من همچنان مشكلم پابرجاست !
نويز در صحبت با تلفن در حين كار با ADSL و متوقف شدن كلي SENTو Recive بعد از برداشتن تلفن و مجبور به Reconnectشدن .
اسپليتر هست و مستقيم از تلفن خونه نگرفتم . تلفنم هم روي يه سوكت ديگه وصله . دور از هم .
:((
Printable View
من همچنان مشكلم پابرجاست !
نويز در صحبت با تلفن در حين كار با ADSL و متوقف شدن كلي SENTو Recive بعد از برداشتن تلفن و مجبور به Reconnectشدن .
اسپليتر هست و مستقيم از تلفن خونه نگرفتم . تلفنم هم روي يه سوكت ديگه وصله . دور از هم .
:((
اسپليتر شما سالمه ؟ فك ميكم مشكل از اسپليتر باشه :13:نقل قول:
یک سوال قبل از خرید سرعت دانلود در شهرستان ها برای همارا سیستم چنده نوشته128-256یعنی سرعتش چنده؟
سلام .نقل قول:
درسته مشکل شبانه حل شده ولی عوضش مشکل روزانه شده . ( شبی 2 گیگ ! )
من سرعت دانلودم بیشتر از 20 نمیشه ! ( سرویس 1 مگ )
منتظرم ببینم بعد از حماسه 22 بهمن :دی حل میشه یا نه .
مخلصیم .
سلام من تازه adsl از صبا گرفتم. راضیم. سرویسم 128 هست ولی گاهی تا 250 میره. شبانه اصلا نمی رم. ولی الآن مشکل دارم که سرعت دانلودم خیلی پایینه(حدود 40) و یاهومسنجر هم قطع و وصل می شه. کسی دیگه هم این مشکل را داره؟نقل قول:
ببینید. 128 منظور سرعت آپلود هست و 256 دانلود. خوب من با همارا کار نکردم و نمی دونم. ولی به طور معمول و شرکت های این تیپی معمولا بین 16-32 هست. که البته آپلود پایین تره. من به شما در درجه اول صبانت و در درجه دوم شاتل را پبشنهاد میدم. 128-128 صبانت دانلود حدود 30-250. من خیلی راضیم. من هم در adsl تازه کارم. تازه 1 هفته هست که خریدم. حالا من چند تا ویژگی صبانت و شاتل را برای شما مینویسم:نقل قول:
صبانت128: سرعت دانلود بسیار بالا. حتی بالاتر از سرعت اسمی سرویس. 3 تا 7 شب رایگان
شاتل128: سرعت به مراتب پایین تر از صبا. 1 تا 7 شب رایگان. حجم 1GB یا 2GB هدیه برای ایام تعطیل
انتخاب با خودته
آره عزيز ما هم همين مشكل رو داريم هم سرعت ها خيلي خراب شده و هم فلش پلير رو مخابرات از كار انداخته تا كاربران نتونند فيلم آنلاين ببينند. من روزها سرعتم خيلي پايين مياد ولي شب بهتره.نقل قول:
اگه شبانه رايگان داري تقريبا بزرگ ترين اشتباه زندگيت رو ميكني كه دانلود نميكني برنامه Download Manager نصب كن زمان بندي داره كه از ساعت 1 شروع كنه و ساعت 6 سيستم خاموش كنه متوسط شبي 1.5 گيگ من فيلم سينمايي دانلود ميكنم كه خيلي حال ميده.:27:
سلام من خودن شاتل دارم ولی پارس آنلاینو تایید می کنم. تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه نگاه بندازید هر شرکتی تو منطقتون سرویس بده زده اگه سوالی داشتید کمکتون می کنم.نقل قول:
سلام دوستان
من دنبال یه اینترنت نامحدود Adsl هستم که سرعت دانلودش زیر 15 نیاد و قیمتش هم زیر 30 تومن باشه... کسی میتونه راهنمایی کنه؟
دوست عزیز اینطوری نباید دنبال سرویس مناسب گشت. مراحلش اینه :نقل قول:
1- پیش شمارهتون چنده و تحت پوشش کدام مرکز مخابراتی هستید؟
2- چه شرکتهایی اون مطقه را ساپورت میکنند؟
3- کدام یک از اون شرکتها پورت خالی دارند؟
4- چه سریوسی میخواهید ، محدود یا نا محدود؟
5- چقدر میخواید هزینه کنید؟
شما فقط 2 مرحله آخر را عنوان کردید.
سلام
از صبح سرعت دیگه خیلی امده پایین قبلا که 120 به بالا بودیم عاشورا شد 50-60 الان که روز غم هست دوباره امده 30-40 ای بابا مثلا 1 مگ داریم
من صبانتم کس دیگه ای هم مشکل منو داره؟
سلام دوست گرامینقل قول:
من در منطقه آریاشهرم و دیدم اغلب شرکتها این منطقه رو پوشش میدن. در مورد پورت خالی شرکتها هنوز تحقیق نکردم. صرف نظر از این مسئله کدوم شرکت ها برای سرویس نامحدود که بتونم سرعت دانلود بالای 15 داشته باشن، مناسبن؟
از لطف شما ممنونم
سلام، متشکرمنقل قول:
من از منطقه آریاشهرم و تا اونجایی که دیدم اغلب شرکت ها اون منطقه رو ساپورت میکنند... پیش شماره 442... هنوز در مورد پورت خالی شرکتها تحقیق نکردم. میخوام ببینم کدوم شرکتها خوبن بعد تحقیق کنم. اینکه سرعت دانلودم در 90٪ موارد زیر 15 نیاد برام مهمه و نامحدود بودنش
مرسی از شما
صبا نوبرشو اورده فقط ISP خودم:31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب باید بپرسید که شرکت پورت الی داره یا نه وگرنه یه سرویس خوب میبینید حسابی ذوق میکنید بعد میبیندی پورت خالی نداره که خیلی بده :دینقل قول:
ولی به طوره کلی داتک نامحدود داره که سرویسهاش خوبه و در حد عالی من خودمم دارم و قیمت 128 نامحودش که 16 کیلوبایت در ثانیه قاعدتا باید سرویس بده حالا با افت و نوسان بشه 15 در میاد ۲۷۸,۱۰۰
سلام بچه ها می شه بگید کدوم شرکت 128 نامحدود با قیمت خوب می ده
قیمتش هم بگید ممنون
لئون جان
128 با قیمت خوب فقط مخابرات سرعت 15 ~14 کیلوبایت من دارم به درد وبگردی میخوره شبها هم میزارم روی دانلود بگی نگی یه چیزی میگیره حدود 400 مگ
برای کسی که دانلود سنگین نداره خوبه
نقل قول:
خوب آره سرعت خوبش اونقدره ولی من نامحدود می خواهم کل روز الان 256 دو گیگ دارم نمی توانم دانلود کنم
فقط دنبال یک قیمت خوبم می گم حدود قیمتش چقدره
سلام ۀقای لئون
قیمت این سرویسی که من گرفتم 10 تومان ناقابل در ماه هست که روی قبض تلفن میاد
هزینه رانژه هم خدا روشکر نداره
من که راضی ام برای دوستان که دانلود سبک دارند و به یه فیلم در دو روز یه بار قناعت دارند به نظرم کافیه
حالا اگه کسی خواست بیشتر بگیره پارتی دم کلفت رو فراموش نکنه چون سرویس 256 که قیمتش فوق اعالده است نسبتا حدود 12 تومن رو به هرکسی نمیدند ولی اگه پارتی داشته باشی میشه کما این که یکی از دوستان دو تا خط یک مگ رو گرفته و دومگ توی خونه داره کار میکنه ولی با پارتی بازی !
نقل قول:
خوب سلام
ببخشید از کجا 10 تومان گرفتید
بگشید ببینیم به ما می دن 256
یه نرم افزار معرفی می کنید برای نشون دادن و محاسبه حجم کل سند و رسیو اینترنتیم و کلا کل حجم ترافیک؟
که به صورت متناوب و زنده نشون بده
سلام دوستان عزیز من شهرک غرب، ایران زمین هستم. میخواستم ببینم آسیاتک یا سپنتا؟ کدومش تو این منطقه مناسب تره. ممنون میشم راهنمایی کنین.
به نظر من آسياتك بهتره قيمتاشم كه نسبتا خوبه پشتيبانيشم بد نيستنقل قول:
(اين نظر شخصيه منه اگه دوستان نظره ديگه اي دارند بگن )
خیلی ممنون. بله قیمتاش نسبتا بهتره ولی هر دو سرویس 128 رو تقریبا با یه قیمت میدن اختلاف 1000 تومن.
کسی از دوستان نمیدونه سرویس 256 رو کدوم با کارت دانشجویی میدن؟
دوستان سلام،
من یه دو ماهی میشه یه 128 نامحدود گرفتم واسه دانلود و مودم وایرلس TP-Link گرفتم تا توی خونه بی سیم وصل شم. اما این مودم ما نمی دونم چی میشه توی ساعتهای نامعلومی قطع میشه، یعنی منظم نیست ساعات قطع شدنش... منظورم از قطع شدن اینه که اینترنت به حالت Local در میاد (توی ویندوز ویستا وقتی وصلی یه دایره ی کوچیک روی دوتا مانیتور گوشه ی راست صفحه میاد ولی وقتی Local میشه یعنی مشکلی که من دارم اون دایره ی روش میره و به اینترنت وصلی ولی بی خاصیته و هیچ کار نمیکنه.) به پشتیبانی شرکتم گفتم گفت یه ربع از برق بکش موم رو و دوباره بزن... من از اون به بعد شبا مودم رو از برق می کشم و تعداد قطعی ها به دو یا سه تا در روز رسیده، موقعی هم که قطع میشه روی دوتا مانیتور کلیک راست می کنم و Diagnose and Repair رو میزنم و خود ویندوز میگه مشکلی پیدا نکرده و ریست کردن Connection adaptor میتونه بعضی موقع ها کار رو درست کنه و من روی همین گزینه ی ریست آداپتور میزنم و دوباره کامل قطع میکنه و وصل میشه. (وقتهایی که قطعی از شرکته ویندوز میگه نمیتونه مشکل رو حل کنه برای همین به نظر مشکل من از شرکت نیست و از مودمه احتمالا. می خوام ببینم مشکل از کجاست؟!
ببخشید سرتون رو درد آوردم...
سپاس:11:
بهترین برنامه در این زمینه DU Meter هست که یه سرچ بزنید پیدا میکنید.نقل قول:
گفتم که مرکز مخابراتی تون باید بریدنقل قول:
256 با مکافات میشه برای من نشد
چون نه جزو خونواده شهدا بودم نه پارتی داشتم:41:
سلام
كسي از شركت پيشگامان كوير يزد سرويس ميگيره -سرعتش چطوره -شبها قعطي نداره؟؟؟
این شرکت شرکت مادر هست که مجوز PAP داره و در شهرهای مختلف با شرکتهای کوچک همکاری میکنه و اجازه ی استافده از مجوزش را میده. مثلا تو تهران را میدانم که شرکت سپنتا است که با این شرکت مادر همکاری میکنه.نقل قول:
کافی است که در مورد سپنتا تو تاپیکها جستجویی بکنید تا به نتیجه برسید.
ای بابا این چه وضعیه مثل اینکه کلا داره اینترنت ملی میشه با IP خودم ایران از رپیدشر سرعت دانلود 1-5 kb/s اما با v p n 70-100
من صبانتم شنیدم شاتلم اینطوری شده این نشون میده کار خود کثیفشون هست:41:
بله منم با صبانت از رپید نهایت 26 دانلود میکنم اونم تو 1 ثانیه بعد میاد رو 7 تا 17نقل قول:
سلام. من تو کرج از شبکه شبدیز سرویس می گیرم. شارژ کردن سرویسهاش طوریه که مثل کارت شارژ حسابت رو شارژ می کنی و بعد از شارژ کردن به ازای حجمی که استفاده می کنی، از حسابت کم میشه . یکی از دوستام که تو تهران هستش می خواد همچین سرویسی بگیره؛از دوستان تهرانی کسی شرکتی میشناسه که این طوری سرویس بده؟
ممنونم.
نخیر نه کار صبانته نه شاتل نه پارس مخابرات دستور فرموده.
تایید میشه reb جان پیشناد میکنم یه بار تاپیک اینترنت دوربرد سر بزنینقل قول:
سلام. من تو کرج از شبکه شبدیز سرویس می گیرم. شارژ کردن سرویسهاش طوریه که مثل کارت شارژ حسابت رو شارژ می کنی و بعد از شارژ کردن به ازای حجمی که استفاده می کنی، از حسابت کم میشه . یکی از دوستام که تو تهران هستش می خواد همچین سرویسی بگیره؛از دوستان تهرانی کسی شرکتی میشناسه که این طوری سرویس بده؟
ممنونم.
سلام
بعله به گمانم شرکت فن اوا همچین سرویسی داره
که به نسبت هر گیگ حجمی که مصرف کنید پرداخت میکنید
.قیمتش هم بدک نیست
سرعت واقعی اینترنت رو هم نشون میده؟نقل قول:
نقل قول:آره خيلي خوبه تو اين سايت مي توني پيداش كني:
کد:http://hoteldownload.mihanblog.com
نقل قول:
خوب رفیق این برنامه مشکلت رو رفع می کنه
من ازش استفاده می کردم ولی چون ورژن جدیدش رو پیدا نکردم نتوانستم ازش دیگه استفاد کنم خواسته ات رو بر طرف م کنه اما با برنامه های سیکیریتی یک مشکلی داره
cFosSpeed
دوستان ، میشه بگید کدوم یکی از شرکتها به کاربرای خانگی سرعت بالای 128 هم می دن ؟
مثلا صبا نت میده ؟
ممنون