نقل قول:مودم بايد روشن باشه واتصالات مودم هم تماما وصل باشه و Local Area Connection هم بايد Enable باشه .
Printable View
نقل قول:مودم بايد روشن باشه واتصالات مودم هم تماما وصل باشه و Local Area Connection هم بايد Enable باشه .
با عرض سلام
من تو خونه دو تا سیستم دارم به همراه یک hub و یک مودم . یک خط adsl گرفتم می خواستم بدونم چه جوری و از چه نوع connection باید استفاده کنم که هر دوتا سیستم هر زمان که خواستن بتونن به اینترنت وصل بشن بدون اینکه احتیاج باشه سیستم دیگه روشن باشه و حتی در مواقعی هر دو تا بتونن هم زمان وصل باشن .خلاصه هر کدوم هر موقع که بخوان بتونن وصل بشن.
دفعه اول یک connection تو هر سیستم ساختیم .هر کدوم جدا میتونستن وصل بشن ولی همزمان نه.
دفعه دوم رفتیم داخل تنظیمات مودم یک connection ساختیم طوری که با روشن شدن سیستم خط وصل میشد ولی مشکل این بود که خط از روی سیستم 1 برای سیستم 2 ،share میشد و اگه سیستم 1 روشن نبود سیستم 2 نمیتونست وصل بشه .البته یه سری مشکلات دیگه هم بود مثلا وقتی شب ها سیستم رو میگذاشتم برای دانلود صبح که پا میشدم میدیدم خط قطع شده و دسترسی به قسمت network connection های ویندوز سخت میشد و حتی دیگه نمی شد وارد کنسول مودم شد. بعضی از وقت ها هم خط قطع می شد باید مودم رو روشن و خاموش میکردم تا خط دوباره وصل بشه.
خوشحال میشم کمکم کنید و بهم بگید اینی که من میخوام اصلا میشه یا نه
ای بابا شما هم دست کم گرفتید ما رو :5:نقل قول:
همه اینها درسته چه مشکلی ممکنه داشته باشه ؟؟:41:
قصد دارم یه مودم وایرلس بخرم ولی نمیدونم چه مارک وچه مدلی بگیرم از دوستان و اساتید فن خواهش میکنم راهنماییم کنید
قیمت مهم نیست فقط میخام با کیفیت و بی عیب و نقص باشه
دوستان من يك مودم وايرلس Dlink مدل 2640U دارم . الان وقتي تنظيمات مودم و وايرلس را انجام ميدم كانكشن من توي ويندوز اتوكانكت ميشه و هميشه وصل هستم من ميخوام خودم كانكشن را كانكت كنم به اينترنت و البته تنظيمات وايرلس هم يهم نخوره بايد چيكار كنم ؟
اين هم لينك مشخصات مودم من :کد:http://www.dlink-me.com/?navigation=products&owner=28&product=29&product_details=30
سلام
من یک سوال داشتم . این سوال رو خیلی ها پرسیدن ولی هیچ کس جواب نداده .
من یه مودم Adsl مدل 2640u دارم که در حالت bridge تنظیم شده .
یه pc دارم که با کابل شبکه به مودم وصل شده و براحتی وارد اینترنت میشه .
یه لپتاپ دارم که با وایرلس به مودم کانکت میشه و بعد به اینترنت کانکت میشه .
مشکل اینجاست که کامپیوتر و لپتاپ جداگانه میتونن به اینترنت وصل بشن ولی همزمان به اینترنت وصل نمیشن .
مثلا الان با pc به اینترنت کانکت شدم . با لپتاپ به مودم کانکت میشه ولی وقتی روی کانکشن اینترنت کلیک میکنم تو قسمت verifing username ... ارور میده .
لطفا راهنمایی کنین .
( میخوام هر دو سیستم با حالت bridge به اینترنت وصل بشن )
این عدد VPI/VCI هست که بین 0 تا 35 تنظیم میکنیم، این به چه دردی میخوره؟
من سرویس شاتل 512 دارم با مودم TP-LINK ایا باید روی همین عدد تنظیم کنم؟
نقل قول:احتمالا آره براي شاتل همين مقادير هست ولي از شركت سوال كن.
نقل قول:اره برای شاتل VCI=35 VPI= 0 هست!نقل قول:
سلام
مودم من d-link 2520u هستش
وقتي تلاش ميكنم با ويزاردي كه در سيدي هست تنظيم كنم و به مرحله آخر ميرسم
از من ميخواد يوزر و پسوورد رو صحيح وارد كنم!
البته يوزر كه صحيح است، با مراجعه به سايت شركتي كه اين خدمات رو ارائه ميده
توانستم زير مصرف رو مشاهده كنم...
در ادامه توضيح بدم: 1-من با usp اتصال رو تنظيم كردم
2- چراغ "internet" روي مودم به رنگ قرمز هستش
3- ip رو در بخش local area connection هم تنظيم كردم
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنين
دوستان من وقتی وایرلس مودم رو روشن میکنم دائم چراغ مخصوص وایرلس خاموش و روشن میشه قبلا اینطوری نبود نمیدونم چرا یدفعه اینطوری شده.ضمنا من کلیه تنظیمات مودم رو باید آنلاین انجام بدم.لطفا راهنماییم کنید.ضمنا موبایلم هم شبکه رو پیدا نمیکنه.......
اگر لازمه عکس تنظیمات صفحه مخصوص وایرلس رو بذارم......
مودمم هم zolition هستش.
با سلام به دوستان
بنده یه مودم TP-link adsl2+router TD 8811 دارم که یه خروجی lan داره و یه خروجی usb
میخواستم از این به صورت همزمان در دو pcاستفاده کنم
یکی یکی وصل میشن ولی هر کدوم رو که وصل میکنم دو می دیگه وصل نمیشه
هر دوتاکامپیمترم xp روشون نصبه
ممنون میشم اگه کمک کنید
سلام دوستان
من با وایرلس نمی تونم کانکت بشم
اکسس داره
ولی سیگنال نداره
علتش چیه؟
و NO GATEWAY REPLY که موبایل میده اون از چی میتونه باشه؟
میخوام یه مودم ADSL جدید بگیرم.از D-Link 520T خودم اصلا راضی نیستم.یه مدل حسابی میخوام.چی پیشنهاد میدید؟
agha yeki nist be soale ma javab bede
مودم خوب فقط مارك TP-Link بسته به نوع كارت به بازار برو و نوع درستشو انتخاب كن
من خودم 8811 دارم و خيلي ازش راضيم خوبيش اينه كه دو تا پورت داره LAN و USB كه سرعتش خيلي بالاست
من از پارس آنلاين خط 512 گرفتم با ترافيك 8 گيگ
من خودم يك مشكل جالب با اين مودم داشتم كه حلش كردم
و الان يك مشكل پيدا شده كه اصلا نميدونم چيه و چجوريه
بعد از يك مدت ديگه USB مودم كار نكرد و الان هم درايورشو نصب ميكنم راه نميافته
حداقل شما بگين مشكل من چيه
ممنون
ولي مودم توپيه
من یک سوال داشتم می تونم پاکت پی سی و کامپیوتر را wag54g2 همون لینکسیس وایرلس را با هم شبکه کنم و در واقع فایل بفرستم و بگیرم ( یا ad-hoc را می تونم انجام بدم؟) یه توضیح کوتاه هم بدین ممنون می شم.
بله ، File Sharing رو روشن کن و بعد IP تمام کامپیوترهایی که باید همدیگر رو ببینند رو تو یک کلاس بده.نقل قول:
من با توجه به جستجویی که تو نت انجام دادم نظرم روی ASUS am602 هستش.به نظرتون خوبه؟ میخوام زیاد ازش کار بکشم.در واقع بدون هیچ گونه استراحتی.
تائید میشه.مودم خوبیه من که تا حالا مشکلی نداشتمنقل قول:
موفق باشی
خوب این ip ها را کجا اد کنم چون تو ویندوز 7 شیر را که می زنم فقط اسم یوزر را می تونم اضافه کنم؟؟؟ بعد تو ویندوز موبایل چی کار کنم چون اون که فایل شیرینگ نداره؟؟؟ من یه روشی که توش ad-hoc داشت قبلا دیده بودم ولی نتونستم انجامش بدم.نقل قول:
Ad- Hoc هم میتونی کانفیگ کنی ولی چون این مودم خودش اکسس پوینت داره ، همزمان میتونه چندین دستگاه رو مسیریابی کنه.نقل قول:
شما اول فولدرهایی رو که میخوای در دسترس باشه رو Share کن بعد در قسمت TCP/IP کانکشن مودم ، IP های هم کلاس وارد کن. (من خودم گوشیم دیاموند هست و مودمم هم همون لینکسیس هست و راحت کانفیگ کردم ولی اگر بخوام از این جزئی تر راهنمایی کنم یک طومار میشه. شما حتی با استفاده از Remote Desktop در ویندوز موبایل میتونی پنجره ی ویندوز ویستا ، سون و یا ایکسپی رو که روی یک کامپیوتر دیگه هست ببینی! دقیقا مانند Remote desktop ویندوز پی سی ! واقعا شاهکاره!)
تو ویندوز موبایل باید از resco Expolrer یا Network Browser Version 1.2 برای دسترسی به فایلهای به اشتراک گذاشته ، استفاده کنی. resco بهتره چون کرکش موجوده ولی دومی نرم افزار بهتری هست ولی کرکش خوب نیست و بعد از چند هفته غیرفعال میشه.
گزینه ی خوبیه ولی بهترین نیست. من مودم قبلیم AM602 بود بعدش 30 تومن ردش کردم بجاش یدونه لینکسیس وایرلس خریدم. و تو این سه ماهه که خریدمش بیشتر از 2 ساعت خاموش نبوده (اونم به خاطر قطع برق). کیفیت اتصالش هم بهتره.ضمن اینکه کلا سیسکو برند معتبرتری تو شبکه هست.کلا شبکه با نام سیسکو زنده هست! مودم زایکسل هم بهتر از ایسوس هست ولی قیمتش گرونتره.نقل قول:
نقل قول:
IP های هم کلاس وارد کن ؟؟؟؟ این یه تیکه را نمی گیرم تو اونجا که آی پی خودم و سابنت و گیت وی هست؟؟؟ دقیقا کجا
مثلا آی پی های تو رنج 192.168.1.1 تا 192.168.1.254 هم کلاسند. بنابراین برای کامپیوترهای دسکتاپ بطور مثال بذار 192.168.1.2 برای دومین کامپیوتر 192.168.1.3 و ...نقل قول:
این عکس کاملا گویاست :
کد:http://www.freeimagehosting.net/uploads/e49d41911a.jpg
با سلام به دوستان
بنده یه مودم TP-link adsl2+router TD 8811 دارم که یه خروجی lan داره و یه خروجی usb
ممنون میشم اگه کمک کنید
یه چیزی من وصل می شم تو رسکو کامپیوتر را هم نشون می ده ولی ارور می ده وقتی روش می زنم آی پی ها هم یه رنجند آخرشون 100 و 101 از تو کامپیوتر چطوری برم تو ppc راستی من تو حالت bridge نمی تونم با ppc وصل شم فقط تو حالت pppoeنقل قول:
تا اینجا هم ممنون:11: ادامشم بگو حل بشه تنظیمات شیرینگ ویندوز چیز خاصی داره آخه من قبلا یکمی ور رفته بودم :31:
از تو کامپیوتر نمیتونی بری تو PPC .(با وایرلس لن)نقل قول:
باید با کابل مستقیم بری.
طبیعی هست که با بریج نمیشه و باید از PPPOE استفاده کنی.
از Network Browser Version 1.2 استفاده کن. با اون میتونی به PC پینگ بدی تا ببینی همدیگر رو میبینند یا نه.
تنظیمات شیرینگ ویندوز به عوامل زیادی بستگی داره که من نمیتونم دونه به دونه بگم .
سلام. من تصمیم دارم یکی از این دو مودم را بگیرم. Asus یا tp-link
پیشنهاد شما چیه؟
اگر بین این دوتا شک داری ، خوب معلومه که ایسوز بهتره.ولی از ایندوتا بهتر هم هست: (Linksys و Zyxcel)نقل قول:
مهدی جان تو ایکس پی تونستم ولی 7 یه چیزیش هست نمی شه هر کاری کردم :31:
با عرض سلام
من تو خونه دو تا سیستم دارم به همراه یک hub و یک مودم . یک خط adsl گرفتم می خواستم بدونم چه جوری و از چه نوع connection باید استفاده کنم که هر دوتا سیستم هر زمان که خواستن بتونن به اینترنت وصل بشن بدون اینکه احتیاج باشه سیستم دیگه روشن باشه و حتی در مواقعی هر دو تا بتونن هم زمان وصل باشن .خلاصه هر کدوم هر موقع که بخوان بتونن وصل بشن.
دفعه اول یک connection تو هر سیستم ساختیم .هر کدوم جدا میتونستن وصل بشن ولی همزمان نه.
دفعه دوم رفتیم داخل تنظیمات مودم یک connection ساختیم طوری که با روشن شدن سیستم خط وصل میشد ولی مشکل این بود که خط از روی سیستم 1 برای سیستم 2 ،share میشد و اگه سیستم 1 روشن نبود سیستم 2 نمیتونست وصل بشه .البته یه سری مشکلات دیگه هم بود مثلا وقتی شب ها سیستم رو میگذاشتم برای دانلود صبح که پا میشدم میدیدم خط قطع شده و دسترسی به قسمت network connection های ویندوز سخت میشد و حتی دیگه نمی شد وارد کنسول مودم شد. بعضی از وقت ها هم خط قطع می شد باید مودم رو روشن و خاموش میکردم تا خط دوباره وصل بشه.
خوشحال میشم کمکم کنید و بهم بگید اینی که من میخوام اصلا میشه یا نه
سون شبیه ویستا هست. اکانت کاربری ویندوز رو حتما پسورد بذار. و File Sharing وpublic folder sharing رو حتما باید روشن کنی (از Network and Sharing center) .نقل قول:
فایروال آنتی ویروس و ویندوز رو هم حتما باید غیرفعال کنی.
:19:با سلام به دوستان
ممنون میشم اگه کمک کنید
- از چه نظر asus بهتره؟نقل قول:
- از چه نظر این دوتا بهترن؟
کدوم دوتا ؟ شما وایرلس میخوای یا معمولی ؟نقل قول:
Linksys و Zyxcel که خودتون گفتین و من معمولی میخوام، هم lan و هم usb داشته باشهنقل قول:
معمولی اگر میخوای تفاوت چندانی ندارند. اونی رو بخر که ارزونتره. AM602 حدود 42 تومنه.نقل قول:
منظورتون asus بود دیگه؟نقل قول:
بله. ASUS AM602 Combo اسم کاملش هست.نقل قول: