر گروه اصرار کنم قبول میکنه ؟ اگه کسی قبلا این کار رو کرده راهنماییم کنه . مرسی
بله 3 سال رو تموم کردم.بعد نامه از دانشگاه گرفتم و رفتم نظام وظیفه ی استان که جاتون خالی یه هزار نفری تو صف بودن واسه سنوات!نقل قول:
فكر كنم به شرط تمام شدن تحصيل بهت معافيت يك ترم بدن.نقل قول:
بعد يعني شما 6 ترم تمام كرديد . رفتيد به امرو دانشجويي و گفتيد من هنوز واحد دارم و نامه بديد و اونها هم دادن؟
يا تصويب كميسون ميخاست؟
بعد نظام وظيفه مهرش كرد؟ همون موقع؟
يا اينها ميره براي بررسي تو دانشگاه و نظام وظيفه؟
سلام
بخوام دوره کارشناسی را 3 ساله تمام کنم باید چه کار کنم؟
اگر هر سال ترم تابستونه بگیرم میتونم؟
میشه برای بگید باید چی کار کنم؟
شد ان که میتونید...البته به رشتت هم بستگی داره..مهندسی ها تعداد واحدیی که باید پاس کنی بیشتره از مدیریت و سایر رشته ها است...البته مهندسی ها هم باز باهم متفاوت هست توی چارت رشتت نگاه کنی کامل برات زده....نقل قول:
سلام
بخوام دوره کارشناسی را 3 ساله تمام کنم باید چه کار کنم؟
اگر هر سال ترم تابستونه بگیرم میتونم؟
میشه برای بگید باید چی کار کنم؟
ترم اول که دست یونی هست که چند واحد و چطوری بهت میده....
از ترم 2هم خوب بخونی و معدل بالای 17 بیاری میتونی 24 تا بگیری...تابستونم 6 تا....3ساله تمومه....البته به خودت...استاد...دانشگاه بستگی داره
نقل قول:
سلام
باید پیشنیاز رو یه بار افتاده باشی تا بتونی این کار رو بکنی
البته اگه ترم آخر باشی ، بهت میدن
تصویبشون فرمالیته اس.به همه میدن.حتی تموم نکنی باز هم سنوات میدن.نظام وظیفه هم اگه نوبتت بشه 5 دقیقه بیشتر کار نداره.بررسی نمیخواد.یه نامه سریعاًواست پرینت میگرن و تمومنقل قول:
دوستان یه سوال عجیب دارم:دی
داستان اینترنت وایرلس چجوریه؟:دی
من امروز نیم ساعتی که استفاده کردم 2 گیگ دانلود کرد:دی
میخواستم بدونم مشکلی نیس؟من همیشه دانلود کنم گیر نمیدن؟:دی
آخه تو سایت اصلا نمیزارن
:دی
مدرک کاردانی (فوق دیپلم) چقدر طول میکشه که آماده بشه؟ به فرض اگر یک نفر ترم دو (یعنی بهمن) ترم آخرش باشه و 15 واحد داشته باشه,حالا اون 15 تا رو اواخر خرداد - اوایل تیر (یعنی زمان امتحانات دانشگاه آزاد) امتحان بده و مطمئن باشه که همه رو پاس کرده و دیگه واحدی نداره اونوقت چقدر طول میکشه تا مدرکش رو بدن؟