لطفا به سوالم جواب بدید؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا به سوالم جواب بدید؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه واقعا hynix باشه، بله معتبر هست!نقل قول:
ولی اگه باشه...
اخه نرم افزار gpuz همچین چیزی میگه؟به نظرتون درست میگه این نرم افزار؟با توجه به معروف بودن این نرم افزار؟
این نرم افزار اصل و بدل بودن رو کع تشخیص نمیده!نقل قول:
هر چیزی که تو تنظیمات قطعات باشه، نشون میده! اگه اونجا نوشته شده باشه که ساخت صاایران، همونو نشون میده! دیگه کاری نداره که درسته یا غلط...
سلام به دوستان عزیز
اقا یک کارت گرافیک تا مرز 700 چی پیشنهاد میدید؟
تشکر !
مگه صا ایران کارت گرافیک میزنه؟راستی کارت گرافیک شاتل تک مال چه کشوری هست؟من با نرم افزار بارکد خوان زدم نوشت ساخت ژاپن!!!ولی توی سایت میلاد افزار اسم برده که این برند ساخت انگلستان هست؟!
1: 1% هم ممکن نیست ساخت ژاپن باشه!نقل قول:
2: تا جایی که یادمه سایت شاتل تک هنوز خبر نداره کارت گرافیک میسازن چون هیچ مطلبی در این مورد نداره.
3:صاایران نمیسازه، ولی اگه تو اطلاعات داخل گرافیک نوشته بشه، نشون میده دیگه! نرم افزار که از کارخانه استعلام نمیگیره...
تاپیک جداگانه زده شود.....نقل قول:
سلام قیمت 5570 و 5670 و 6670 و 6570 رو بزحمت میخواستم:n01:
اخه روی جعبه کارت گرافیک بارکد داشت با بارکد خوان شناسایی کرد گفت مال ژاپنه!؟چون کارت زوتاک هم ساخت ژاپن هست!راستی ادرس سایت شرکت شاتل تک رو به من میدید؟
من 3 تا شاتل پیدا کردم:نقل قول:
اولی اینه:
این که کالا ایرانی هست...نقل قول:
shuttle-tech.com
دومی هم اینه:
که هیچ خبری از گرافیک تو سایتش نیست...نقل قول:
shuttletec.com
سومی هم:
هست که باز کارت گرافیک من پیدا نکردم! فقط سیستم های آماده و این جور چیزا داشت!نقل قول:
shuttle.com
کارت zotac هم فکر نکنم ساخت ژاپن باشه! یعنی من که یکی داشتم ساخت چین بود...
پس به نظر شما این کارت گرافیک تقلبی هست؟چون در سایت میلاد افزار از شرکت شاتل محصولات مختلفی از جمله مثل مودم وایرلس و گیرنده دیجیتال کارت تلویزیون وغیره ذکر شده پس به نظرم نمیتونه تقلبی باشه!!روی کاتن کارت گرافیک برچسب ساخت چین زده ولی با با کد بارکد میزنی مینویسه ساخت ژاپن!!علتش به نظرتون چیه؟!
چند تا عکس از کارتنش قرار بده!نقل قول:
*با کیفیت باشن و بارکد ها مشخص...
طریقه اپلد کردن عکس چجوری هست به من توضیح میدید؟لطفا روش رو به من بگویید؟
5570 و 5670 الان زیر 200 پیدا میشن...نقل قول:
6670 ،316 تومنه....(4گیگش)
6570 ، هم 242 تومن....
لطفا جوابم رو بدید؟؟؟
سلام قیمت nvidia gt630 , 640 ,710,740 چنده با پوزش فراوان:n27:
باسلام به دوست گرامی شمابارفتن به این سایت وزدن گزینه Browse وانتخواب کردن عکس تودرایوی که هست وقتی عکس وانتخاب کردید وopenکردید روگزینه اپلود فایل وبزنید ووقتی اپلودشد به شما یک لینک میده وشمااون لینک و کپی میکنید وهرجایی که دلتون میخواد می زارید وهرکی عکسو می خوادببینه باسرچ کردن اون لینک عکس شما نمایش داده میشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینوسرچ کن
630 دوگیگش 220 مارک ایسوس و 228 تومن مارک گیگا و 4گیگش 272 تومن مارک ایسوسنقل قول:
640 دو گیگش مارک ایسوس 332 و مارک گیگا 360 تومن
از سری 700 فقط 750 و 760 و 770 و 780 موجوده(البته خود 750 و 760 هم نایابه...)
این هم از عکسهای کارت گرافیک شاتل تک که بسته بندی خیلی با کلاسی داره!!!
لطفا نظرتون رو بیان بفرمایید؟
عکس بارکد چقدر با کیفیت هست!!:n04:نقل قول:
داداش حداقل باید عدد هاش خونده بشه آخه...
نظرتون راجع به عکس کارت گرافیک چیه؟
شماره بارکدها
UPC 0853254265417
EAN 4587521254854
M/N GTX 550-1GB-A0550-216A41ED5
متاسفانه نه UPC نه EAN در هیچ جا ثبت نشده!نقل قول:
کنترلش هم خیلی ساده هست.
میتونید همین عدد ها رو در گوگل جستجو کنید! میبینید که هیچ نتیجه ای نداره...
ولی مثلا کارت گرافیک من کدش اینه(EAN):
4719331319113
یا کارت صوتیم اینه:
5390660176654
اگه جستجو کنید میبینید که چندین هزار نتیجه داره و مشخص هست که این بار کد مال چه دستگاهی هست!
منظورتون چیه؟یعنی این کارت گرافیک تقلبی هست؟پس چرا با نرم افزار بارکد خوان موبایل میزنم جواب میده؟!راستی منظور از کنترلش ساده هست یعنی چه؟
عجب شرکتیه شاتل لامصب گرافیکی روکه میسازه توسایتش بروزنمی ده هیچ جای دنیا نفهمیدن بجزایران این هم قضیه گرافیکhd7730اصلا هیچ یک ازسایت های خارجی نیست یا سیپیو اینتل که ایرانی ها ساخته بودن خودشرکت اینتل نمی دونست چه سیپیو ای روساخته که توایران داشت به فروش می رسیدنقل قول:
1: اون نرمافزار که میفرماید فقط 3 رقم اول رو چک میکنه که مشخص کننده کشور سازنده هست و هیچ لزومی نداره بارکد واقعی باشه!نقل قول:
2:توضیح جمله "کنترلش ساده هست" رو یک سطر پایینتر گفتم! یعنی شماره بارکد رو در گوگل جستجو کنید.
3:منظورم اینه که هیچ کارخانه معتبری همچین کارت گرافیکی با این شماره بارکد تولید نکرده.
*که به عبارتی میشه، تقلبی!
درضمن گرافیک HD7730 وجود داره!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک از ساخت خود AMD هست!
خلاصه باید یک شرکتی این کارت خوب و خوش قیمتو بسازه دیگه!!نکنه ساخت ایران باشه؟!!راستی نظرتون راجع به عکس کارت گرافیک چیه؟برد pcb خوبی داره؟!خازن هاش که جامد هستند!
تقلبیه!نقل قول:
فیکه!
بدله!
معتبر نیست!
...
بعد از این همه بحث، هنوز دارید سعی میکنید ثابت کنید که کارت شما خوبه! اگه چیزی که میخواهید بشنوید اینه:
کارت شما بهترینه و برند "شاتل تک" معتبر ترین برند بازاره!:n29:
داداش من چرا خودتو خسته می کنی آخرین درایور رو از سایت خود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب کن البته با فیلتر شکن برو nvidia ایران رو تحریم کرده است یا از یه سایت دیگه آخرین درایور رو دانلود کن ببین اسم گرافیکت چی میشناسه.بعد یه بازی مثل farcry3 نصب کن بنچ مارک هاشو تو اینترنت با کارت 550 دیگه مقایسه کن اگه مثل همند حله راحت از کارتت استفاده کن دیگه این همه سر صدا نداره این شرکت مثل maserati یا Glx خودمون هست قطعات تو یه کارگاه سر هم میشن ولی چیپ از خود nvidia هستنقل قول:
منظورم اینه که من با این کارت گرافیک انواع بازی از جمله crysis 2 وmaxpayne3 و assesian creed iv و خیلی از این جمله بازیهارو به راحتی بازی میکنم الان حدود 2 سال هم هست که ازش شبانه روز کار میکشم و بازیهای سنگین میکنم!در خصوص سوال شما من اخرین ورژن درایور انویدیا رو دانلود کردم و اسم کارت گرافیک رو همون 550ti شناسایی کرد یه عکس از نرم افزار gpuz برا تون میزارم شما این کارت رو ارزیابی کنید?!خلاصه جواب سوالم رو در خصوص طرح برد کارت گرافیک نفرمودید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسلام قیمت این گرافیک چنده
gtx560 1gb ddr3
به نظر شما میشه این کارت رو اورکلاک کرد به فرکانس کارت مرجع؟!از کجا میشه فهمید که pcb برد ضعیفه یا نه؟از ظاهر برد میشه حدس زد یا نه؟!
گرافیک شما اصلی است و میشه اورکلاکش کرد برای این کار به تاپیک های مربوط به اورکلاک سر بزنید.برد گرافیک شما مرجع هست و کیفیتش معمولی هست یعنی چی قویه یا ضعیف خوبه کیفیتش.فعلا که گرافیکت خوبه پیشنهاد می کنم الان اور نکنی چون دماش می ره بالا دماش الان 40 درجست در حالت عادی که عالی هست اگه میخوای بازی کنی یا ویندوز7 یا 8.1 نصب کنی بهتر هستنقل قول:
لطفا جوابم رو با اطمینان بفرمایید؟!
از ظاهر نمیشه تشخیص داد.کارتت هم با اطمینان میگم اصلی است
از چه لحاظ میفرمایید اصل هست اخه اکثر دوستان میگن این کارت تقلبی هست!چون میگن فرکانس هسته اون نسبت به مدل مرجع 100 مگاهرتز پایینتر هست میگن شاتل تک برند خوبی نیست و تقلبی هست؟!