نه بعدی شروع نمیشهنقل قول:
حجم تمام میشه باید حجم بخری یا قطع باشه تا دوره جدید
Printable View
نه بعدی شروع نمیشهنقل قول:
حجم تمام میشه باید حجم بخری یا قطع باشه تا دوره جدید
لهجه ي اصفهانيت منا كشته!!! توي پست دادنم لهجه داري؟!نقل قول:
شاتل مودمشا گرون ميدد :31:نقل قول:
گفت میشد به مخابرت شما سرویس داد
من موگما شوما برو تو بازار آ يه مودمي Asus AM602 بيگيرو خيال خودتو راحت كون!!!:31::31::31:
منم همين كارا كردم دادا!!!!
بارا اين تخفيفم پيامي خصوصي بده تا با هم قرار بزاريمو من اين كارتي تخفيفا بت بدم بري بدي بششونو 10 تومن تخفيف بيگيري!!! :31::31::31:
( ناراحت نشي يه موقع ها! شوخي شاتلي همشرياي بود :46: )
نقل قول:
اهریمن به طور 1هوئی رفت سربازی 6 دونگ تاپیک شاتلو زد به نام داداشش
برادران شاتلی در حال مذاکره برای تقویت شبکه هستند
========================نقل قول:
میگم حاجی به سید بگو
این پهنای باند رو گشادش کنه شاتلی ها یه حالی کنن
منم چند روز سرویس art خیلی نوسان دار شده بود ولی از امروز صبح برگشت به حالت اولش:31:
سید که پرپر شد.نقل قول:
دیدی.نقل قول:
نقل قول:
مودم رو خودت بگیر و حتما سعی کن asus602 بگیری قیمتش 45 هزار تومان هستش
تخفیف 10 هزار تومانی هم باید از یکی از مشترکین شاتل اصفهان یک کارت بگیری وبری تخفیفبهت بدن
سرعت دانلودش همینه درست گفته ولی چند روزیه بدجوری قات زده دیشب که خودش رو میکشت به 40 برسه
وضع چند روزیه خراب شده قول دادند سریعتر درستش کنند و میگن ایراد از مخاراته خدا داند ایراد از کجاستنقل قول:
512 بگیر چون اگه پایین تر بگیری دق میکنی :31:
مدیر محترم خواهش میکنم پست بنده را در آخرین پست تاپیک قرار دهید چون تا شما تایید کنید این پست را تاپیک 3 تا 4 صفحه جلو رفته و من جواب سوالم را اینطوری نمیتونم بگیرم. در غیر این صورت لطف کنید اصلا تایید نکرده و پست بنده را حذف نمایید. لطفا در صورت تایید این جمله بنده را هم حذف نمایید. بسیار ممنونم.
سلام به همگی، از دوستان اینجا کسی هست که ART4 داشته باشه؟ اگر بله میشه سرعت خودشو قبل و بعد از این افتضاح شاتل اینجا درج کنه.
من تقریبا دو ساله که از سرویس ART4 شاتل استفاده میکنم. تا همین هفته پیش در تمام این مدت سرعت من ثابت روی 43.3 بود! نه کم میشد و نه زیاد. سرویس شاتل با اون اعدادی که در کنسول مودم خودتون میبینید اصلا مطابقت فرمولی نداره. مثلا در تمام این مدت عدد داناستریم من در کنسول چهارصد و سی و خردهای بود! (متاسفانه چون اینروز را پیشبینی نمیکردم اون رقم آخرش یادم نیست) در صورتی که اگر درست حساب کنیم 43x8=344 عددی است که باید در کنسول میداشتم. در صورتی که سرویس من 320 است! حالا اگر اون عددی که در مدت این دو سال در کنسول مودم من ثبت شده بود را حساب کنیم یعنی 430 من باید 47.5 دانلود میکردم که اینطور نبوده و 43.3 بود! قبل از این دو سال هم سرویس ART2 داشتم و اون موقعها هم همیشه رقم داخل کنسول خیلی بیشتر از عددی بود که باید باشه.
خب تا اینجا را داشته باشید چند روز پیش که یهو سرعت من هم مثل همه افت پیدا کرد و دیدم که دانلود از یه سرعتی بالاتر نمیره. به کنسول مراجعه کردم و دیدم که بله سرعت منو کم کردند و شده 352!!! سرعت دانلود هم در بهترین شرایط 36 میشه و در در اکثر مواقع 35.5! خب فکر کنم هر کی جای من هم بود داغ میکرد دیگه!
تا اینجا هم خیلی عجیب نیست در ایرانیم و زیر سلطه شرکتهای ایرانی.
با پشتیبانی تماس گرفتم و طرف شروع کرد بازی اعداد با من راهانداختن. فرمودند که سرویس شما 320 است الان در کنسول 352 پس شما نمیتونید اعتراض کنید!! چون بیشتر از سرویستون هم دارید!! گفتم دوست گرامی در مدت این دو سال عدد کنسول من 430 بوده حالا شده 352 بعد این بیشتر از حق من هم هست؟ گاگول گیر آوردید؟! بالاخره بعد از کلی بحث و تماسهای مکرر با پشتیبانی و پاسکاری بین چهار نفر (دو نفر دوم تایید کردن که اختلاف 5 کیلوبایت در ثانیه برای یک سرویس زیاده) با نفر سومشون که صحبت کردم گفت یکیو میفرستیم ببینیم مشکل چیه! بعد فرداش یکی از مدیران پشتیبانی که باید تایید کنه که نفر بفرستند یا نه با تماس گرفتم و خیلی طلبکارانه و راحت فرمودند که سرعت شما روی 35؟ گفتم بله. گفت خب این که خیلی خوبه ! از نظر من عالی هم هست و هیچ مشکلی نیست. گفتم از نظر شما عالیه من دو ساله 43 دانلود میکنم حالا اون 43 پیشکشتون طبق قرار داد شما باید 40 کیلو بایت در ثانیه به من سرویس بدین. فرمودند: خیر اصلا اینطور نیست ! در قرار داد ذکر شده بین 35 تا 40 ! گفتم: سرعت من یک کیلو از 35 بیشتر نمیشه و ... یه مشت چرت پرت تحویل هم کردیم خلاصه آخرش گفتند: از نظر من سرعت شما نسبت به سرویستون هیچ مشکلی نداره و خیلی هم خوبه! گفتم یعنی همینی که هست؟ گفتند: بله. گفتم تماس میگیرم فسخ قرار داد میکنم. گفتند از نظر من سرویس شما کاملا درسته حالا هر کاری دوست دارید انجام دهید، خداحافظ!!
میدونید اگر رو راست بیان بگن که آقا مشکل اینه ... تا چند وقت سرعتتون کمه یا اصلا سیاست شرکت بر این شده سرعت کم بده تکلیف روشنه. ولی وقتی با آدم مثل احمقها رفتار میکنند خیلی زور داره!!! :19:
دیگه داره حالم از شاتل بهم میخوره
تاکی باید شکیبا باشم
خوب شد خر نشدم قرارداد 1 ساله ببندم
اگه بخواد شاتل با 512 سرعت 10 (مستقیم و منیجر) باشه
اول تابستون که قرارداد تموم شد راهی صبا میشیم
سرعت باز کردن پیج که خیلی پایینه و دانلود هم که هی بین 5و8 سکته میزنه(art3).امیدوارم با این سرعت پستم ارسال بشه.
اینم سومین نامه ای که فرستادن
کارشون شده نامه نگاری
مشترک گرامی
باسلام
مشکل افت سرعت در حال پیگیری است و برطرف خواهد شد خواهشمند است تا برطرف شدن مشکل تامل فرمایید.
باتشکر
مشترک گرامی شما میتوانید با چهار روش ذیل با پشتیبانی فنی شاتل ارتباط برقرار کنید:
· با شماره تلفن 23089 پشتیبانی فنی 24 ساعته تهران تماس بگیرید
· در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در قسمت "با ما آنلاین گفتگو کنید" با پشتیبانی چت کنید
· در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از login کردن در قسمت "گزارش مشکلات" مورد خود را توضیح دهید
· به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل ارسال کنید(با ذکر مشکل و مشخصات خود و شناسه کاربری)
کارشناس پشتیبانی فنی
اگه من بخوام این اینتر نت شاتل رو که دارم با دو تا کامپیوتر شبکه کنم دقیقا چی کار باید بکنم و وقتی شبکه شد حتما لازمه که سرور یعنی کامپیوتر خودم روشن باشه تا اونیکی بتونه از اینترنت استفاده کنه یا خیر ؟؟؟؟؟؟
am602 دو تا پورت دارهنقل قول:
يكي usb و يكي lan
شما ميتونيد يا همزمان يا جداجدا با اين پورتها كانكت بشيد و نيازي به استفاده هر دو در آن واحد نيست
منم کم کم داره حالم از این تاپیک بهم میخوره :2:.... آقای محترم وقتی به شما میگن مخابرات منطقه ات مورد داره چه ربطی به شاتل و صبا و هر شرکت دیگه ای داره ؟؟؟نقل قول:
شاتل واسه 10000 نفر عالیه ... تا واسه 4 نفر که یا اشکال از مودمه یا ویندوز یا pc یا مخابرات یا خط هی میگن شاتل بده ... من نمی دونم اینکه میخوای بری صبا ربطی به ما داره ؟؟؟ خوب برو ...
به خدا اگه مدیر بودم تمام این پست ها رو پاک میکردم ... آخه چه معنی داره که یکی یه مشکل دیگه داره و هی میگه میرم صبا میرم صبا .. اه :2::2::2:
تست سرعت همین امروز صبح اکو 512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست رو گرفیتم ولی همش اشتباه میگه سرعت دانلود خیلی خوب بود روی 62 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکردم
درود
باز اوضاع بعد 2 ماه به هم خورد که .من سرعتم خیلی افت کرد تو این 1 هفته ولی الان با این که نوسان داره بیشتر رو 60 به بالا میچر خه و خوب شده ولی مشکل اساسی تورنت که دقیقا نزدیک 6 اینا اگه در حال دان باشه قطع میشه . 4 روز که دقیقا 4 بار زنگ میزنم میگه از سایت که دان میکنی !! جالبش اینه که خود کارشناس روز اول بهم گفت با dial-up پارس انلاین و شاتل چک کن نتیجشو بگو .چک کردم دیدم داره با پارس انلاین دان میکنه ولی با شاتل نه!!!!
تابلو دارن پورتارو میبندن. حالا اینا رو گفتم چون میگه شما اولین نفری همچین مشکلی داری !! اگه کسی همچین مشکلی داره بی زحمت بگه اگم نداره بازم بگه که منم از این پشتیبانیش بکشم بیرون . شاید حق با این کارشناسان زبر پیت باشه!
راستی سایت tinypic به صورت زیرکانه ف-یلتر شده از طرف شاتل. سایت بالا میاد ولی موقع اپلود عکس cannot find server میده! وقتی فهمیدم که چند بار تکرار کردم که بالاخره نوشت دسترسی به این......
thx:40:
خب بعد از چند وقت دیشب از 1 تا 7 به طور کامل دانلود داشتم(البته از 1:10 تا 6:55 :31:)
لینک هام نه خیلی قوی بودن نه خیلی ضعیف
اینم میزان مصرفم (eco-512 اصفهان):
قبول دارم!!نقل قول:
shipstorm جان برای منم دقیقا همینطوره با speedtest به زور 40 را نشون میده ولی راحت با 55-60 دانلود میکنمنقل قول:
کلا این speedtest قاطی داره:46:
=================================نقل قول:
آره پسرجون رفتن من به صبا ربطی به شما نداره
ببین کوچولو همین که دو روز اینترنتت قطع بشه صدات در میاد
حالا من که از اولی که شاتل گرفتم مشکل دارم
ضمنا اگه مدیر انجمن میشدی
یه دونه پستم رد و بدل نمیشد
پس بالاخره یه نفر توی این تاپیک پیدا شد که از تورنت استفاده کنه.نقل قول:
برا منم چند بار این طور شده، یعنی به اندازه 1 ساعت سرعت تورنت از حداکثر به صفر رسیده و بعد دوباره به حالت عادی برگشته.
در مورد پورتها هم فکر کنم یه کارایی دارن میکنن، من توی سایت utorrent هر پورتی که امتحان میکنم میگه بسته هست، اما همون پورتهارو که توی برنامه utorrent میذارم اکثرا (نه همهشون) کار میکنن، خیلی عجیبه.
ولی قبلا اینطور نبود هر پورتی که میزدم هم توی سایت هم توی برنامه به راحتی کار میکرد.
در ضمن من اصلا نوسان سرعت در هیج ساعتی از شبانه روز ندارم و از این نظر شاتل حرف نداره. فقط برای تورنت مشکل ایجاد نکنن خوبه.
==========================================نقل قول:
برو خداتو شکر کن
یه چیزی هه صدقه بده
مثل اینکه شاتل به همه حال میده غیر ما
قابل توجه اونایی که میگن سرعت کمه
بدون اکانت رپیدشر دانلود میکردم
سرعتم هم متوسط 58.8 بود
vroom جان من که از راس ساعت 1 دقیق میزارم سر ساعت 7 هم برش میدارم و هیچی از ترافیکم جز ترافیک مصرفی حساب نمیشه و همش رایگان میزنهنقل قول:
در مورد speedtes هم همینطوه که میگی اعتباری نداره :46:
سرعت من برگشت به همون حال سابق ( 21 كيلوبايت دانلود با art1)
مودم شما بايد روتر داشته باشه. با 2 تا كابل (يا اگه لپ تاپ دارين و مودمتون وايرلس هست ميتونين با يه كابل) كارتون راه ميوفته هيچ تنظيمي هم نميخواد.نقل قول:
حالا شما دانلوداتون رو گفتید
مل من یکی سرعتم روز به روز آب میره
منم دیشب از 1 تا 7 با لینک مستقیم و idm فقط 220 مگا بایت
512 اکو
شما روزي صد بار هم بياين اينجا گله كنين چه دردتون رو دوا ميكنه. براي بار صدم پشتيبان حضوري درخواست بدين مياد ميگه مشكل از كجاست.نقل قول:
مطمئن باشين شاتل كم فروشي نميكنه چون مريض نيست كه بياد همه رو خوب بده 4-5 نفر رو بد بده!!! سرعت هاي همه رو يه جور تنظيم ميكنن. نمونش همين كاهش سرعت آرت تو هفته ي گذشته و برگشتن به حالت قبل در امروز كه همه با هم سرعتشون كم و زياد شد.
سرعت دانلودم از 27 تا 40
بيشتر بين 27 تا 32
اما چند لحظه اي روي 40 !!!!!!!!!!
ECO 128 eSF :8::8::8::8::8:
ایمیل زدم شاتل گفتم مشکلم تا کی حل میشه؟
یک ساله ART1 دارم(کرج). سرعتم هیچ وقت بالای 17kBps نرفت. سرعت کانکشن مودم روی 156kbps هست.نقل قول:
با سلام
جناب آقای هادی **** مشکل شما حداکثر تا اواسط اردیبهشت برطرف خواهد شد .
با تشکر از همکاری شما
سمیه قربانیکارشناس فروشADSLتلفن:443223 0261فکس:4403221 0261داخلی:15
تا قبل از عید از سرویس راضی بودم.
تورنت از ۷ فروردین سرعتش اومده پایین. الان البته روزها خوبه. اما شبها پایینه. تا ۵۰درصد کم شده.
الان هم سرعت ارتباط با سرور شاتل خوبه. اینجا تست کردماما نتایج تست با سرورهای اجنبی رو ببینیدکد:http://stat.shatel.ir/speedtest
Download speed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 14 Kbps Upload speed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 103 Kbps D/load QOS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 16 % U/load QOS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 90 % RTT [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 300 ms Max Delay [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4710 ms Avg Delay [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1909 ms Max Bandwidth [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 14 Kbps Route Speed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1747 Kbps Forced Idle [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - % Route Conc [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - Download test [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s Upload test [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] sکد:http://mcslhr.visualware.com/myspeed/db/report?id=160608
Download speed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 13 Kbps Upload speed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 99 Kbps QOS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7 % RTT [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 478 ms Max Delay [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7242 ms Download test [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s Upload test [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] sکد:http://amsterdam.mcs.streamguys.com/myspeed/db/report?id=43538
speedtest.net هم که گویا نمیخواد باز بشه
باز شد
عجیبه سرعت رفت بالا
اما چه فایده. سرعت صفحه باز کردن کمه. یه سرچ گوگل تا باز بشه پدرم در میاد. همین صفحه speedtest کلی طول کشید تا شروع به لود کردن فلش کنه.
بازم تست کردم
یک ارتباط خوب غیر از اینکه باید سرعت بالایی داشته باشه، باید این سرعت پایدار هم باشه. این speedtest.net اصلا کاری به این حرفا نداره. این قضیه توی VoIP خیلی مهمه.
من یادمه قبلا که با myspeed.visualware.com تست میکردم، کیفیت سرویس رو بالای ۹۰٪ نشون میداد. سرعت هم بالای ۱۳۰ بود. همون موقع ها یادمه به یکی از دوستام که پارسآنلاین داشت گفتم تست کنه، کیفیتش خیلی پایین بود (بادم نیست چقدر)
سلام ! سرعت همین الانه من بالای 60 هم میره ولی سرعت ثابتم تقریبآ 57 58 هست !!
پینگم همچنان بالاست !! 750 :((
شب هم که افتضاح بود !! پریشب 300 مگ ! دیشب هم یه لینک گذاشتم دیدم فقط 8%ش رو دانلود کرده و سرعتش چسبیده روی 0 !!
فقط 150 مگ
ببخشید، من نمیتونم پستهام رو ویرایش کنم. برای همین پشت سر هم پست دادم.
دیدم بعضی از دوستان برای تبدیل مگابیت به کیلوبیت، از ضریب ۱۰۲۴ استفاده میکنند. اینطور که من میدونم، در ارتباطات برای سنجش مقادیر (حجم و سرعت) از واحدهای SI استفاده میشود.برای اطلاعات بیشتر (مثل ۱۱۸ :46:) به آدرس زیر مراجعه نمایید:Megabit per secondدقت کنید Kib/s با Kb/s فرق داره
A megabit per second (abbreviated as Mb/s or Mbit/s or Mbps) is a unit of data transfer rate equal to 1,000,000 bits per second. Because there are 8 bits in a byte, a transfer speed of 8 megabits per second (8 Mb/s) is equivalent to 1,000,000 bytes per second (approximately 977 Kib/s)._i
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Data_rate_units#Megabit_per_second
سلام سیا جون ... سرعت منم برگشت به 28 :10:
شاتل ماهه ... واقعاً دوستش دارم :40::40:
بچه ها مرسی که با نظراتم موافقین ... ایول به همگی :40::40:
خب خدا را شکر:20:نقل قول:
یعنی الان داون استریمت مثل سابق شده و زیادش کردن؟؟
الحمدللهنقل قول:
ای کاش قدرت تحمل و صبر رو یکم زیاد کنید
بالاخر هرجایی مشکل بوجود میاد مهم اینه که شرکت در رفع مشکل سریعتر عمل کنه نه اینکه بگه به ما ربطی نداره و .....
شما تو صفحه مودمت سرعت داون استریمت رو چند زده برات؟نقل قول:
سرعتت خوبه در مورد اون دانلودت هم قطعا لینک غیرمستقیم بوده...نقل قول:
خوب همینه دیگه غیرمستقیم این دردسرهارو هم داره
الحمدلله:10:نقل قول:
بله شده 225 ... در اصل باید 192 باشه ... مرسی شاتل ...نقل قول:
مهدی جون میدونی من واسه چی یکم شاکی شده بودم ؟؟؟ پشتیبانه شاتل بهم گفت دیگه تا همیشه اینجوری می مونه ... واسه همین کلافه شدم ... گفتم کاش درخواست عیدی نمی دادیم ...
ولی خدایی شاتل همه چیزش عالیه ... خیلی به نظر مشتری توجه می کنند ... :10::40: مرسی :11:
نه ؛ لینک مستقیم بود ! اونم سرور ایرانینقل قول:
سرعتت خوبه در مورد اون دانلودت هم قطعا لینک غیرمستقیم بوده...
خوب همینه دیگه غیرمستقیم این دردسرهارو هم داره
خیلی عجیبه سرعت 124 upload به 156 ارتقا پیدا کرده!!!!
امیدوارم آرامش قبل از طوفان نباشه.
خوب دیگه بدتر شد دیگه....:31:نقل قول:
سلام
توی کنسول آپلود منو بیشتر از همیشه کردن. دمشون گرم.
اینم یکی دیگه:
:::.. testmy.net test results ..:::
Download Connection is:: 299 Kbps about 0.3 Mbps (tested with 512 kB)
Download Speed is:: 36 kB/s
Upload Connection is:: 122 Kbps about 0.1 Mbps (tested with 386 kB)
Upload Speed is:: 15 kB/s
Tested From::(Main)کد:http://testmy.net
Test Time:: 2009/04/14 - 12:28pm
D-Validation Link::U-Validation Link::کد:http://testmy.net/stats/id-Q1F3KCRZY
User Agent:: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.0.8) Gecko/2009032609 Firefox/3.0.8 (.NET CLR 3.5.30729) [!]کد:http://testmy.net/stats/id-1WVZP065D
برای شبکه کردن نمیتونم از هاب استفاده کنم ؟؟؟؟/
شما آخر ميخواين چي كار كنين؟ :31:نقل قول:
اگه ميخواين از اينترنت با 2 كامپيوتر استفاده كنين و كامپيوتر ها هم شبكه باشن يه مودم روتر دار كه حدود 45 تومن هست بگيرين خلاص. :11: