من کلا بلد نیستم به جا شوخی کنم. حالا هرچی شد بگو این اکانتو انداخت به ما :n02: در ضمن سیدا خودشون هفت خط روزگارنا اینطوری نگاه نکن معصومیتو :n02:نقل قول:
Printable View
من کلا بلد نیستم به جا شوخی کنم. حالا هرچی شد بگو این اکانتو انداخت به ما :n02: در ضمن سیدا خودشون هفت خط روزگارنا اینطوری نگاه نکن معصومیتو :n02:نقل قول:
والا من كه هيچ معصوميتي نديدم و نمي بينم :n02:نقل قول:
ولي كاملا با حرفت موافقم، 7خط سهل ِ 70خط هستن :n02:
آره میخواستم همینو بدونم پس فقط شاتل اینطوریه اونم فقط به خاطر شبانش دیگه درسته ؟تو روز که فک نکنم بخواد چون پول گیگشو میگیره یا تو اون حالتم محدود میکه این شاتل؟؟!!!نقل قول:
یه سوالی قبلا مطرح کرده گویا کسی ندیده یه بار دیگه میگم
با تشکر از جواب سوالات داده شده توسط دوستان من یه چیزی میخوام بدونم اونم اینکه این یوزر و پسووردی که توسط یه شرکت داده میشه اگه کسی
بدونه میتونه از اینترنت کس دیگه استفاده کنه یا فقط باید تو اون خطی که بهش ADSL دادن استفاده کنه یعنی تو خونه شخص آخه شنیدم ماله بعضی
ISP ها رو بدونی از نظر امنیتی ضعیفن میشه این کارو کرد؟؟؟ حالا این شایعه است یا واقعیت داره؟؟ یه چیزم هست در کانفینگ مودم به حالت PPPOE
قبل USERNAME PASSWORD یه SERVICENAME هست اونو همینطوری خالی میذاریم یا باید توشو یه چیزی بنویسیم و تنظیم حالت مودم به حال BRIDGE
چطوره از کجا باید کانکشن و چطوری ایجاد کنیم؟؟ اگه میشه جفتشم یاد بدین ممنون میشم
دوست من گرفتهنقل قول:
رو 8 میبنده سرعت دانلود 450 ولی شبانه رو خبر ندارم
مرکز تلفن وحدت
مهدي پيرمون كردي به خدا :n02:نقل قول:
نه تنها شاتل،هر شركت ديگه اي هم كه باشه مغز خر نخورده كه روز سرعتو بياره پايين و اصلي ترين منبع درآمدش (فروش حجم) را از دست بده و همينطور مشتري رو !!!
نقل قول:
1- بله بعضي از شركتها متاسفانه مشكل دارن و ميشه از يوزرنيم پسورد ديگران استفاده كرد
2- service name مهم نيست، خالي بذار ، اگر هم خواستي يه چيزي بنويسي معمولا اسم isp رو مي نويسن كه ازش نت گرفتن
3- براي بريج كردن از بخش wizard مودم و براي ساختن كانكشن دركنترل پنل ويندوز روي network كليك كن بعد از پنل سمت چپ نوشته create connection يا شبيه اون، اقدام كن
ببخشيد رو 8 ببنده كه با 1MB بايد دانلود كنه نه 450 !!!نقل قول:
450 ميشه حدود 3.5 مگ
تمامی خطوط نمیتونن ۸ مگ رو کامل ساپورت کنن واسه همین سرعتشون پایینترهنقل قول:
Sent from my GT-I8262 using Tapatalk 2
محدودیت اکانتینگو فراموش نکنید. مخابراتم 4 یا 6 مگ هم میبنده ولی کی تونسته کامل از پهنای باندش استفاده کنه؟ ماکزیمم 250 کیلوبایت میشه گرفت. پس ارتباطی به خط نداره بلکه برنامه اکانتینگ هست که نمیذاره از یه مقداری بیشتر بشه گرفت!نقل قول:
البته فك كنم اول به خالي بودن پهناي باند مركزمخابراتي ربط داشته باشه بعد به خط تلفننقل قول:
از اين لحاظ فك كنم مركز ايثاروضعيتش خوب باشه، تست پايين براي 24تير امسال هست كه نت بيل قاطي كرده بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
سید برا من که رو 4 مگ بسته شده ! ( مرکز پیام) ولی یکی از کارمندای پارس تو تاپیک پارس انلاین گفت که همه ی شهر های کشور رفتن رو 9 مگ ! (جز بعضی مناطق تهران !) اونایی که خطشون نمیکشیده رو همون 4 مگ موندن ! والبته اینم بگم که اوضاع خط من افتضاحه، همین 4 مگم به زور میکشه !
دو تا نمایندگی داره که گویا سومی هم اضافه شده ، این شماره های پشتیبانیشون : 2247724 و 2236066 و 2225533
حاجي! گئنه سن منه دئدين سيد !!!؟؟؟:n02:نقل قول:
دوستان تا چه سرعتی میشه از مخابرات سروبس گرفت ؟؟؟
1 مگ رو به خونه ها میدن ؟؟؟؟
من هر دفعه میام تست میخوام :n02:
ببینید نامحدود های مخابرات سرعتتون از این چنده : skyapps.ir
همراه با اسکرین شات.
سلام آقای urumchi شما مر کزتون ایثاره ؟ اگه هم ایثار نباشه فکر کنم در مورد این مرکز زیاد میدونین isp های مختلف رو میتونین بگین در این مرکز سرویس دهیشون چطوره؟
و اگه میدونین نام اون isp هارو که با دونستن یوزر و پسووردش میشه داخل حساب بقیه شد رو بگین که لااقل بدونیم از اونا نگیریم ممنون
و دوستان قبلا سوالاتی در مورد ویس کال و ویدیو کال یاهو و اسکایپ پرسیده بودم ولی یه مثال کلی برام اگه میشه بگین برا مثلا چه مدت ویس کال چه حجمی رو و برا چه مدت ویدیوکال چه حجمی رو از حجممون کم میکنه ؟ و اینم میخوام بدونم که یاهو بیشتر حجممونو کم میکنه یا اسکایپ یا هر کدوم در ویس کال و ویدیو کال شرایطشون فرق داره؟
با تشکر از شما
مخابرات با پارس انلاین فرق میکنه وضعیتشنقل قول:
الان پارس انلاین اکثر اکانتاشو رو ۹ مگ میبنده
دوستان میشه کمکم کنید تا بدونم خط من رو چند بسته شده؟
گفتم که مقدار پورت با برنامه اکانتینگ کلا فرق میکنننقل قول:
همون قسمت Data Rate مشخصه. دانلود 2مگ و اپلود 512نقل قول:
ممنون من از پارس انلاین اکانت دارم ایا با این وضعیت نویز و میرایی خط اگر اقدام به افزایش دیتا ریت بکنم مشکلی پیش میاد؟نقل قول:
نویز خطتون زیاده. ولی چون مقدار SNR بالاست مشکلی پیش نیومده. مقادیر Max Rate نشون میدن که خط تا چه مقدار رو میتونه پشتیبانی کنه!نقل قول:
نه متاسفانه چون فقط از مخابرات داشتم در مورد بقيه اطلاع ندارمنقل قول:
در مورد قضيه يوزرنيم پسورد شما چرا انقد حساسي؟ يوزرنيم پسورد مودمت رو عوض كني هيچ بني بشري در حالت عادي نميتونه كاري بكنه
شما با 2مگ پهناsnr خطتون رو 20 هست، فك كنم اگه به 9 مگ افزايش بدن snr بشه حدود 12-10نقل قول:
دركل فك نكنم مشكلي پيش بياد
پارس انلاین تو اکانتهای محدود تو برنامه اکانتینگ هم باز گذاشته که اگه خطتتون بکشه تا ۹ مگ رو استفاده کنید البته همه اکانتها هم ۹ مگ نیستننقل قول:
:n02: بله سید :n02:نقل قول:
والا اون آقایی که تو تاپیک پارس انلاین هست و خودش رو کارمند پارس انلاین تهران (مرکزی) معرفی کرده اینجوری گفت ! متاسفانه خونه نیستم ولی باز توجه به اینکه مودمم لینکسیس هست فکر کنم اعداد نجومی که نشون میده فیک باشه ! البته قبلنا که یه مودم دیگه هم داشتم با اون تست کردم، اس ان ار داون استریم حدودا روی 17 بود
والا نمیدونم ! اگه تونستی یه تماسی باهاش بگیر ! مسئولان فروش ادمای مهربونی هستن :n09:
ممنون دوست مننقل قول:
والا اوایل که دو مگ گرفتم شدیدا نویز داشت حتی تو این تاپیک هم راهنمایی خواستم و مجبور شدم کل سیم کشی خونه رو تغییر بدم و مستقیم از در خونه سیم کشی کنم و رسوندمش به 20
و یه سوال دیگه اینکه برای افزایش باید زنگ بزنم پشتیبانی ارومیه یا تهران؟
خواهش مي كنم دوست عزيزنقل قول:
داون استريم رو زماني ميبرن بالا كه بخواي سرويس رو ارتقا بدي، شما اگه همين سرويس فعلي رو ميخواي استفاده كني هيچ كاري نكن چون خطت ميريره بهم اما اگه بخواي سرويس جديد2مگ رو بگيري كه 9مگ پهنا ميده فك كنم بايد از سايتشون اقدام كني يا اينكه بري نمايندگي
2 مگ نامحدود حدود 2-3 روز دیگه تموم میشه به نظرتون محدود بگیرم از نظر سرعت با این فرقی خواهد داشت ؟ داون استریم این حدود 1 ماه هست دوربر 1800 میچرخه .
برای من سرعت تک کانکشن خیلی مهمه .
یک مگ هم باشه سرعت تک کانکشن فول باشه ما راضی هستیم :دی
مرکز قندی
نقل قول:
سلام
سرویس مال کجاست؟قیمت؟سرعت دانلود؟
:n16:
مخابرات مرکز قندینقل قول:
سرعت دانلود بعضی اوقات تا 240 میره ( ماهی 2 روز ) بقیه روزها دوروبر 180 هست اگر حالش رو داشته باشه .
قیمت حدود 80 هزار تومان ماهی .
اينو ببينيد!!! از ديشب سايت ورزش3 واسه من فيلتـر شده :n08:
جالب اينجاست الان با پروك30 تست كردم باز هم فيلتـره :n02:
و شماره ارور و فيلتـرينگ هم نداره !!!
واسه من كه فيل تر نيست:n02:نقل قول:
برای منم نیستنقل قول:
از همون موقع كه ورزش3 فيلتـر شده سرعت دانلود هم زياد شده :n02:
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 41, Received = 41, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 124ms, Maximum = 139ms, Average = 126ms
سرعت دانلود من از سرعت چند هفته پیشم که حالت عادی داشت هم کمتر شده :n03: انگار میخوان سرعت بالای این چند مدت رو تلافی کنن :n28:
دوستان یه مشکل بزرگ با مخابرات داریم که البته مایه خنده ما رو هم فراهم آورده!
دیتا ریت این خط ما الان 20 مگابیت هست! برای همین اس ان آر دانلود شده 6.0. هر 1 دقیقه یک بار لینک قطع میشه. رفتم مخابرات مهاباد کلا این گوسفندا نفهمیدن اس ان آر چی هست. به این نفهمای 2020 زنگ زدم میگه خارج از کنترل ما هست نمی تونیم دیتا ریت رو پایین بیاریم! کلا الان این وسط ما چه کنیم ؟ :n08:
کاک کلا پشتیبان های مخابرات همن جوری ان چیز زیادی از اینترنت حالیشون نیست ! فقط من موندم اینا رو به خاطر چی استخدام کردن ! اصلا گوزینش (:n02:) شدن یا نه ؟ و از همه مهمتر سوالات گوزینش مربوط به چی بوده :n09: یکی از سوالات : کرم خاکی چند تا دست و پا داره :n08:
منم چند بار تا حالا snr و Data Rate رو براشون توضیح دادم !
انگار کلاس آموزشی باز کردیم :n09:
پاشیم بریم مسئولیت ها رو به عهده بگیریم :n02: ما که از اینا اطلاعاتمون بیشتره :n02:نقل قول:
الان این وسط ما چه کنیم ؟
آره گویا کاری نمیشه کرد. میبینم که تو هم از بس پز دادی چشت زدن :n02:
می خوام این ماه های وب رو بزارم جای مخابرات مکس نتم نگه دارم. مخابرا خیلی پینگاش خوبه ولی وقتی هر 1 دقیقه قطع بشه دیگه چکار میشه کرد
سلام دوستان این وضعیت خط منه از سیم ورودی از کوچه امتحان کردم ولی مشکلی از بابت قطعی و.... ندارم
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه خطی که نت نداره چطور میشه کم و کیفش رو فهمید یه خط دیگه داریم که مسیرش از کوچه هم با این فرق داره
خود data rate شده 20 مگ يا max rate ؟نقل قول:
چون منم ديتا ريتم رو 2 مگه اما ماكسيمم ريتم رو 25 مگ هست و مشكلي هم از بابت قطعي رو اين خط ندارم
در ضمن crc هم صفر هست.
2 مگ نامحدود دارم
نه دیگه خود دیتا ریت 20 مگه. به هر طرفیم میگم میگه خارج از کنترل ما هست. میترسم آی اس پی عوض کنم باز مشکل پابرجا باشهنقل قول:
قبلش با آي اس پي جديد صحبت كنيد تا مشكلي پيش نياد.نقل قول: