نه ...نقل قول:
تو خود برنامه نوشته تو اين آزمون زوج درس ها طبق روال گذشته وجود دارن ... پس صحت و سقمش (صقم(سغم(ثقم(ثغم(صغم(...))) تاييد نميشه!!!! (البته همون اوليه درسته!)
Printable View
نه ...نقل قول:
تو خود برنامه نوشته تو اين آزمون زوج درس ها طبق روال گذشته وجود دارن ... پس صحت و سقمش (صقم(سغم(ثقم(ثغم(صغم(...))) تاييد نميشه!!!! (البته همون اوليه درسته!)
دوستان لطفا یک نفر بگه توی عید و بعدش روزی چقدر و چجوری باید بخونیم که رتبه ی خوبی بیاریم ؟
آره، پارسال برای هر درس دو دسته سوال بود، یک دسته یک زوج خالی و یک دسته 2 تا زوج قاطی بودن.نقل قول:
اونوقت پارسال شما میدونستین اینجوریه؟
یعنی تو برنامه راهبردیش نوشته بود که به جفتش باید جواب بدین؟
نه والا!!!:20:نقل قول:
vay bacheha inja cheghad suto kore:(
man esteres gereftam ,omadam inja
yekam behtar sham badtar shod k:41:
man nemikham emsal tamum she:19:
وای مرسی از همتون خیلی روحیه گرفتم..............خیلی دوستون دارم خیلی خوبین.......... از شنبه تقریبا دارم روزی
10-12 ساعت میخونم.......
این راهیه که باید طی باشهنقل قول:
به جای استرس گرفتن سعی کن تو هم مثل بقیه بشینی بخونی که هم حواست پرت میشه از استرس گرفتن هم درس خوندی
اگر مثل ما تصمیم گرفتی که درس بخونی به اتحاد ما خوش اومدی
مهسا خانوم هنوز مونده این بچه های پی سی رو بشناسی خیلی گلن
خداحافظ تا چند روز دیگه
در مورد چجوريش، بستگي داره به اين كه تا الان چجوري درس خوندي. يه توضيحي بده. يعني چيارو خوندينقل قول:
اما در مورد چقدرش بايد گفت براي رتبه ي خوب بايد زياد درس خوند.
سعی کنید بعد از عید بیشتر ترمرکزتان روی تست زدن باشه ...مخصوصا تست های زمان دار..نقل قول:
دوستان لطفا یک نفر بگه توی عید و بعدش روزی چقدر و چجوری باید بخونیم که رتبه ی خوبی بیاریم ؟
سال نو همه مبارک واسه همدیگه دعا کنید که هممون ایشالا امسال قبول بشیم :11:
عید همگی مبارک. به امید این که تیر همتون توی تیر 89 به هدف بخوره.:20:
عید همه کنکوری ها مبارک؛
ایشالا همگی با هم امسال بتونیم جشن ورود به دانشگاه رو همینجا برگزار کنیم به امید موفقیت ...:11:
ورود به دانشگاه که جشن گرفتن نداره برادر من .نقل قول:
انشالا همه بتونیم رفتن به دانشگاه رو تو رشته و دانشگاهی که میخوایم و مناسبمونه چشن بگیریم .... :40:
منم منظورم همین بود دیگه :31:نقل قول:
سال نو همگی مبارک
موقع سال تحویل که تنها بودم:(
رفتم موهامو از ته زدم که عید از خونه تکون نخورم:دی
به امید موفقیت همه تو کنکور
بچه ها بياين اعلان وجود كنين ديگه !!:13:
يكم درس نخونين حالا مگه چي ميشه ؟ دلمون پوسيد !!! :31:
سال نو بر همه ي دوستان عزيز مبارك !
راستي منم از فردا ... !
سلام
انشاالله سال خوبی داشته باشید
سال نو بر همگي مبارك ...
اميدوارم سالي باشه پر از تلاش و كوشش كه موفقيت رو خودش به دنبال مياره ...
اميدوارم تو رشته اي قبول شيم كه بعدا به خاطرش خدا رو شكر كنيم ...
اميدوارم چراغ دل رو برافروزيم ...
سلام دوستان!
سال نو همتون مبارک باشه و امیدوارم سال خیلی خوب و شادی داشته باشین و بتونین رشته ای که دوست دارید رو قبول بشین!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و امیدوارم از فرصتهاتون خیلی خوب استفاده کنین!
و : دی امیدوارم موقع سال تحویل در خونده باشین، اینطوری تا آخر سال درس میخونین! : دی
سال 1389 بر همگی مبارک امسال سالیه که یکی از بزرگترین موفقیت های تا به امروز زندگیمونو جشن می گیریم به کمک برکات خداوند
به سوی هدف...
به پیش...!!!!!!!!!!!
سلام به همگی
میبینم که بعد از چندروز جمعمون جمع شده :31:ولی خداییش اینکه شما نمیایین منم ترغیب کرد که نیام . این چند روز خیلی کمتر اومدم شاید بگم روزی فقط یه بار
راستی سال نوی همتون مبارک . ایشالا سال 89 اونقدر اتفاقات خوبی براتون بیوفته که تا آخر عمر این سال رو فراموش نکنین.
سلام عیدتون مبارک باشه
منم لحظه سال تحویل که شد خانواده رفتن من تو خونه بودم
امروز خوب بود فکر نمیکردم بشه بخونم
سال نوی همه ی شما کنکوری های عزیز رو به شما و خانواده ی محترموتون تبریک میگم . :11:
امیدوارم همگی به هر چی که میخواین تو سال جدید برسین . :20:
منم تبریک میگم سال نو رو...
ایشالا سال خوبی داشته باشید.:11:
بوس بوس!:31:
سال نو همگی مبارک :20:
سلام بر همگی
سال نوتون مبارک:40:
منم علی رغم میلم قبول کردم که88تموم شده!!!:31:
امروزم تصمیم گرفتم که بهترین تعطیلات نوروزی عمرم رو از همین امروز بسازم:31:
امیدوارم همگی موفق باشین
میگم دوستان یه سوال!
آخرین باری که دین و زندگی 2 رو از روی خود کتاب دوره کردین، چند ساعت طول کشیده؟
فقط میخوام ببینم سرعتا چطوره؟
خودم چند روز پیش تمومش کردم، تابستونم خونده بودمش، الان برای من دو روز شد، یک روزش 2 ساعت، یک روز دیگه ش هم 4 ساعت، روی هم 6 ساعت.
ممنون میشم بگین
سلام
برای کسی که هدفش قبولی در پزشکی دانشگاه آزاد هست اگه تست های دانشگاه آزاد سال های قبل بزنم کافیه؟یا باید تست های سراسری هم بزنم؟امروز که تست هه را بررسی می کردم دیدم سوالات دانشگاه آزاد با سراسری زمین تا آسمون با هم فرق دارند.
زدن تستای 10 سال آخر دانشگاه آزاد کافیه حتی میتونم بگم با تسلط روشون میتونی قبولیتو تضمین کنینقل قول:
سلام به همگی
این بار قلم چی عجب خوابی برامون دیده
سوالای پارسالو نیگا کردم...
خبری از زوج کتاب نیست :
یعنی شما در هندسه به یک دسته سوال جواب می دید که مخلوطی از هندسه 1و2 هست و از بین 2 دسته دیگه که هندسه 1 و 2 جداگانه هست باید به یکی جواب بدید در تمام درس ها اینجوریه در عمومی ها وضع بدتره علاوه بر این جوری که گفتم باید به یک دسته دیگه که سوالات ضمیمه است جواب بدید
تمامی این دسته ها 10 سوالین
شاید بگین که تعداد سوالا همونه درسته ولی درسی که باید خونده بشه خیلی زیاده و یکی مثل من که شیمی 2 ترم اول خوندم حالا علاوه بر اون باید 60 صفحه از شیمی 3 که مبحث عظیم استوکیومتری رو هم شامل میشه بخونم
یعنی برای این آزمون:
همت مضاعف ، کار مضاعف :27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::2 7::27::27:
چه خبر دوستان؟ درس می خونید؟ هرچند روز یه بار رو حداقل بیاین اینجا! آدم یه کم حرف بزنه سبک میشه خب!!!
درسهای حفظی مثل زیست هم به همین شکله؟یعنی با خواندن سوالات کنکور سوال های گذشته و با حفظ کردن آن ها نیازی هست دوباره کتاب را بخونم؟نقل قول:
به نظر من که شما کتابو تقریبا مسلط باشین، بعد که رفتین سر تستهای سالهای گذشته، فقط ببینین که تستها از کجاها بیشتر میاد و اون قسمتها رو بیشتر بخونین، نه اینکه دقیقا تستها رو حفظ کنین، فقط بتونین جواب بدین،نقل قول:
درسهای حفظی مثل زیست هم به همین شکله؟یعنی با خواندن سوالات کنکور سوال های گذشته و با حفظ کردن آن ها نیازی هست دوباره کتاب را بخونم؟
من که زیست ندارم، اما مثلا یه درسی مثل دین و زندگی، اگه خود کتابو به اون صورت که تو مدرسه میخوندین بخونین، وقتی میاین پای تست کم میارین، چون مثلا یه سری تستها از آیه ها و مفهومشون میاد، یا مثلا مفهوم کلی یه پاراگراف، اما توی مدرسه بیشتر بحث سر حفظ کردن و اینا بود، به این حد مفهوم نیاز نبود.
شما هم به نظر من (فکر کنم نظر ایشون هم همینه) تستها رو مسلط بشین جوری که بدونین هر تست از چه قسمتیه، بدونین کجاها مهمن، هم تست رو مسلط میشین و هم تستهای مشابه رو.
ببخشید اینقدر حرف زدم!
همونطور که فرنوش خانم گفتن تا وقتی کتاب رو نخوندین تست نزنین . من فکر کردم که شما کتاب رو خوندین و میخواین تست بزنین گفتم روی تستای 10 سال آخر دانشگاه آزاد مسلط شین . اگه هنوز روی کتاب مسلط نیستین این کار (تست زدن) کمکتون نمیکنه (البته این نظر منه شاید کسی پیدا شه که مخالف این حرفم باشه)نقل قول:
دست شما درد نکنه از جواب کاملتاننقل قول:
به دلیل این که عصو جدید هستم امکان استفاده از دکمه تشکر نداشتم
از shabashegha هم تشکر.
سلام به همه . منم بعد از 3 ماه اومدم . عيدتون مبارك . ايشالله مهر 89 همه دانشجو هستين البته و بهترين دانشگاهاي ايران.
باي تا هاي
یک نکته خیلی مهم که پارسال ازش ضربه دیدم این بود که دین و زندگی خود کتاب رو بخونید فقط خودش این گاج و قلم چی بدرد نمیخورن سر جلسه میفهمید..یادتون نره فقط خود کتاب..
کسی میدونه مهلت ثبت نام واسه 2 تا سنجش آخر تا کیه؟
تا ۱۷ فروردیننقل قول: