منظورت اینهنقل قول:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=356396&page=7
نقل قول:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=356396
Printable View
منظورت اینهنقل قول:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=356396&page=7
نقل قول:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=356396
از اينجا اين فايل رو دانلود كننقل قول:
بعد بريز توي فولدر System32 ويندوزتکد:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_37
مگه یه همچین چیزی میشه؟نقل قول:
100% توی بازی آنکلاک میشه.یا پول میخواد یا قهرمانی توی جام و .......
شما لطف کن از این بخش یه عکس بزار! mer29+1
این کیت سرور اصلا به بازی نمی خوره این ارورو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستن برای ps2 اومده؟؟؟
توروخدا کمک کنید
خداروشکر بالاخره درست شد
دوستان به غیر از لباسهای انگلیس دیگه چیز جدیدی نیومده؟
بتحال شده ولی اماناز این سرعت ولی دیگه عادت کردم همه چی تغیر کرده جونم :دی
سلام دوستان راهی نداره یا پچی نیست که احتیاج به کیت سرور نداشته باشه آخه من با کیت زیاد حال نمیکنم؟
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ کنقل قول:
:33::33::33:عالیه عالیه عالیه عایه عالیه:33::33::33:
تو رو خدا یکی به من بگه خواب نمی بینم:18::18::18::18::18::18::18::18:
این باورنکردنیه :18::18:
هنوز باور نمی شه این یه بازیه:18::18::18:
گرافیک و حرکات بازیکنها واقعا طبیعی هستن. استادیوم ها، آب و هوا و ... همه چی واقعی هست
شاهکاره نه خارق العاده هست:18:
به خدا باورم نمی شه این یه بازیه:18:
10 ساعته فقط دارم بازی کامپیوترو نگاه میکنم:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
این باورنکردنیه:18::18::18::18::18::18:
تو رو خدا... دارم دیونه می شم ... این بازی آفریده شده ...
تنها توقعی که از کونامی داشتم این بود که حداقل رو صدا گذاری بازی یه تجدید نظری کنه. مخصوصا جو استادیوم و صدای تماشاگرا. یه بار تیم آرژانتین رو بگیرید. آخه من همش میگیرم :31:
تا توپ دست بازیکنای آرژانتین میاد همه تماشاگرا داد میزنن "آرژانتینا آرژانتینا" و تا توپ دست تیم حریف میره یه دفعه ساکت میشن !! واقعا اعصاب خرد کن و مسخره س ... :2:
صد البته که از فیفا خیلی بهتره :10:
میشه در مورد دریبل ها بیشتر صحبت کنید.
چه دریبل هایی اضافه شده؟
دوستان عزیز شکرت متال ارت هم بازی از دیروز صبخ آورده تو اهواز پر بود دی وی دی هاش !!!
اینم سایتش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسین جان خبری در مورد پچ رسمی نقل و انتقالات کونامی نشد ؟
کسی نبودش؟؟؟نقل قول:
یک اتفاق خوشحال کننده برام افتاد. من الان در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان با تیم منچستر هستم. در بازی رفت که همین الان بازی کردم با تمام وجود بازی کردم ولی 2 بر صفر از رئال مادرید باختم. الان باید بازی برگشت رو حداقل 2تا گل بزنم :دی
بازی در تورنمنت ها مخصوصا وقتی به مراحل نهایی نزدیک میشه خیلی سخت میشه.
تبریک میگم به همه ی دوستداران این بازی زیبا.
مثل اینکه اومدهنقل قول:
کد:http://www.gamespot.com/ps2/sports/proevolutionsoccer2010/index.html
ولی حتما طبق معمول همون فیزیک و گرافیک PES های قبلی با ترانسفر های جدید و منوی جدیده
این رو قبول دارم و این هم به این خاطره که وقتی یه تیمی میتونه به این قسمت برسه پس شایستگیش رو داشته از این نظر کونامی خیلی خوب شبیه سازی کرده.نقل قول:
====================
بابا این ترکها عجب سرعت عملی دارن.
لیگ ترکیه برای PES2010:
===========================کد:http://downloads.moddingway.com/file/456.html
این هم از اضافه شدن چند زبان دیگه به بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://pes-patch.blogspot.com/
ببخشید خوره های آنالوگ میشه لطف کنن همه دریبل های موجود در بازی رو با آنالوگ توضیح بدن ....
چون بعضی حرکات جدید شده و باید تمرین بشه روش ...
کدومشو دانلود کنیم اولی؟چه طور باید استفاده کنیمنقل قول:
فرقی نمیکنه کدوم رو دانلود کنی همه یکیه.نقل قول:
یا با ggs یا باkitserver میتونی اضافه کنی که من دومی رو پیشنهاد میدم. :20:
شما برو روی فایل exe بازی کلیک راست کن . بعد propertis بعد از اون پایین read only رو بزن .نقل قول:
احتمالا درست بشه :46:
این بازی امروز ظهر به دستم رسید ، باید بگم که این سری یکی از بهترینهای pes هستش که از هر لحاظ به بهترین شکل ممکن ساخت شده ، گرافیک و کیفیت گیم پلی بالا از جمله سرامدترین های این قسمت میباشد. واقعا دست بروبچه های کونامی درد نکنه.
مستر لیگ طوره
خبرهای اولیه از بازی درحال ساخت PES10 و امکاناتی که به اون اضاف شده به گوش میرسه و با اومدن این خبر بازهم طرفداران PES10 تو ایران بر طبق عادت همیشگی قبل از انتشار یازی گرد هم میان و از این خبر ابراز خوشحالی میکنن و از خونذن خبرها و دیدن عکسهای جدیدی که از بازی منتشر میشه به وجد میان و بحث و تبادل نظر شروع میشه. چند ماهی به همین صورت طی میشه تا اینکه به ماه آخر انتظار نزدیک میشن و عطششون برای انجام این بازی دو چندان میشه تا اینکه خبری حاکی از اومدن دمو به گوش میرسه و با عث میشه که این عاشقان دلداده PES10 بتونن یه بار دیگه خاطره ای خوش از این لحظات رو در ذهنشون ثبت کنن.
دمو دانلود میشه و بازی کردن شروع... . این وسط بعضی ها بدلیل پیشرفتها و افزایش سختی بازی خوشحالن ولی از طرفی بعضی دیگه بدلیل تغییرات در سبک سنتی بازی گلایه مندن و ناراضی ولی بی خبرن که این KONAMI و آقای سیباس چه خوراکی برای این PES خورها تدارک دیده.
اما دراین زمان که در تاپیک PES جشن و سروره در تاپیک دشمن طرفدارای fifa که بازم از این شماره ی بازی که فعلا به صورت دمو در اختیار دارن بسیار عصبانی و ناراحتن و میدونن که هیچ دلیلی برای خوشحالی ندارن تدارک حمله ای از روی جهالت به تاپیک همسایشون PES میبینن و به اونجا حمله میکنن و مرزهای قانونی P30World رو میشکنن و باعث میشن که تاپیک برای چند صفحه ای هم که شده به هم بریزه و کل کل های بیمورد رو به راه میندازن که با مقاومت سرسختانه لشکر بیشمار PES فانها رو برو میشن و بار دیگه شکست خورده صحنه رو ترک میکنن.
روزهای باقیمانده به کندی بر اثاث تاریخ شمار ابداعی هنرمندان تاپیک PES10 طی میشه و در این زمان بچه های تاپیک PES10 به استفاده از پیش غذا مشغولند و در حالی که دو روز بیشتر به پایان روز شمار نمونده خبرهایی حاکی از انتشار غیر قانونی بازی در سایتهای مختلف پخش میشه که مث بمب صدا میکنه وباعث میشه که بچه های تاپیک دست بکار بشن وبا بدست آوردن آدرسها و ارتباطاتشون با سایتهای دیگه مشخص کنن که این خبر راسته یا نه !؟ ولی در این هنگام سفر کرده از تاپیک که کسی نیست جز بهادر:10: به تاپیک برمیگرده و خبر میده که بازی رو گرفته و این خبر حقیقت داره و به عنوان اولین ایرانی به اجرای این بازی میپردازه.
درتلاشهایی که بعدا صورت میگیره بچه ها یکی یکی به این معشوق مبرسن و بازهم تاپیک به خاطره ای تبدیل میشه که باید برای بوجود آمدن اون تا سال دیگه صبر کرد.(پایان)
زیاد حرف زدم سرتون درد اومد.
حالا باید یک سال ساکر بزنین و به این نکته توجه کنین که: The King Is Back
بابا عجب زندگی نامه ای نوشتی دمت گرم.:10:نقل قول:
پچ رسمی کونامی منتشر شده یا نه ؟؟
اگه نشده کی منتشر میشه ؟؟
هنوز منشر نشده و معلوم نیست کی ولی من فکر کنم تا 2-3 روز دیگه آماده بشه.نقل قول:
یکی لطف میکنه لینک کیت سرور و آموزش استفاده ازشو بزاره؟
من مستر لیگ رو با آرسنال شروع کردم روی top player
2بازی اول رو خیلی راحت 3-0 بردم از هال سیتی و منچستر سیتی حالا خوردم به لیورپول توی آنفیلد و الانم 1-0 جلو هستم ولی این لیورپول خیلی عالی فضا ها رو میبنده و فرصت بازیسازی نمیده(ویرایش: نیمه دوم 2تا دیگه رو ضد حمله زدم و الان بازم 3-0 جلو هستم)
همش باید به رادار نگاه کنم تا یه بازیکن خالی پیدا کنم
خیلی خیلی عالی شده این pes 2010
عجب تیم قدرتمندیه این میلان من هنوز با یووه و اینتر بازی نکردم ببینم قدرت اونا چقدره .
استفاده از kitserver کار مشکلی نیست فقط نیاز به یکم دقت داره . این آموزش رو بخاطر درخواست زیاد دوستان میزارم:
اول از همه اینکه باید kitserver رو در آدرس زیر کپی کنید :
D:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010
درواقع یعنی اونجایی که بازی نصب هست و پوشه باید درکنار pes2010.exe باشه.
حالا میریم سر نحوه ی استفاده . خوب حالا اگه فایلی دارین که میخواین به بازی اضافه کنید باید داخل یک پوشه ای باشه که در آدرس زیر قرار گرفته باشه :
D:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\example-root1\img
اون فایلی که اینجا قرار میگیره باید بصورت پوشه باشه که اسمش بایnد اسمی باشه که میخواید ادیت ها جایگزین اون توی بازی بشه بطور مثال همین لیگ انگلیس رو باید مواردش رو با dt0c.img در بازی عوض کنیم پس اسم فایل هم باید همین باشه ( فایلی که در kitserver قرار بگیره)
البته یادتون باشه که بعد از هربار اضافه کردن فایل یا اضافه کردن فایلهای جدیدتر در img باید به D:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver برید وsetup رو کلیک کنید و روی instal کلیک کنید.
دیگه اگه یه خورده نا مفهوم بود ببخشید.
اینم لینک دانلود .
کد:http://ul.to/3lktl2
فکر کنم بازی اسونتر شده.توی 2009 با پروفشنال دهنم سرویس میشد ولی الان دارم تاپ پلیر بازی میکنم.بافت چمن هم عالیه فیفا رو داره به **** میکنه.
منم با رئال بازی میکنم امتیازها خیلی نزدیک دنبال میشه.نقل قول:
بچه ها من فکر میکنم بهتر باشه برای شرکت کردن توی تورنمنتها 10 تیم برتر اروپا رو انتخاب نکنید چون اینا واقعا قوی هستن اگه واقعا میخواین یک رقابت جذاب داشته باشین یک تیم غیر از اینا بردارین مثلا من همین رم رو انتخاب کردم که حقیقتا از بارسلون و بقیه تیمهای قدر اروپا خیلی ضعیف تره .
اینجوری کورس گذاشتن با بزرگان لیگ خیلی لذت بخشه امتحان کنین .
هنوز که هنوزه من بازی رو گیر نیوردم این عکسارو نزارین که دلم کباب میشه.!!!
راستی یکی با گرافیک بالا یه عکس از نیوکمپ بزاره ببینم عکس بارسا رو چمن کنار نیمکتا هستش یانه؟
حسین جان به نظرت در روز های آینده برنامه ای برای باز کزدن دائمی درجه سوپر استار در همه مود ها میاد ؟ آخه اون برنامه که آبتین جان گذاشتن هر بار که در میای باید بازم همون کار ها رو انجام بدی ؟!!!!
بعد یه سوال دیگه هر پچ رسمی از کونامی بیاد میشه تو قسمت دانلود بازی دانلود کرد دیگه ؟
چیز هایی که به نظر من اضافه شده:
1 کندی بازی
2- تاخیر در هر کاری! باید در اکثر موارد مثل بازیکن های آماتور توپ رو استپ کنن! پاسها خیلی دیرن و برای پاس سر ضرب وقتی باید کلید رو بزنی که خیلی زوده و در بعضی مئارد که نزدیک 18 باشی و شلوغ باشه خودت توپ رو تحویل حریف میدی!
3- گیم پلی روون نیست! تو سر توپ بزنید ببینید اکثر مواقع خود بازیکن هم نمیفهمه چیکار میکنه!
4- دوبار جلو یا همون سرعتی دویدن تبدیل به یک حرکت مسخره شده!
5- تو سخت ترین حالت تو مسابقه اول 3-0 بردم! اصلا خودت نمیفهمی چی شد گل زدی! خیلی راحته!
6- ضعیف بودن باری کامپیوتر با سوتی دادن و اتفاقای از پیش تعیین شده واسه از دست دادن توپ جبران شده! (مثل همیشه ولی اینبار بدتر)
7- پا به توپ خیلی ضعیفتر شده! شاید بخاطر کم کردن دریبل
8- نور شدیدی تو بازی هست که به نظر من غیر واقعی هستش! چمن هم در بعضی زمینها انگار براقه! شایدم خیس!
9- اصلا هیجان و تاکتیک تو بازی در حد زیادی کمه! وقتی گل میزنی هیچ حسی نداره!
10 - کلا همون 2009 رو با تغییرات در قیافه و کند کردن و بالا پایین کردن تحویلمون دادن!
راستی شوتش رو دیدید؟ انگار لگد به مرغ میزنن! در ضمن سونی بازی کنها کلافه کنندس!
در کل کنامی به رویه یک سال در میون داره ادامه میده! فیفا هم که بدم میاد پس 2009 تا 2011!
راستی این آبتین کوش ببینیم تو آلمانم این بازی اومده بیرون قبل از تاریخ موعود یا نه ؟؟؟؟
در مورد پچ باید سوال کنم اما قاعدتا باید همینطوری باشه آخه امسال کونامی قول داده در طی سال چیزای مختلفی برای دانلود کردن ارائه بده از جمله کفشهای جدید . به احتمال زیاد این بخشو برای همین کار اختصاص دادن .نقل قول:
درمورد سوپر استار من که بی صبرانه منتظرم یک برنامه بیاد که بشه این درجه رو توی مودهای دیگه هم آنلاک کرد چون الان گلهایی که میزنم خیلیاشو دروازه بانها توی درجه سوپر استار میتونن دفع کنن .
احتمالش خیی زیاده که چنین برنامه ای بیاد چون کسی که این برنامه رو برای دمو ساخته مطمئنا برای نسخه اصلی هم میسازه .