[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من یکبار ثبت نام کردم سرورشون ارور داد حالا هم که میخوام ثبت نام کنم میگه مشخصات تکراریه!
گندشون بزنند
اگر قرار باشه تعرفه هاشون این باشه که افتضاحه:
تعرفه الانم رو بخوام بگیرم شبانش نیم بها میشه
من ثبت نام کردم ولی جایی برای چک کردن حجم نداره. :31:
حالا پینگ و سرعتش خوب باشه، تعرفه پیش کش. نمیدونم کلا سرویس هاشون عوض میشه یا چجوریه.
شاید دیشب که سرعت اینقدر بالا بود هم واسه همین بوده.
کسی امشب تونست با آیدی شبانه وارد بشه؟ من که هر کار میکنم وارد نمیشه
دوستان برای چک کردن حجم از Quick Task استفاده کنید.من تونستم حجم رو چک کنم.
نه دوست عزیز من هم نتونستم فک کنم اتوماتیک خودش عوض میشه.نقل قول:
دوستان امشب پینگ خیلی خوبه و اصلا تایم اوت ندارم.مال شما هم خوب هست؟
آره امشب سرعت خوبه... امیدوارم این روند ادامه داشته باشه... اگه اتوماتیک سوییچ بشه رو شبانه که عالیه....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه اسمایی نمیدونم سرویس فشفشه ندارن اشتراک 0 به 0
یا سرویس اصل ایران لاکپشت اشتراک 1 به 70000000
تکلیف ما که 128 رو با 3گیگ گرفتیم چی میشه مثل قبل شبا رایگانه یا نیم بها حساب میشه؟نقل قول:
به هر حال سرعت میشه سرعت قرار داد. منم 128 5گیگ داشتم الان دیدم با سرعت 15_16 کیلوبایت دانلود میکنه.نقل قول:
فایده ای نداره
من که توی سایت ثبت نام کردم ولی به عنوان کاربر جدید هستم یعنی هیچ اطلاعاتی از ارم نت به اینجا انتقال ندادند و همینطور انگار دوباره باید فرم پر کنم:|
پس چطور گفتید که میتونید از quick task حجم رو ببینید؟!
با سلام من هم با Quick Task تونستم حجم قبلی رو ببینم - ولی معلوم نیست که شبها اکانت رو چه جوری محاسبه می کنه اونم با این سرعت افتضاح
به قسمت ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفته و اطلاعات یعنی شماره تلفن اتصال - یورزنیم و پسورد فعلی را می زنی و میزان حجم باقی مانده را نشان می دهد.
منم مثل شما هم ثبت نام کردم و هم از قسمت quic task هر دو قسمت نشد حجم رو چک کنم باید فردا تماس بگیریم ببینیم چی میگن پشتیبانی.نقل قول:
سرعت شبانه هم شده همین 10الی 15 و اتوماتیک خودش میره روی رایگان ولی خیلی کمه. شب تا صبح نمیشه حتی 200 مگ رو دانلود کرد اینجوری.:41:
من برای ثبت نام فرم جدید هم اقدام کردم و وقتی فرم رو پر کردم در آخر نوشت که در حال حاضر سرویس برای شماره مورد نظر فعال می باشد ولی هیچی دیگه نزد
حالا جالب اینجاست که امشب اولین شبی هست که سرعت من خوبه
برا من سرعت دانلود شبانه افتضاح شده. لعنتيا چه به سر اينترنت اوردن؟
من که دیشب اصلا نتونستم وصل بشم نه اتوماتیک وصل شد نه با n آخرش
این سیستم برخورد با مشتری واقعا تو ذوق میزنه نه اطلاعی نه احترامی نه پشتیبانی درستی
اگه سرعت شبانه درست نشه قطعا آسیاتک رو بیخیال میشم
فكر كنم ديگه بايد بيخيال شبانه بشيم. من كه اين ماه تموم شه ديگه نميگيرم از اسياتك لعنتي
ارم نت یا اسیا تک جدید امروز برای من از صبح تا 6 عصر قطع بود.
دیشب با همون سرعت افتضاح ( 16 کیلوبایت) 20 مگابایت دانلود کردم تا ببینم از حجم کم میکنه یا نه. حالا امروز میبینم 10 مگابایت کم کرده. یعنی نیم بها. با اینکه من سرویس 3 ماهه با حجم 15 گیگ داشتم. یعنی ماهی 5گیگ و باید دانلود شبانه مجانی میبود.
خلاصه تا الان خیلی بد بوده.
پینگ هم چک میکنم میگم.
دیشب ساعت2 قطع شد تا ساعت5 بعد از ظهر امروز لعنت به ارم نت ولی الان به جاش دارم حال میکنم/ ارم نتی ها برن حال کنند الان
پيغام سيستم: شما مجاز به استفاده از خدمات QuickTask نميباشد!
دوستان برای استفاده از Quick task برای شماره تلفن باید شماره تلفن رو بدون 711 وارد کنید و یوزر و پسورد هم همون یوزر و پسوردی که توی ارمنت وارد میکردید.
یعنی خاک بر سر پشتیبانی ارم نت زنگ زدم برای همین همچین تند تند گفت که نفهمیدم چی گفت دست شما درد نکنه درست شدنقل قول:
سرعت ها برگشته به قبل؟ برای من که 128 دارم هنوز سرعت روزانه خوبه/فقط بلای 5 گیگ شبانه رایگانه زیر 5 نیم بهاست/ شبانه سرعت میشه سرعت اکانت؟
واقعا افتضاحیه. دیگه نمیشه تحمل کرد این اسیاتک رو
یهو چی شد زد به سرشون گند زدن به همه چی؟!؟
بله سرعت شبانه میشه سرعت قرار داد.نقل قول:
منم که ماهیانه 5گیگ دارم نیم بهاست.
مردم رو به *********** حساب نمیکنن. هر غلطی که میخوان یه دفعه میکنن.
مطمئنی؟نقل قول:
اخه تو تعرفه ها زدن نیم بها است بیشتر از 5گیگ
اگه اینجور باسه دیگه تمدید نمیکنم با اسیاتک
ای بابا عجب خرتوخری هست من تازه هفته پیش سرویسم وصل شدو به خاطر شبانش گرفتم .اگه قراره تعرفه ما رو جدید و نیم بها حساب کنند باید قیمت جدید هم برامون حساب کنند نه اون 18 تومنو.راستی از دست اینا به کحا میشه شکایت کرد؟نقل قول:
دوستان بالاخره معلوم نشد برای دانلود شبانه باید چکار کرد؟
یه ضرب المثل هست میگه آقا دزد و نوکر دزدهنقل قول:
تنظیم مقررات
دوستان میگن نیم بها است/ ولی توی سایتش نوشته بیشتر از 5 گیگ رایگانه باید ساعت 2 تست کنیم ببینیم کم میکنه حجم یا نهنقل قول:
خب سرویس من که 512 ماهیانه 10 گیگ هست زده رایگان چی؟
من یه چند بار کانکت و دیسکانکت کردم ظاهرا کم نمیکنه! ولی سرعت به حالت عادی بر میکگرده شبانهنقل قول:
من یه چند بار کانکت و دیسکانکت کردم ظاهرا کم نمیکنه! ولی سرعت به حالت عادی بر میکگرده شبانهنقل قول:
سلام دوستان
من از ارم نت سرویس دارم
اما مث اینکه پنل کاربری به سایت دیگه ای منتقل شده اگه یکی از دوستان لطف کنه دقیقا بگه چکار باید بکنم ممنون میشم من یوزر و پسوردم وارد میکنم اما میگه معتبر نیست :41:
قسمتی هست به نام کاربرای جدید ینی باید اونجا عضو بشم؟ چجوریه لطفا توضیح بدید باید چکار کرد ؟ ممنون:11:
الان چند شبه دقیقا سر ساعت 1.50 دقیقه اینترنتم قطع میشه باید خودم دوباره کانکت بشم کسی میدونه چرا؟:41:
مثل قبل نمیشه پسورد رو عوض کرد . اینجوری که نمیشه.:41:
دوستان من شارژم داره تموم میشه. یه دو ماه دیگه از مدت قراردادم مونده. به سرویس شبانه اش خیلی احتیاج دارم. کدوم سرویس رو شارژکنم؟
الان 128 دارم ولی شبانه اش سرعتش افتضاح شده..
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگر به تاپیک اسیاتک برید میگن سرویس کیمیا سرعت شبانش خیلی خوبه.
دوستان برای اینکه ببینید شبانه براتون نیم بها حساب میشه یا رایگان برید اینجا:
report.asiatech.ir
من که 512 سه ماهه 6 گیگ دارم برام رایگان حساب میکنه.
سرویس کیمیا دقیقا کدومشه؟ چه سرعتی؟ اسم نزده که.نقل قول:
سرعت دانلود شبانه ی شما چنده؟نقل قول:
کیمیا همون ضریب اشتراک 1 به 1 یا 2 مگ هست و سرعت دانلود شبانه تا ساعت 5 که مودم رو ریست نکردم 250 بود ولی بعدش که ریست کردم شد 16.نقل قول: