منم امروز تست کردم غیر فعال بود فکنم کلا Voice تو کنفرانس فعلا غیر فعاله احتمالا باید به نت ایران مربوط باشه ..نقل قول:
Printable View
منم امروز تست کردم غیر فعال بود فکنم کلا Voice تو کنفرانس فعلا غیر فعاله احتمالا باید به نت ایران مربوط باشه ..نقل قول:
سلام
بچه ها تورو خدا زود یکی کمکم کنه سریعا نیاز دارم افلاین ها و متن چت کردن یه ای دی که پسوردش رو ندارم بخونم
بحث از هم پاشیدن زندگیم
خواهشا زود کمکم کنید
سلام بچه ها تورو خدا زود یکی کمکم کنه سریعا نیاز دارم افلاین ها و متن چت کردن یه ای دی که پسوردش رو ندارم بخونم
بحث از هم پاشیدن زندگیم خواهشا زود کمکم کنید
اینو تست کنید بعد بگید برای خودم کار کرد:
انگار صدا تو کنفرانس برنامه یاهو مسنجر قط هست به همین خاطر از Voice برای حرف زدن میشه استفاده کرد. اگه هدفون وصل میکنید و صداتون بعد از زدن voice call کار نمیکنه تو control panel گزینه sounds and audio devices رو زده و در سربرگ volume پایین گزینه advanced رو زده بعد هدفن رو تو صفحه ای که میاد انتخاب کنید و اوکی کنید. به سربرگ audio برید و دکمه volume رو بزنید بعد خواهید دید صدا کار خواهد کرد. تیک میکروفون رو اگه زده باشه صدا کار میکنه اگه stereo mix زده باشه اهنگ اگه بزارید برای طرف پخش خواهد شد.
خب کنفرانس که با voice call متفاوت هست الان من voice call فعال دارم و میتونم صحبت کنم ولی تو کنفرانس قسمتی که مربوط به Hands Free هست و همینطور Talk غیر فعال هست .نقل قول:
این تنظیمات مربوط به فعال کردن میکروفون هست که تو سیستم من فعال هست ولی voice تو کنفرانس غیرفعاله. voice call هم کلا فعاله
خب برای من فعال نبود وویس کال خطا میداد بعد همون راهو رفتم درستیدم گفتم اینجا هم بگم که مال شما که درست بوده پس. ;) bbنقل قول:
سلام به همه من چند وقته یاهوم دیگه شکل های متحرک نشون نمیده کسی میدونه مشکلش چیه اگه کسی میدونه بگه :(
نقل قول:نقل قول:نقل قول:راستش اینطور که من یادم میاد با شروع سال 2012 سرویس Voice Call تو سرویس های گروهی مثل کنفرانس ها و چت روم ها به طور کلی بسته شد. فک کنم این مورد برای ویدیو کال هم صدق میکنه .البته مطمعن نیستم ولی یادم میاد اون موقع خیلی حرفش بود این موضوع!نقل قول:
ببخشید. اما این چیزی که شما میخواین رو خیلی ها میخوان:n02:نقل قول:
اگه میشد راحت چت آی دی های بقیه رو خوند که دیگه باید در سایت یاهو رو گِل می گرفتن که! هیچ راهی ندارین جز اینکه پسورد رو داشته باشین . کنفرانس ها از سال 2012 در داخل سایت آپلود میشن!. نگرانی از جهت پاک شدن چت لیست ها وجود نداره ( قبلاً داخل برنامه یاهو مسجر ذخیره میشد)
مشکلش احتمالا از ویندوز و رابط کاربری یاهو با ویندوزه. در مرحله اول یاهو مسنجر رو آپدیت کنی .در مرحله دوم برنامه های RUNTIME ویندوز رو چک کن و برنامه هایی که نصب نیست رو نصب یا به روز کنیدنقل قول:
چطوری میتونم تاریخ سایت آیدیمو ببینم؟
قبلتر همچین قابلیتی وجود داشت ولی در حال حاضر این مورد حذف شده و دیگه نمیتونیم تاریخ عضویت رو بدونیم .نقل قول:
سلام
از امروز صبح یاهو مسنجر من مخاطبین آفلاین رو نشون نمیده باید سرچ کنی،نه تو گوشی نه سیستم،تیک show offline contact هم خورده.
Ctrl+F در مسنجر رو بزنین. اگر درست نشد باید بررسی کنین شاید مشکل نرم افزاری باشه چون غیر این حالتی وجود نداره که ID های آفلاین دیده نشن!نقل قول:
ممنوننقل قول:
Ctrl+F در مسنجر رو بزنین. اگر درست نشد باید بررسی کنین شاید مشکل نرم افزاری باشه چون غیر این حالتی وجود نداره که ID های آفلاین دیده نشن!
ولی مشکل از اون هم نبود بعدا متوجه شدم تمام کانتکت هام پاک شده،مطمئن هم هستم خودم پاک نکردم،از تو سایت یاهو که لاگین کردم یه قسمت مثل trash بود واسه مخاطبین حذف شده از اونجا دوباره همه رو ادد کردم.
پس در اولین فرصت پسورد یاهوتون رو عوض کنید. احتمال داره جایی کانکت بودین و کسی سو استفاده کردهنقل قول:
سلام دوستان
من مشکل حذف شدن مخاطبین ادرس بوک یاهو مسنجر رو دارم
همونطور که میدونید وقتی یه نفر رو تو یاهو مسنجر ادد می کینم مشخصات طرف داخل ادرس بوک دخیره میشه
امروز بعد از لاگین متوجه شدم که تعداد زیادی از ادرس بوک های من حذف شدند
و باعث شده همه ای دی هارو با اسم ایدیشون تو یاهو نمایش بده نه نیک نیم
جالب اینجاست که وقتی میرم داخل میل خود یاهو کانتکت هام همه سر جاشه و با یاهو مسنجر خود ایمیل که لاگین میکنم همه رو با نیک نیم نشون میده ولی با مسنجر یاهو نه
در نتیجه پاک نشدن
میشه کمک کنید ؟
در بخش تنظیمات یاهو مسنجر؛نقل قول:
روی فلش سمت پایین کنار گزینه Contct کلیک کنید. اگه تیک Address Book برداشته شده ، بزنید
وارد منوی Messenger بشید و Performance را انتخاب کنید. در بخش Appearance , در قسمت For Each Contact Show قسمت Nikname or last name را انتخاب کنید.
باید درست بشه
نقل قول:نقل قول:به نظر میرسه تقریبا بصورت همزمان از وقتی که یاهو پروتکل https رو بصورت پیشفرض برای تمام کاربران سرویس یاهو میل فعال کرده اینطوری شده:n18:نقل قول:
ممنون از پاسخ شمانقل قول:
ولی این تنضیمات هم چک کردم اوکی بود
خیلی عجیبه
من حدود 6 سال هست با این ایدی دارم کار میکنم و حدود 4000 تا مخاطب تو ادرس بوک من بود
تا حالا همچین چیزی ندیده بودم
تا همین دیشب که وصل بودم درست بود
الان مخاطبین من از 4000 تا به 822 تا تبدیل شده
اون ایدی هایی که از ادرس بوک حذف نشدند چک کردن درست هستن و با نیک نیم نشون میده.
هیچ تغییر خاصی ندادم
هیچ تنظیماتی رو تغیر ندادم
ادرس بوک ها تو ابمبل هست ولی تو مسنجر به یک باره حدود 3000 تا مخاطب نا پدید شدن !!!!
الان که بیشتر چک کردم متوجه شدم وقتی یه نفر رو ادد میکنم با با ادرس بوک مشکل داره
روال کار یاهو مسنجر اینه که وقتی یه نفر رو ادد میکین توی ادرس بوک هم مشخصات نیک نیم طرف ذخیره میشه
ولی الان یه ادی جدید ادد کردم تو مسنجر و دیدم که اطلا تو مخاطبین اظافه نشد و همچنان ای دی رو با اسم نیک نیم نشون نمیده
میتونم امیدوار باشم مشکا ناپدید شدن ادرس بوک من از اختلالات سایت یاهو باشه و درست بشه ؟
تا همین صبخ هم اوکی بعد
بعد یهو اینترنتم یه 10 مین فطع شد
بعد اینکه وصل شد دیدم اینجوریه
البته فکر نمیکنم به خاطر این بوده باشه
چون طی این چند سال صذ ها بار این اتفاق افتاده.
الان کارم خیلی به مشکل خورده
خیلی هارو من با اسم نیک نیم میشناسم و به سختی میتونم دوباره پیداشون کنم:n27:
کسی نیست کمک کنه ؟
آخرین ورژن مسنجر رو دارم چطوری میشه تمام چت ها رو ازconverstation history کامل پاک کرد و دیگه ذخیره نشه هرکاری کردم نشد حتی نرم افزارو پاک و نصب کردم ج نگرفتم!
لطفا راهنمایی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی ج نمیده؟:n03:نقل قول:
سلام
عزیز چند سالی هست که کانورسیشن هیستوری های مسنجر داخل سرور های خود یاهو ذخیره میشه
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم شما باید برای حذف این موارد از همون منوی سمت چپ همین عکسی که گذاشتی ای دی مورد نظرت رو انتخاب کنی و بعد از منو بالا سمت راست هیستوری مربوط به اون ای دی رو پاک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و برای عدم ذخیره مجدد کانورسیشن های یاهو از داخل خود برنامه
Messenger - Preference - Conversation History - Dont Keep
در ضمن مشکل مربوط به چند پست قبلی که برام پیش امده بود رو با مصیبت فراوان تونستم خودم حل کنم
اگه کسی به این مشکل برخورد ( چون خیلی نادر هست این اتفاق ) پخ بده بهش توضیخ بدم. چون یکم طولانیه
با حق
ممنون مشکل حل شد...امکانش نیس که تمام چت ها رو یه جا پاک کنم؟نقل قول:
نه متاسفانهنقل قول:
هافینگتن پست نوشت: یاهو تصمیم گرفته است که به ساکنان ایران اجازه ساخت ایمیل جدید را ندهد.
به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، این درحالی است که وزارت خارجه آمریکا تصمیم به لغو تحریم های ایران در حوزه تکنولوژی گرفته است.
یاهو به جای ارائه خدمات ایمیل، اشتراک گذاری تصویر و ... به میلیون ها کاربر ایرانی، از ساخت ایمیل جدید توسط ایرانیان ممانعت بعمل آورده است.
برای مردم آمریکا که بیشتر از جی میل و هات میل استفاده می کنند، عدم دسترسی به یاهو مسئله ی بزرگی به نظر نمی آید.
با این حال یاهو پرطرفدارترین ارائه دهنده خدمات ایمیل در ایران است و 63 درصد کاربران اینترنتی این کشور از یاهو استفاده می کنند.
شهرت یاهو بر سر رسوایی آژانس امنیت ملی آمریکا به شدت خدشه دار شده است، به همین دلیل مدیرعامل یاهو گفته است که این کمپانی نیازمند جلب اعتماد مجدد کاربرانش است.
سلام دوستان من هیستوری کانورسیشن رو پاک کردم کمتر از 24 میگذره راهی هس برگردونم؟ از این راه استفاده میکنم جواب نمیده
و دیگر اینکه یه تنظیماتی انجام بدم که کانورسیشن یک ایمیل که پسووردشو دارم رو به ایمیل دیگه ای که معرفی می کنم ارسال کنه؟؟
دوستان این چیزایی که خواستم خیلی حیاتی هستن و حاظرم هر هزینه ای کنم واسشون
میشه بگین چجوری حل شد مشکلتون؟ منم این مشکلو دارمنقل قول:
چرا اینجا اینقد سوت و کور شده ؟
دوستان چند وقته مثلا من 5 تا ايميل دريافت كردم...ولي مثلا ياهو مسنجر ميگه 250
كلا هر دفعه اشتباه ميگه...
از قسمت conversation history هم دستكاري كردم فايده نداشت
سلام.
یاهو مسنجر من وصل نمیشه .
v 11.5.0.228 us
حتی با پ روکسی
چطور میشه با دو اکانت همزمان لاگین شد ؟
یک مدت برنامه ای منتشر میشد با نام Yahoo Multi Messenger که میتونستیم بصورت همزامان با چند آیدی لاگین بشیم .
ولی نمیدونم روی نسخه های جدید جواب میده یا نه :n02:
البته از طریق دستکاری و تغییر رجیستری ویندوز هم قابل انجامه .
به غیر این دو روش، یه روش دیگه هم بود اینکه با یه ایدی از سایت بری و با اون یکی از یاهو مسنجرنقل قول:
همون روش اول از همه راحت تره! البته جدیدا امتحان نکردم.
راه حل نداريننقل قول:
من نسخه
yahoo messenger for vista beta 1.2.1.1046
رو از اینجا دانلود کردم .
دو مشکل دارم :
show recent messages کار نمیکنه یعنی گفتگوهای قبلی ای که با یکی کردم رو نمیاره .
و اینکه به یه گروه میخام sent 2 all بدم روش راست کلیک میکنم گزینه ای نداره .
اینا رو کسی میدونه چطوری میشه انجام داد ؟
این ورژن عجیب نیست ؟!نقل قول:
چون ورژن رسمی 11.5 هستش این رو از کجاشون در اوردن ؟!
احتمال داره ه ک باشه .
سلام دوستان
من عضو جدید هستم یه سوال نیمه فنی داشتم....چطوری میتونم متوجه بشم که دوستانم آفی رو که براشون گذاشتم خوندن یا نخوندن...!!؟؟:n02: